-
Κάποτε είχα βρει μια από leasing εταιρίας με πραγματικά λίγα χιλιόμετρα και τιμή που την άντεχα. Αλλά ήταν η 3.2 Q4. Έτσι με το κόκκινο εσωτερικό. Πω πω αν την βλέπατε από κοντά.
-
Μόνο 156 Ti sportwagon facelift
H 159 μόνο σε μένα δείχνει χοντροκομμένη; η brera καλύτερη. -
Εντάξει για σπίτι και μακαρονάδες με λίγο μπούκοβο καλή είναι.
Η brera...απλά δε μαγειρεύει.
-
Και σου λέει την ώρα που μιλάτε για brera και 156. Παρκάρει απέναντι αυτή και σαγηνεύει τα πλήθη...
Η μία...Μόνο μια και στον κόσμο άλλη καμία!!!
-
@georgemit said in Alfa Romeo Tonale:
Μόνο 156 Ti sportwagon facelift
H 159 μόνο σε μένα δείχνει χοντροκομμένη; η brera καλύτερη.Είπαμε lap δεν μετράει η άποψή σου σχετικά με ομορφιά αυτοκινήτων!
-
Πάρε να χεις.
-
Σε πισίνα με κολλύριο θα πέσουμε βραδιάτικα…
-
@lap said in Alfa Romeo Tonale:
Εντάξει για σπίτι και μακαρονάδες με λίγο μπούκοβο καλή είναι.
Η brera...απλά δε μαγειρεύει.
Αυτή δεν είναι ούτε fl ούτε Τi
-
@cirus said in Alfa Romeo Tonale:
@babisstinson said in Alfa Romeo Tonale:
@fanis75 said in Alfa Romeo Tonale:
Η Τοναλε στην Ελλάδα δεν περπάτησε, οι πωλήσεις της είναι ελάχιστες.
Δεν έχει ούτε ένα (1) πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμου, οπότε πως και γιατί να πουλήσει?
Επίσης, για εμένα, δεν ειναι καν όμορφη, ειδικά πίσω. Γιατί να την προτιμήσει κάποιος?
Εδώ δεν συμφωνώ Φάνη, κούκλα είναι από παντού. Αλλά το σχέδιο είναι υποκειμενικό οκ. Εγώ πάντως θα την έπαιρνα αν:
- Έβγαινε χειροκίνητο (το αυτόματό της δεν μου πολύ-άρεσε πως ανεβοκατέβαζε ταχύτητες - αλλά και πάλι μπορούσα να ζήσω με αυτό)
- Είχε 40-42Κ με τον καλό εξοπλισμό, όχι 50Κ. Το αυτοκίνητο τιμολογήθηκε 5-10Κ πάνω απ' ότι έπρεπε κατά την γνώμη μου. Αλλά ΟΚ οι μανατζαραίοι και οι μαρκετινίστες των εταιρειών ξέρουν καλύτερα.
Ενδεικτικά, όταν είπα στον πατέρα μου ότι η Τοναλε όπως την είδαμε κοστίζει 15Κ παραπάνω από το CX-30 που επίσης είδαμε παρέα μου είπε "α καλά τρελάθηκαν εκεί στην Άλφα Ρομεο, ας το κρατήσουν να το βλέπουν. Εγώ δεν βλέπω καμία διαφορά σε ποιότητα, μην σου πω μου φαίνεται πιο καλό το Mazda. Να είχαν 4-5Κ διαφορά να το συζητήσουμε, αλλά με 15Κ δεν έχει νόημα."
Όπως τα λες καλή χρυση αλλά εκτός πραγματικότητας σε χρήματα που ζητάνε .
Επίσης 50K για 160 άλογα είναι κλεψιά, δεν πα να στρίβει καλά είναι πολύ λίγα για τόσα χρήματα
Στα 40 K χωνευοταν ------κάπου εκεί πρέπει να αγοράζουν οι εταιρείες ληζινγκ
-
Η tonale όπως ειπώθηκε, είναι πάρα πολύ ακριβή και ψόφια, ενώ σχεδιαστικά ο κλώνος Dodge Hornet δείχνει ομοργότερο αυτοκίνητο. Λογικό να μην πουλάει. Ούτε το εσωτερικό είχε κάτι ιδιαίτερο. Μόνο η καλή συμπεριφορά (όπως όλα της κατηγορίας) και το αυτόματο δεν φτάνουν.
-
@lap said in Alfa Romeo Tonale:
Την βλέπεις και της ζητάς ραντεβού για ποτάκι και ότι προκύψει.
Είχα φτάσει πολύ κοντα στη μπρερα, μέχρι που την οδήγησα και έφαγα τρελή ξενερα. Λένε ότι η Σπάιντερ ήταν καλύτερη αλλά δεν έχω προσωπική άποψη.
Η gt ήταν καλή παντού πλην σοβαρών κινητήρων.
