-
Καλοτάξιδο να είναι...
-
Καλοταξιδο. Που είναι οι φωτό???
-
@tsofras said in Νέα BMW 1 Series 2019:
@atari70 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
λοιπον σημερα παρελαβα την 116i auto. μετα απο επτα μηνες. εσωτερικα κορυφαια ποιοτητα παντου. πινακας οργανβν πληρως ψηφιακος, και η οθονη με το idrive απλως κορυφαια. ευκολο και κατανοητο μενου,πληρως στα ελληνικα,και με φωνητικες εντολες. εξαιρετικη και η εφαρμογη my bmw που κατεβαζεις στο κινητο κανεις συνδεση, και μπορεις να δεις και να παρεμβεις απο αποσταση στο αυτοκινητο. το μονο λιγο αρνητικο τα καθισματα, εχουν καλο αφρωδες, αλλα η πλευρικη στηριξη ειναι σχεδον ανυπαρκτη. ενω και η σχεδιαση τους παραπεμπει σε αμαξι προηγουμενης δεκαετιας. αλλα ενταξει θα επιζησουμε. οδηγικα δεν μπορω να πω πολλα πραγματα,γιατι εκανα μολις 4 χιλιομετρα. θα επανερθω εν καιρο.
Καλοτάξιδο να είναι , τα καθίσματα είναι και ο λόγος που δεν θα προχωρήσω εγώ σε αγορά.
2 test drive και στα 2 τέρμα άβολα για εμένα και ειδικά για την μέση μου
Καλά χιλιόμετρα εύχομαι και απροβλημάτιστοΚαλημέρα εξαρτάται και το σωματότυπο. Εγώ είμαι 1.72 και 71 κιλά δηλαδή αδύνατος. Έμενα μου φάνηκαν κάπως άβολα, κυρίως στα πλευρά . Αλλά θεωρώ ότι στην τελική, εάν τα βάλεις στη ζυγαριά,τα υπέρ είναι πολλά περισσότερα. Η αλήθεια πάντως είναι ότι δεν περνάω και πολλές ώρες στο αυτοκίνητο,μιας και για τις καθημερινές μου μετακίνηση έχω μηχανή.
-
-
@tsofras said in Νέα BMW 1 Series 2019:
λοιπον σημερα παρελαβα την 116i auto. μετα απο επτα μηνες. εσωτερικα κορυφαια ποιοτητα παντου. πινακας οργανβν πληρως ψηφιακος, και η οθονη με το idrive απλως κορυφαια. ευκολο και κατανοητο μενου,πληρως στα ελληνικα,και με φωνητικες εντολες. εξαιρετικη και η εφαρμογη my bmw που κατεβαζεις στο κινητο κανεις συνδεση, και μπορεις να δεις και να παρεμβεις απο αποσταση στο αυτοκινητο. το μονο λιγο αρνητικο τα καθισματα, εχουν καλο αφρωδες, αλλα η πλευρικη στηριξη ειναι σχεδον ανυπαρκτη. ενω και η σχεδιαση τους παραπεμπει σε αμαξι προηγουμενης δεκαετιας. αλλα ενταξει θα επιζησουμε. οδηγικα δεν μπορω να πω πολλα πραγματα,γιατι εκανα μολις 4 χιλιομετρα. θα επανερθω εν καιρο.
Καλοτάξιδο να είναι , τα καθίσματα είναι και ο λόγος που δεν θα προχωρήσω εγώ σε αγορά.
2 test drive και στα 2 τέρμα άβολα για εμένα και ειδικά για την μέση μου
Καλά χιλιόμετρα εύχομαι και απροβλημάτιστοΚαλημέρα εξαρτάται και το σωματότυπο. Εγώ είμαι 1.72 και 71 κιλά δηλαδή αδύνατος. Έμενα μου φάνηκαν κάπως άβολα, κυρίως στα πλευρά . Αλλά θεωρώ ότι στην τελική, εάν τα βάλεις στη ζυγαριά,τα υπέρ είναι πολλά περισσότερα. Η αλήθεια πάντως είναι ότι δεν περνάω και πολλές ώρες στο αυτοκίνητο,μιας και για τις καθημερινές μου μετακίνηση έχω μηχανή.
