-
@civil357 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
"Έντιμη" αντιμετώπιση από τεράστια αλυσίδα ηλεκτρονικών. Βρίσκω την τηλεόραση που θέλω , στο σάιτ τη δείχνει ετοιμοπαράδοτη στο μαγαζί της πόλης μου, λέω , οκ, θα πεταχτώ από εκεί να την αγοράσω. Εξηγώ στην υπάλληλο , ποια θέλω , α ναι μου λέει , είναι το τελευταίο μας κομμάτι , το εκθεσιακό. Συγγνώμη της λέω , δηλαδή αν την είχα παραγγείλει ηλεκτρονικά, αυτή θα μου δίνατε; με πολύ φυσικό τρόπο ( δε μου φταίει τίποτα η υπάλληλος, ευγενέστατη ήταν) μου απαντά, ναι θα την κατεβάζαμε και θα την πακετάραμε! Έφυγα με άδεια χέρια....
Δεύτερη αντιμετώπιση, καμπίνα και αυτοκίνητο για σήμερα από Ηγουμενίτσα - Μπάρι βράδυ 12 θα έφευγε, ταξίδι επαγγελματικό , στην αρχή μου ήρθε μέηλ , ότι άκυρο θα φύγει αύριο από Πάτρα 10:30 . Φαντάστηκα ότι απλά θα έχανα την Κυριακή μου που υπολόγιζα να είμαι ελεύθερος στην Ιταλία. Λάθος φαντάστηκα, το καράβι δε θα φορτώσει Ηγουμενίτσα , πρέπει να πάω Πάτρα, μόνο εκεί θα φορτώσει. Δεν ενημερώθηκα στο μέηλ που έστειλαν , έπρεπε να μυρίζω τα νύχια μου , ευτυχώς πήρα τηλέφωνο, υποθέτω ότι αν έδενε Ηγουμενίτσα απλά δε θα του έβγαινε ο χρόνος για να γυρίσει Δευτέρα Ελλάδα. Θεωρητικά αν ήμουν νταλικέρης θα τους σκυλοέβριζα ( έξοδα να κατέβεις Πάτρα κ.λπ.), αλλά είπαμε ευγενής. Αν μου το κάνουν "ανοιχτό" το εισιτήριο ( πράγμα απίθανο με τις έως τώρα διαβουλεύσεις) , θα το ακυρώσω, αλλιώς Πάτρα.... Μπάχαλο , και σίγουρος ακόμα δεν είμαι πως θα φύγω, καθώς σου αφήνουν και ανοιχτό περιθώριο ότι μπορεί και να αλλάξει το πλάνο. Δεν έχω καταλάβει καν αν θα πληρώσω έξτρα για την καμπίνα και το αυτοκίνητο από Πάτρα !!!!Τηλεοραση πάρε oled αν μπορείς δεν θα το μετανιώσεις!Ελα για καφέ Μιλανο αύριο !
-
@antonmone said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
"Έντιμη" αντιμετώπιση από τεράστια αλυσίδα ηλεκτρονικών. Βρίσκω την τηλεόραση που θέλω , στο σάιτ τη δείχνει ετοιμοπαράδοτη στο μαγαζί της πόλης μου, λέω , οκ, θα πεταχτώ από εκεί να την αγοράσω. Εξηγώ στην υπάλληλο , ποια θέλω , α ναι μου λέει , είναι το τελευταίο μας κομμάτι , το εκθεσιακό. Συγγνώμη της λέω , δηλαδή αν την είχα παραγγείλει ηλεκτρονικά, αυτή θα μου δίνατε; με πολύ φυσικό τρόπο ( δε μου φταίει τίποτα η υπάλληλος, ευγενέστατη ήταν) μου απαντά, ναι θα την κατεβάζαμε και θα την πακετάραμε! Έφυγα με άδεια χέρια....
