-
Επειδή η καγκουρια δεν φεύγει ούτε στα 45+ έβαλα την αεροτομή οροφής της Suzuki και ακολουθούν κεραία shark και μεμβράνες .
-
@fanis75 said in Suzuki Vitara 2015:
@antonmone said in Suzuki Vitara 2015:
Το 129 ,το full υβδριδικο δεν θα το έπαιρνα με τίποτα,θα προτιμούσα Honda η Toyota αν ήθελα κάτι σε full hybrid
Εξαιρετική επιλογή!
Νομίζω ότι στα χρήματα αυτά ήταν μονόδρομος,στο test drive που έκανα σε αυτό και στο scross χωρίς σύνοδο,όποτε δεν είχα θέμα να τα πιέσω,το vitara παρόλο που θα φανεί ίσως περίεργο ήταν καλύτερο σε όλα εκτός ίσως της ηχομόνωσης.
Σε κάθε περίπτωση το cross ειδικά με τις νέες τιμές,είναι πολύ ακριβό για την ποιότητα που έχει ,συν ότι δεν έχει σύστημα ελέγχου κατάβασης,δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο αφού είναι ίδιο μηχανικά με το vitara! -
Σε κάθε περίπτωση το cross ειδικά με τις νέες τιμές,είναι πολύ ακριβό για την ποιότητα που έχει ,συν ότι δεν έχει σύστημα ελέγχου κατάβασης,δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο αφού είναι ίδιο μηχανικά με το vitara!
Γιατί κάπως έπρεπε να ξεχωρίσει το off road animal από το οικογενεικό SUV
To cross έχει περισσότερο νοήμα ως δικίνητο. -
@gatoz said in Suzuki Vitara 2015:
@antoniokon said in Suzuki Vitara 2015:
Πριν ένα μήνα πήρα προσφορά...
Gl+ τετρακίνητο...
25.740....
και σε εσενα καλοριζικο. οχι?
Όχι ακόμα...
Πάντα γυροφέρνει στο μυαλό...
-
@xenos said in Suzuki Vitara 2015:
Όντως ποια έκδοση;
Πριν κανένα 2/3μηνο η 2η έκδοση (GL+;), δλδ η πιο κοινή, πήγαινε θυμάμαι 21500/24500 οι 2wd/4wd αντίστοιχα.Η έκδοση gl+ 4x4 πλέον έχει 25.500 δεν ξέρω αν είναι μέσα το χρωμα και τα έξοδα.Αν δεν είναι υπολογίζω + 800 σίγουρα.
Ενδεικτικά εγώ για την οδια έκδοση με παραγγελια 2/22 πλήρωσα με μεταλλικό πέρλα και ολα τα έξοδα πλην τα τέλη κυκλοφορίας 23.700Αυτή τη στιγμή το GL+ 4wd κοστίζει 24.630+600 μεταλλικό (ή 800 για διχρωμία)+έξοδα πινακίδων.
Ο κατάλογος ισχύει από 07/10/2022. -
Κάπου εκεί βγαίνει το εκθεσιακό που είδα είχε στο ταμπελάκι αναγραφόμενη 25.500 για την ακρίβεια δεν θυμάμαι αν είχε διχρωμια
-
@gatoz said in Suzuki Vitara 2015:
Παρέλαβα χθες το απόγευμα,ήρθα σήμερα στη δουλειά με αυτό να κάνει τα πρώτα 120χλμ σε ανοιχτό δρόμο και με ηρεμία τα πρώτα 1500 όπως μου είπαν από την αντιπροσωπεία.
Φυσικά δεν έχω πλήρη εικόνα ακόμα.σαν πρώτη σκέψη είναι ένα τίμιο αυτοκίνητο για τα χρήματα που ζητάει(ειδικά εκεί που έχουν φτάσει οι τιμές)που τα θετικά του αλλά και τα αρνητικά του φαίνονται αμέσως σχετικά.Είδα βέβαια τυχαία σε ταμπελάκι άλλου αυτοκινήτου ότι πλέον έχει φτάσει 25.500,μια διαφορά που αγγίζει τις 2.000 ευρώ πλέον από όταν παρηγγειλα εγώ.συντροφε μανιατη, καλα βουνα....
εγγραφη ΑΜΕΣΩΣ σε vitaraclub.gr
σε περιμενω σε καποια βολταρα.
και στη πιτα, διαβασε το θεμα και δηλωσε συμμετοχη.Σε ευχαριστώ πολύ,σύντροφε μαζί με βουνά έχει πολλαπλή ανάγνωση!!!Εννοειται ότι θα γραφτώ και θα έρθω να γνωριστούμε κιόλας,η ομάδα στο fb μου ψιλό φαίνεται περίεργη αλλά μπορεί να κάνω και λάθος.
Official club ήταν είναι και θα είναι αυτό υπέδειξε ο τετράποδος.. Για fb κτλ έχω ίδια άποψη με εσένα. Καλορίζικον
-
Νομίζω ότι στα χρήματα αυτά ήταν μονόδρομος
Ναι είναι μονόδρομος, εφόσον δεν θες αυτόματο. Εγώ επειδή κοιτάω μόνο αυτόματα, δυστυχώς το Βιτ ήταν εκτός επιλογών.
