-
@georgekli13 said in VW T-Roc:
Όχι ρε συ. Απλά είναι αυτή η φλόγα που έχουν αρκετά μέλη με κάποιους κατασκευαστές.
Κρατά ζωντανό το φόρουμ και γίνονται συζητήσεις, πειράγματα και φυσικά κάποιες στιγμές τα πράγματα ξεφεύγουν...χε!χε!.Αν διαβάζεις τακτικά τα θέματα μπορείς να βγάλεις αρκετά συμπεράσματα για όλα τα αυτοκίνητα. Φιλτράρισμα χρειάζεται.
Αστειεύομαι προφανώς, απλά νομίζω ότι δεν χωράνε φανατισμοί. Αστοχίες μπορεί να έχουν όλες οι εταιρείες, όπως και ιδιαίτερα πετυχημένα μοντέλα.
Νομίζω ότι σε αυτά τα θέματα δεν πρέπει να είναι κανείς δογματικός.
Φυσικά κάθε αυτοκινητοβιομηχανία έχει τη φιλοσοφία της, αλλά πλέον με τις συγχωνεύσεις που έχουν γίνει, το να μιλάμε για ιαπωνικά, γαλλικά, γερμανικά, κορεατικά ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο αυτοκίνητα... μάλλον είναι τουλάχιστον άτοπο...Το πρόβλημα ξεκινά όταν υπάρχει άμεση παραπληροφόρηση για σοβαρά θέματα.
Π.χ. παραπληροφόρηση υπάρχει στο θέμα των εγγυήσεων. Για αυτό ότι και αν αποφασίσεις να πάρεις κοίταξε τις αναλυτικές προσφορές και διαπίστωσε αν πράγματι είναι δωρεάν οι πολυετείς εγγυήσεις που αρκετοί δίνουν απλόχερα.
Δεν θα επεκταθώ περισσότερο γιατί θα ξεκινήσουν αψιμαχίες.
-
Όχι ρε συ. Απλά είναι αυτή η φλόγα που έχουν αρκετά μέλη με κάποιους κατασκευαστές.
Κρατά ζωντανό το φόρουμ και γίνονται συζητήσεις, πειράγματα και φυσικά κάποιες στιγμές τα πράγματα ξεφεύγουν...χε!χε!.Αν διαβάζεις τακτικά τα θέματα μπορείς να βγάλεις αρκετά συμπεράσματα για όλα τα αυτοκίνητα. Φιλτράρισμα χρειάζεται.
Αστειεύομαι προφανώς, απλά νομίζω ότι δεν χωράνε φανατισμοί. Αστοχίες μπορεί να έχουν όλες οι εταιρείες, όπως και ιδιαίτερα πετυχημένα μοντέλα.
Νομίζω ότι σε αυτά τα θέματα δεν πρέπει να είναι κανείς δογματικός.
Φυσικά κάθε αυτοκινητοβιομηχανία έχει τη φιλοσοφία της, αλλά πλέον με τις συγχωνεύσεις που έχουν γίνει, το να μιλάμε για ιαπωνικά, γαλλικά, γερμανικά, κορεατικά ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο αυτοκίνητα... μάλλον είναι τουλάχιστον άτοπο...Το πρόβλημα ξεκινά όταν υπάρχει άμεση παραπληροφόρηση για σοβαρά θέματα.
Π.χ. παραπληροφόρηση υπάρχει στο θέμα των εγγυήσεων. Για αυτό ότι και αν αποφασίσεις να πάρεις κοίταξε τις αναλυτικές προσφορές και διαπίστωσε αν πράγματι είναι δωρεάν οι πολυετείς εγγυήσεις που αρκετοί δίνουν απλόχερα.
Δεν θα επεκταθώ περισσότερο γιατί θα ξεκινήσουν αψιμαχίες.
Χωρίς να πεις εταιρεία αν θέλεις εξήγησε μου τι εννοείς. Σε ευχαριστώ...
-
Όσο για δώρα, πήγαινε σε 3-4 εμπορίες, μην πάς μόνο σε μια (και ειδικά στην Καρέντα), μπορεί κάποιος να κάνει κάτι καλύτερο. Εδώ άλλοι κάνουν δώρα και σε αμάξια των €20.000.
Δεν τα λες και λίγα και τα 20κ, Φάνη, έτσι; Δεν σημαίνει ότι επειδή πήραν όλα αύξηση παρανόμως η όχι, πρέπει να τα θεωρούμε και λογικά στην τιμολόγηση τους...
-
@groover1972 said in VW T-Roc:
Δεν τα λες και λίγα και τα 20κ, Φάνη, έτσι; Δεν σημαίνει ότι επειδή πήραν όλα αύξηση παρανόμως η όχι, πρέπει να τα θεωρούμε και λογικά στην τιμολόγηση τους...
Δεν είπα ότι είναι λίγα...κάθε άλλο! Συγκριτικά τα ανέφερα με τα 27Κ. Τα δώρα ειναι καθαρά θέμα εμπόρου και πίεσης/διαπραγμάτευσης.
