-
@super-t said in Suzuki Vitara 2015:
Ότι μπορεί να είναι 194000 και όχι 94000 km.
Καλά εννοείται ότι αυτό θα ελεγχθεί πρώτο πρώτο!
-
@npapanik said in Suzuki Vitara 2015:
@gatoz Καλημέρα, αύριο βλέπουμε στην Suzuki μου, για ένα φίλο, ένα Vitara '18, πετρέλαιο, AWD, αυτόματο, εισαγωγής με 94.000Km (θα το δούμε αν ισχύει...). Τι να προσέξουμε;
Προφανως το 94k - για εξωτερικο αμαξι 6 ετων ειναι λιγα
Το κιβωτιο αν πατιναρει = το πας σιγα χωρις γκαζι, μονο με το ρελαντι για 1-2km
Αν εχει αλλαξει ιμαντες στη 5ετια γιατι ειναι ενα 300-400αρι
Αν εχει καποιο χοντρο χτυπημα
δες και ποια εκδοση ειναι, glx / gl+ / gl
προτιμας φυσικα το glx
Το gl δεν εχει οθονη, το glx εχει τα φλας στους καθρεφτες
Απο εισαγωγη εγω θα πηγαινα σε S ή γενικά 1.4 μπουστητζετ αυτοματο
κανενα βεβαια δεν εχει καποιο θεμα αξιοπιστιας πλην του αυτοματου των ντηζελ που θελει δισκακια = 1 εως 1.5k, οι βενζινες εχουν aisin αθανατα -
@gatoz said in Suzuki Vitara 2015:
@npapanik said in Suzuki Vitara 2015:
@gatoz Καλημέρα, αύριο βλέπουμε στην Suzuki μου, για ένα φίλο, ένα Vitara '18, πετρέλαιο, AWD, αυτόματο, εισαγωγής με 94.000Km (θα το δούμε αν ισχύει...). Τι να προσέξουμε;
Προφανως το 94k - για εξωτερικο αμαξι 6 ετων ειναι λιγα
Το κιβωτιο αν πατιναρει = το πας σιγα χωρις γκαζι, μονο με το ρελαντι για 1-2km
Αν εχει αλλαξει ιμαντες στη 5ετια γιατι ειναι ενα 300-400αρι
Αν εχει καποιο χοντρο χτυπημα
δες και ποια εκδοση ειναι, glx / gl+ / gl
προτιμας φυσικα το glx
Το gl δεν εχει οθονη, το glx εχει τα φλας στους καθρεφτες
Απο εισαγωγη εγω θα πηγαινα σε S ή γενικά 1.4 μπουστητζετ αυτοματο
κανενα βεβαια δεν εχει καποιο θεμα αξιοπιστιας πλην του αυτοματου των ντηζελ που θελει δισκακια = 1 εως 1.5k, οι βενζινες εχουν aisin αθαναταΞεκάθαρος, ευχαριστώ πολύ!
-
-
Διάβασα για χαλάζι πιο πριν και αν μου επιτρέπετε να γράψω δυο σκέψεις μου.
Την πάτησα και γω σε προηγούμενο αμάξι, όχι στο vitara, και είναι, όπως και να το κάνουμε, μια μικρη στεναχώρια.Σε περίπτωση χαλαζιού, μας ενδιαφέρει να προστατέψουμε τον ουρανό του αυτοκινήτου.Όλα τα άλλα ξεχάστε τα, αλλάζουν εύκολα.
Τους καλοκαιρινούς μήνες καλό έιναι μια κουβέρτα χοντρή στο πορτ μπαγκάζ για τέτοιου είδους αναπάντεχες προκλήσεις!
Αν δεν υπάρχει κουβέρτα(γιατί πάντα λες θα τη βάλεις και δεν την έβαλες ποτέ),βγάλτε και καλύψτε πάλι τον ουρανό με τα πατάκια του αυτοκινήτου.
Εννοείται πως τα παραπάνω τα εφαρμόζουμε όταν αντιληφθούμε ότι επίκειται χαμός, και όχι όταν ρίχνει κοτρώνες έξω, διότι το ανθρώπινο κεφάλι είναι σημαντικότερο του .....αυτοκινήτου.Στο φινάλε φινάλε αν βλέπεις τον ουρανό μαύρο-καφέ,ανοιχτό κίτρινο κλπ, βρες μια γέφυρα-πυλωτή δεν ξέρω τι και άραξε. Η υπομονή δεν έβλαψε ποτέ σε τέτοιες περιπτώσεις.