1.83 είμαι 78 κιλά , εκεί μου φάνηκε και εμένα άβολο
Στο πρώτο test drive όταν το είπα στον πωλητή δεν μου είπε καν για την ρύθμιση που έχει να ανοίγει το bucket. Το πέτυχα στο internet για αυτό και ξαναπήγα και την έβαλα τέρμα ανοιχτά. Μία απο τα ίδια , οπότε το φοβήθηκα γιατί ουσιαστικά θέλω άνετο αμάξι για ταξίδια αφού τα περισσότερα χιλιόμετρα εκεί τα κάνω.
Πάντως έχει απο τα πιο ωραία τιμόνια σε αίσθηση απο όσα έχω οδηγήσει και πολύ ποιοτικό
Άντε και φωτογραφίες -
Άντε καλά παντιλίκια... oh wait...
Πλάκα κάνω, καλοτάξιδο!
-
Είναι γνωστό ότι τα απλά καθίσματα στις μικρες bmw δεν είναι κάτι σπουδαίο.
Αλλά βαζεις τα σπορ καθίσματα με μικρό κόστος 400-500 ευρώ. -
@iceman7 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Χάλια ειναι, επίτηδες ώστε να πληρώνεις για τα καλά.
-
@fanis75 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
@iceman7 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Χάλια ειναι, επίτηδες ώστε να πληρώνεις για τα καλά.
Χαλια είναι του Yaris cross
-
-
-
καλοτάξιδο! και στο σωστό χρώμα!
-
@elteo said in Νέα BMW 1 Series 2019:
καλοτάξιδο! και στο σωστό χρώμα!
Ευχαριστώ. Ήμουνα ανάμεσα σε αυτό και το κόκκινο έτσι γιατί όλα λευκά , μαύρα και γκρι σκούρα κυκλοφορούνε , αλλά έβγαινε 1000 ευρώ επιπλέον όποτε δεν μας έπαιρνε.
-
Ωωωωωω το εργαλείο!!! καλορίζικο! πολύ όμορφο!
Πόσο σου βγήκε τελική τιμή;
Να προσέχεις τις ζάντες στο πεζοδρόμιο, παρκάρεις πολύ κοντά. -
-
@georgemit said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Να προσέχεις τις ζάντες στο πεζοδρόμιο, παρκάρεις πολύ κοντά.Ευχαριστώ πολύ. Τελική τιμή μαζί με πινακίδες, 26000. Το θέμα είναι ότι έχω κλειστό πάρκιν, αλλά μπαίνει πολύ δύσκολα στο φάρδος. Καί επειδή φοβάμαι μην το χτυπήσω, το αφήνω έξω.
-
Πεμβέ αυτοματίκλα με 28 καφετιά το λες και τζάμπα τη σήμερον.
-
@dstou said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Πεμβέ αυτοματίκλα με 28 καφετιά το λες και τζάμπα τη σήμερον.
Ευχαριστώ πολύ. Τελική τιμή μαζί με πινακίδες, 26000. Το θέμα είναι ότι έχω κλειστό πάρκιν, αλλά μπαίνει πολύ δύσκολα στο φάρδος. Καί επειδή φοβάμαι μην το χτυπήσω, το αφήνω έξω.
26 λέει.
-
@georgemit said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Να προσέχεις τις ζάντες στο πεζοδρόμιο, παρκάρεις πολύ κοντά.Ευχαριστώ πολύ. Τελική τιμή μαζί με πινακίδες, 26000. Το θέμα είναι ότι έχω κλειστό πάρκιν, αλλά μπαίνει πολύ δύσκολα στο φάρδος. Καί επειδή φοβάμαι μην το χτυπήσω, το αφήνω έξω.
Τίποτα! Τους έκλεψες, με αυτά τα λεφτά σήμερα θα αγόραζες polo 1.0 tsi dsg και δε ξέρω μήπως είναι και ακριβότερο.
-
Με 26κ δεν αγοράζεις τίποτα αντίστοιχα αξιόλογο. Δείχνει πόσο έχουν ξεφύγει οι τιμές που καθιστούν το bmw vfm και τρελό bargain. Απίστευτο.
Νέα BMW 1 Series 2019