-
@gtsartsal said in Peugeot 3008 2016:
@gatoz said in Peugeot 3008 2016:
@criuser τι κατανάλωση έχει το 3008;
Αν δεν κάνω λάθος ίδιο κινητήρα και κιβώτιο με το c3 aircross έχει;
"Καλησπέρα,1.5 diesel αυτοματο, διαδρομή αλεξανδρούπολη Ξάνθη,εγνατία οδος με cruise control στα 130-135 με 3 ατομα μεσα, ουτε βενζινη να ταν.."
Έχω κάνει την ίδια διαδρομή με την ίδια ταχύτητα και ήμουν 7.5
Τσιμπημενη για diesel
ετσι, για την αληθεια..
γιατι θα ακουσεις καταναλωσεις αμί -
Το C3 εχει 6αρι αυτόματο, ενώ το 3008 έχει το 8αρι. Επίσης νομίζω το C3 έχει τον ντήζελ με τα 120 άλογα και όχι τα 130 που έχει το 3008.
-
"Καλησπέρα,1.5 diesel αυτοματο, διαδρομή αλεξανδρούπολη Ξάνθη,εγνατία οδος με cruise control στα 130-135 με 3 ατομα μεσα, ουτε βενζινη να ταν.."
Ελα δε γίνεται αυτό. Αυτή τη διαδρομή είναι τέρμα ισιάδι. Δε γίνεται DS7 σε ίδιες σχεδόν συνθήκες και ταχύτητες να γράφει 5.5-6λτ και το 3008 2 λτ πάνω.
-
@stefan147 said in Peugeot 3008 2016:
Ελα δε γίνεται αυτό. Αυτή τη διαδρομή είναι τέρμα ισιάδι. Δε γίνεται DS7 σε ίδιες σχεδόν συνθήκες και ταχύτητες να γράφει 5.5-6λτ και το 3008 2 λτ πάνω.
απο το φουμπου γκρουπ του 3008 η εικονα και το σχολιο
επισης και αυτα σαν απαντησεις στον φιλο
Έχω το 3008 με τον ίδιο κινητήρα και μηχανικό κιβώτιο, έχω διανύσει στα 3 χρόνια 130.000 χιλιόμετρα τα περισσότερα σε εθνική οδό λόγω δουλειάς, οι καταναλώσεις είναι αντίστοιχες με τις δικές σου μην έχεις αυταπάτες, αυτό που προαναφέρθηκε για την ίδια απόσταση πήγαινε - έλα οι διάφορες είναι αμελητέες, δυστυχώς ο συγκεκριμένος κινητήρας διψάει για καύσιμο! Και σίγουρα ο 1600αρης πετρελαίου ήταν οικονομικότερος!
το αυτοκίνητο μου είναι εταιρικό με χρονομίσθωση, είχα την ευκαιρία να έχω όχημα αντικατάστασης πριν λίγους μήνες το Tiguan 1,6 TDI 2018 χειροκίνητο και σε ταξίδι Θεσνικη-Αθήνα και επιστροφή κατανάλωσε τουλάχιστον 6-7 λίτρα λιγότερο σε σχέση με το 3008 με ίδια ταχύτητα πάντα! Επίσης από επιδόσεις ειδικά στα ρεπριζ το Tiguan ανώτερο ..
Η διαδρομή έχει μερικά υψομετρικα. Το θεωρώ λογικο με κλιματισμό. Αθήνα - Σουφλί που έκανα με κλίμα ήταν στα 7,3. Χωρίς έπεφτε στο 6. Τα ίδια βέβαια στην επιστροφή.
εγώ έχω το 1,6 diesel.
