@anergos13 said in VW T-Roc:
@diaggelis said in VW T-Roc:
@anergos13 said in VW T-Roc:
Για τον ηχο υπευθυνο ειναι το βολαν διπλης μαζας (καποια ελατηριακια συγκεκριμενα) το οποιο εκτος ομιλου Vag το βαζει πχ και η Bmw
Η κατασκευή του βολαν εξυπηρετει απ οτι εχω ακουσει οικονομια και οικολογια...
Κατασκευαστης Luk
Youtube Video
Δεν λέει όμως ότι είναι φυσιολογικό, λέει ότι συμβαίνει και σε καινούριο βολάν και εξηγεί πως το ρυθμίζεις-διορθώνεις. Αν το καταλαβαίνω σωστά δηλαδή. Αρα η αντιπροσωπεία αντί να σου λέει δεν τρέχει τίποτε θα έπρεπε να πει, φέρτο μέσα να το δούμε. Εκτός κι αν δεν έχει τα εργαλεία και την τεχνογνωσία που αναφέρει στο βίντεο. 27000 για κουδουνιστρα είναι πολλά.
Αν κατοπιν επιπλεον ρυθμισης γινεται εντελως αθορυβο δεν το γνωριζω (και δεν το ακουσα απολυτα στο βιντεο) .
Οι Ρυθμισεις και ο ελεγχος που κανει ειναι για βολαν που εχει κανει χλμ απο οσο ειδα ..
Σε καινουργιο αυτοκινητο εμπιστευομαι φυσικα καλυτερα την ρυθμιση του εργοστασιου παρα την οποια ρυθμιση-επεμβαση στις "ενημερωμενες" ελληνικες αντιπροσωπείες.
Προσωπικα δεν το βλεπω ως προβλημα αφου ο ηχος ειναι χαμηλος (κατεβασμενο παραθυρο χωρις μουσικη για να τον ακουσεις)
και φυσικα το καινουργιο Βολαν δουλευει χωρις να να υπαρχει μηχανικο προβλημα αλλωστε.
Με οδηγο ταξι octavia που εχω μιλησει μου μετεφερε οτι και σε ελευθερα συνεργεια οταν φτασει η ωρα δεν κανουν ρυθμιση του βολαν απλα οποιος θελει βαζει απλα μονης μαζας ...
Μακάρι, τουλάχιστον, να έχεις δίκιο και να μην είναι κάτι που θα εξελιχθεί σε πρόβλημα. Ευχαριστώ!