-
@fanis75 said in Suzuki Vitara 2015:
Νομίζω ότι στα χρήματα αυτά ήταν μονόδρομος
Ναι είναι μονόδρομος, εφόσον δεν θες αυτόματο. Εγώ επειδή κοιτάω μόνο αυτόματα, δυστυχώς το Βιτ ήταν εκτός επιλογών.
Είχε καταργηθεί ήδη από τον Φεβρουάριο σε mild.
Αν μου επιτρέπεται ,επειδή έτυχε να γνωρίζω πολύ καλά τον κάτοχο του τελευταίου αυτόματου vitara που ταξινομήθηκε στην Ελλάδα,δυστυχώς ο άνθρωπος δεν πρόλαβε να το χαρεί καθόλου,έφυγε προχθές στα 51 μόλις!!
Επειδή ήταν κάτοχος και μηχανής το αμάξι δεν είχε ούτε 5.000 χλμ.Ας είμαστε καλά και μακάρι τα προβλήματα να είναι αν κάιει μισό λίτρο παραπάνω η αν τρίζουν τα πλαστικά! -
Κάπου εκεί βγαίνει το εκθεσιακό που είδα είχε στο ταμπελάκι αναγραφόμενη 25.500 για την ακρίβεια δεν θυμάμαι αν είχε διχρωμια
Άρα 25.330 πλην τελών κυκλοφορίας.
Οπότε +1.600€ περίπου από πέρυσι τον Φεβρουάριο.
Νομίζω είχε δύο αυξήσεις από τότε. Η τελευταία ήταν +500€. Άρα το χιλιάρικο μπήκε κάπου στην άνοιξη πέρυσι. -
@n-k-9 said in Suzuki Vitara 2015:
Νομίζω είχε δύο αυξήσεις από τότε. Η τελευταία ήταν +500€. Άρα το χιλιάρικο μπήκε κάπου στην άνοιξη πέρυσι.800 ευρώ σίγουρα πήρε 14 Φεβρουαριου λόγω Αγίου Βαλεντινου(το θυμάμαι γιατί παρηγγειλα την Παρασκευή 11/2) μετά από εσωτερική ενημέρωση από τον αντιπρόσωπο.Τα υπόλοιπα τα πήρε μετα
-
@antonakis said in Suzuki Vitara 2015:
https://auto.suzuki.gr/accessories/vitara/esoteriko/5a94181f8d34752107b8a2a8
Το έχω ποσταρει 2 σελίδες πίσω..
13.36€
-
Πέφτω από τα σύννεφα. Θα βάλω και γω που μαι δικινητος.
-
@antonmone καλοταξιδο να είναι, υγεία να έχεις να το χαρείς.
-
Νομίζω είχε δύο αυξήσεις από τότε. Η τελευταία ήταν +500€. Άρα το χιλιάρικο μπήκε κάπου στην άνοιξη πέρυσι.800 ευρώ σίγουρα πήρε 14 Φεβρουαριου λόγω Αγίου Βαλεντινου(το θυμάμαι γιατί παρηγγειλα την Παρασκευή 11/2) μετά από εσωτερική ενημέρωση από τον αντιπρόσωπο.Τα υπόλοιπα τα πήρε μετα
Και γιατί 11 μήνες αναμονή;
Από την αρχή σου είχαν πει για τόσο; -
@gtsartsal said in Suzuki Vitara 2015:
@antonmone καλοταξιδο να είναι, υγεία να έχεις να το χαρείς.
Σε ευχαριστώ πολύ !
-
Και γιατί 11 μήνες αναμονή;
Από την αρχή σου είχαν πει για τόσο;Ήταν 8 μήνες αναμονή τηρήθηκε,η παρτίδα που ήρθε όμως ήταν χωρίς τα συστήματα bsm και rcta.Πολλοί παρέλαβαν έτσι με έκπτωση 200 ευρώ,εγώ αρνήθηκα παραλαβή ,όποτε μου έδωσαν 3μηνη παράταση αλλά ήρθε τέλος Δεκέμβρη.
-
Καλοτάξιδο antonmone!
-
Ένα αρνητικό και ένα θετικό στα γρήγορα για αρχή.Η πέρλα της Suzuki είναι αποτυχία,καμμία σχέση με bmw 118 η ακόμα και το 5πορτο Corolla που έχω δει.
Από την άλλη η κατανάλωση όντως πρέπει να είναι εντυπωσιακά χαμηλή.Αθηνα -Οινοφυτα με επιστροφή και το σχετικό κόλλημα στην Μεταμόρφωση το μεσημέρι.Ταχύτητα 130 με cc και έγραψε 6,3 .
Καλή συναρμογή στην κονσόλα και στο κομμάτι που βρίσκεται ο επιλογέας και οι διακόπτες της 4κινησης,αλλά τα πλαστικά στις πόρτες είναι εισαγωγή του Βακάκη από την Κίνα!
Ο κινητήρας φαίνεται πολύ καλός για τα κυβικά του,ακόμα δεν θέλω να ξεπεράσω τις 3.000 σαλ.
Τέλος γιατί είπα ένα αλλά ξέφυγα,δεν μπορώ να καταλάβω την άκυρη μλκ που είχε και το Swift να μην μπορείς να ανεβάσεις τα παράθυρα μόλις σβήσεις το αυτοκίνητο.
Αυτά τα λίγα για σήμερα. -
Suzuki Vitara 2015