-
@georgekli13 said in VW T-Roc:
Σκεφτόμουν να προσθέσω Comfort Pack και το digital cockpit στην απλή έκδοση me τον 1.0 TSI αλλα με τους 7 μηνες αναμονή φοβάμε μην με πιάσει και άλλη αυξηση. Γενικά κάθε πότε αλλαζουν οι τιμές ;
Ισως να είναι καλύτερα η Style που ειναι στους 3.5 μήνες αλλα στα 29.000 σχεδον ειναι πολυ ακριβή τωρα πια.Το digital cockpit το έχει έτσι και αλλιώς η life. Απλά με λιγότερες ιντσες.
Το Pro ήθελα να γράψω.Τι τα θες και να την βάλεις τώρα σαν έξτρα, όταν θα μπει στην παραγωγή μπορεί να μην υπάρχει. Αν δεν είναι deal breaker μην το σκέφτεσαι καν...
-
Σκεφτόμουν να προσθέσω Comfort Pack και το digital cockpit στην απλή έκδοση me τον 1.0 TSI αλλα με τους 7 μηνες αναμονή φοβάμε μην με πιάσει και άλλη αυξηση. Γενικά κάθε πότε αλλαζουν οι τιμές ;
Ισως να είναι καλύτερα η Style που ειναι στους 3.5 μήνες αλλα στα 29.000 σχεδον ειναι πολυ ακριβή τωρα πια.Το digital cockpit το έχει έτσι και αλλιώς η life. Απλά με λιγότερες ιντσες.
Το Pro ήθελα να γράψω.
Πάντως η περιρρέουσα ατμόσφαιρα λέει ότι θα υπάρξει περαιτέρω άνοδος των τιμών. Εγώ έχω παραγγείλει style με manual στα 26.900+285€ πινακίδες και τέλη και φοβάμαι ότι θα πληρώσω αρκετά παραπάνω δυστυχώς...
-
Πάντως η περιρρέουσα ατμόσφαιρα λέει ότι θα υπάρξει περαιτέρω άνοδος των τιμών.
Οι περισσότεροι φίλοι και γνωστοί που έχω και εργάζονται ως πωλητές σε διάφορες εμπορίες αυτοκινήτων μου λένε ότι τους έχουν ενημερώσει να αναμένουν αυξήσεις κάθε 3-4 μήνες. Τώρα εαν ισχύει ή όχι, δεν γνωρίζω.
-
Πάντως η περιρρέουσα ατμόσφαιρα λέει ότι θα υπάρξει περαιτέρω άνοδος των τιμών.
Οι περισσότεροι φίλοι και γνωστοί που έχω και εργάζονται ως πωλητές σε διάφορες εμπορίες αυτοκινήτων μου λένε ότι τους έχουν ενημερώσει να αναμένουν αυξήσεις κάθε 3-4 μήνες. Τώρα εαν ισχύει ή όχι, δεν γνωρίζω.
Για το t-roc είχαμε το facelift και ανέβηκαν έτσι κι αλλιώς αρκετά. Θα δούμε. Όπως πολλές φορές έχουμε πει, κάτι πρέπει να γίνει και με τα τέλη εκτελωνισμού, αλλά και εκεί το κράτος αισχροκερδεί με τη σειρά του.
-
Καλησπέρα, ξέρει κανείς αν γίνεται retrofit η κάμερα οπισθοπορείας στο facelift και τι γίνεται με την εγγύηση? Από την αντιπροσωπεία δεν το αναλαμβάνει
-
Δεν κάνει retrofit απ' όσο ξέρω η αντιπροσωπεία της vw. Η κάμερα είναι υπερβολή για μένα, γιατί το αυτοκίνητο έχει αισθητήρες μπρος πίσω και δεν είναι και μεγάλο.
Πάντως με 200€ επιβάρυνση μπορεί κάποιος να τη βάλει απ' την αρχή, δεν χρειάζεται να μπλέκει μετά με retrofit. -
Καλησπέρα, ξέρει κανείς αν γίνεται retrofit η κάμερα οπισθοπορείας στο facelift και τι γίνεται με την εγγύηση? Από την αντιπροσωπεία δεν το αναλαμβάνει
Υπαρχει η δυνατοτητα retrofit στην deletronics με κοστος 650€ ..
Επισης υπαρχει δυνατοτητα απο ενα δυο ατομα που γνωριζω απο γνωστή ομαδα στο fb που ασχολουνται και μπορουν να την τοποθετησουν με χαμηλότερο κοστος....
