-
@harisma23 said in Lynk & Co:
Εγώ ψηφίζω το καινούργιο , δεν λέω ότι η έκπτωση δεν είναι καλή αλλά άλλο το καινούργιο.
Ένα πρόβλημα έχει το καινούριο: Την επόμενη ώρα από τη στιγμή που θα το πάρεις στα χέρια σου, ΔΕΝ είναι πια καινούριο, αλλά μεταχειρισμένο.
Ενώ το μεταχειρισμένο που θα πάρεις, παραμένει μεταχειρισμένο και τα 5 χιλιάρικα παραμένουν στην τσέπη σου.
Επιπλέον, πρέπει να ζυγίζεις τη χαρά που θα σου δώσει το ακουστικό των ζελατίνων στο καινούριο με τη χαρά που θα σου δώσει μια καλύτερη αγορά...Χάρη μου για 15% διαφορά παίρνεις το καινούριο, με τις εγγυήσεις του κλπ, και όχι το βιασμένο.
Μεταχειρισμένο αξίζει να πάρεις μόνον κάτι που ως καινούριο σου είναι απλησίαστο, δηλαδή στο 1/3 ή 1/4 της αρχικής τιμής. Προσωπικά έχω αγοράσει έτσι αυτοκίνητο με 50.000 χλμ στο 1/9 της αρχικής τιμής. Ένα άλλο στο 1/4,5 περίπου, με 40.000 χλμ. Αυτοκίνητα που καινούρια έκαναν 40 και 70 χιλιάρικα αντίστοιχα.
Last year τέτοιες μειώσεις τιμών,
προφανώς μιλάς για την εποχή που έδεναν τα σκυλιά με τα λουκάνικα -
Εγώ ψηφίζω το καινούργιο , δεν λέω ότι η έκπτωση δεν είναι καλή αλλά άλλο το καινούργιο.
Ένα πρόβλημα έχει το καινούριο: Την επόμενη ώρα από τη στιγμή που θα το πάρεις στα χέρια σου, ΔΕΝ είναι πια καινούριο, αλλά μεταχειρισμένο.
Ενώ το μεταχειρισμένο που θα πάρεις, παραμένει μεταχειρισμένο και τα 5 χιλιάρικα παραμένουν στην τσέπη σου.
Επιπλέον, πρέπει να ζυγίζεις τη χαρά που θα σου δώσει το ακουστικό των ζελατίνων στο καινούριο με τη χαρά που θα σου δώσει μια καλύτερη αγορά...Χάρη μου για 15% διαφορά παίρνεις το καινούριο, με τις εγγυήσεις του κλπ, και όχι το βιασμένο.
Μεταχειρισμένο αξίζει να πάρεις μόνον κάτι που ως καινούριο σου είναι απλησίαστο, δηλαδή στο 1/3 ή 1/4 της αρχικής τιμής. Προσωπικά έχω αγοράσει έτσι αυτοκίνητο με 50.000 χλμ στο 1/9 της αρχικής τιμής. Ένα άλλο στο 1/4,5 περίπου, με 40.000 χλμ. Αυτοκίνητα που καινούρια έκαναν 40 και 70 χιλιάρικα αντίστοιχα.
προφανώς μιλάς για την εποχή που έδεναν τα σκυλιά με τα λουκάνικαΣωστά. Μιλάω επίσης για δίλιτρο και τρίλιτρο, που σήμερα κανείς δεν θέλει να έχει στο όνομά του.
Αλλά όντως δεν υπάρχουν πλέον τέτοιες ευκαιρίες στα ελληνικά μεταχειρισμένα.
Αν έβρισκα μια καλή Cayman με 20 χιλιάρικα ίσως το σκεφτόμουν. -
προφανώς μιλάς για την εποχή που έδεναν τα σκυλιά με τα λουκάνικαΠως γίνεται όλοι σε αυτήν την εποχή να είχαν σκυλιά και να τα έδεναν με λουκάνικα και εμείς τίποτα;;;
Εμείς τα τρώγαμε τα λουκάνικα ... μάλλον για αυτό.
