-
Ιδιαίτερα αν είναι 7-8 χρόνων και πάνω που σημαίνει και 3 ΚΤΕΟ.
Τα ΚΤΕΟ μην τα εμπιστεύεσαι. Στο Focus, σε ένα προηγούμενο ΚΤΕΟ έγραψαν λάθος τα χλμ και έτσι φαίνεται ότι έχει γυρισμένα χλμ. Σε κάθε νέο ΚΤΕΟ γράφει ότι έχει γυρισμένα χλμ! Το αυτοκίνητο το έχω από καινούριο και φυσικά δεν γύρισα τα χλμ. Δεν με ενδιαφέρει, γιατί δεν θα το πουλήσω ποτέ, αλλά αν ήθελα να το πουλήσω θα είχα πρόβλημα επειδή κάποιος υπάλληλος μπερδεύτηκε.
-
Ιδιαίτερα αν είναι 7-8 χρόνων και πάνω που σημαίνει και 3 ΚΤΕΟ.
Τα ΚΤΕΟ μην τα εμπιστεύεσαι. Στο Focus, σε ένα προηγούμενο ΚΤΕΟ έγραψαν λάθος τα χλμ και έτσι φαίνεται ότι έχει γυρισμένα χλμ. Σε κάθε νέο ΚΤΕΟ γράφει ότι έχει γυρισμένα χλμ! Το αυτοκίνητο το έχω από καινούριο και φυσικά δεν γύρισα τα χλμ. Δεν με ενδιαφέρει, γιατί δεν θα το πουλήσω ποτέ, αλλά αν ήθελα να το πουλήσω θα είχα πρόβλημα επειδή κάποιος υπάλληλος μπερδεύτηκε.
+1
σε εμένα στο πρώτο ΚΤΕΟ που πέρασε το αυτοκίνητο στην κατοχή μου ο υπάλληλος δεν συμπλήρωσε τα χιλιόμετρα. -
Αυτό είναι το ηλεκτρικό hot hatch της BYD
https://www.autoblog.gr/2024/05/13/afto-einai-to-ilektriko-hot-hatch-tis-byd/
-
@red_monster said in BYD forum:
Αυτό είναι το ηλεκτρικό hot hatch της BYD
https://www.autoblog.gr/2024/05/13/afto-einai-to-ilektriko-hot-hatch-tis-byd/
Μου κανει!
-
Βλέπετε πως αποκτούν και δίκη τους σχεδιαστική γραμμή.
-
-
Αχρείαστοι αεραγωγοί κλπ παπαράκια, θα μπορούσε να είναι πολύ ομορόφτερο χωρίς αυτά
-
Βλέπετε πως αποκτούν και δίκη τους σχεδιαστική γραμμή.
Όχι ακριβώς .
Πίσω το λες και Peugeot .Και μπροστά και πίσω εγώ το βλέπω ως πρωτότυπο σχέδιο. Πίσω ίσως να έλεγες ότι θυμίζει πολλά λόγω της σύνδεσης των φωτιστικών σωμάτων, αλλά γενικα το ίδιο σχέδιο το έχουν και σε άλλο μοντέλο τους. Και σταδιακά θα τα ξεχωρίζουμε μονάχα από το σχεδιο τους.
-
https://www.4troxoi.gr/dokimes/odigoyme-stin-italia-to-neo-byd-seal-u-dm-i/amp/
Θα σαρώσει, αν ειδικά έχει αρχική κάτω από 40, σε συνδυασμό με τον μικρό σε κυβισμό θερμικό, θα είναι ιδανικό και για leasing. Δεν υπάρχουν 1,5λ phev σε αυτή την τιμή.
-
https://www.4troxoi.gr/dokimes/odigoyme-stin-italia-to-neo-byd-seal-u-dm-i/amp/
Θα σαρώσει, αν ειδικά έχει αρχική κάτω από 40, σε συνδυασμό με τον μικρό σε κυβισμό θερμικό, θα είναι ιδανικό και για leasing. Δεν υπάρχουν 1,5λ phev σε αυτή την τιμή.
χμμμμ
παραπανω απο ενδιαφερον
αν καταλαβαινω καλα, 46 το τετρα με τα παντα ολα πανω!!! -
Φανταστικό φαίνεται γενικά σε ολους τους τομείς. Αν θες ενα όχημα μεγαλο με απλετους χώρους, άνεση, τα παντα ολα σε εξοπλισμό, δυνατο οσο ειναι και η μπαταρια φορτισμένη, πολύ μικρή ως ελαχιστη κατανάλωση και χωρίς αγχος σε ταξίδι για επαναφορτιση είναι ταμαμ
Η τιμη είναι πολύ συμφερουσα για τετοιο πακέτο!!!!!!!!