Για την εγγυηση δεν ξερω την παιζει στην περιπτωση αυτη και αν το ψαχνουν στην αντιπροσωπεία.... -
Δεν κάνει retrofit απ' όσο ξέρω η αντιπροσωπεία της vw. Η κάμερα είναι υπερβολή για μένα, γιατί το αυτοκίνητο έχει αισθητήρες μπρος πίσω και δεν είναι και μεγάλο.
Πάντως με 200€ επιβάρυνση μπορεί κάποιος να τη βάλει απ' την αρχή, δεν χρειάζεται να μπλέκει μετά με retrofit.Διαφωνώ πλήρως. Είναι απόλυτα χρήσιμη η κάμερα. Μου το έλεγαν και δεν το πίστευα. Τουναντίον λύνει χέρια χωρίς να γυρίζεις καν πίσω. Άσε που εντοπίζει αντικείμενα πίσω και κοκκαλώνει για να μην χτυπήσεις. Κάθε καλούδι είναι ευπρόσδεκτο. Εμένα έχει και Wi-Fi οπότε και έχω ασύρματο car play. Το θεωρείτε άχρηστο και αυτό; Γιατί εάν πάμε έτσι ούτε navigation θέλεις, ούτε esp, ούτε abs και δεν σταματάει ποτέ.
-
Οκ. Ίσως ως πιθανόν λίγο μεγαλύτερος, τη βλέπω αλλιώς την οδήγηση.
Ψημένους σας βλέπω πάντως για τα αυτόνομα οχήματα, με λίγο μασάζ ακόμα θα είστε έτοιμοι .
-
Πάντως με 200€ επιβάρυνση μπορεί κάποιος να τη βάλει απ' την αρχή, δεν χρειάζεται να μπλέκει μετά με retrofit.Διαφωνώ πλήρως. Είναι απόλυτα χρήσιμη η κάμερα. Μου το έλεγαν και δεν το πίστευα. Τουναντίον λύνει χέρια χωρίς να γυρίζεις καν πίσω. Άσε που εντοπίζει αντικείμενα πίσω και κοκκαλώνει για να μην χτυπήσεις. Κάθε καλούδι είναι ευπρόσδεκτο. Εμένα έχει και Wi-Fi οπότε και έχω ασύρματο car play. Το θεωρείτε άχρηστο και αυτό; Γιατί εάν πάμε έτσι ούτε navigation θέλεις, ούτε esp, ούτε abs και δεν σταματάει ποτέ.
Κοίτα την κάμερα εσύ, να πεταχτεί κανείς από δεξιά - αριστερά θα το δεις σε παγκόσμια πρώτη μετάδοση! Κάνα παιδάκι να μην είναι τουλάχιστον..
-
Την καλύτερη υλοποίηση κάμερας την είχα δει σε bmw e92 335 όπου είχε περιμετρικά και μπροστά στη μάσκα και όταν ήταν να βγεις απο πάρκινγκ προς κάποιο δρόμο έδειχνε δεξιά αριστερά αν ερχόταν κάτι.
edit 328i xdrive-US spec να σημειώσω, δεν ήταν Ελλάδα. -
η καμερα ειναι τρομερα χρησιμη. οι αισθητηρες λιγοτερο
μου λειπει στο 3008 η θεση και η αναλυση της καμερας του βιταρα
ακομη και στο τζιβι εχω βαλει καμερα
μεγαλυτερη σιγουρια για οτιδηποτε
αμαξι χωρις καμερα πλεον ειναι ΑΜΕΑ
επειδης καποιος εχει τετοιο, μην το παιζει και οδηγαρας, εχει ή φθηνιαρικη εκδοση ή παλιο
μονο ο κριου δικαιουται να λεει για τα σιτροε, κανεις δεν τον συμμεριζεται, οι αλλοι οχι.... -
Πάντως με 200€ επιβάρυνση μπορεί κάποιος να τη βάλει απ' την αρχή, δεν χρειάζεται να μπλέκει μετά με retrofit.Προσωπικά τη θεωρώ χρήσιμη. Από την αρχή μπαίνει αλλά πρέπει να έχεις διάθεση να περιμένεις ~6 μήνες αν κάνεις παραγγελία. έχω παραγγείλει μοντέλο που θα έρθει αρκετά πιο σύντομα.
