-
Εγώ το vw up μόνο τακάκια και δίσκους άλλαξα έξω. 'Ολα τα σερβις έχουν γίνει αντιπροσωπεία. Από λάδια μέχρι ρουλεμάν και συμπλέκτη όπου και αλλάχθηκε στα 180.000 km. Τώρα έχει 230.000 και το αμάξι δεν έχει κάνει κιχ και πάει πολύ καλά. Στα 45.000 km ενώ βάζαμε 10/40 λάδι η αντιπροσωπεία έκανε ανάκληση και έβαλαν 5/30 και είπαν οτι είναι καλύτερα και φυσικά το αμάξι ηρέμησε ο κινητήρας. Μονόδρομος η αντιπροσωπεία εκτός αν θέλετε το κυρ Τάκη να παίζει με τις βίδες του αυτοκινήτου. Στο Troc που έχω και εγώ δεν υπάρχει περίπτωση με τόσα ηλεκτρονικά που έχει και ρανταρ κτλ να το πάω στον κυρ Τάκη που να με πληρώνει. Εκτός αν δεν με ενδιαφέρει και θέλω να το κάνω κουδινίστρα. Όταν πάμε αντιπροσωπεία και χτυπάνε τα χιλιόμετρα και τον κωδικό που έχει μπροστά το αμάξι στην αντιπροσωπεία ξέρουν τι πρέπει να γίνει στο αμάξι. Στην αντιπροσωπεία δεν αλλάζεις μόνο λάδια φίλτρα θα αλλάξει προληπτικά και ιμάντα χρονισμού και μπουζί για την καλύτερη μακροβιότητα του αμαξιού.
Υπαρχουν Αξιολογοτατα Εξιδεικευμενα Συνεργεια με Νεους Ανθρωπους με μηχανηματα και γνωση....( το ξερω οτι πρεπει να ψαξεις)
Οπως υπαρχουν Εξουσιοδοτημενα Αθλια (κανε μια βολτα απο ομαδες στο FB) που κοιτανε τον πελατη μονο ως €€
και το service το κανουν παιδακια...Ολα ειναι θεμα επιλογων...
-
Πάω στην ίδια αντιπροσωπεία VW πάνω από 25+ χρόνια.
Αγοράζω πάντα από εκεί αυτοκίνητα, με εκπτώσεις που έχουν τύχει από 1,000 ευρώ έως πάνω από 10,000 ευρώ, ενώ κάποιες αναμονες που ήταν 12 μήνες για εμένα εξελίχθηκαν σε 1 μήνα.
Στις αντιπροσωπεία λοιπόν που 9 στους 10 τους θεωρούν κλέφτες.
Έχω πάντα αυτοκίνητο αντικατάστασης για να μην γίνει η μέρα μου χάος την ημέρα του service.
Πληρώνω πάντα με απόδειξη και ΦΠΑ οπότε κανω το χρέος μου σαν πολίτης στη χώρα.
Φυσικά σου κάνουν έκπτωση.
Ελέγχουν για ανακλήσεις.
Θα αντιμετωπίσουν ότι προκύψει.
Έχω ηλεκτρονικό βιβλίο service.
Έχω εγγύηση 1 έτους για ότι αλαχθηκε.
Απαντάω ΝΑΙ όταν πουλάω μτχ στην ερώτηση που αγοραστές, που ναι μεν δεν πατάνε σε αντιπροσωπείες, όταν αγοράζουν όμως θέλουν του πωλητη να ειναι απο αντιπροσωπεία και μονο.
Πλέον ακόμα και λάστιχα να βάλεις από αντιπροσωπεία θα βρεις πιο φρέσκα, πιο φθηνά ίσως και με εγγύηση.
Μερικά αξεσουάρ είναι πιο φθηνά μέσω αντιπροσωπείας αντί για ελεύθερο εμπόριο. Πχ έχω πάρει μπαγκαζιερα 150 ευρώ πιο φθηνά από ότι από τον γνωστό εισαγωγέα τέτοιων ειδών.