-
"σ.σ.: και από τον επόμενο κιόλας μήνα από τα ηλεκτρικά, επίσης, Seal U και Dolphin"
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;;;;;;;;
-
Ακριβώς το ίδιο drivetrain είχε 7 χρόνια πριν η Honda στο clarity, 4cyl ατμοσφαιρικός, mg1/mg2, plugin μπαταρία, μηχανική σύνδεση στα 100kph. Πήγε άπατο, ουσιαστικά το είχαν βγάλει για την επιδότηση που έτρεχε τότε στην Αμερική. Τώρα έχουν το ίδιο layout στο crv το οποίο όμως είναι δίλιτρο και έχει 68K με δώρο το μεταλλικό χρώμα, +30Κ από το BYD....
-
Αυτοί οι μάγκες λοιπόν νομίζω πως κάτι ξέρουν παραπάνω!
Μάλλον το άμεσο μέλλον για τουλάχιστον 15 χρόνια θα είναι αυτού του είδους τα υβριδικά, με υψηλής τεχνολογίας μπαταρίες και θερμικούς κινητήρες που παρέχουν ενέργεια και φυσικά και το απαραίτητο μπριζωμα.
Ειδικά για τέτοια μεγάλα , μικρότερα CSUV και ακόμη μεγαλύτερα SUV που φαίνεται πως αγαπάνε παντού οι καταναλωτές.
Θέλει πολύ δουλειά και σε υποδομές παγκοσμίως αλλά και να τελειώσει το άρμεγμα του μάρκετινγκ σε κάθε αναβάθμιση των τεχνολογιών στις μπαταρίες για να επικρατήσουν τα ηλεκτρικά κάτι το οποίο έχουν όλοι καταλάβει πως δεν μπορεί πλήρως να συμβεί σε λιγότερο από 20 χρόνια.
Δώστε Hybrid στο λαό λοιπόν με πολλά αλογάκια που δεν χρειάζεται να χάνεις χρόνια από την ζωή σου από το άγχος κάθε φορά που πρέπει να πας και να γυρίσεις σε αποστάσεις πάνω από 160 Χλμ
-
Μάλλον το άμεσο μέλλον για τουλάχιστον 15 χρόνια θα είναι αυτού του είδους τα υβριδικά, με υψηλής τεχνολογίας μπαταρίες και θερμικούς κινητήρες που παρέχουν ενέργεια και φυσικά και το απαραίτητο μπριζωμα.
Ειδικά για τέτοια μεγάλα , μικρότερα CSUV και ακόμη μεγαλύτερα SUV που φαίνεται πως αγαπάνε παντού οι καταναλωτές.
Θέλει πολύ δουλειά και σε υποδομές παγκοσμίως αλλά και να τελειώσει το άρμεγμα του μάρκετινγκ σε κάθε αναβάθμιση των τεχνολογιών στις μπαταρίες για να επικρατήσουν τα ηλεκτρικά κάτι το οποίο έχουν όλοι καταλάβει πως δεν μπορεί πλήρως να συμβεί σε λιγότερο από 20 χρόνια.
Δώστε Hybrid στο λαό λοιπόν με πολλά αλογάκια που δεν χρειάζεται να χάνεις χρόνια από την ζωή σου από το άγχος κάθε φορά που πρέπει να πας και να γυρίσεις σε αποστάσεις πάνω από 160 Χλμ
Ποιός έχει τέτοια άγχη βρες παίδες ?
-
Ποιός έχει τέτοια άγχοι βρες παίδες ?
Όποιος δεν έχει ηλεκτρικό αλλά σκέφτεται να πάρει και αγχώνεται με την αυτονομία, κυρίως σε θθεωρητικό επίπεδο και για να έχει μια δικαιολογία να μην το πάρει!
-
Χαχα ,
Εγώ θεωρώ περιττό επιπλέον άγχος να πρέπει να φορτίσω το epass από την εφαρμογή του πριν το ταξίδι, φαντάσου να έπρεπε να σχεδιάζω την διαδρομή, να βρίσκω τον φορτιστή που πρέπει από την κατάλληλη εφαρμογή, να παρκάρω , να βγαίνω να μπριζωνω , να μπαίνω στην εφαρμογή να βρίσκει την μπριζα, να του δίνω οκ , να φορτίζει , να πληρώνω, να ξεμπριζωνω , και να ξανά σχεδιάζω το υπόλοιπο της διαδρομής.Και αυτά αν μιλάμε για σημείο φόρτισης επάνω στην ΕΟ , αν πρέπει να ψάχνω άλλου μέσα σε S/M και βενζινάδικα σε κάθε πόλη και κωμόπολη , κλαψτα χαραλαμπε.
