-
@wantone άλλη ιστορία τα καταναλωτικά εξάλλου δεν δίνονται πλέον και αυτά όπως παλιότερα οπότε είναι λογικό με την αβεβαιότητα αποπληρωμής να έχουν πάρει για τα καλά την ανηφόρα.
Ακόμα και έτσι όμως θεωρώ λάθος να παίρνει κάποιος σήμερα αυτοκίνητο με πάνω από 7% επιτόκιο από τη στιγμή κατά την οποία πρόκειται να χάσει το 30% της αξίας με το που θα πατήσει το κουμπί εκκίνησης του κινητήρα.
Καλύτερα να μείνει με το παλιό του πιο αξιόπιστο θα αποδειχθεί.
-
Καλά τώρα το 30 % δεν ισχύει. Ούτε 10 % δεν χάνει. Το βλέπουμε στις αγγελίες και των επαγγελματιών και των ιδιωτών.
-
@green-power said in Νέα BMW 1 Series 2019:
@jamesd όσοι θέλουν πρίμιο να τα δώσουν εγώ με τέτοια ληστρικά επιτόκια δεν πρόκειται! Το ίδιο βέβαιο ισχύει και για τογιότες με 8.9% αλλά αφού βρίσκουν πελάτες καλά τους κάνουν.
Για αυτό κοίταξα και το Focus 4% ωραιότατο όπως τον παλιό καλό καιρό με ΠΑΣΟΚ με 8 χρόνια εγγύηση.
Βέβαια και η Audi έχει βγάλει για το Α3 0% για 4 χρόνια με balloon οπότε ακόμα και 8% να έχει για το υπόλοιπo ποσό μια χαρά βγαίνει.
Κοίτα τα Ford έχουν μεν χαμηλό επιτόκιο αλλά έχουν και υψηλή τιμή. Όταν το Focus το αυτόματο με σχετικά καλό εξοπλισμό έρχεται στα 35.000, ότι γλιτώνεις σε τόκο από το χαμηλό επιτόκιο, το πληρώνεις σε υψηλότερη τιμή. Δηλαδή όπως το βλέπω μία η άλλη έρχεται αφού τα 2.000 τόκων που θα πλήρωνες σε άλλο αυτοκίνητο με 8 και 9% τα πληρώνεις στην ford όχι ως επιτόκιο αλλά ως φουσκωμένη αρχική τιμή.
[εξαρτάται βέβαια από το αρχικό κεφάλαιο και ποσό σε δόσεις]
@fiverg said in Νέα BMW 1 Series 2019:@atari70 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
είναι πιο άνετο σε καθημερινή χρήση,
Βάζοντας μια δυο φορές ηλικιωμένους συγγενείς στο αυτοκίνητο, ένα πράγμα που μου επεσήμαναν είναι ότι τα καθίσματα είναι σχετικά χαμηλά προς το δάπεδο με αποτέλεσμα όντως να δυσκολεύει το μπες βγες.
Το ίδιο παρατήρησα κι εγώ σε ταξίδι με τους υιούς, ναι μεν δεν του λείπει ονομαστικά χώρος π.χ. για τα γόνατα του πίσω επιβάτη αλλά το χαμηλό κάθισμα τον οδηγεί στο να θέλει να έχει πιο "απλωμένα" πόδια και να μην βολεύεται (μιλάμε για πίσω επιβάτες 1.85-1.90 ύψος).Η θέση οδήγησης έχει το εξής παράξενο για μένα: Πηγαίνοντας το κάθισμα τέρμα πίσω αισθάνομαι ότι τα πόδια δεν είναι παράλληλα με το 'έδαφος' αλλά ότι το πάτωμα έχει μια ήπια κλίση-ανηφορά από εκεί που τελειώνει το κάθισμα μέχρι τα πεντάλ. Γενικά τα πόδια είναι πολύ ευρύχωρα και περιέργως άβολα στην περίπτωσή μου.
-
@green-power said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Πέρασα να δω τη 116i. Ρωτάω για τα χρηματοδοτικά μου λένε 9.9% η κλασική και 9,5% το balloon. Το οποίο balloon υποτίθεται ότι είναι για να προσελκύει πελάτες.
Δηλαδή συγγνώμη αν δεν έχεις δυνατότητα για εταιρικό ή έτοιμο το κασέρι, υπάρχει περίπτωση κάποιος να υπογράψει με τέτοια χρηματοδότηση;
Τύφλα να έχει ο Σάιλοκ!
Ούτε συζήτηση για έκπτωση, αναμενόμενο βέβαια αφού κοιτάς BMW...
Απλά σου πετάνε το τυράκι της χαμηλής τιμής κρύβοντας τις παγίδες μόλις περάσεις στο παρασύνθημα.
Απαράδεκτα τα επιτόκια της bmw. Ληστεία μετά φόνου.
Ένας λόγος που ακύρωσα τελικά τη u11 ήταν και αυτός γιατί το συνολικό ποσο έβγαινε όσο μια Χ3.
Αν ξανά έβαζα παραγγελία θα πήγαινα μέσω τράπεζας αττικής που δίνει 6,5% για ηλεκτρικα και υβριδικά (και mild hybrid). Το είχε γράψει πρώτος ο Φανης, το επιβεβαίωσα και εγώ και πρόσφατα πήγε φίλος που πήρε το κονα.
Αλλά πια πήρα την απόφαση να μην χρεωθώ για αμάξι. -
Πάντως συμφωνώ ότι τα επιτόκια ακόμη και για αγορά Καινούργιου αυτοκινήτου είναι τραγικά. Για αυτό τα περισσότερα που κυκλοφορούν είναι leasing. Εάν θες να πάρεις καινούργιο, η θα δώσεις το μεγαλύτερο μέρος του ποσού, και θα αφήσεις κάτι λίγα για δάνειο, η μετρητοίς.
