-
@gatoz said in Opel Corsa F (2019):
@danis said in Opel Corsa F (2019):
@fiverg said in Opel Corsa F (2019):
Παντως δεν πρεπει να ηταν το adblue, να τα λεμε αυτα
Ναι, δεν είναι!
Βέβαια δεν ξέρουν καν τι έχει. Είναι τελείως νεκρό, ούτε διαβάζει κάτι το διαγνωστικό, οπότε δεν ξέρουν καν τι γίνεται και πότε θα φτιαχτεί.χαχαχ
μετα απο μια τετοια διαγνωση περιμενω το 3008.
4 μηνες.Ωχ...
Καλά δεν υπάρχει κάποια πρόβλεψη (νομικά έστω) για αντικατάσταση οχήματος?
Δεν γίνεται να σε αφήνουν τόσο καιρό χωρίς καινούργιο αμάξι. Εκτός αν το έχουν αντικαταστήσει με κάτι παρόμοιο. -
Ναι, δεν είναι!
Βέβαια δεν ξέρουν καν τι έχει. Είναι τελείως νεκρό, ούτε διαβάζει κάτι το διαγνωστικό, οπότε δεν ξέρουν καν τι γίνεται και πότε θα φτιαχτεί.χαχαχ
μετα απο μια τετοια διαγνωση περιμενω το 3008.
4 μηνες.Ωχ...
Καλά δεν υπάρχει κάποια πρόβλεψη (νομικά έστω) για αντικατάσταση οχήματος?
Δεν γίνεται να σε αφήνουν τόσο καιρό χωρίς καινούργιο αμάξι. Εκτός αν το έχουν αντικαταστήσει με κάτι παρόμοιο.εχω παρει αντικατασταση
-
Που δεν θέλει να την βλέπει, για αυτό έχει τόσο τσαντίλα...
-
@criuser said in Opel Corsa F (2019):
Και τι αμάξι είναι ο αντικαταστάτης που είναι τόσο χάλια?
-
Μιτσούμπα outlander phev....αμαξάρα!!
-
@criuser said in Opel Corsa F (2019):
ειναι και γαμω....
-
@fanis75 said in Opel Corsa F (2019):
Μιτσούμπα outlander phev....αμαξάρα!!
Και αυτή σε γαλλικό γκρουπ ανήκει πια
-
Ναι, δεν είναι!
Βέβαια δεν ξέρουν καν τι έχει. Είναι τελείως νεκρό, ούτε διαβάζει κάτι το διαγνωστικό, οπότε δεν ξέρουν καν τι γίνεται και πότε θα φτιαχτεί.Βρε συ @danis μας άφησες με την απορία τελικά! Τι έπαθε το καημένο το κορσάκι;
-
@xenos said in Opel Corsa F (2019):
Ναι, δεν είναι!
Βέβαια δεν ξέρουν καν τι έχει. Είναι τελείως νεκρό, ούτε διαβάζει κάτι το διαγνωστικό, οπότε δεν ξέρουν καν τι γίνεται και πότε θα φτιαχτεί.Βρε συ @danis μας άφησες με την απορία τελικά! Τι έπαθε το καημένο το κορσάκι;
Τι να σου πω...
Sorry πάντως, έμπλεξα με διάφορα report και έχω μέρες να μπω.Έχουμε και λέμε:
Τελικά βγήκαν 2 προβλήματα (ή 3...?).
Έσκασε μια σύνδεση της αντλίας του turbo και πετάχτηκαν λάδια παντού και παράλληλα ο μηχανικός είδε μια μπαταρία βραχυκυκλωμένη και τον εγκέφαλο καμένο.
Πιστεύει οτι το βραχυκύκλωμα της μπαταρίας έκαψε τον εγκέφαλο. Το θέμα όμως είναι οτι δεν μπορεί να εξηγήσει πως η αντλία του turbo και η μπαταρία, έγιναν ταυτόχρονα. Υποψιάστηκε οτι κάτι έγινε στο δυναμό (που ήταν μέσα στα λάδια λόγω αντλίας) αλλά δεν φαίνεται να έχει κανένα θέμα.Τεσπα, παίρνω το αμάξι (πριν 2 εβδομάδες τώρα αυτό) και την επόμενη φεύγω για Καρδίτσα. Στα 250 χλμ, βγάζει ειδοποίηση για βλάβη κινητήρα και αμέσως μετά για βλάβη στον καταλύτη.