Κλπ κλπΣτους μαστρομητσους, και δεν εννοώ όλους αλλά σε αρκετούς, έχει πειραματισμό, φοροδιαφυγή, ταλαιπωρία, και δυστυχώς σε κάποιους πολύ λίγους διακίνηση υλικών παρεμποριου και κλεμμένων αυτοκινήτων.
Εφόσον δουλεύουν όλοι, πάει να πει ότι το κοινό σταθμιζει και πράττει.
PS Στην οικογένεια είχαμε εξουσιοδοτημενο service ιαπωνικών αυτοκινήτων για πάνω από 40 χρόνια. Μπορώ να εμβαθύνω σε ότι θέλετε. Ακόμα και στα της άδειας λειτουργίας, τι σημαίνει έχεις νόμιμα το προσωπικό στο ΙΚΑ, πως γίνεται ανακύκλωση ανταλλακτικών, υγρών κλπ κλπ
-
Πάω στην ίδια αντιπροσωπεία VW πάνω από 25+ χρόνια.
Αγοράζω πάντα από εκεί αυτοκίνητα, με εκπτώσεις που έχουν τύχει από 1,000 ευρώ έως πάνω από 10,000 ευρώ, ενώ κάποιες αναμονες που ήταν 12 μήνες για εμένα εξελίχθηκαν σε 1 μήνα.
Στις αντιπροσωπεία λοιπόν που 9 στους 10 τους θεωρούν κλέφτες.
Έχω πάντα αυτοκίνητο αντικατάστασης για να μην γίνει η μέρα μου χάος την ημέρα του service.
Πληρώνω πάντα με απόδειξη και ΦΠΑ οπότε κανω το χρέος μου σαν πολίτης στη χώρα.
Φυσικά σου κάνουν έκπτωση.
Ελέγχουν για ανακλήσεις.
Θα αντιμετωπίσουν ότι προκύψει.
Έχω ηλεκτρονικό βιβλίο service.
Έχω εγγύηση 1 έτους για ότι αλαχθηκε.
Απαντάω ΝΑΙ όταν πουλάω μτχ στην ερώτηση που αγοραστές, που ναι μεν δεν πατάνε σε αντιπροσωπείες, όταν αγοράζουν όμως θέλουν του πωλητη να ειναι απο αντιπροσωπεία και μονο.
Πλέον ακόμα και λάστιχα να βάλεις από αντιπροσωπεία θα βρεις πιο φρέσκα, πιο φθηνά ίσως και με εγγύηση.
Μερικά αξεσουάρ είναι πιο φθηνά μέσω αντιπροσωπείας αντί για ελεύθερο εμπόριο. Πχ έχω πάρει μπαγκαζιερα 150 ευρώ πιο φθηνά από ότι από τον γνωστό εισαγωγέα τέτοιων ειδών.
Κλπ κλπΣτους μαστρομητσους, και δεν εννοώ όλους αλλά σε αρκετούς, έχει πειραματισμό, φοροδιαφυγή, ταλαιπωρία, και δυστυχώς σε κάποιους πολύ λίγους διακίνηση υλικών παρεμποριου και κλεμμένων αυτοκινήτων.
Εφόσον δουλεύουν όλοι, πάει να πει ότι το κοινό σταθμιζει και πράττει.
PS Στην οικογένεια είχαμε εξουσιοδοτημενο service ιαπωνικών αυτοκινήτων για πάνω από 40 χρόνια. Μπορώ να εμβαθύνω σε ότι θέλετε. Ακόμα και στα της άδειας λειτουργίας, τι σημαίνει έχεις νόμιμα το προσωπικό στο ΙΚΑ, πως γίνεται ανακύκλωση ανταλλακτικών, υγρών κλπ κλπ
Εφοσον εισα ικανοποιημενος απο την αντιπροσωπεία που επισκεπτεσαι και οι τιμες (ειδικα αυτη την εποχη ) ειναι σε πλαισια που σε καλυπτουν ολα καλα.
Οπως ειπα και παραπανω στην Αγορα υπαρχουν επαγγελματιες και "επαγγελματιες" ....
Και καθε περιπτωση διαφορετικη ..
