-
Οι μόνοι κερδισμένοι οι αγοραστές του πρώτου μοντέλου που έχουν να διαλέξουν μεταξύ μουρίτσας 2 facelift σε ενδεχόμενο τράκο.
-
Πάντως είναι περίεργο ότι το https://www.globalsuzuki.com/ στο οποία ανεβαίνουν όλα τα επίσημα δελτία τύπου της suzuki δεν αναφέρει τίποτα για το φέιςλιφτ του ελ-σιντ των SUV. Μπάς και θα υπάρξει κάτι νεότερο περί προδιαγραφών/αναβαθμίσεων των υβριδικών συστημάτων και πιθανά των σασμάν και το καθυστερούν!? Κάποια έκπληξη περί τιμολόγησης!? Ποιός να ξέρει ...
-
@argyn said in Suzuki Vitara 2015:
Πάντως είναι περίεργο ότι το https://www.globalsuzuki.com/ στο οποία ανεβαίνουν όλα τα επίσημα δελτία τύπου της suzuki δεν αναφέρει τίποτα για το φέιςλιφτ του ελ-σιντ των SUV. Μπάς και θα υπάρξει κάτι νεότερο περί προδιαγραφών/αναβαθμίσεων των υβριδικών συστημάτων και πιθανά των σασμάν και το καθυστερούν!? Κάποια έκπληξη περί τιμολόγησης!? Ποιός να ξέρει ...
Το έχουν οι μαγιάροι όμως που το κατασκευαζουν.
https://www.suzuki.hu/corporate/en/news/suzuki-introduces-the-vitara-facelift
-
Λέτε να υπάρχει επιλογή για εργοστασιακό LPG ?
Θα τσαντιστώ αν παραγγείλω και μετά μια βδομάδα σκάσει κάτι τέτοιο -
-
@williamg said in Suzuki Vitara 2015:
Λέτε να υπάρχει επιλογή για εργοστασιακό LPG ?
Θα τσαντιστώ αν παραγγείλω και μετά μια βδομάδα σκάσει κάτι τέτοιοΦυσικά και υπάρχει.
Στην Ινδία. -
Στην Ινδία με οτι θες σου το δίνουν. Και με κάρβουνο.
-
@georgekn said in Suzuki Vitara 2015:
@argyn said in Suzuki Vitara 2015:
Το έχουν οι μαγιάροι όμως που το κατασκευαζουν.
https://www.suzuki.hu/corporate/en/news/suzuki-introduces-the-vitara-facelift
Μάλιστα, αυτό το εξηγεί, καθυστερούν την πλήρη δημοσίευση στο Suzuki global διότι δεν έχει πάρει ακόμα πλήρη έγκριση τύπου έτσι και τα TBD:
-
Γεγονός:
Σήμερα πέρασα μια βόλτα από την σουζουκι στην γειτονια μου, και ζητησα να δω ενα vitara , επειδη ειδα οτι η gl 4x2 εκδοση ειναι κοντα στα 20Κ για να το ανταλλαζα με το μικρο, και τι του λειπει , μια καμερα και 2 αισθητηρες απο αναλογο μαγαζι.
Εμπειρία:
Δεν χωρεσα μεσα... (1,92)
Φαουλ : το υψος της θεση οδηγησης , τα γνωστα, τερμα κατω και τα γονατα ακουμπουσαν στο λαιμο του τιμονιου και τα ματια μου εβλεπαν 1/3 τζαμι και το 1/4 του υφασματος ουρανο του αυτοκινητου.
Αμαξι για ... κατω του 1.80 vα υποθεσω για να υπαρχει και ενα ευρος ποντων ασφαλειας...
Τί μου θύμισε;
Μου θυμισε την αισθηση που ειχα οταν ειχα μπει σε ολα τα τογιοτα , οχι τοσο χαλια οπως στο chr αλλά κάτι σαν το Rav.
Έπιλογος:
Ενταξει δεν με εσφιξε η καρδουλα μου, που μου ειναι πλεον αδιαφορο, οπως τοτε ενα βροχερο πρωινο ,οταν μπηκα σε ενα mx-5...