Δεύτερη αντιμετώπιση, καμπίνα και αυτοκίνητο για σήμερα από Ηγουμενίτσα - Μπάρι βράδυ 12 θα έφευγε, ταξίδι επαγγελματικό , στην αρχή μου ήρθε μέηλ , ότι άκυρο θα φύγει αύριο από Πάτρα 10:30 . Φαντάστηκα ότι απλά θα έχανα την Κυριακή μου που υπολόγιζα να είμαι ελεύθερος στην Ιταλία. Λάθος φαντάστηκα, το καράβι δε θα φορτώσει Ηγουμενίτσα , πρέπει να πάω Πάτρα, μόνο εκεί θα φορτώσει. Δεν ενημερώθηκα στο μέηλ που έστειλαν , έπρεπε να μυρίζω τα νύχια μου , ευτυχώς πήρα τηλέφωνο, υποθέτω ότι αν έδενε Ηγουμενίτσα απλά δε θα του έβγαινε ο χρόνος για να γυρίσει Δευτέρα Ελλάδα. Θεωρητικά αν ήμουν νταλικέρης θα τους σκυλοέβριζα ( έξοδα να κατέβεις Πάτρα κ.λπ.), αλλά είπαμε ευγενής. Αν μου το κάνουν "ανοιχτό" το εισιτήριο ( πράγμα απίθανο με τις έως τώρα διαβουλεύσεις) , θα το ακυρώσω, αλλιώς Πάτρα.... Μπάχαλο , και σίγουρος ακόμα δεν είμαι πως θα φύγω, καθώς σου αφήνουν και ανοιχτό περιθώριο ότι μπορεί και να αλλάξει το πλάνο. Δεν έχω καταλάβει καν αν θα πληρώσω έξτρα για την καμπίνα και το αυτοκίνητο από Πάτρα !!!!Τηλεοραση πάρε oled αν μπορείς δεν θα το μετανιώσεις!Ελα για καφέ Μιλανο αύριο !
Τέτοια ψάχνω.... αλλά τη χάρη να πάρω εκθεσιακή (χωρίς μείωση τιμής και κυρίως ενημέρωσης) , δε τους την κάνω.
Είσαι Ιταλία;;; Ζήλεψα ! Μιλάνο , δεν μου καλύπτουν τις βενζίνες μέχρι εκεί αλλιώς....
Θα είμαι κάτω Ν. Ιταλία για δουλειά. Θεωρητικά γυρνάω (αν πάω, αλλιώς άσε τους Ιταλούς να περιμένουν) με το βαπόρι της Τετάρτης , αν γυρνάς οδικώς , θα απολαύσουμε μαζί βαπορίσιο καφέ και την άδεια ντίσκο ( γιατί τη λένε ακόμα ντισκοτεκ; ) του καραβιού !!!
-
@antonmone said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Τέτοια ψάχνω.... αλλά τη χάρη να πάρω εκθεσιακή (χωρίς μείωση τιμής και κυρίως ενημέρωσης) , δε τους την κάνω.
Είσαι Ιταλία;;; Ζήλεψα ! Μιλάνο , δεν μου καλύπτουν τις βενζίνες μέχρι εκεί αλλιώς....
Θα είμαι κάτω Ν. Ιταλία για δουλειά. Θεωρητικά γυρνάω (αν πάω, αλλιώς άσε τους Ιταλούς να περιμένουν) με το βαπόρι της Τετάρτης , αν γυρνάς οδικώς , θα απολαύσουμε μαζί βαπορίσιο καφέ και την άδεια ντίσκο ( γιατί τη λένε ακόμα ντισκοτεκ; ) του καραβιού !!!