Παντως το σίγουρο αν δεν υπηρχε η "υποχρεοτικοτητα" του εξουσιοδοτημενου οι αντιπροσωπείες δεν θα ειχαν ουτε τους μισους πελατες.... -
-
@antonakis said in VW T-Roc:
Μικρά κόστη γενικά.
Τακάκια 347 ευρώ είναι μικρό κόστος;;;
Πανάκριβα χρέωσαν κατα την άποψη μου!Δίσκοι τακάκια σε Panda ,η αντιπροσωπεία ζήτησε 484€......
Εννοείται ότι μπήκαν καλύτερης ποιότητας από τα εργοστασιακά σε κλάσμα του ποσού που μου ζήτησαν.O XRISTOS!!!!!!!!
Δίσκοι και τακάκια μαζί αλλάχτηκαν λέει ο φίλος. Επίσης νομίζω αλλάζουν υγρά φρένων, ένα καλώδιο,η μαρκουτσι καπωςτο λένε, συν εργασία ΦΠΑ, αναλώσιμα. Εντάξει εάν πάει έξω σίγουρα μισή τιμή. Αλλά στις αντιπροσωπείες τόσο παίζουν πάνω κάτω
-
Πριν αρκετά χρόνια, είχα να επιλέξω ανάμεσα στο golf και το α3. Επέλεξα το a3.
Τώρα είχα να επιλέξω ανάμεσα στο T-Roc και το Q2. Επέλεξα το T-Roc.
Η vw πήρε την εκδίκησή της. Η οποία όπως λέει και το ρητό, είναι πιάτο που τρώγεται κρύο.Το νέο μου αυτοκίνητο, VW T-Roc, Das Auto. Ίσα που πρόλαβα να το παραλάβω για να φύγω για καλοκαιρινές διακοπές.
Ευχαριστώ προκαταβολικά όσους μπουν στον κόπο να μου ευχηθούν, πιθανόν δεν θα μπορέσω να απαντήσω με ευχαριστίες ξεχωριστά στον καθένα.
-
Καλοταξιδο να το χαρείτε
Πρώτος και καλύτερος.
Για πες διαφορα για το αυτοκίνητο, βλέπω αισθητήρες μπροστά.
-
Καλοτάξιδο και να το χαρείς με Υγεία!!
-
Ευχαριστώ πολύ Γύρε και Φάνη.
Πριν 2-3 εβδομάδες περίπου είχα πάει Karenta. Και συζητούσα με τους πωλητές. Πληροφορήθηκα ότι εντός των ημερών επίκειται αύξηση στο T-Roc. Γύρω στα 1.500€. Κι άλλα τόσα λογικά το Γενάρη. Ε, δεν πήγαινε άλλο, αυτοί έχουν τρελαθεί, θα το κάνουν απλησίαστο, δεν θα μπορεί να αγοράσει άνθρωπος αυτοκίνητο!
Μου είπαν ότι έχουν ετοιμοπαράδοτο στο τελωνείο ένα, που είναι όπως το ήθελα. Λευκό, με όλα τα συστήματα πάνω. Θα τα αναφέρω αναλυτικά μετά. Ε, το παρήγγειλα και χθες ήρθε!
-
γουέλ νταν άντυ
καλά χιλιόμετρα και εκεί ψηλά που θα κάθεσαι σε αμάξι του λαού και ουχί των πελούσιων, σκέψου λίγο πιο ελεύθερα.... -
Είναι το 1.0 tsi life. Έχει της Παναγιάς τα μάτια πάνω, δεν τα χρειάζομαι όλα αυτά, όποιος θέλει εξοπλισμό να έρθει να του δώσω, χα,χα,χα
Αισθητήρες παρακαρίσματος μπρος, πίσω και πλευρικούς.
Κάμερα οπισθοπορείας.
Αναδιπλούμενους καθρέφτες.
Όλα τα σύγχρονα συστήματα ασφαλείας, που σταματάει μόνο του κλπ.
Περιοριστή ταχύτητας και Adaptive Crusie Control.
Σύνδεση με Android Auto ασύρματα.