Υ.Γ. ¨Αναφερω την εμπειρια μου γοα οσους , το σκεφτονται και ειναι στο ιδιο υψος , μην χασουν τον χρονο τους. Βεβαια , αναγνωριζω οτι ειναι ενα αμαξι που εχει αφισει ιστορια και συνεχιζει, και δικαιως εχει την θεση του σε αυτο το φορουμ... -
@petrosv30 said in Suzuki Vitara 2015:
και δικαιως εχει την θεση του σε αυτο το φορουμ...
Οχι στο φόρουμ, μόνο στον γάτο και αυτό στα λόγια, γιατί στην πράξη το έστειλε για χάρη μιας Γαλλίδας....χαχαχα!!
-
Γεγονός:
Σήμερα πέρασα μια βόλτα από την σουζουκι στην γειτονια μου, και ζητησα να δω ενα vitara , επειδη ειδα οτι η gl 4x2 εκδοση ειναι κοντα στα 20Κ για να το ανταλλαζα με το μικρο, και τι του λειπει , μια καμερα και 2 αισθητηρες απο αναλογο μαγαζι.
Εμπειρία:
Φαουλ : το υψος της θεση οδηγησης , τα γνωστα, τερμα κατω και τα γονατα ακουμπουσαν στο λαιμο του τιμονιου και τα ματια μου εβλεπαν 1/3 τζαμι και το 1/4 του υφασματος ουρανο του αυτοκινητου.
Αμαξι για ... κατω του 1.80 vα υποθεσω για να υπαρχει και ενα ευρος ποντων ασφαλειας...
Τί μου θύμισε;
Μου θυμισε την αισθηση που ειχα οταν ειχα μπει σε ολα τα τογιοτα , οχι τοσο χαλια οπως στο chr αλλά κάτι σαν το Rav.
Έπιλογος:
Ενταξει δεν με εσφιξε η καρδουλα μου, που μου ειναι πλεον αδιαφορο, οπως τοτε ενα βροχερο πρωινο ,οταν μπηκα σε ενα mx-5...
Υ.Γ. ¨Αναφερω την εμπειρια μου γοα οσους , το σκεφτονται και ειναι στο ιδιο υψος , μην χασουν τον χρονο τους. Βεβαια , αναγνωριζω οτι ειναι ενα αμαξι που εχει αφισει ιστορια και συνεχιζει, και δικαιως εχει την θεση του σε αυτο το φορουμ...και για αυτό υπάρχει το μεγαλύτερο και πιό αυτοκίνητο SCROSS. Έχει τα πάντα και χωράει τους πάντες.
-
Γεγονός:
Εμπειρία:
Τί μου θύμισε;
Έπιλογος:
Υ.Γ. ¨Αναφερω την εμπειρια μου γοα οσους , το σκεφτονται και ειναι στο ιδιο υψος , μην χασουν τον χρονο τους. Βεβαια , αναγνωριζω οτι ειναι ενα αμαξι που εχει αφισει ιστορια και συνεχιζει, και δικαιως εχει την θεση του σε αυτο το φορουμ...Μέχρι 1,83 είμαστε κομπλέ!
-
Νταξ. Το αμάξι όταν σχεδιάστηκε,τα παιδιά έπιναν εβαπορε. Τώρα απευθύνεται σε χόμπιτ με σύνδρομα γενικώς. Καμιά σχέση με τα βιταρα που όργωναν βουνά. Για κάνα πεζοδρόμιο μόνο και οφ ροδ ως εκεί που πάει και το γιαρις κρος. Εκτός και αν δεν ενοχλεί τον κάτοχο να αφήσει μάσκα εκεί που το τζιμνι ή το νταστερ θα περάσουν αέρα. Την αλήθεια για τις ικανότητες ενός οχήματος για οφ ροδ την λένε οι γωνίες πρόσπτωσης και διαφυγής σε συνδυασμό με κατάλληλη ρύθμιση ανάρτησης και θεοκοντων σχεσεων. Τα υπόλοιπα να χαμε να λέγαμε. Το βιταρα δεν έχει τπτ από αυτά σωστά ρυθμισμένο. Καλύτερο το scross από πολλές απόψεις.