Στις 2.200 σταθερά 8 λίτρα είναι όντως τσιμπημενο. Το θέμα είναι να πηγαίνει σταθερά κ σε ευθεία 2,200 να δεις πόσο σου βγάζει κατανάλωση. Όχι δλδ ανηφόρα, ή στιγμιαίο πάτημα. Εμένα γενικά η κατανάλωση παίζει 6,5 με 8 λίτρα. Ανάλογα το πάτημα φυσικά. Χτυπάει κ τρελά νούμερα. Πάντως μέση κατανάλωση από την ημέρα που το πήρα, γύρω στα 47.000χλμ, μου έχει 7,8 στον υπολογιστή.πάνω από 120 ρουφάει καλά φίλε το έχω δει και στο δικό μ
το φανταζομαι! Ειναι κ λογικο. Κ σε μενα συμβαινει
(βενζινη)
Επειδή το χρησιμοποιώ επί το πλείστον μόνο εθνική και ειδικότερα Αθήνα - Πάτρα κλειδωμένο από Ελευσίνα μέχρι Ρίο στα 140 (cruise) κυμαίνεται αναλόγως τον εξωτερικό αέρα και τον κλιματισμό από 7,5 - 8,5 lt / 100 (2 ενήλικες και 2 βαλιτσούλες ελαφριές θα τις έλεγα) -
Όταν σας τα έλεγα εγώ..... Με βριζατε
Εντάξει λίγο πιο κάτω έχω δει και εγώ αλλά γενικά τα 4-5αρια στα c suvαπλα δεν υπάρχει
-
@lap said in Peugeot 3008 2016:
αλλά γενικά τα 4-5αρια στα c suvαπλα δεν υπάρχει
Υπάρχουν στις ειδικές εκδόσεις shareholders' edition!
-
Αυτό θα έλεγα....χαχαχα
Τώρα θα έρθει ο ταξιδευτής που βάζει έργατες να τον σπρώχνουν μέχρι το σπίτι, και θα μας δείξει κάτι τρελά χαμηλά νούμερα
-
Αφού χαίρομαι μαζί με τον Δουβλίνο το μέρισμα που θα μας πάει τριήμερο στο Μόντε Κάρλο, να σας πω και για τις καταναλώσεις.
Οχι του 3008 γιατί έχει μόλις 747 χλμ σήμερα και όλα μικρές διαδρομές μέσα στην πόλη, αλλά για το 3 αιρκρος που σήμερα έχει περάσει τις 44000 χλμ από 8500 που το είχα πάρει πριν 18 μήνες.
Σύμφωνα με την εφαρμογή έχει 5,8 από την αρχή.
Μέσα στην πόλη είχα όταν είχαμε ζεστές μέρες 5,5-5,8, που από τα μέσα Νοεμβρίου που έπιασε κρύο, πήγε 6,3-6,6.
Στο ταξίδι στον αυτοκινητόδρομο με ταχύτητες όρια +20 έως όρια+30, για να μην έχουμε και άγχος για τα ραντάρ, καίει 5,9-6,2.Σε ταχύτητες τογιότα, δηλαδή όρια - 20 έως όρια - 30, είναι 5 και κάτω.
Σε επαρχιακούς ίσιους είναι κάτω από 5 αρκετά... -
@criuser said in Peugeot 3008 2016:
Αφού χαίρομαι μαζί με τον Δουβλίνο το μέρισμα που θα μας πάει τριήμερο στο Μόντε Κάρλο, να σας πω και για τις καταναλώσεις.
Οχι του 3008 γιατί έχει μόλις 747 χλμ σήμερα και όλα μικρές διαδρομές μέσα στην πόλη, αλλά για το 3 αιρκρος που σήμερα έχει περάσει τις 44000 χλμ από 8500 που το είχα πάρει πριν 18 μήνες.
Σύμφωνα με την εφαρμογή έχει 5,8 από την αρχή.
Μέσα στην πόλη είχα όταν είχαμε ζεστές μέρες 5,5-5,8, που από τα μέσα Νοεμβρίου που έπιασε κρύο, πήγε 6,3-6,6.
Στο ταξίδι στον αυτοκινητόδρομο με ταχύτητες όρια +20 έως όρια+30, για να μην έχουμε και άγχος για τα ραντάρ, καίει 5,9-6,2.Σε ταχύτητες τογιότα, δηλαδή όρια - 20 έως όρια - 30, είναι 5 και κάτω.
Σε επαρχιακούς ίσιους είναι κάτω από 5 αρκετά...χαχαχαχαχα
-
Κλασσική ένδεια επιχειρημάτων, οδηγεί σε νευρικό γατίσιο γέλιο...
-
@dublin said in Peugeot 3008 2016:
Χαχαχα! Cru! Γίναμε! Θα είμαι Monte Carlo για το 3ημερο, ελπίζω να σε δω, ξέρεις, εκεί στο λόφο από πίσω!
Μουαχαχαχαχαχα!!!!!
αύξηση καθαρών εσόδων κατά 18%, στα 179,6 δισ. ευρώ, στη βάση "ισχυρής καθαρής τιμολόγησης, ευνοϊκού μείγματος οχημάτων και θετικών επιδράσεων των συναλλαγματικών ισοτιμιών".
