-
Σίρους πάρε το ΚΤΕΛ για να κάνεις κόντρα με τον γάτο και το βιτάρα του
-
@criuser said in Peugeot 3008 2016:
Σίρους πάρε το ΚΤΕΛ για να κάνεις κόντρα με τον γάτο και το βιτάρα του
Κοντρες δεν κάνω.
αλλά αν έκανα δεν θέλω το προβαδισμα του ΚΤΕΛ.
Θέλω δίκαια πράγματα.
Θα επρέπε να ψάξω να βρώ ενα ανταγωνιστικό χρέπι αντίστοιχο του βιταρα για κοντρα
-
Ωραίες στιγμές και ωραίο όχημα!
O @dimsabas άργησε σήμερα...
-
Λεγε λεγε ο γάτος, όποτε βλέπω 3008 στο δρόμο (το ομορφότερο μη Μάζντα σχεδιο της 10ετιας σε μαζική παραγωγή) σκέφτομαι "βρε τι έπαθε ο φουκαράς" που το αγόρασε, "δεν θα βρήκε βιταρα ετοιμοπαράδοτο ο καημένος", αλλά βλέπω πως τουλάχιστον πάνε καμιά ωραία εκδρομή κάποιοι ιδιοκτήτες 3008 και παρηγοριούνται...
-
@piliourits said in Peugeot 3008 2016:
Λεγε λεγε ο γάτος, όποτε βλέπω 3008 στο δρόμο (το ομορφότερο μη Μάζντα σχεδιο της 10ετιας σε μαζική παραγωγή) σκέφτομαι "βρε τι έπαθε ο φουκαράς" που το αγόρασε, "δεν θα βρήκε βιταρα ετοιμοπαράδοτο ο καημένος", αλλά βλέπω πως τουλάχιστον πάνε καμιά ωραία εκδρομή κάποιοι ιδιοκτήτες 3008 και παρηγοριούνται...
Ναι, κάποιες ελάχιστες - πολλές χιλιάδες! Μιλάμε για μία από τις εμπορικότερες επιτυχίες των τελευταίων ετών..
-
Εχω μια απορια σχετικα με το αυτοκινητο του γατου και γενικοτερα με τα νεα ηλεκτρονικα των αυτοκινητων .
Απ οτι λεει ο γατος το αυτοκινητο μετα απο update αρνειται να υπακουσει στον αφεντη του .
Στα αυτοκινητα δεν υπαρχει ανακληση του update; και επαναφορα σε προτερη ημερομηνια; η στην χειροτερη περιπτωση καθαρο instaling του software ;
Αν δεν γινεται γιατι δεν εχουν στειλει νεο εγκεφαλο μεσα σε μια βδομαδα και ας ασχοληθουν οσο θελουν με τον παλιο;
Και κατι ακομη , ειναι αληθεια οτι οταν αγοραζουμε ενα ρημαδι μας ανηκουν μονο οι λαμαρινες και οχι το λογισμικο; και οτι η εταιρεια μπορει να κανει οτι γουσταρει ; ακομα και να μας σταματησει εν κινησει;
Σαυτην την περιπτωση γιατι δεν εχει βαλει το νομικο του τμημα , μιας και ο γατος εχει , να μηνησουν την εταιρεια και να τους ζητησει ενα καρο λεφτα αποζημιωση ; -
@otso said in Peugeot 3008 2016:
Εχω μια απορια σχετικα με το αυτοκινητο του γατου και γενικοτερα με τα νεα ηλεκτρονικα των αυτοκινητων .
Απ οτι λεει ο γατος το αυτοκινητο μετα απο update αρνειται να υπακουσει στον αφεντη του .
Στα αυτοκινητα δεν υπαρχει ανακληση του update; και επαναφορα σε προτερη ημερομηνια; η στην χειροτερη περιπτωση καθαρο instaling του software ;
Αν δεν γινεται γιατι δεν εχουν στειλει νεο εγκεφαλο μεσα σε μια βδομαδα και ας ασχοληθουν οσο θελουν με τον παλιο;
Και κατι ακομη , ειναι αληθεια οτι οταν αγοραζουμε ενα ρημαδι μας ανηκουν μονο οι λαμαρινες και οχι το λογισμικο; και οτι η εταιρεια μπορει να κανει οτι γουσταρει ; ακομα και να μας σταματησει εν κινησει;
Σαυτην την περιπτωση γιατι δεν εχει βαλει το νομικο του τμημα , μιας και ο γατος εχει , να μηνησουν την εταιρεια και να τους ζητησει ενα καρο λεφτα αποζημιωση ;φυσικα δεν ειναι κατι τοσο απλο που με ενα downgrade λυνεται! μακαρι....
