-
-
-
Αναπάντεχη αγορά. Καλοτάξιδο δεξιέ.
-
-
Καλοτάξιδο!
Ευχαριστώ.
Καλώς όρισες και καλορίζικο. Να περάσεις μεμβράνες. Υπάρχει και ομάδα και στο fb . Ερώτηση μοντέλο του 2023 ειναι; Δεν έχει το ηλεκτρονικό καντράν ως στάνταρ;
Ευχαριστώ πολύ. Θα μπω και στο facebook.
Μεμβράνες μου έβαλαν δώρο στην Karenta. Εκτός απ' το παρμπρίζ, δεν το συστήνουν λόγω των συστημάτων ασφαλείας.
07/23 είναι το αυτοκίνητο, ολόφρεσκο! Σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο έχει στάνταρ ψηφιακό καντράν, ψηφιακό κλιματισμό με όλες τις ρυθμίσεις από κει, δε μπαίνεις οθόνη. Και ασύρματο android auto, γλύτωσα τα καλώδια.
Ευτυχώς ήταν ετοιμοπαράδοτο με κάποια εξτρα που ήθελα, κάμερα και οσφυική στήριξη, με τσιμπάει η μέση που και που. Λες και με περίμενε στο τελωνείο, ε, δεν του χάλασα κι εγώ το χατίρι, το έφερα στο σπίτι
-
Καλοτάξιδο!
Ευχαριστώ.
Καλώς όρισες και καλορίζικο. Να περάσεις μεμβράνες. Υπάρχει και ομάδα και στο fb . Ερώτηση μοντέλο του 2023 ειναι; Δεν έχει το ηλεκτρονικό καντράν ως στάνταρ;
Μεμβράνες μου έβαλαν δώρο στην Karenta. Εκτός απ' το παρμπρίζ, δεν το συστήνουν λόγω των συστημάτων ασφαλείας.
07/23 είναι το αυτοκίνητο, ολόφρεσκο! Σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο έχει στάνταρ ψηφιακό καντράν, ψηφιακό κλιματισμό με όλες τις ρυθμίσεις από κει, δε μπαίνεις οθόνη. Και ασύρματο android auto, γλύτωσα τα καλώδια.
Ευτυχώς ήταν ετοιμοπαράδοτο με κάποια εξτρα που ήθελα, κάμερα και οσφυική στήριξη, με τσιμπάει η μέση που και που. Λες και με περίμενε στο τελωνείο, ε, δεν του χάλασα κι εγώ το χατίρι, το έφερα στο σπίτι
Εγώ πήρα το tech pack μοντέλο του 2021. Απόλυτα ικανοποιημένος. Λίγο υπομονή με τα χιλιόμετρα να στρώσει ο κινητήρας. Ξέρω είναι σπαστικό αλλά υπομονή. Πολύ οικονομικό το μοτερ
-
Καλοτάξιδο!
Ευχαριστώ.
100% είναι από ακύρωση κάποιου που βαρέθηκε να περιμένει.
-
Καλοτάξιδο!
Ευχαριστώ.
Εγώ πήρα το tech pack μοντέλο του 2021. Απόλυτα ικανοποιημένος. Λίγο υπομονή με τα χιλιόμετρα να στρώσει ο κινητήρας. Ξέρω είναι σπαστικό αλλά υπομονή. Πολύ οικονομικό το μοτερ
Να χαίρεσαι κι εσύ το Roki σου, όπως το ονομάζουν χαϊδευτικά οι Γερμανοί. Είναι εξαιρετικό αυτοκίνητο, Ήταν συνειδητή η απόφασή μου να το αγοράσω. Και επίσης να το επιλέξω έναντι του Q2.
Oι επιφυλάξεις που είχα για το 3κύλινδρο μοτέρ, μου έφυγαν με τα χρόνια. Ως τώρα έχει αποδειχτεί πλήρως αξιόπιστο και το αμάξι επιταχύνει άμεσα. Δεν το γκάζωσα πολύ ακόμα βέβαια, υπομονή.
Είναι εντυπωσιακό το τι μπορούν να κάνουν αυτά τα μικρά τουρμπάκια με ένα μοτεράκι μόλις 1,000cc.
-
Καλοτάξιδο!
Ευχαριστώ.
100% είναι από ακύρωση κάποιου που βαρέθηκε να περιμένει.
Μπορεί. Αν είναι έτσι, καλά να 'ναι ο άνθρωπος, τον ευχαριστώ από καρδιάς, μου το έδωσε στο πιάτο 2-3 μέρες πριν την καινούργια αύξηση τιμών...
-
Καλοτάξιδο!
Ευχαριστώ.