Ψηφιακό καντράν, οθόνη infotainment 8".
Οσφυική στήριξη, αναδιπλούμενο κάθισμα συνοδηγού.
Αυτόματα φώτα, αισθητήρες βροχής, coming home - leaving home.Κουράστηκα που τα έγραψα, θα τα ανακαλύψβ σιγά-σιγά...
-
Ρε συ αυτά είναι τα βασικά ενός σύγχρονου αυτοκινήτου. Τι μπάρμπας που είσαι.
-
-
-
Πω πω..... Μπάρμπας κανονικός.
-
Πάντως πέρα από την πλάκα και εμένα έχει αυτό το χαζό. Ανάβει μόνο του και μάλιστα δυνατά, ενώ πριν παρκάρω το είχα κλείσει. Κωλοραδιοφωνο. Με τρομάζει κάποιες φορές.
-
Καλοταξιδο να ειναι!! Πολυ γεματη η εκδοση life του t roc και πολυ ολοκληρωμενη λυση και για μενα απο τις πολύ τιμιες επιλογες all around!
Ρε συ ascot grey δεν ειναι; Οχι το λευκο…. Μη με γελουν τα ματια μου αυτο εχω και εγω στο βενιαμην t-cross…..
-
Καλοταξιδο να ειναι!! Πολυ γεματη η εκδοση life του t roc και πολυ ολοκληρωμενη λυση και για μενα απο τις πολύ τιμιες επιλογες all around!
Ρε συ ascot grey δεν ειναι; Οχι το λευκο…. Μη με γελουν τα ματια μου αυτο εχω και εγω στο βενιαμην t-cross…..
Σ' ευχαριστώ, το λευκό είναι. Έχει κάποιο εξοπλισμό παραπάνω το δικό μου από τα στάνταρ της έκδοσης life.
Γενικά μου ξηγήθηκε καλά η Karenta, μου έδωσαν δώρο και την επέκταση εγγύησης και τα φιμέ, ήταν σεβαστό ποσό τα δώρα. Και μου εκτελώνισαν και γρήγορα το αυτοκίνητο και μου το παρέδωσαν πεντακάθαρο και σε άψογη κατάσταση, οφείλω να τους μνημονεύσω, έμεινα πολύ ευχαριστημένος. -
Καλοταξιδο με πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα!
-
Πριν αρκετά χρόνια, είχα να επιλέξω ανάμεσα στο golf και το α3. Επέλεξα το a3.
Τώρα είχα να επιλέξω ανάμεσα στο T-Roc και το Q2. Επέλεξα το T-Roc.
Η vw πήρε την εκδίκησή της. Η οποία όπως λέει και το ρητό, είναι πιάτο που τρώγεται κρύο.Το νέο μου αυτοκίνητο, VW T-Roc, Das Auto. Ίσα που πρόλαβα να το παραλάβω για να φύγω για καλοκαιρινές διακοπές.
Ευχαριστώ προκαταβολικά όσους μπουν στον κόπο να μου ευχηθούν, πιθανόν δεν θα μπορέσω να απαντήσω με ευχαριστίες ξεχωριστά στον καθένα.
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ και ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ να είναι, να το χαρειτε
Το νεο troc είναι καλό αμαξι, ειδικα αν το πήρες με τα 150 αλογα που είναι εξαιρετος και ο κινητηρας
Εχει βελτιωθει πολύ το εσωτερικό του. Είναι εξαιρετικό μεσα, από τα καλύτερα εσωτερικά, ζηλευτό. Εξω.... ενταξει εμενα δεν μαρεσουν τα συντηρητικα το γνωρίζεις.
Το παλιο το έθαβα γιατι μεσα ηταν ΧΑΛΙΑ και της πλακας. Οταν το διορθωσαν οι Γερμανοι αυτό με το facelift και το διαπίστωσα μπαίνοντας μεσα δεν μπορώ να πω ψέματα οτι δεν έκαναν καλή δουλεια σχετως αν δεν γουσταρω την μάρκα. Προσπαθω να είμαι αντικειμενικός
VW T-Roc