@chrisk6 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Να εχεις παρει την σουπερ ντουπερ αυτοκινηταρα σου (ο καθενας) και να ταξιδευεις με 110...?
Ουτε κινεζικο βασανιστηριο να πουμε. Μιλαμε για 2024 με ενα καρο τεχνολογιες απανω.
Δηλαδη πριν 30 χρονια με ποσα ταξιδευατε μερικοι? 80?Εγω οσα χρονια ταξιδευω αν παω με 130 θα με πατησουνε και τα παππουδια.
Που τα βλεπετε εσεις οτι με 130 ειστε στους γρηγοροτερους δεν ξερω... και ουτε μπορω να τα καταλαβω. Μαλλον σε αλλες ΕΟ κινουμαστε.Θεωρω οτι αν εχει κινηση κλπ κλπ δεν παμε με τοσα...(τα ευκολως εννοουμενα παραλειπονται)
@dettol Στην Ιονια ειναι στανταρ τα σημεια. Την κανω πολλες φορες τον χρονο την διαδρομη.
Εχουν γραψει μονο οσους δεν γνωριζαν. Και τους περισσοτερους στην ευθεια στη Ριγανη μετα τα διοδια Αγγελοκαστρου.
Εγω συνηθως βαζω το acc και παω με 110-120, κυριως για να μην ειμαι στη τσιτα ολη την ωρα.
Αν ειμαι αριστερη και παω με 130, θα πρεπει να κοιταω συνεχεια καθρεφτες μπας και ερθει κανας καγκουρογυφτας και θελει να με περασει απο πανω με το 316 με αυτοκολλητο Μ3.
Οποτε παω δεξια και χωνομαι μεσαια αν πετυχω κανα φορτηγο.
Φτανω 10 λεπτα πιο αργα, αλλα με λιγοτερη καταναλωση, λιγοτερο στρες και μηδενικη πιθανοτητα για κληση απο ρανταρ.