Υ.γ φλασια, δηλαδή έδεναν με λουκάνικα hot dog τα σκυλιά.... μήπως για να πάρουν μυρωδιά και να γίνουν πιο νόστιμα ως hot dog;;;
Συνεχίστε.
-
Εγώ θα έπαιρνα το μτχ. Θα τον βοηθούσε να χάσει λιγότερα στην μεταπώληση.
Επίσης θα πίεζα λίγο παραπάνω κανένα χιλιάρικο, λέγοντας ότι είναι δημοσιογραφικό, άγνωστη μάρκα, κινέζικο κλπ...
Τουλάχιστον όταν θελήσεις να το πουλήσεις, θα έχεις να αντιμετωπίσεις μόνο τα δύο τελευταία.
-
Χάρη μου για 15% διαφορά παίρνεις το καινούριο, με τις εγγυήσεις του κλπ, και όχι το βιασμένο.
Αλέξανδρε, έχουμε διαφορά απόψεων. Για μένα την ίδια αίσθηση καινούριου αποκτήματος έχεις με ένα καινούριο αυτοκίνητο και με ένα μεταχειρισμένο μικρότερο του ενός χρόνου με 5-15.000 Km. Έχω αγοράσει πολλές φορές, τέτοια αυτοκίνητα και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Μπορεί να μην πήρα ποτέ τη χαρά του σκισίματος ζελατίνων, αλλά πήρα τη μεγαλύτερη (για μένα) χαρά της καλύτερης αγοράς ενός σχεδόν καινούριου αυτοκινήτου. Προβλήματα δεν είχα ποτέ και μάλιστα κάποια από αυτά, τα κράτησα 2 χρόνια και τα πούλησα χωρίς να χάσω λεφτά.
-
Μπορεί να μην πήρα ποτέ τη χαρά του σκισίματος ζελατίνων
Ποτέ δεν έχω σκίσει ζελατίνες σε καινούργιο αυτοκίνητο, πάντα είχαν αφαιρεθεί κατά το PDI!!
Και πάντα την μεγαλύτερη χαρά την πήρα όταν αγόρασα μτχ. (με ελάχιστα χιλιόμετρα) σε τιμές 60-70% κάτω από την αρχική τιμή!
-
Μπορεί να μην πήρα ποτέ τη χαρά του σκισίματος ζελατίνων
Ποτέ δεν έχω σκίσει ζελατίνες σε καινούργιο αυτοκίνητο, πάντα είχαν αφαιρεθεί κατά το PDI!!
Και πάντα την μεγαλύτερη χαρά την πήρα όταν αγόρασα μτχ. (με ελάχιστα χιλιόμετρα) σε τιμές 60-70% κάτω από την αρχική τιμή!
Μην πάρεις κυριολεκτικά το σκίσιμο. Δεν έχεις αφαιρέσει ποτέ ζελατίνες από οθόνη;
-
Μακαρι να εβρισκα το αυτοκινητου που με ενδειαφερει 5-6 μηνων με 5000 κατω απο την τιμη του.
-
Μην πάρεις κυριολεκτικά το σκίσιμο. Δεν έχεις αφαιρέσει ποτέ ζελατίνες από οθόνη;
Όχι! Κανένα μου νέο αυτοκίνητο (καλά μόνο 3 είχαν οθόνη....χαχα!!) δεν είχε το παραμκρό να αφιαρέσω, δεν ξέρω εαν είχα και τα έβγαλαν στο pdi ή δεν είχαν.
-
Χάρη μου για 15% διαφορά παίρνεις το καινούριο, με τις εγγυήσεις του κλπ, και όχι το βιασμένο.