156 προ fl ήταν ΕΠΟΣ -
@georgemit said in Alfa Romeo Tonale:
Αυτή δεν είναι ούτε fl ούτε Τi
Τα ίδια γούστα έχουμε. Η 156 CW μου μετά από 19 χρόνια και πολλή χρήση, δεν κάνει «τσικ» μέσα και δεν τρίζει τίποτα. Αυτή η γενιά είχε πολύ καλή ποιότητα στο εσωτερικό, που μετά ειδικά στην giuletta χάλασε. Δεν ξέρω για τις Giulia/ Stelvio, αλλά η Tonale στο εσωτερικό δεν μου φάνηκε κάτι ιδιαίτερο, ειδικά για 46000 ευρώ που είχε όταν έψαχνα
-
Εδώ δεν συμφωνώ Φάνη, κούκλα είναι από παντού. Αλλά το σχέδιο είναι υποκειμενικό οκ.
Σαφώς και είναι υποκειμενικό. Αλλά πίσω δεν βλέπεται, αχρείαστα μεγαλη γωνία χωρίς λόγο και χαλάει ένα αρμονικό σχέδιο. Έπρεπε να είναι πιο κάθετο το τζάμι ή εαν ήθελαν τόσο μεγάλη γωνία, έπρεπε να ακολουθεί και το μέταλλο. Τώρα ειναι ξεκάρφωτο.
ΥΓ: Μπρέρα χάλια, πίσω είναι από πιο άσχημα αυτοκίνητα που έχω δει, χοντροκώλα και ανέμπνευστη. Απλά την έκαναν έτσι για να είναι διαφορετική. Η GT ναι όμορφη.
-
@fanis75 said in Alfa Romeo Tonale:
Εδώ δεν συμφωνώ Φάνη, κούκλα είναι από παντού. Αλλά το σχέδιο είναι υποκειμενικό οκ.
Σαφώς και είναι υποκειμενικό. Αλλά πίσω δεν βλέπεται, αχρείαστα μεγαλη γωνία χωρίς λόγο και χαλάει ένα αρμονικό σχέδιο. Έπρεπε να είναι πιο κάθετο το τζάμι ή εαν ήθελαν τόσο μεγάλη γωνία, έπρεπε να ακολουθεί και το μέταλλο. Τώρα ειναι ξεκάρφωτο.
ΥΓ: Μπρέρα χάλια, πίσω είναι από πιο άσχημα αυτοκίνητα που έχω δει, χοντροκώλα και ανέμπνευστη. Απλά την έκαναν έτσι για να είναι διαφορετική. Η GT ναι όμορφη.
Μα αυτά τα καπούλια είναι η μισή ομορφιά της!!
-
Η γυναίκα και το αυτοκίνητο πρέπει να έχουν μεγάλο κ@λ@....
Συγνώμη για την παρέμβαση, plz don't ban me....
-
Νομίζω ότι το πρόβλημά της στο σχεδιασμό προκύπτει από την αρχική της βάση. Μοιάζει οι σχεδιαστές να "περιορίστηκαν από την πλατφόρμα , π.χ ο μπροστά και ιδίως ο πίσω πρόβολος δείχνουν να χαλάνε (εκτός του ποπού ) το σχέδιο.
Δε με χαλάει εμφανισιακά , αλλά δεν είναι και ότι πιο όμορφο. Τη σώζουν πλέον τα ακριβά φώτα , που αναβαθμίζουν το μπροστά μέρος.
Εσωτερικά μπορούσαν και καλύτερα , αυτός ο εγκλωβισμός σε "νοσταλγικές¨ φόρμες δε μου αρέσει, φαντάζει ξεπερασμένος και δε μιλώ για οθόνες και λοιπά που μου είναι αδιάφορες.
Μάλλον θα περάσω από αντιπροσωπεία σήμερα , αν ξέρουν κάτι και αυτοί θα ενημερώσω....
-
H παλιά gtv των μέσων του 90 ήταν πολύ πιο όμορφη από την μπρέρα.
Οσο για τον μεγάλο κώλο τον γυναικών, θα έλεγα να μην τον εύχεστε, γιατί όσο μεγαλώνετε μαζί τους, θα μεγαλώνει και αυτός...
-
@criuser said in Alfa Romeo Tonale:
H παλιά gtv των μέσων του 90 ήταν πολύ πιο όμορφη από την μπρέρα.
Επίσης χάλια για εμένα. Μόνο η οριτζιναλ GTV ηταν μια κούκλα!
-
Μια που πιάσαμε τους Ιταλοί και το παρελθόν, έκανα αναζήτηση στο car για παλιές alfa - lancia και έπεσα πάνω σε κάποια από τα αγαπημένα μου σχέδια ζαντώνε όλων των εποχών.
Τι έχουν σχεδιάσει αυτοί οι Ιταλοί;;;;;
-
SZ αμαξάρα, αλλά οι ζάντες με τις τρύπες, σαν τυρί έμενταλ είναι άθλιες! οι καλύτερες ζάντες είναι ή 5κτινες ή με πολλές ακτίνες αλα Αλπίνα.
Alfa Romeo Tonale