-
@atari70 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Πάντως συμφωνώ ότι τα επιτόκια ακόμη και για αγορά Καινούργιου αυτοκινήτου είναι τραγικά. Για αυτό τα περισσότερα που κυκλοφορούν είναι leasing. Εάν θες να πάρεις καινούργιο, η θα δώσεις το μεγαλύτερο μέρος του ποσού, και θα αφήσεις κάτι λίγα για δάνειο, η μετρητοίς.
Και στα ληζινγκ τα επιτόκια είναι ακόμα χειρότερα. Και το αμάξι δεν σου μένει.
Μόνο αν το αμάξι είναι εταιρικό leasing παλεύεται. -
Σαν νεουδι με την πρωτη αναρτηση θα γραψω τις πρωτες
εντυπωσεις απο την αγορα αυτου του μοντελου.
Παραγγελια 2 ιουνιου 2023 της βασικης εκδοσης με το
ποσο 22350 ,παραλαβη 25 ιανουαριου 2024.
Εφταμιση μηνες στο περιμενε ηταν αρκετος καιρος και σε ολα αυτο το διαστημα δεν ηξερα αν θα φαω και την αυξηση στην τιμη ,που ευτυχως τηρηθηκαν τα συμφωνηθεντα απο την αντιπροσωπεια + δωρο το συναγερμο.Το αμαξι ειχε τον πληρως ψηφιακο πινακα
γιατι φοβομουνα οτι θα ειχε τον απλο.Το εσωτερικο του φοβερο και αρμονικο για τα δικα μου δεδομενα .
Ο κινητηρας δεν βαζει φωτια στο δρομο αλλα ειναι πιο
δυνατος απο ενα οπελ αστρα G που ειχα μια 20ετια.
Στα 700 χιλιομετρα που εχω κανει μου εχει αφησει πολυ καλες εντυπωσεις ,ακομα και στην καταναλωση 6,5 σε μικτο κυκλο.Εκεινο που ,μου ειναι δυσκολοχώνευτο ειναι
το σερβις στα 2 χρονια η τα 30000 χιλιομετρα που μου
φαινεται του ματσ.Οσονουπω και οι φοτο. -
@gknaf said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Εκεινο που ,μου ειναι δυσκολοχώνευτο ειναι το σερβις στα 2 χρονια η τα 30000 χιλιομετρα που μου φαινεται του ματσ.
Καλοτάξιδο και να το χαρείς με Υγεία!!! Αναμένουμε τις φωτογραφίες ¨
Όσο για το σέρβις, εαν σου φαίνεται υπερβολικό το διάστημα, κανείς δεν θα σου πει όχι εαν πάς αλλάζεις λάδια (αυτό στην ουσία ειναι το σημαντικό) κάθε χρόνο και άντε ίσως και ένα φίθλτρο κλιματισμού, εαν κινείσαι πολύ εντός πόλης.
-
Στα 22 k € η σειρά 1 είναι φοβερό value for money.
-
@red_monster said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Στα 22 k € η σειρά 1 είναι φοβερό value for money.
25,5Κ έχει πλέον.
-
Καλοταξιδο,gknaf. Να γράφεις συχνότερα εντυπώσεις αλλά και οτιδήποτε σου τραβάει την προσοχή αρνητικό ή θετικό. Αυτό έχω ακούσει κι εγώ πάντως. Πως αν και δε βάζει φωτιά στο δρόμο έχει τέτοιο στήσιμο που βγάζει ζβελταδα. Για εμένα είναι πολύ σημαντικό αυτό.
-
This post is deleted! -
@spi_duster said in Νέα BMW 1 Series 2019:
ζβελταδα
-
Καλοτάξιδο αδερφέ. Τόσο ακριβώς περίμενα κι εγώ. Όσο για το service, κι εγώ δεν ξέρω εάν θα αλλάξω λάδια μόνο, κάθε χρόνο η θα το αφήσω να πάει κανονικά. Δηλαδή κάθε δυο χρόνια.
-
Καλοτάξιδο αδερφέ. Τόσο ακριβώς περίμενα κι εγώ. Όσο για το service, κι εγώ δεν ξέρω εάν θα αλλάξω λάδια μόνο, κάθε χρόνο η θα το αφήσω να πάει κανονικά. Δηλαδή κάθε δυο χρόνια.
Να αλλάξεις , είναι μικρό το κόστος για ένα ουσιαστικά καινούριο αμάξι , κρίμα είναι για λόγους marketing εξωτερικού λόγω leasing να αφήνεις τα λάδια μέσα για 2 χρόνια
-
@tsofras said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Να αλλάξεις , είναι μικρό το κόστος για ένα ουσιαστικά καινούριο αμάξι , κρίμα είναι για λόγους marketing εξωτερικού λόγω leasing να αφήνεις τα λάδια μέσα για 2 χρόνια
Αν δεν κάνεις χλμ και στα 2 χρόνια εντάξει θα είσαι...
-
-
-
@georgekn said in Νέα BMW 1 Series 2019:
@gknaf said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Καλοτάξιδο!!!
Αργολίδα και εσύ? Πορτοκάλια βλέπω...
Nαι!!
-
Εκεινο που μου αρεσει ειναι οτι εχει φυσικους διακοπτες
και η αρμονια του ταμπλο.Οσο για το σερβις με τα λαδια
μαλλον θα τα αλλαξω στο χρονο γιατι κανω πανω απο 15000.
Νέα BMW 1 Series 2019