-
@antonakis said in Suzuki Vitara 2015:
Γενικότερο σχόλιο και σύντομο καθότι οφτόπικ : Δυστυχώς κλάρκσον και λοιποί γερόλυκοι αποτελούν, παρά τους θεατρινισμούς τους, πρεσβευτές ενός είδους σκληροπυρηνικής δημοσιογραφίας "παλαιάς κοπής" που προοδευτικά εξαφανίζεται δίνοντας την θέση της στους απανταχού ισαποστάκιδες και ξεπλένιδες του επαμφοτερίζοντως "ναι μεν, αλλά όλα καλά είναι". -
@argyn said in Suzuki Vitara 2015:
Γενικότερο σχόλιο και σύντομο καθότι οφτόπικ : Δυστυχώς κλάρκσον και λοιποί γερόλυκοι αποτελούν, παρά τους θεατρινισμούς τους, πρεσβευτές ενός είδους σκληροπυρηνικής δημοσιογραφίας "παλαιάς κοπής" που προοδευτικά εξαφανίζεται δίνοντας την θέση της στους απανταχού ισαποστάκιδες και ξεπλένιδες του επαμφοτερίζοντως "ναι μεν, αλλά όλα καλά είναι".Έτσι βέβαια είναι ακόμη η "μάχιμη" και ερευνητική δημοσιογραφία σε κάποιες χώρες Κουτοφραγκων.. κάτι που εμείς δεν ανακαλύψαμε ποτέ, και αν κάποιος πήγε να κάνει την δουλειά του, είτε αφομοιώθηκε από το σύστημα, είτε λαδωθηκε, είτε κοιτάει τώρα τα ραδίκια ανάποδα.. πολύ μεγάλο θέμα και πολύ σοβαρό..
-
Γενικότερο σχόλιο και σύντομο καθότι οφτόπικ : Δυστυχώς κλάρκσον και λοιποί γερόλυκοι αποτελούν, παρά τους θεατρινισμούς τους, πρεσβευτές ενός είδους σκληροπυρηνικής δημοσιογραφίας "παλαιάς κοπής" που προοδευτικά εξαφανίζεται δίνοντας την θέση της στους απανταχού ισαποστάκιδες και ξεπλένιδες του επαμφοτερίζοντως "ναι μεν, αλλά όλα καλά είναι".Έξοχη τοποθέτηση +1
-
Προφανώς, αλλά ο τιμοκατάλογος ανέβηκε 500k φιορίνια σε όλα τα μοντέλα σε σχέση με το Δεκέμβρη.
Κοίταγα τον τιμοκατάλογο της Ουγγαρίας που λες και μου έκανε εντύπωση πως έχουν δυνατότητα επιλογής μεταξύ κανονικά εξοπλισμένου αυτοκινήτου και αυτοκίνητου χωρίς blindspot και traffic alert, η δε διαφορά στην τιμή (εάν το google translate μου τα είπε σωστά) είναι πολύ μικρή!!! Τη δυνατότητα αυτή επιλογής την δίνει σε όλες τις εξοπλιστικές εκδόσεις και αναλόγως εάν το αυτοκίνητο έχει αυτά τα δύο συστήματα ή όχι του δίνει διαφορετικό κωδικό εκδοσης.
-
!! Δεν το είχα παρατηρήσει... Ενδιαφέρον.
-
@trail-rated said in Suzuki Vitara 2015:
Είναι εξίσου απολαυστικό και στο χώμα. Για το diesel θα σου πω , με λίγες παρεμβάσεις θα πάει αρκετά μακρυά .
λάστιχα 50-50, ψήλωμα (έχω 22 εκ ground clearance) ποδιά κινητήρα-σασμάν βάλε και την ροπή πετρελαιοκινητήρα 32,5 κιλά νομίζω ότι καταλαβαίνεις οτι δύσκολα θα πει οχι οταν δεν μπει ο παράγοντας "αργό"στην εξίσωση.Κοίτα μπορούμε να μπούμε σε μια συζήτηση για το τι μπορεί να πάει μέχρι που, με ποιες μετατροπές, με ποιές βοήθειες, με ποιά συχνότητα, με ποιές φθορές και με ποια ρίσκα. πχ Έχω δει τογιότα γιάρις και παπιά να βολτάρουν σε χωμάτινες διαδρομές που ούτε καν θα σκεφτόμουν να πατήσω. Αυτό δεν τα κάνει εκτός δρόμου οχήματα όμως.