Δυστυχώς γυρνάω Τετάρτη αλλά αεροπορικώς!!!Oled εκθεσιακή ποτέ!!!!Μονο σφραγισμένη και απαραίτητα με 5ετη που να καλύπτει το burn in
-
Εγώ παιδιά πήρα μια εκθεσιακη (2 μηνων) πριν καιρό. Sony 65" A8 (απίστευτη τιβι) με 1250€ με την 5ετη pick up εγγύηση (χρεώθηκε 150€ καθώς αφορά σε μικρότερο "κεφάλαιο") δεν θα έβρισκα αλλιώς. Πολύ μου αρέσει. Αλλιώς έπρεπε να σκάσω άλλο ένα χιλιάρικο... ας επιβιώσει απ τα κόλπα της ΔΕΗ και δεν φοβάμαι το burn in. Ούτε στην Panasonic plasma είχα ποτέ. Μόνο στο note 7 της γυναίκας που έπαιξε χιλιάδες ώρες YouTube μουσική κατάφερε να υπάρξει αλλοίωση. Νομίζω ότι ο φόβος στις τηλεοράσεις είναι σχεδόν αδικαιολόγητος.
-
This post is deleted! -
@piliourits said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Panasonic plasma
Σύμφωνα με τεστ οι 2ες καλύτερες τηλεοράσεις μετά τις plasma της Pioneer. Η ποιότητα της εικόνας τους δεν πρέπει να υπάρχει σήμερα. Όπως λένε ότι οι τελευταίες Sony Trinitron (CRT) είναι αξεπέραστες σε πιστότητα εικόνας και χρώματος, αν και φυσικά δεν έχουν τις σημερινές αναλύσεις.
Πάντως η δικιά μου LG plasma έχει ένα burn in, στο σήμα των καναλιών, που όμως φεύγει όταν ζεσταθεί, μετά από 1-2 λεπτά. Σαν εικόνα είναι φανταστική!
-
Οι oled ειναι ανώτερες από τις plasma.
-
ΟΚ, δεν είμαι ειδικός. Πάντως από τις απλές TFT οι Plasma ήταν σαφώς καλύτερες.
-
Από όλες είναι καλύτερες οι plasma εκτός των oled.
-
@lap said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Από όλες είναι καλύτερες οι plasma εκτός των oled.
Πιστεύω λόγω φωτεινότητας και προηγμένων με τα χρόνια επεξεργαστών, πέρα απ το 4Κ (που έτσι κι αλλιώς δεν βλέπουμε λόγω μεγέθους).
Αν εξελισσόταν ακόμη οι πλάσμα, θα ήταν αξιόλογες, ακόμη κι αν δεν ήταν καλύτερες. Είχαν απίστευτη φυσικότητα στη κίνηση.Πάντως όντως, η Α8 μου αρέσει όσο κι η πλάσμα μου. Που πέθανε πέρυσι...
-
@yem said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@jamesd said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Δεν μου αρέσει (περισσότερο με προβληματίζει) που δεν έχω κάτι να μην μου αρέσει αυτόν τον καιρό. Ελπίζω να μην κρατήσει γιατί δεν είναι φυσιολογικό αυτό το πράγμα…
45 στα 50?
Και εμένα μου αρέσουν πολλά άλλα no money no honey
Όντως, να σου πω την αλήθεια εμένα δεν μου αρέσουν πολλά, περισσότερο προς αδιάφορος είμαι τόσο ως προς αυτά που μου αρέσουν όσο και ως προς αυτά που δεν μου αρέσουν. Δηλαδή, κατάσταση κλάιν μάιν που λένε…
-
Για οθόνη υπολογιστή στις 24 ίντσες ποια να πάρω; Έψαχνα πέρυσι και δε μπόρεσα να βρω γιατί εγώ δουλεύω πολύ σε κειμενογράφους και πολλές φορές σε δωμάτιο όχι φωτεινό. Η τεχνολογία (δε θυμάμαι πως λέγεται) που χρησιμοποιούν οι σημερινές οθόνες, δεν έχει καλό contrast για τέτοια χρήση (ειδικά σε δωμάτιο με το φως πίσω από την οθόνη) και εμφανίζει προς το σκοτεινό τα φωτεινά χρώματα.