εγινε ζημια σε καποιες πλακετες ή μαλλον τελικα δεν ξερω που και πεφτει και το δουλεμα της αρκουδας ακομη και μεταξυ τους - ειναι και το εξουσιοδοτημενο εξαλο με τη μαμα εταιρεια και οχι μονο για το δικο μου αλλα και για τη μη επισημη ανακληση με τις καδενες!
η ουσια ειναι οτι το αμαξι εχει γεμισει κοκκινα λαμπακια και δεν κουνιεται.
ενω το εχουν λυσει και δεσει ολοκληρο.
ναι, εχω κινηθει νομικα με κυνηγι της ληζινγκ, οι ιδιοι μου το ζητησαν, ωστε αυτοι με τη σειρα τους να κυνηγησουν την εταιρεια. αρκετα περιπλοκες καταστασεις καθως οτι κανω προστιθεται απλα στον οχετο κυριολεκτικα θεματων που εχουν οι ληζ εναντια στην psa και τον αντιπροσωπο της καθως χανουν λεφτα με τα χρεπια συνεχως οσο καλη σχεση και εαν εχει ο αντιπροσωπος με αυτες. #pote_xana -
@gatoz said in Peugeot 3008 2016:
@otso said in Peugeot 3008 2016:
Σαυτην την περιπτωση γιατι δεν εχει βαλει το νομικο του τμημα , μιας και ο γατος εχει , να μηνησουν την εταιρεια και να τους ζητησει ενα καρο λεφτα αποζημιωση ;φυσικα δεν ειναι κατι τοσο απλο που με ενα downgrade λυνεται! μακαρι....
εγινε ζημια σε καποιες πλακετες ή μαλλον τελικα δεν ξερω που και πεφτει και το δουλεμα της αρκουδας ακομη και μεταξυ τους - ειναι και το εξουσιοδοτημενο εξαλο με τη μαμα εταιρεια και οχι μονο για το δικο μου αλλα και για τη μη επισημη ανακληση με τις καδενες!
η ουσια ειναι οτι το αμαξι εχει γεμισει κοκκινα λαμπακια και δεν κουνιεται.
ενω το εχουν λυσει και δεσει ολοκληρο.
ναι, εχω κινηθει νομικα με κυνηγι της ληζινγκ, οι ιδιοι μου το ζητησαν, ωστε αυτοι με τη σειρα τους να κυνηγησουν την εταιρεια. αρκετα περιπλοκες καταστασεις καθως οτι κανω προστιθεται απλα στον οχετο κυριολεκτικα θεματων που εχουν οι ληζ εναντια στην psa και τον αντιπροσωπο της καθως χανουν λεφτα με τα χρεπια συνεχως οσο καλη σχεση και εαν εχει ο αντιπροσωπος με αυτες. #pote_xanaείναι ομορφα αυτοκίνητα και προσφέρουν πολλά αλλά δυστηχώς τυχαίνει συχνά να μπλέξεις με τα κωλοηλεκτρονικά τους. κριμα πραγματικά
Ελπίζω να ξεμπερδέψεις το γρηγορότερο δυνατό
πάρε puma st leasing να γουστάρεις και ασε την χοντρή
-
Οκ γουστα ειναι αυτα, να πούμε για το 308, να συμφωνησω, π α ν ε μ ο ρ φ ο!
Το 2008; ομορφο.
3008 και ακομα περισσότερο το 5008;;;
Λιγο το σώζουν τα φωτιστικά του σώματα, στα μάτια μου τουλάχιστον. -
Πατε παίρνετε αυτοκίνητα lifestyle (=αρπαχτές) και γκρινιάζετε.
#kalasaskanounΈνα 308/508 θα ήταν #πιπίλα
Αλλά θετε 300 άλογα ντεμεκ υβριδικα
-
Το σχολιο που εκανα εγω αφορα καθαρά στην εμφανιση του 3008 κατα τα δικά μου γουστα και σε καμία πριπτωση δε χαίρομαι με τα προβλήματα που βγαζουν αυτοκινητα αλλων μελων που μου ειναι συμπαθή δίχως να τα γνωρίζω.
-
@clockwork82 said in Peugeot 3008 2016:
εξακολουθει να ειναι το καλυτερο φεβ.
οταν δουλευει.