καθαρών κερδών για το 2022, στα 16,8 δισ.
🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳διανομή 4,2 δισ. ευρώ με τη μορφή μερίσματος προς τους μετόχους της, **ενώ το Δ.Σ. ενέκρινε πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών ύψους 1,5 δισ. ευρώ έως το τέλος του 2023.
**
Ρε αυτοί μολογανε χωρίς ξυλο!!!!
Έτσι εξηγείται!!!
Σου λένε ευθαρσώς οτι πουλάμε στα κορόιδα 208 στα 20κ αντί για 15κ
2008 στα 25κ αντί για 17κ
308 στα 28κ αντί για 22κ
3008 στα 35κ αντί για 25κ
για να κάνουμε υπερτεραστια υπερκέρδη σε χρόνια κρίσης και ελλείψεων α υλών για να μοιράζουμε δις στους μετόχους μας και δις bonus και δωρεάν μετοχων στα golden boy στελέχη μας!!!!
🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳Ρε αυτοί κατάντησαν πιο χυδαίοι και πιο σκατόψυχοι και από την Apple !!?????
️️️️️️️️️️️️️ΣΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΤΥΧΩΝ ΑΓΟΡΑΣΤΩΝ ΤΗΣ - ΒΙΑΙΑ ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΜΟΙΡΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ Peugeot ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ Ι ΚΟΚ ΠΙΤ ΣΑΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΝΕ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΧΑΝΔΡΕΣ
-
-
-
-
Καλώς ήρθατε στον καπιταλισμό.
Δεν βλέπω το λόγο βέβαια να πέφτουμε από τα σύννεφα.
Ή μήπως νομίζουμε ότι άλλες εταιρείες δεν κάνουν ή δεν έχουν κάνει παρόμοιες πολιτικές κέρδους;
Όλες το κάνουν. Για να μην το επεκτείνουμε στη ζωή γενικώς και στην καθημερινότητα μας. -
@vagkirk said in Peugeot 3008 2016:
ΣΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΤΥΧΩΝ ΑΓΟΡΑΣΤΩΝ ΤΗΣ - ΒΙΑΙΑ ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΜΟΙΡΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ Peugeot ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ Ι ΚΟΚ ΠΙΤ ΣΑΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΝΕ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΧΑΝΔΡΕΣ
Δε νομίζω να αγόρασε κανείς Stellantis υπό την απειλή όπλου. Και σε τελική ανάλυση, όποιου του φαίνονταν ακριβά, ας πήγαινε στους άλλους που πουλάνε φθηνά. Τί, δεν υπάρχουν;
-
Ας ανεβάσει κανένας με yaris cross η cc καμια κατανάλωση από την ίδια διαδρομή να μας τρελάνει. Απλά θα πηγαίνει με 105!
-
Πήξαμε σήμερις στη δουλειά και στα μήτινγκ, τώρα διάβασα μονοκοπανιά 5-6 σελίδες. Το γραφικόμετρο έχει χτυπήσει κόκκινο!
-
@hountalas said in Peugeot 3008 2016:
Ας ανεβάσει κανένας με yaris cross η cc καμια κατανάλωση από την ίδια διαδρομή να μας τρελάνει. Απλά θα πηγαίνει με 105!
Θα σου πω εγω για YC , να είμαστε κοντά σε ιπποδυνάμεις
135 ΜΩΤ θα εχει 7-8 κατανάλωση και τονίζω την Μέση Ωριαία Ταχύτητα γιατί σημαίνει 150 - 160 κοντέρ συνέχεια ...
με 140-150 ήταν στο 6,5.Το θέμα είναι οτι YC σε αυτές τις ταχύτητες είναι εκτός φακέλου λειτουργίας απο πλευράς αεροδυναμικού θορύβου, εχει και πολύ πλάγιο αέρα αυτή η διαδρομή, σιγά μην βρεθεί κάποιος να το κάνει πλην εμού που το έκανα πριν μια εβδομάδα με το YC και πριν δυο με το bmw X3 2.0D που είχε 8,4 με περισσότερη ώρα βέβαια στο 160+.
-
Καβάλα Ξάνθη με 1.2 100ps σε 2008 με 150km έως 160km μου έδειξε 8.7. Φορτωμένος 4 άτομα.Βέβαια είναι η διαδρομή ολόκληρη. Στην Εγνατία πάνω έβλεπα στιγμιαία γύρω στο 11.
Peugeot 3008 2016