-
@Georgekli13 όταν κάποια αντιπροσωπεία προσφέρει "δωρεάν" π.χ. 5 χρόνια ή 6 χρόνια ή 8 χρόνια εγγύηση μπορεί τελικά να μην είναι "δωρεάν".
Να σου δίνουν δηλαδή τα 2 χρόνια της υποχρεωτικής εγγύησης και τα υπόλοιπα να τα πληρώνεις χωρίς να το καταλαβαίνεις, αλλά τελικά να φαίνεται η χρέωση στην αναλυτική προσφορά.
Π.χ. εγώ πήρα επίσημη προσφορά αναλυτική από αντιπροσωπεία και είχε στον υπολογισμό της τελικής τιμής έκπτωση αντιπροσωπείας 1500euro...και ποιο κάτω με χρέωνε 1000euro την επέκταση και τελικά πήρα έκπτωση 500euro.
Δηλαδή έγραφε:
Τιμή αυτοκινήτου 18000e
Έκπτωση 1500e
Επέκταση εγγύησης 1000e
Τελική τιμή 17500euroΜε λίγα λόγια ενώ θα μπορούσα να πάρω έκπτωση 1500euro, με έμμεσο τρόπο με φέσωναν την επέκταση της εγγύησης που τελικά ίσως να μην την ήθελα.
Και γιατί θα μπορούσα να πάρω 1500euro έκπτωση;
Γιατί ο κατασκευαστής στην ιστοσελίδα του ΔΕΝ υποχρεώνει σε πολυετή εγγύηση. Ψάξε τις επίσημες ιστοσελίδες.Τα ποσά είναι υποθετικά. Δεν είναι αληθινά.
-
και υπαρχει και η λογικη που ακολουθει η ford πλεον ...και τιμη στα υψη .... και χρεωση επιπλεον της επεκτασης
-
Η kia εμένα μου είπε για δώρο 5 χρόνια service η διαφορετικά 600 ευρώ έκπτωση. Είχε την εναλλακτική.
-
@anergos13 said in VW T-Roc:
και υπαρχει και η λογικη που ακολουθει η ford πλεον ...και τιμη στα υψη .... και χρεωση επιπλεον της επεκτασης
Καλά η Ford.... Τι να πω... Το μόνο πλεονέκτημα είναι το χαμηλό επιτόκιο για κάποιον που αγοράσει μέσω δανείου, αλλά νομίζω ότι και αυτό το έχουν υπολογίσει... Και έτσι στο παίρνουν αλλιώς....
-
AR
H AR είναι χαρτί βαρύ. Ακόμα και που δεν ρέφαρε τόσα χρόνια υπάρχει, επειδή έχει όνομα. Η AR κέρδισε τα 2 πρώτα Πρωταθλήματα της Formula 1. Για αυτό δεν θα πεθάνει ως όνομα, καθώς είναι η 2η πιο σπορ μάρκα της Stellantis, μετά την Maserati. Οι Alfa αυτήν την στιγμή είναι τα πιο οδηγοκεντρικά αυτοκίνητα στις κατηγορίες τους. Αυτό είναι premium, όχι τα πλαστικούλια. Φιλοσοφία BMW (οδήγηση), όχι Audi (πλαστικούλια).
-
Γνωριζει καποιος εαν η εκδοση Rline εχει την ιδια αναρτηση με τις πιο απλές εκδόσεις (Life ,Style) (χωρις sports pack σαν εξτρα πακετ)
-
Σε αυτό το νήμα θα διαβάσεις για premium, Για FORD για Alfa romeo , για οδηγοκεντρικα, για πλαστικά
για Citroen για γαλλικές αναρτήσεις, για επιτόκια σε άλλες μάρκες για 1002 αλλά αλλά σπανια θα διαβάσεις για το Troc
τα σπαεί..........
-
@anergos13 said in VW T-Roc:
Γνωριζει καποιος εαν η εκδοση Rline εχει την ιδια αναρτηση με τις πιο απλές εκδόσεις (Life ,Style) (χωρις sports pack σαν εξτρα πακετ)
Δεν αλλάζει η vw αναρτήσεις στις εκδόσεις R-line. Προσοχή, μιλάμε για τις εκδόσεις R-line, όχι τα γρήγορα τύπου R.
Απλώς σου δίνει βελτιωμένη εμφάνιση, περισσότερο εξοπλισμό και δυνατότητες εξοπλισμού. Στην R-line μπορείς να βάλεις έξτρα τις ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενες αναρτήσεις.
Για σιγουριά βέβαια παίρνεις ένα τηλ. την Karenta. -
AR
H AR είναι χαρτί βαρύ. Ακόμα και που δεν ρέφαρε τόσα χρόνια υπάρχει, επειδή έχει όνομα. Η AR κέρδισε τα 2 πρώτα Πρωταθλήματα της Formula 1. Για αυτό δεν θα πεθάνει ως όνομα, καθώς είναι η 2η πιο σπορ μάρκα της Stellantis, μετά την Maserati. Οι Alfa αυτήν την στιγμή είναι τα πιο οδηγοκεντρικά αυτοκίνητα στις κατηγορίες τους. Αυτό είναι premium, όχι τα πλαστικούλια. Φιλοσοφία BMW (οδήγηση), όχι Audi (πλαστικούλια).