Την αγάπη σας.
-
Ηρακλαρα ψυχαρα. Δε νομίζω εδώ μέσα να υπάρχει έστω κι ένας που να μη σε αγαπάει. Ο καλύτερος πρεσβευτής για το βιτ.
-
....
όποιος θέλει 4X4, άλλα 3 χιλιάρικα.
-
22.200 είχε το gl+ 4wd το '21 που το ζαχαρωνα.
Σε αυτές τις τιμές Χ. -
Λείπει και ο γάτος να μας πει ότι "είναι τσάμπα γιατί Βιτάρα μόνο" και ότι ο πιο κοντινός του ανταγωνιστής έχει €120.000....αχαχαχαχα!
-
@fanis75 said in Suzuki Vitara 2015:
Λείπει και ο γάτος να μας πει ότι "είναι τσάμπα γιατί Βιτάρα μόνο" και ότι ο πιο κοντινός του ανταγωνιστής έχει €120.000....αχαχαχαχα!
Τι έπαθε ο Γάτος? Είναι καλά?
-
@billy84 said in Suzuki Vitara 2015:
Μια χαρά ειναι. Απλά εννίοτε κάνει σαν τον γιο μου (10χρονος) και έχει θυμώσει επειδή το θέμα του ΠΑΟ έμεινε 27.893 δευτερόλεπτα πιο πολύ από του ΟΣΦΠ....χαχα!
-
Μια χαρά ειναι. Απλά εννίοτε κάνει σαν τον γιο μου (10χρονος) και έχει θυμώσει επειδή το θέμα του ΠΑΟ έμεινε 27.893 δευτερόλεπτα πιο πολύ από του ΟΣΦΠ....χαχα!
Ααα έχασα τεύχη! Είναι αυτά τα αθλητικά μεγάλο αγκάθι παντού ρε γμτ...
-
@antonakis said in Suzuki Vitara 2015:
....
όποιος θέλει 4X4, άλλα 3 χιλιάρικα.
Πάνω 1000-1500€ ανάλογα την έκδοση
-
Έχει δίκιο ο γάτος. Αφέθηκαν να πουν οι βάζελοι τα δικά τους με την ησυχία τους. Και όταν οι Ολυμπιακοί πήγαν πολιτισμένα να πανηγυρίσουν το πρώτο ευρωπαϊκό κύπελλο στο ποδόσφαιρο για την Ελλάδα, το έκοψε η διαχείρηση.
-
Σε σύγκριση με την αγορά, θεωρώ ότι οι τιμές είναι προσιτές.
-
@famas said in Suzuki Vitara 2015:
Σε σύγκριση με την αγορά, θεωρώ ότι οι τιμές είναι προσιτές.
Μειώθηκε η διαφορά του με το s cross, να δούμε αν θα έχει διαρροές προς τα εκεί.
Επίσης φεύγει πολύ γρήγορα και σαν μεταχειρισμένο, τουλάχιστον όσο το παρακολουθώ στο car.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στοιχίζει 3000€ επιπλέον η έκδοση glx από την gl+
Επίσης η gl πρέπει να έχει περισσότερα πράγματα από το προηγούμενο -
Αναμένεται αύξηση και στο Scross.
-
@antonakis said in Suzuki Vitara 2015:
Αναμένεται αύξηση και στο Scross.
όσο περνάει ο καιρός τόσο χαίρομαι που έκανα την αγορά του, το 2021 ( και δεν το πολυηθελα κιόλας)
-
-
Ανεβάσανε το προϊοντικό έντυπο για το το τελευταίο φέισλιφτ του απέθαντου https://auto.suzuki.gr/photo/master/202406/reka3p1718632727972.pdf
Ενδιαφέρουσα θα είναι η μάχη με το νέο, σαφώς ποιο χωμάτινου προσανατολισμού ντάστερ - με το καθένα να έχει τους δικούς του άσσους στο μανίκι.
Τελικά το ήπιο υβριδικό πόσο ποιό αργό είναι στον πραγματικό κόσμο από το "καλό" θερμικό 140άρι στις S εκδόσεις του? Υπάρχει κανείς να έχει οδηγήσει και τα δυο μπακ του μπακ να μας πεί?
Με έχει κουράσει το τζίμνι και ψάχνω λάιτ καινούργιο "αναλώσιμο" 4κινητο γύρω στα 30χιλιάρικα - οπότε ντάστερ και βιτάρα είναι οι μόνες διαθέσιμες επιλογές την στιγμή αυτή.
Suzuki Vitara 2015