Η ίδια όμως τεχνολογία είναι πολύ καλή για τα.....παιχνίδια. Μα εγώ δε θέλω παιχνίδια να παίζω. Θέλω να βλέπω φωτεινό το έγγραφο Word και όχι σκοτεινιασμένο και με ένα contrast για τα πανηγύρια.
Έχω 12 χρόνια μία LG άλλης τεχνολογίας, είναι αστέρι, αλλά θέλω να πάω στις 24 ίντσες με πολύ καλό contrast για κειμενογράφους.
Τι να αγοράσω ρε παιδιά; -
3 είναι οι βασικές τεχνολογίες στις οθόνες για υπολογιστές,
TN, IPS, VA. -
@super-t said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
3 είναι οι βασικές τεχνολογίες στις οθόνες για υπολογιστές,
TN, IPS, VA.Το κοίταξα και εγώ λίγο στο ίντερνετ. Απ' ότι γράφουν για καλό contrast είναι η VA.
-
@realzeus said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@piliourits said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Panasonic plasma
Σύμφωνα με τεστ οι 2ες καλύτερες τηλεοράσεις μετά τις plasma της Pioneer. Η ποιότητα της εικόνας τους δεν πρέπει να υπάρχει σήμερα. Όπως λένε ότι οι τελευταίες Sony Trinitron (CRT) είναι αξεπέραστες σε πιστότητα εικόνας και χρώματος, αν και φυσικά δεν έχουν τις σημερινές αναλύσεις.
Πάντως η δικιά μου LG plasma έχει ένα burn in, στο σήμα των καναλιών, που όμως φεύγει όταν ζεσταθεί, μετά από 1-2 λεπτά. Σαν εικόνα είναι φανταστική!
Από τις ελάχιστες φορές που ο Πηλιου έπραξε σωστά. Μόνο Sony. Οι υπόλοιπες απλώς οδοντόκρεμες.
-
@storm said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Έγραψα κάτι να απαντήσω, αλλά μετά σκέφτηκα ότι θα ξεσηκωθεί το παρεάκι και θα γίνει κώλος και αυτό το θέμα, οπότε αυτά και τέλος.
Και επειδή έχω μπλοκάρει το μισό φόρουμ, βαριέμαι να μπλοκάρω και άλλους.
Κακώς τους μπλοκάρεις. Το μόνο απόλυτα σωστό περιγράφει η λέξη "Διαλεκτική". Σε αυτό η αριστερά έχει απόλυτο δίκιο. Είναι ακραίο και ανάρμοστο να αποκλείεις από το διάλογο αυτούς με τους οποίους διαφωνείς! Δείχνει φόβο, έλλειψη επιχειρημάτων και αδυναμία.
-
Από τότε που μπλόκαρα το σύμπαν όλο εδώ μέσα, ηρέμησα πραγματικά.
Το προτείνω σε όσους δεν γουστάρουν να διαβάζουν μέλη που έχουν στήσει 24ωρο τσαντίρι εδώ μέσα. Ψυχολογική ηρεμία.Μου αρέσει που διαβάζω επιλεκτικά κάποια θέματα αυτοκινήτου, γράφω ελάχιστα και μια χαρά όλα.
-
Δεν μου αρέσει που για άλλη μια χρονιά η γειτονιά καταφεύγει στο ξύλο ως μέσο θέρμανσης.
-
@storm said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Από τότε που μπλόκαρα το σύμπαν όλο εδώ μέσα, ηρέμησα πραγματικά.
Από μικρός στα φόρουμ, πλέον έχω μάθει να κάνω mute με τη σκέψη. Δεν χρειάζομαι μπλοκ. Απλά περνάνε μπροστά από τα μάτια μου.
Σαν εκείνα τα αρχαία στο λύκειο. -
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]