-
Το vitara είναι πολύ ευέλικτο και ξεκούραστο μέσα στην πόλη.Το scross λόγω όγκου και σχήματος σε δυσκολεύει.Αλλά είναι απορίας άξιο το πώς ένα αυτοκίνητο όπως το vitara που έχει τόσα χρόνια στην παραγωγή, να συγκρίνεται -και σε πολλά σημεία να υπερτερεί-με σύγχρονα αυτοκίνητα.
-
@kozani76 said in Suzuki Vitara 2015:
Αλλά είναι απορίας άξιο το πώς ένα αυτοκίνητο όπως το vitara που έχει τόσα χρόνια στην παραγωγή, να συγκρίνεται -και σε πολλά σημεία να υπερτερεί-με σύγχρονα αυτοκίνητα.
Λέγεται τιμή.
-
@antonakis said in Suzuki Vitara 2015:
@kozani76 said in Suzuki Vitara 2015:
Αλλά είναι απορίας άξιο το πώς ένα αυτοκίνητο όπως το vitara που έχει τόσα χρόνια στην παραγωγή, να συγκρίνεται -και σε πολλά σημεία να υπερτερεί-με σύγχρονα αυτοκίνητα.
Λέγεται τιμή.
Μα όλοι βλέπω ότι παίρνουν την δεύτερη έκδοση με τα 23000€ περίπου τιμή συγκρίσιμη με άλλες προτάσεις (Juke από 20000, Puma 24000, 2008 από 23500). Δε ξέρω αν ευσταθεί τόσο αυτό για την τιμή. Για να μη πω για τα μεγάλα επιτόκια που κάνουν ακόμα πιο δύσκολη την αγορά.
-
@spi_duster said in Suzuki Vitara 2015:
Νταξ. Το αμάξι όταν σχεδιάστηκε,τα παιδιά έπιναν εβαπορε. Τώρα απευθύνεται σε χόμπιτ με σύνδρομα γενικώς. Καμιά σχέση με τα βιταρα που όργωναν βουνά. Για κάνα πεζοδρόμιο μόνο και οφ ροδ ως εκεί που πάει και το γιαρις κρος. Εκτός και αν δεν ενοχλεί τον κάτοχο να αφήσει μάσκα εκεί που το τζιμνι ή το νταστερ θα περάσουν αέρα. Την αλήθεια για τις ικανότητες ενός οχήματος για οφ ροδ την λένε οι γωνίες πρόσπτωσης και διαφυγής σε συνδυασμό με κατάλληλη ρύθμιση ανάρτησης και θεοκοντων σχεσεων. Τα υπόλοιπα να χαμε να λέγαμε. Το βιταρα δεν έχει τπτ από αυτά σωστά ρυθμισμένο. Καλύτερο το scross από πολλές απόψεις.
Το νταστερ θα περάσει στην φαντασία του κατόχου. 5 μέτρα μετά θα κολλήσει λόγω της αστειας "τετρακινησης".
Πόσα video να δημοσιεύσουμε πχια από εκδρομές του club? Όποιος θέλει ας μπει να δει αν πάει η δεν πάει και αν το δυσκολεύουν "οι γωνιες". Τίποτα από "νταστερκλαμπ" με οικογενειαρχες να βγάζουν βόλτα τα οχήματα,με τα οποία την επαυριο το αμαξι πρεπει να ειναι λειτουργικο γιατι θα πάνε "γραφειο" και τα παιδια στο σχολειο δεν έχω δει ομως.ΥΓ1: για τον φίλο που έγραψε για το ύψος είμαι 1.88 και δεν έχω καταλάβει κάτι τέτοιο. Πίσω μου κάθεται υιός άλλος τόσος, όχι με απλα αλλά βολεύεται.
ΥΓ2: Τετρακίνητο duster σε τιμή ευκαιρίας 30Κ... Θα πρότεινα σε όποιον κυτταζει "γωνιες" ως τεκμηριο off road και αφου η ιδια η τετρακινηση μαλλον δεν παιζει κανενα,ρολο, να πάρει καλύτερα ένα yaris cross.