Να χαίρεσαι κι εσύ το Roki σου, όπως το ονομάζουν χαϊδευτικά οι Γερμανοί. Είναι εξαιρετικό αυτοκίνητο, Ήταν συνειδητή η απόφασή μου να το αγοράσω. Και επίσης να το επιλέξω έναντι του Q2.
Oι επιφυλάξεις που είχα για το 3κύλινδρο μοτέρ, μου έφυγαν με τα χρόνια. Ως τώρα έχει αποδειχτεί πλήρως αξιόπιστο και το αμάξι επιταχύνει άμεσα. Δεν το γκάζωσα πολύ ακόμα βέβαια, υπομονή.
Είναι εντυπωσιακό το τι μπορούν να κάνουν αυτά τα μικρά τουρμπάκια με ένα μοτεράκι μόλις 1,000cc.
Είναι απίστευτα αξιόπιστα. Εγώ έχω 38.000km και πάει άνετα και ειδικά σε ταξίδια το ευχαριστιέμαι απίστευτα. Το κατεβάζω και κέντρο που κατέβαζα τη σύζυγο. Μέχρι τα πρώτα 3000km πήγαινα μέχρι 2.000 στροφές μετά ξεθάρρεψα και το ανέβαζα μέχρι 3000. Τώρα δεν κοιτάω τίποτα όλα καλά. Σίγουρα δεν έχουν τα γκάζια που έχουν κινητήρες 1.0 ecoboost που είναι τρομεροί, αλλά από την άλλη είναι απίστευτα οικονομικοί λες και κινούνται με αέρα και κάπου ενδιάμεσα ψεκάζεται και λίγο καύσιμο.## Τίτλος
-
Τι κατανάλωση έχεις με 120 στο κοντέρ;
-
-
Είναι το 1.0 tsi life. Έχει της Παναγιάς τα μάτια πάνω, δεν τα χρειάζομαι όλα αυτά, όποιος θέλει εξοπλισμό να έρθει να του δώσω, χα,χα,χα
Αισθητήρες παρακαρίσματος μπρος, πίσω και πλευρικούς.
Κάμερα οπισθοπορείας.
Αναδιπλούμενους καθρέφτες.
Όλα τα σύγχρονα συστήματα ασφαλείας, που σταματάει μόνο του κλπ.
Περιοριστή ταχύτητας και Adaptive Crusie Control.
Σύνδεση με Android Auto ασύρματα.
Ψηφιακό καντράν, οθόνη infotainment 8".
Οσφυική στήριξη, αναδιπλούμενο κάθισμα συνοδηγού.
Αυτόματα φώτα, αισθητήρες βροχής, coming home - leaving home.Κουράστηκα που τα έγραψα, θα τα ανακαλύψβ σιγά-σιγά...
καλοτάξιδο και με πολλά απροβληματιστα χιλιόμετρα!
-
@groover1972 said in VW T-Roc:
Είναι το 1.0 tsi life. Έχει της Παναγιάς τα μάτια πάνω, δεν τα χρειάζομαι όλα αυτά, όποιος θέλει εξοπλισμό να έρθει να του δώσω, χα,χα,χα
Αισθητήρες παρακαρίσματος μπρος, πίσω και πλευρικούς.
Κάμερα οπισθοπορείας.
Αναδιπλούμενους καθρέφτες.
Όλα τα σύγχρονα συστήματα ασφαλείας, που σταματάει μόνο του κλπ.
Περιοριστή ταχύτητας και Adaptive Crusie Control.
Σύνδεση με Android Auto ασύρματα.
Ψηφιακό καντράν, οθόνη infotainment 8".
Οσφυική στήριξη, αναδιπλούμενο κάθισμα συνοδηγού.
Αυτόματα φώτα, αισθητήρες βροχής, coming home - leaving home.Κουράστηκα που τα έγραψα, θα τα ανακαλύψβ σιγά-σιγά...
καλοτάξιδο και με πολλά απροβληματιστα χιλιόμετρα!
Ευχαριστώ πολύ.
Να χαιρόμαστε όλοι τα αυτοκίνητά μας, που τα χρυσοπληρώσαμε και όλα απροβλημάτιστα να είναι! -
@limited_one said in VW T-Roc:
@andya3
Καλοτάξιδο και να το χαρείς!
Στις ρυθμίσεις του ραδιοφώνου μπορείς να επιλέξεις την ένταση που θα έχει όταν ανοίγει.. Δες το!Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές.
Την ένταση τη ρυθμίζω ή απ' τα πλήκτρα του τιμονιού, ή απ' το αριστερό κουμπί της οθόνης. Δεν με πειράζει αυτό.