-
Πάντως με 200€ επιβάρυνση μπορεί κάποιος να τη βάλει απ' την αρχή, δεν χρειάζεται να μπλέκει μετά με retrofit.Προσωπικά τη θεωρώ χρήσιμη. Από την αρχή μπαίνει αλλά πρέπει να έχεις διάθεση να περιμένεις ~6 μήνες αν κάνεις παραγγελία. έχω παραγγείλει μοντέλο που θα έρθει αρκετά πιο σύντομα.
Το να τοποθετήσεις κάμερα οπισθοπορείας δεν είναι δύσκολο. Είναι μια δουλειά που την κάνουν πολλοί. Ψάξε στο internet και θα βρεις πληθώρα επιλογών.
Αλλά ρε παιδί μου πρέπει ν΄ αρχίσεις να ξηλώνεις διάφορα πλαστικά τμήματα του αυτοκινήτου, για να περάσουν τα καλώδια από το πίσω μέρος που θα εγκατασταθεί η κάμερα μέχρι την οθόνη.
Δεν είναι κάτι επικίνδυνο ή που θα κάνει ζημιά, αλλά σε καινούργιο αυτοκίνητο δεν το αντέχω ψυχολογικά. Και μόνο η υποψία ότι μετά κάποιο πλαστικό μπορεί να μην έχει κουμπώσει καλά ή να χαλαρώσει και ν' ακούω τριγμούς με αποθαρρύνει. -
Επί τη ευκαιρία, πόσο σύντομα σου είπαν θα έλθει; Γιατί εδώ υπάρχουν διαφορετικές απόψεις ανάλογα με την αντιπροσωπεία που απευθύνθηκε ο καθένας μας.
-
Επί τη ευκαιρία, πόσο σύντομα σου είπαν θα έλθει; Γιατί εδώ υπάρχουν διαφορετικές απόψεις ανάλογα με την αντιπροσωπεία που απευθύνθηκε ο καθένας μας.
Γύρω στο μήνα. Το συγκεκριμένο έχει τελειώσει η παραγωγή του και έχει πάρει αριθμό πλαισίου
-
Γύρω στο μήνα. Το συγκεκριμένο έχει τελειώσει η παραγωγή του και έχει πάρει αριθμό πλαισίου
Εμένα ήταν προγραμματισμένο για 41η εβδομάδα.
-
Κοίτα την κάμερα εσύ, να πεταχτεί κανείς από δεξιά - αριστερά θα το δεις σε παγκόσμια πρώτη μετάδοση! Κάνα παιδάκι να μην είναι τουλάχιστον..
Η κάμερα δεν είναι μόνιμα ανοιχτή. Η κάμερα ανοίγει μόνο στο ξεπαρκάρισμα. Μόλις βάλεις 1η κλείνει όποτε και δεν έχει κάτι να δω.
Εάν είναι να κάνω ατύχημα στο ξεπαρκάρισμα ώστε να χτυπήσω πεζό ή παιδάκι κοιτώντας την κάμερα όπως λέτε θα το έκανα ακόμα και αν δεν είχα αισθητήρες. Επίσης σταματάει αυτόματα ακόμα και αν πατήσω γκάζι. Καλό είναι να λεμε κάτι σωστά και να έχουμε ολοκληρωμένη άποψη για κάτι. Μην πετάμε τη μπάλα στη εξέδρα χωρίς να ξέρουμε όλο το υπόβαθρο. Δεν σταματάει μόνο σε παιδί σταματάει ακόμα και σε δέντρο. -
Μήπως εννοείς ότι σταματάνε το αυτοκίνητο οι αισθητήρες όταν ανιχνευτεί πιθανή πρόσκρουση?
Αν τους απενεργοποιήσεις κάνει η κάμερα από μόνη της τέτοια λειτουργία στο T-Roc? -
Μήπως εννοείς ότι σταματάνε το αυτοκίνητο οι αισθητήρες όταν ανιχνευτεί πιθανή πρόσκρουση?
Αν τους απενεργοποιήσεις κάνει η κάμερα από μόνη της τέτοια λειτουργία στο T-Roc?Εγώ πήγα να χτυπήσω σε ένα δεντράκι σε ένα σημείο που ήταν σφηνωτά αρκετά και με σταμάτησε. Δεν ξέρω αν το κάνουν οι αισθητήρες. Πάντως του πατέρα μου που έχει το troc 1.6 άνευ κάμερας δεν το κάνει και δεν σταματάει γιατί έχω σταθεί από πίσω σε παρκάρισμα για να μη χτυπήσει το από πίσω αμάξι και το troc του δεν σταμάτησε.
VW T-Roc