-
Γεγονός:
Εμπειρία:
Τί μου θύμισε;
Έπιλογος:
Υ.Γ. ¨Αναφερω την εμπειρια μου γοα οσους , το σκεφτονται και ειναι στο ιδιο υψος , μην χασουν τον χρονο τους. Βεβαια , αναγνωριζω οτι ειναι ενα αμαξι που εχει αφισει ιστορια και συνεχιζει, και δικαιως εχει την θεση του σε αυτο το φορουμ...Εγώ που είμαι 2 πόντους πιο ψηλός, βρήκα την λύση στο 3 αιρκρος.
Επίσης χωράς στο αδελφό όπελ Κρόσλαντ, αλλά και στο Σκόντα Κάμικ.Αυτά μόνο.
-
@groover1972 said in Suzuki Vitara 2015:
Γεγονός:
Εμπειρία:
Τί μου θύμισε;
Έπιλογος:
Υ.Γ. ¨Αναφερω την εμπειρια μου γοα οσους , το σκεφτονται και ειναι στο ιδιο υψος , μην χασουν τον χρονο τους. Βεβαια , αναγνωριζω οτι ειναι ενα αμαξι που εχει αφισει ιστορια και συνεχιζει, και δικαιως εχει την θεση του σε αυτο το φορουμ...και για αυτό υπάρχει το μεγαλύτερο και πιό αυτοκίνητο SCROSS. Έχει τα πάντα και χωράει τους πάντες.
Τρίχες χωράει. Τα ίδια χάλια είναι για το δικό μας ύψος και βρίσκουν τα γόνατα.
Το κάθισμα πάει ελάχιστα πίσω και κάτω. Είπαμε μέτρια αυτοκίνητα, για μετριότητες...
Είχα βάλει φωτό πριν 1,5 χρόνο που ψάχναμε για αυτοκίνητο και είδαμε και τα δύο αδελφά σουζούκια...
-
@fiverg said in Suzuki Vitara 2015:
@spi_duster said in Suzuki Vitara 2015:
Το νταστερ θα περάσει στην φαντασία του κατόχου. 5 μέτρα μετά θα κολλήσει λόγω της αστειας "τετρακινησης".
Πόσα video να δημοσιεύσουμε πχια από εκδρομές του club? Όποιος θέλει ας μπει να δει αν πάει η δεν πάει και αν το δυσκολεύουν "οι γωνιες". Τίποτα από "νταστερκλαμπ" με οικογενειαρχες να βγάζουν βόλτα τα οχήματα,με τα οποία την επαυριο το αμαξι πρεπει να ειναι λειτουργικο γιατι θα πάνε "γραφειο" και τα παιδια στο σχολειο δεν έχω δει ομως.ΥΓ1: για τον φίλο που έγραψε για το ύψος είμαι 1.88 και δεν έχω καταλάβει κάτι τέτοιο. Πίσω μου κάθεται υιός άλλος τόσος, όχι με απλα αλλά βολεύεται.
ΥΓ2: Τετρακίνητο duster σε τιμή ευκαιρίας 30Κ... Θα πρότεινα σε όποιον κυτταζει "γωνιες" ως τεκμηριο off road και αφου η ιδια η τετρακινηση μαλλον δεν παιζει κανενα,ρολο, να πάρει καλύτερα ένα yaris cross.
Οκ είναι το νήμα του βιτ που όσοι το πήρατε κάποτε ήσασταν παιδιά. Δεν είναι εύκολο δέκα χρόνια μετά να αποδεχτείτε πόσο ολυγιστο είναι σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Οπότε αν και μορφωμένοι και ξύπνιοι άνθρωποι συνεχίζετε την παπατζα. Όντως δε πρέπει να συγκριθεί το νταστερ με το βιτ. Τα λέω αυτά χρόνια. Γιατί το ντουστ κάνει πολύ περισσότερα από το βιτ και όντας με πολύ καλύτερους χώρους. Καμιά σχέση με το όχημα που κάνει μόνο για δικαβαλο.
Suzuki Vitara 2015