Γυρνάω πίσω στη Βελμάρ και το κρατάνε. Βλέπουν οτι είχε αδειάσει το adblue, το αναπληρώνουν και όλα καλά (αν κατάλαβα καλά, επειδή το adblue ήταν ήδη χαμηλά, και ο εγκέφαλος είχε μόλις επαναπρογραμματιστεί, όταν έφτασε στο όριο ειδοποίησης - καθώς πήγαινα Καρδίτσα - δεν το διάβασε ως χαμηλή στάθμη αλλά ως πρόβλημα). Το συμπλήρωσαν και όλα καλά.Ο μηχανικός όμως (υπόψιν, ήμουν ήδη 450 χλμ πριν τα 75κ που τελειώνει η εγγύηση) μου έκανε μια πρόταση να αλλάξω όλο το δοχείο του adblue. Μου είπε οτι δεν βγάζει τίποτα τώρα αλλά φοβάται οτι σύντομα θα χτυπήσει, και μου λέει "αν θες στο αλλάζω τώρα που είσαι ακόμα στην εγγύηση και σου καλύπτουμε το 92%".
Μετά από αυτά που έχω διαβάσει εδώ με το adblue της Stellantis, συμφώνησα να το αλλάξουμε. 125 ευώ το κόστος, αλλά μάλλον αξίζει.
Τώρα λογικά όλα καλά. Εδώ και 10 μέρες, έχω κάνει 2000 χλμ, όλα καλά. Φοβερό αμάξι. Οικονομικό, ωραίο στην εθνική (για την κατηγορία του προφανώς) αλλά με προβληματίζει το οτι δεν μπορούν να εξηγήσουν πως έσκασε η αντλία και βραχυκύκλωσε η μπαταρία ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ) και φυσικά στο τι άλλο μπορεί να βγει στο μέλλον.
Αρχίζω να σκέφτομαι γι' αντικατάσταση...
-
Ναι, δεν είναι!
Τι να σου πω...
Έσκασε μια σύνδεση της αντλίας του turbo και πετάχτηκαν λάδια παντού και παράλληλα ο μηχανικός είδε μια μπαταρία βραχυκυκλωμένη και τον εγκέφαλο καμένο.
Πιστεύει οτι το βραχυκύκλωμα της μπαταρίας έκαψε τον εγκέφαλο. Το θέμα όμως είναι οτι δεν μπορεί να εξηγήσει πως η αντλία του turbo και η μπαταρία, έγιναν ταυτόχρονα. Υποψιάστηκε οτι κάτι έγινε στο δυναμό (που ήταν μέσα στα λάδια λόγω αντλίας) αλλά δεν φαίνεται να έχει κανένα θέμα.Τεσπα, παίρνω το αμάξι (πριν 2 εβδομάδες τώρα αυτό) και την επόμενη φεύγω για Καρδίτσα. Στα 250 χλμ, βγάζει ειδοποίηση για βλάβη κινητήρα και αμέσως μετά για βλάβη στον καταλύτη.
Γυρνάω πίσω στη Βελμάρ και το κρατάνε. Βλέπουν οτι είχε αδειάσει το adblue, το αναπληρώνουν και όλα καλά (αν κατάλαβα καλά, επειδή το adblue ήταν ήδη χαμηλά, και ο εγκέφαλος είχε μόλις επαναπρογραμματιστεί, όταν έφτασε στο όριο ειδοποίησης - καθώς πήγαινα Καρδίτσα - δεν το διάβασε ως χαμηλή στάθμη αλλά ως πρόβλημα). Το συμπλήρωσαν και όλα καλά.Ο μηχανικός όμως (υπόψιν, ήμουν ήδη 450 χλμ πριν τα 75κ που τελειώνει η εγγύηση) μου έκανε μια πρόταση να αλλάξω όλο το δοχείο του adblue. Μου είπε οτι δεν βγάζει τίποτα τώρα αλλά φοβάται οτι σύντομα θα χτυπήσει, και μου λέει "αν θες στο αλλάζω τώρα που είσαι ακόμα στην εγγύηση και σου καλύπτουμε το 92%".