Και εν τω μεταξύ να περιμένω, να κάνω 4-5 τσιγάρα, να φάω και κάτι ανθυγιεινό σίγουρα, να κυνηγάω τα μικρά που θα θέλουν να παίξουν τίποτα παιχνίδια με κέρματα, να πάρουν παιχνίδια, παγωτά , κλπ , δεν θα με φτάνει ένα 50αρικο σε κάθε φόρτιση.
Ενώ με το θερμικό μπαίνω για λίγο στο πρατήριο χωρίς να κατέβω , γεμίζω , δίνω ένα πενηνταρικο, ούτε καν κάρτα και συνεχίζω το ταξίδι.
Φυσικά παρόλα αυτά δεν ακυρώνω τα ηλεκτρικά, η ανώτερη εμπειρία οδήγησης ενός αυτοκινήτου όπως τα Tesla αξίζει τα παραπάνω σε κάθε ταξίδι, και εκτός από την οδηγική απόλαυση φυσικά σε αποζημιώνει στην χρήση εντός πόλης.
-
Και εν τω μεταξύ να περιμένω, να κάνω 4-5 τσιγάρα, να φάω και κάτι ανθυγιεινό σίγουρα, να κυνηγάω τα μικρά που θα θέλουν να παίξουν τίποτα παιχνίδια με κέρματα, να πάρουν παιχνίδια, παγωτά , κλπ , δεν θα με φτάνει ένα 50αρικο σε κάθε φόρτιση.
Εσυ πραγματικα το σκεφτηκες περισσοτερο απο οτι εγω πριν αγορασω ηλεκτρικο. Ειναι το αντιστοιχο του "περασε ολη μου η ζωη μπροστα μου σαν ταινια", αλλα για την συμβιωση με EV
EDIT: να την πω την αληθεια μου ομως, οταν περναμε απο ψαθοπυργο καλοκαιρι, το χτυπαμε το παγωτακι μηχανης
-
Εκτός του καπνίσματος (που το έκοψα και ησύχασα), αυτά τα κάνω ούτως η άλλως με το θερμικό και χωρίς να χρειάζεται στάση για καύσιμα...χαχα!
Στάνταρ ειναι στο ταξίδι να σταματήσουμε για σαχλαμάρες, για λαστιχένιο μπαλάκι με το κέρμα και διάφορες άλλες μ@λακίες που θα βρούμε. -
Χαχα ,
Εγώ θεωρώ περιττό επιπλέον άγχος να πρέπει να φορτίσω το epass από την εφαρμογή του πριν το ταξίδι, φαντάσου να έπρεπε να σχεδιάζω την διαδρομή, να βρίσκω τον φορτιστή που πρέπει από την κατάλληλη εφαρμογή, να παρκάρω , να βγαίνω να μπριζωνω , να μπαίνω στην εφαρμογή να βρίσκει την μπριζα, να του δίνω οκ , να φορτίζει , να πληρώνω, να ξεμπριζωνω , και να ξανά σχεδιάζω το υπόλοιπο της διαδρομής.Και αυτά αν μιλάμε για σημείο φόρτισης επάνω στην ΕΟ , αν πρέπει να ψάχνω άλλου μέσα σε S/M και βενζινάδικα σε κάθε πόλη και κωμόπολη , κλαψτα χαραλαμπε.
Ενώ με το θερμικό μπαίνω για λίγο στο πρατήριο χωρίς να κατέβω , γεμίζω , δίνω ένα πενηνταρικο, ούτε καν κάρτα και συνεχίζω το ταξίδι.
Φυσικά παρόλα αυτά δεν ακυρώνω τα ηλεκτρικά, η ανώτερη εμπειρία οδήγησης ενός αυτοκινήτου όπως τα Tesla αξίζει τα παραπάνω σε κάθε ταξίδι, και εκτός από την οδηγική απόλαυση φυσικά σε αποζημιώνει στην χρήση εντός πόλης.
Εγώ έτσι και αλλιώς όποτε γεμίζω κατεβαινω για να κόψω τιμολόγιο το οποίο με το ηλεκτρικό (γιατί οδηγώ και βενζίνης, πετρέλαιο και μηχανές κλπ) βγαίνει αυτόματα από το απλικασιόν.
Άσε που το "βάλε 50 €" είναι η χαρά της πειραγμένης αντλίας.
Epass βάζω πολλά μαζεμένα, δεν την παλεύω χωρίς αυτό
BYD forum