Πως κλείνει τελείως το ραδιόφωνο ξέρεις? Δεν το 'χω βρει ακόμα. Κατεβάζω απλώς την ένταση στο 0
Δεν νομίζω να κλείνει μόνο το ραδιόφωνο. Δες αν μπορείς να επιλέξεις άλλη πηγή...
-
Το θεωρώ σχεδόν απίθανο ΝΑ ΜΗΝ κλείνει το ράδιο και να παραμένει ανοιχτή η οθόνη για aa.
Καλορίζικο και καλά χλμ!
Πολύ καλή επιλογή -
@georgemit said in VW T-Roc:
Το θεωρώ σχεδόν απίθανο ΝΑ ΜΗΝ κλείνει το ράδιο και να παραμένει ανοιχτή η οθόνη για aa.
Καλορίζικο και καλά χλμ!
Πολύ καλή επιλογήΔεν είναι απίθανο, το αναφέρουν και σε forums εξωτερικού
Ή το χαμηλώνεις ή βάζεις Spotify με pause
Η τελευταία φουρνιά του γκρουπ έχει βγεί με καλούς κινητήρες ( δεν έχω ακούσει εγώ θέμα τουλάχιστον σε 1.0 ή 1.5) αλλά πάσχει όλο το γκρουπ στο ηχοσύστημα -
Καλορίζικο andy, να το χαρείς με υγεία πάνω απ'όλα!
-
Εγώ τον έχω στο A1 θα σας πω μετά από 60κ τι να περιμένετε, είχα δει και εγώ το troc αλλά το audi δεν είναι suv.
Πρώτα από όλα η ποιότητα των υλικών και η συναρμογή είναι αλλού, όλα δείχνουν και είναι σε άλλο επίπεδο σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Το αυτοκίνητο έχει αίσθηση χρηματοκιβώτιου, μέτρια θέση οδήγησης, εξαιρετική ποιότητα κύλισης, νομίζεις ότι οδηγείς μεγαλύτερη κατηγορία και όχι μικρό. Το μόνο αρνητικό είναι τα κοπανηματα του ημιακαμπτου.
Βέβαια μετά από κάμποσα χλμ και αντίστοιχες λακούβες έχει εμφανίσει μικροτριγμούς σε πόρτες παράθυρα ταμπλό. Θεωρώ αν η χρήση ήταν σε καλύτερους δρόμους δεν θα είχε ταλαιπωρηθεί τόσο.
Πάμε τώρα στον 3κιλυνδρο, onboost νομίζεις ότι βγάζει 200 άλογα, όπως όλα τα turbo η κλωτσιά είναι απόλαυση. Επίσης είναι πολύ οικονομικός, εντός πόλης έχω περίπου 6,5 στις αθηναϊκές συνθήκες, εκτός μπορείς να φτάσεις ακόμα πιο κάτω.
Τα αρνητικά τώρα, από την αρχή είχα θέμα με την οθόνη και τον συμπλέκτη, έμενε στο πάτωμα για μερικά δευτερόλεπτα, επισκευάστηκαν εντός εγγύησης. Το βασικό θέμα όμως του αυτοκινήτου είναι η ταλαιπωρία που τρως με τον 3cyl εντός πόλης, το καλοκαίρι αναγκάζομαι να βάζω κατοσταρα γιατί χτυπάει πυρακια, σε χαμηλές στροφές εν κινήσει αν πιεστεί έχει τον χαρακτηριστικό μεταλλικό ήχο του "φορτίου", κάτι που συμβαίνει ελάχιστα στα 4cyl και καθόλου στα πολυκυλινδρα. Φαίνεται το κενό στο ρυθμό λειτουργίας. Σε χαμηλές ταχύτητες ο κινητήρας είναι απλά ανύπαρκτος με τεράστιο lag, έχεις και το αντίστροφο αποτέλεσμα όταν ζητήσεις γκάζι να κρεμάει απότομα σε σημείο που να θέλει άμεσα συμπλεκταρισμα για να μην σβήσει. Εκεί λοιπόν που με ένα 4cyl ατμοσφαιρικό όταν είσαι με χαμηλές στροφές μπορείς να δώσεις τέρμα γκάζι, με το 3cyl turbo δεν μπορείς κινδυνεύεις να το στολαρεις. -
Αυτά που περιγράφεις για το μοτέρ, όταν αυτό συνδυάζεται με dsg απλά δεν υφίστανται. Στο νορμάλ πρόγραμμα υπάρχει μια υστέρηση στο πάτημα του γκαζιού, αλλά είναι θέμα της χαρτογράφησης, στο σπορ απλά αγγίζεις το πεντάλ και φεύγεις. Μιλάω για 115hp σε polo, πρακτικά δηλαδή σε ίδιο αμάξωμα.
VW T-Roc