Όχι απλώς είναι βαρύ χαρτί η AR, αλλά βάρυνε και τόσο πολύ με τα χρόνια που δεν "μπορεί να πάρει τις ρόδες της" πια...
-
Χάζευα χτες το γερμανικό site της Volkswagen. θέλω να κάνω δύο σχόλια. Οι τιμές των αυτοκινήτων είναι ακριβότερες στη Γερμανία. Έχει λογική βέβαια, δεν απευθύνεται στο ίδιο αγοραστικό κοινό (χωρίς διάφορες στον εξοπλισμό) και επίσης αναλύει τους λόγους καθυστερήσεων για παραδόσεις αυτοκινήτων. Όμως το πιο ενδιαφέρον είναι ότι αναμένει το 2023 αποσυμφόρηση στο πρόβλημα των ημιαγωγών.
-
-
Οι τιμές των αυτοκινήτων είναι ακριβότερες στη Γερμανία.
Και στις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες. Και όχι μόνο για την VW, για όλες τις μάρκες. Είναι γνωστό ότι η Ελλάδα έχει από τις χαμηλότερες εργοστασιακές τιμές
-
@dimitrisnks said in VW T-Roc:
Καλησπέρα. Πριν λίγες μέρες αγόρασα το νέο t roc 1.5
Αισθάνομαι έναν θόρυβο σαν κροτάλισμα όταν το αυτοκίνητο κινείται με ταχύτητα στο κιβώτιο (μηχανικό). Πήγα στην αντιπροσωπεία και μου είπαν ότι είναι φυσιολογικός θόρυβος. Είναι κάποιος κάτοχος του νέου μοντέλου να μου πει αν έχει διαπιστώσει τον ίδιο θόρυβο;
Είχα το golf 5 μέχρι πριν λίγες μέρες και αν ακουγα αυτόν τον θόρυβο σίγουρα θα πήγαινα συνεργείο.Καλησπέρα,
μία από τα ίδια. Μεταλικός, ήχος με ανοιχτό παραθυρο. Η αντιπροσωπεία λέει ότι είναι συνδυασμός συγκεκριμένου κινητήρα 1.5 με κιβώτιο (manual). Και στις αλλαγές ακούγεται ένας ενοχλητικός ήχος. Με πατημένο συμπλέκτη δεν ακουγεται. Είναι δυνατόν να είναι το βολάν που αναφέρουν στα βίντεο και να είναι φυσιολογικό; Ευτυχώς χειμωνιάζει και θα έχουμε κλειστά παράθυρα. -
@diaggelis said in VW T-Roc:
@dimitrisnks said in VW T-Roc:
Καλησπέρα. Πριν λίγες μέρες αγόρασα το νέο t roc 1.5
Αισθάνομαι έναν θόρυβο σαν κροτάλισμα όταν το αυτοκίνητο κινείται με ταχύτητα στο κιβώτιο (μηχανικό). Πήγα στην αντιπροσωπεία και μου είπαν ότι είναι φυσιολογικός θόρυβος. Είναι κάποιος κάτοχος του νέου μοντέλου να μου πει αν έχει διαπιστώσει τον ίδιο θόρυβο;
Είχα το golf 5 μέχρι πριν λίγες μέρες και αν ακουγα αυτόν τον θόρυβο σίγουρα θα πήγαινα συνεργείο.Καλησπέρα,
μία από τα ίδια. Μεταλικός, ήχος με ανοιχτό παραθυρο. Η αντιπροσωπεία λέει ότι είναι συνδυασμός συγκεκριμένου κινητήρα 1.5 με κιβώτιο (manual). Και στις αλλαγές ακούγεται ένας ενοχλητικός ήχος. Με πατημένο συμπλέκτη δεν ακουγεται. Είναι δυνατόν να είναι το βολάν που αναφέρουν στα βίντεο και να είναι φυσιολογικό; Ευτυχώς χειμωνιάζει και θα έχουμε κλειστά παράθυρα.Το ίδιο έχει αναφερθεί στο νήμα του Seat Leon με τον συνδυασμό 1.5+μηχανικό.Ρίξε μια μάτια εκεί το γράφουν οι κάτοχοι.
-
Για τον ηχο υπευθυνο ειναι το βολαν διπλης μαζας (καποια ελατηριακια συγκεκριμενα) το οποιο εκτος ομιλου Vag το βαζει πχ και η Bmw
Η κατασκευή του βολαν εξυπηρετει απ οτι εχω ακουσει οικονομια και οικολογια...Κατασκευαστης Luk
-
****Απο 1/11 αυξηση 5% επι της εργοστασιακης τιμης....
Οσοι το σκέφτονται ας σπευσουν...****
VW T-Roc