Μετά από αυτά που έχω διαβάσει εδώ με το adblue της Stellantis, συμφώνησα να το αλλάξουμε. 125 ευώ το κόστος, αλλά μάλλον αξίζει.
Τώρα λογικά όλα καλά. Εδώ και 10 μέρες, έχω κάνει 2000 χλμ, όλα καλά. Φοβερό αμάξι. Οικονομικό, ωραίο στην εθνική (για την κατηγορία του προφανώς) αλλά με προβληματίζει το οτι δεν μπορούν να εξηγήσουν πως έσκασε η αντλία και βραχυκύκλωσε η μπαταρία ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ) και φυσικά στο τι άλλο μπορεί να βγει στο μέλλον.
που είναι ο γάτος.
-
@groover1972 said in Opel Corsa F (2019):
Ναι, δεν είναι!
Τι να σου πω...
που είναι ο γάτος.
Ε μα...
Αυτό σκεφτόμουν, ειδικά επειδή παίζει ο αντικαταστάτης να είναι Vitara.
Θα ανοίξω νέο θέμα μάλλον. -
-
@alexandros-k said in Opel Corsa F (2019):
@groover1972 said in [Opel Corsa F (2019)]
που είναι ο γάτος.
Μην τον ψαχνετε.....ειναι Φλεβαρης
Αυτό το έπιασαν μονον όσοι έχουν γάτους. Χαχαχα!!!
-
@danis επέκταση εγγύησης παίζει; Αν ναι, προχώρησε τη οπωσδήποτε.
Δεν μου ακούγεται για ¨κλασσικό" θέμα αλλά κάτι μαλακισμένο παίχτηκε και δε μπορείς να είσαι σίγουρος για το άμεσο μέλλον. Πιστεύω αν είναι να σου βγάλει κάτι θα είναι σύντομα, αλλά μην είσαι εκτός εγγύησης. -
λοιπον
#gallochrepa
ο μπέιμπι έχει παρει το κορσα στη λεσβο
δεν νομιζω οτι θα το ξαναγυρισει, θα βρει καποιο βαθυ σημειο
το ειχε αφησει παρκαρισμενο για κανενα 10ημερο, κανει ελαχιστα χιλιομετρα εκει καθως εχει ξαναβγαλει αντμπλου και το εχει σιχαθει. και τον εχουν πηξει και στην υπηρεσια.
το ειδε εξωτερικα περιεργα καθισμενο στο πισω μερος
του εκανε μια τραμπαλα και εκανε εντελως ατσουμπαλα!
εχασε την εξοδο για να το παει συνεργειοεχουν λεει καταστραφει τα πισω αμορτισερ απο 'διαρροη'
#gia_petama
-
Τα πίσω αμορτισέρ ε;;;
Χμμμμ
-
εχουν λεει καταστραφει τα πισω αμορτισερ απο 'διαρροη'
Από την πολλή χρήση του πίσω καθίσματος είναι....νοίκιασέ του μια γκαρσονιέρα στο νησί!!
-
@fanis75 said in Opel Corsa F (2019):
εχουν λεει καταστραφει τα πισω αμορτισερ απο 'διαρροη'
Από την πολλή χρήση του πίσω καθίσματος είναι....νοίκιασέ του μια γκαρσονιέρα στο νησί!!
@gatoz
Έχουμε 2+ χρόνια να παμε στο Γκαζμαδονησο, οπότε το σπίτι θα είναι ετοιμόρροπο (είναι που είναι), για να δώσω κλειδιά!!! -
Να και το ανανεωμένο Κορσα....
https://netherlands.postsen.com/business/amp/195882 -
Συγνωμη βρε παιδια
Το corsa απο 14500 πηγε απο 19900?
Τα υπολοιπα σουπερ μινι εχουν τσιμπήσει αθροιστικά 3000
Αυτο γιατι 5000+
Απορω πως παει καλα απο πωλησεις !!
Opel Corsa F (2019)