508 το εκανα καποτες.
πρινς.
δεν περιγραφω αλλο.
ασε που δεν ειναι ουτε τετρακινητα και ειδικα το 308 ειναι σαν σιτιτουρ απο τσαντηρι -
οταν δουλευει.
508 το εκανα καποτες.
πρινς.
δεν περιγραφω αλλο.
ασε που δεν ειναι ουτε τετρακινητα και ειδικα το 308 ειναι σαν σιτιτουρ απο τσαντηριΕίμαι περίεργος που θέλεις να τονίσεις......
-
@teo-mak said in Peugeot 3008 2016:
οταν δουλευει.
508 το εκανα καποτες.
πρινς.
δεν περιγραφω αλλο.
ασε που δεν ειναι ουτε τετρακινητα και ειδικα το 308 ειναι σαν σιτιτουρ απο τσαντηριΕίμαι περίεργος που θέλεις να τονίσεις......
και στα δυο
-
@georgemit said in Peugeot 3008 2016:
Οκ γουστα ειναι αυτα, να πούμε για το 308, να συμφωνησω, π α ν ε μ ο ρ φ ο!
Το 2008; ομορφο.
3008 και ακομα περισσότερο το 5008;;;
Λιγο το σώζουν τα φωτιστικά του σώματα, στα μάτια μου τουλάχιστον.Όλα αυτά όμως έπονται αρκετά χρόνια του 3008 που εισήγαγε τη σχεδιαστική γραμμή και το "αντέγραψαν" τα υπόλοιπα μοντέλα.
-
οταν δουλευει.
508 το εκανα καποτες.
πρινς.
δεν περιγραφω αλλο.
ασε που δεν ειναι ουτε τετρακινητα και ειδικα το 308 ειναι σαν σιτιτουρ απο τσαντηριΤο Συνεργείο όμως είναι καλύτερο τσαντίρι
Α μην ξεχάσω….Τετρακίνητο my @ss το περίπτερο -
Όλα αυτά όμως έπονται αρκετά χρόνια του 3008 που εισήγαγε τη σχεδιαστική γραμμή και το "αντέγραψαν" τα υπόλοιπα μοντέλα.
Στα δικά μου μάτια το 3008 έχει την κλασσική σχεδίαση "αυγού" και δεν μου αρέσει τόσο πολύ. Το 2008 έχει πολύ καλύτερη αναλογία γραμμών με εμφανή διαχωρισμό του εμπρός μέρους από το υπόλοιπο αυτοκίνητο.
-
Εμένα μου αρέσει εμφανισιακά το 3008, αλλά γνωστή μου που το έχει κάθε 3 και λίγο είναι πάνω στην οδική. Γενικά στο μυαλό μου τα πεζώ είναι "προβληματικά", ενώ τα citroen λιγότερο (). Μιλάω πάντα για τα πιο σύγχρονα.
Επίσης αυτό το 2008 έχει κάτι λάστιχα μπαλόνια από τα λίγα! Προφίλ από monster truck. -
@xenos said in Peugeot 3008 2016:
Εμένα μου αρέσει εμφανισιακά το 3008, αλλά γνωστή μου που το έχει κάθε 3 και λίγο είναι πάνω στην οδική. Γενικά στο μυαλό μου τα πεζώ είναι "προβληματικά", ενώ τα citroen λιγότερο (). Μιλάω πάντα για τα πιο σύγχρονα.
Επίσης αυτό το 2008 έχει κάτι λάστιχα μπαλόνια από τα λίγα! Προφίλ από monster truck.Έχουν πολύ καλές αναλογίες σε λάστιχα/ζάντα. Θα έλεγα μέχρι και πλεονέκτημα είναι. Ειδικά η 17αρα Allure 216/60 είναι σούπερ συμβιβασμός για Ελλάδα. Για περισσότερη άνεση και η Active λέει.
-
@dublin said in Peugeot 3008 2016:
@xenos said in Peugeot 3008 2016:
Επίσης αυτό το 2008 έχει κάτι λάστιχα μπαλόνια από τα λίγα! Προφίλ από monster truck.Έχουν πολύ καλές αναλογίες σε λάστιχα/ζάντα. Θα έλεγα μέχρι και πλεονέκτημα είναι. Ειδικά η 17αρα Allure 216/60 είναι σούπερ συμβιβασμός για Ελλάδα. Για περισσότερη άνεση και η Active λέει.
Μήπως εννοείς 215/60?
Peugeot 3008 2016