Έχω περάσει με 4κινητο βιτάρα τελευταίας γεννιάς, με πολύ προσοχή και χωρίς να χρειαστεί να κατέβω από το αυτοκίνητο, ακροπολικές προσβάσεις θεατών που ο διοργανωτής χαρακτηρίζει "H= Hard= 4x4 ή Enduro" https://www.acropolisrally.gr/portal/el/theates/xartes - για μένα, και για το 99% πιστεύω του αγοραστικού του κοινού, αυτό είναι αρκετό, ως περιστασιακή χρήση. Τα πέραν αυτού ανήκουν στην σφαίρα επιρρόης του @gatoz και των συνοδοιπόρων του - τον ενθουσιασμό του οποίου δεν συμμερίζομαι και τα κουράγια των οποίων απλά δεν έχω.
Η δευτερη παράγραφος αποδεικνύει οτι το vitara είναι και off road έστω και περιστασιακά οπως και ο ίδιος βίώσες στο ράλλυ ακρόπολις. Το ίδιο βιώνω και εγώ τα τελευταίά σχεδόν 7 χρόνια συνύπαρξης μαζί του. Συνοψίζοντας θα πώ οτι αναμφισβήτητα είναι αμάξι με προσανατολισμό άσφαλτο ( εκεί έχει τα δυνατά του σημεία αλλά στο 99% των ορεινών περιηγητικών διαδρομών θα σε πάει και χωρίς φθορές και καταπονήσεις όπως ....γιάρις , παπάκια κλπ άσχετα οχήματα με το vitara.
-
Παρέλαβα χθες το απόγευμα,ήρθα σήμερα στη δουλειά με αυτό να κάνει τα πρώτα 120χλμ σε ανοιχτό δρόμο και με ηρεμία τα πρώτα 1500 όπως μου είπαν από την αντιπροσωπεία.
Φυσικά δεν έχω πλήρη εικόνα ακόμα.σαν πρώτη σκέψη είναι ένα τίμιο αυτοκίνητο για τα χρήματα που ζητάει(ειδικά εκεί που έχουν φτάσει οι τιμές)που τα θετικά του αλλά και τα αρνητικά του φαίνονται αμέσως σχετικά.Είδα βέβαια τυχαία σε ταμπελάκι άλλου αυτοκινήτου ότι πλέον έχει φτάσει 25.500,μια διαφορά που αγγίζει τις 2.000 ευρώ πλέον από όταν παρηγγειλα εγώ. -
Καλοτάξιδο να το χαρείς με υγεία!!!
Ποια έκδοση πήρες; -
Όντως ποια έκδοση;
Πριν κανένα 2/3μηνο η 2η έκδοση (GL+;), δλδ η πιο κοινή, πήγαινε θυμάμαι 21500/24500 οι 2wd/4wd αντίστοιχα. -
Πριν ένα μήνα πήρα προσφορά...
Gl+ τετρακίνητο...
25.740....
-
Με γειες με γειες... μη κοιτάς κατανάλωση πριν τα 1500-2000... θα είναι λίγο τσιμπημένη.
-
@antonmone said in Suzuki Vitara 2015:
Παρέλαβα χθες το απόγευμα,ήρθα σήμερα στη δουλειά με αυτό να κάνει τα πρώτα 120χλμ σε ανοιχτό δρόμο και με ηρεμία τα πρώτα 1500 όπως μου είπαν από την αντιπροσωπεία.