Αλέξανδρε, έχουμε διαφορά απόψεων. Για μένα την ίδια αίσθηση καινούριου αποκτήματος έχεις με ένα καινούριο αυτοκίνητο και με ένα μεταχειρισμένο μικρότερο του ενός χρόνου με 5-15.000 Km. Έχω αγοράσει πολλές φορές, τέτοια αυτοκίνητα και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Μπορεί να μην πήρα ποτέ τη χαρά του σκισίματος ζελατίνων, αλλά πήρα τη μεγαλύτερη (για μένα) χαρά της καλύτερης αγοράς ενός σχεδόν καινούριου αυτοκινήτου. Προβλήματα δεν είχα ποτέ και μάλιστα κάποια από αυτά, τα κράτησα 2 χρόνια και τα πούλησα χωρίς να χάσω λεφτά.
Χάρη μου δεν είναι θέμα της ζελατίνας, αλλά της καινουργίλας, που την μυρίζεις κιόλας. Να το ροντάρεις (λέξη παλιακή, μόνον οι άνω των 40 την ξέρουν) εσύ, να νιώσεις ότι είσαι ο πρώτος που θα «την πάρει» στον κόφτη και στην τελική. Τα μεταχειρισμένα που έχω είναι πολύ καλύτερα-δυνατότερα-γρηγορότερα αυτοκίνητα από τα καινούρια που πήρα, αλλά τα καινούρια τα χάρηκα πολύ περισσότερο!!! Δεν είναι το ίδιο αν είσαι ο δευτερο-τρίτος...
-
-
-
Να το ροντάρεις (λέξη παλιακή, μόνον οι άνω των 40 την ξέρουν)
Ωωωω ροντάρισμα.....χαχαχα....τι μου θύμισες!!
Μόνον για εμάς τους παλιούς!
Ασε ρε Αλεξ γινατε και οι 40αρηδες παλιοι , τι να πουμε εμεις οι 45αρηδες που τα εχουμε δει ολα .
-
Μόνον για εμάς τους παλιούς!
Ασε ρε Αλεξ γινατε και οι 40αρηδες παλιοι , τι να πουμε εμεις οι 45αρηδες που τα εχουμε δει ολα .
Μπάμπη 46 είσαι, μη κλέβεις...
-
Εγω τις ζελατινες τις εχω αφησει σε καποια σημεια για να αυξησω τη μεταπωλητικη αξια
-
-
-
Χάρη μου δεν είναι θέμα της ζελατίνας, αλλά της καινουργίλας, που την μυρίζεις κιόλας. Να το ροντάρεις (λέξη παλιακή, μόνον οι άνω των 40 την ξέρουν) εσύ, να νιώσεις ότι είσαι ο πρώτος που θα «την πάρει» στον κόφτη και στην τελική. Τα μεταχειρισμένα που έχω είναι πολύ καλύτερα-δυνατότερα-γρηγορότερα αυτοκίνητα από τα καινούρια που πήρα, αλλά τα καινούρια τα χάρηκα πολύ περισσότερο!!! Δεν είναι το ίδιο αν είσαι ο δευτερο-τρίτος...
Πω πω τωρα το ειδα
Αλεξ ισχυει και στις γυναικες αυτο ;
Το ρονταρισμα εννοω -
@nickthetrib said in Lynk & Co:
Δεν είμαι 40 ακόμα!!!
Κάτι μέρες μένουν, αλλά 40 δεν είμαι ακόμα!!!
Και ξέρω ότι το ροντάρισμα είναι το στρώσιμο.καλωςφτανεις λοιπόν στο club οπου θα νιωσεις σαν παλιό αυτοκίνητο οπου έχεις χάσει άλογα, και όλο και κάτι χαλάει ανεξήγητα και πρέπει να τρέχεις στον μάστορα (γιατρο) και στο διαγνωστικό (εξετάσεις)
πολύχρονος να είσαι όταν φτασεις
-
Πω πω τωρα το ειδα
Αλεξ ισχυει και στις γυναικες αυτο ;
Το ρονταρισμα εννοωΕξαρτάται από το πόσα χλμ έχουν ήδη στο κοντέρ Μπάμπη μου...
Lynk & Co