Φυσικά δεν έχω πλήρη εικόνα ακόμα.σαν πρώτη σκέψη είναι ένα τίμιο αυτοκίνητο για τα χρήματα που ζητάει(ειδικά εκεί που έχουν φτάσει οι τιμές)που τα θετικά του αλλά και τα αρνητικά του φαίνονται αμέσως σχετικά.Είδα βέβαια τυχαία σε ταμπελάκι άλλου αυτοκινήτου ότι πλέον έχει φτάσει 25.500,μια διαφορά που αγγίζει τις 2.000 ευρώ πλέον από όταν παρηγγειλα εγώ.συντροφε μανιατη, καλα βουνα....
εγγραφη ΑΜΕΣΩΣ σε vitaraclub.gr
σε περιμενω σε καποια βολταρα.
και στη πιτα, διαβασε το θεμα και δηλωσε συμμετοχη. -
@antoniokon said in Suzuki Vitara 2015:
Πριν ένα μήνα πήρα προσφορά...
Gl+ τετρακίνητο...
25.740....
και σε εσενα καλοριζικο. οχι?
-
@fanis75 said in Suzuki Vitara 2015:
Καλοτάξιδο να το χαρείς με υγεία!!!
Ποια έκδοση πήρες;Σε ευχαριστώ πολύ!Εκδοση gl+ 4wd.
Η τετρακίνητη έκδοση που οι (γυφτοι) χρεώνουν έξτρα το σηματάκι allgrip!!Το έβγαλα από μέσα μου χαχαχα -
-
@gatoz said in Suzuki Vitara 2015:
Φυσικά δεν έχω πλήρη εικόνα ακόμα.σαν πρώτη σκέψη είναι ένα τίμιο αυτοκίνητο για τα χρήματα που ζητάει(ειδικά εκεί που έχουν φτάσει οι τιμές)που τα θετικά του αλλά και τα αρνητικά του φαίνονται αμέσως σχετικά.Είδα βέβαια τυχαία σε ταμπελάκι άλλου αυτοκινήτου ότι πλέον έχει φτάσει 25.500,μια διαφορά που αγγίζει τις 2.000 ευρώ πλέον από όταν παρηγγειλα εγώ.συντροφε μανιατη, καλα βουνα....
εγγραφη ΑΜΕΣΩΣ σε vitaraclub.gr
σε περιμενω σε καποια βολταρα.
και στη πιτα, διαβασε το θεμα και δηλωσε συμμετοχη.Σε ευχαριστώ πολύ,σύντροφε μαζί με βουνά έχει πολλαπλή ανάγνωση!!!Εννοειται ότι θα γραφτώ και θα έρθω να γνωριστούμε κιόλας,η ομάδα στο fb μου ψιλό φαίνεται περίεργη αλλά μπορεί να κάνω και λάθος.
-
@xenos said in Suzuki Vitara 2015:
Όντως ποια έκδοση;
Πριν κανένα 2/3μηνο η 2η έκδοση (GL+;), δλδ η πιο κοινή, πήγαινε θυμάμαι 21500/24500 οι 2wd/4wd αντίστοιχα.Η έκδοση gl+ 4x4 πλέον έχει 25.500 δεν ξέρω αν είναι μέσα το χρωμα και τα έξοδα.Αν δεν είναι υπολογίζω + 800 σίγουρα.
Ενδεικτικά εγώ για την οδια έκδοση με παραγγελια 2/22 πλήρωσα με μεταλλικό πέρλα και ολα τα έξοδα πλην τα τέλη κυκλοφορίας 23.700 -
Σε ευχαριστώ πολύ!Εκδοση gl+ 4wd.
Το φουλ υβριδικό ή με τα 129?
-
@fanis75 said in Suzuki Vitara 2015:
Σε ευχαριστώ πολύ!Εκδοση gl+ 4wd.
Το φουλ υβριδικό ή με τα 129?
Το 129 ,το full υβδριδικο δεν θα το έπαιρνα με τίποτα,θα προτιμούσα Honda η Toyota αν ήθελα κάτι σε full hybrid
-
Το 129 ,το full υβδριδικο δεν θα το έπαιρνα με τίποτα,θα προτιμούσα Honda η Toyota αν ήθελα κάτι σε full hybrid
Εξαιρετική επιλογή!
Suzuki Vitara 2015