-
@wantone said in TESLA FORUM:
@dettol said in TESLA FORUM:
@iceman7 said in TESLA FORUM:
Έλα τώρα που αγοράζει πια κανείς ηλεκτρικό για περιβαλλοντικούς λόγους !
Και να το λέει κάποιος θα είναι καμμενος.
Για το γκάζι, την οικονομία, τη μούρη τα αγοράζουν λόγω και επιδοτήσεων κάθε μορφής (απαλλαγή από ΤΤ και ΤΚ, υπέρ αποσβέσεις, 8 και 9 χιλιάρικα πίσω).
Για το περιβάλλον κάνεις. Παρότι η χώρα έχει πανάρχαιο στόκο ειδικά επαγγελματικών οχημάτων που σκορπά καρκίνο.
Αλλά εμείς επιδοτούμε το τεσλα να βγάζει γούστα ο μαλακας ο νεοέλληνας (εμου συμπεριλαμβανομένου)Ακόμα και για την οικονομία πια δημιουργούνται ερωτηματικά.
Θα πρέπει να παράγεις ο ίδιο ρεύμα για να έχεις πραγματική οικονομία.
Ειδάλλως με τις πολλές απώλειες ενέργειας των ηλεκτρικών και των δικτύων φόρτισης, το νέο νυχτερινό, τις τιμές όλεθρο των νταβατζήδων στα δίκτυα φόρτισης, το κόστος κίνησης ενός ηλεκτρικού μεγαλώνει πολύ σε βαθμό που οριακά βάζεις και τα υπόλοιπα πλεονεκτήματα των ηλεκτρικών στη ζυγαριά για να βγάλει νικητή.μα τι εχεις παθει;;;;;;;;
Αν εχεις φωτοβολταικα ειναι καλη επιλογη στην Ελλαδα, αυτο ειναι προφανες. Πανελς τεχνολογια και αυτοκινητο κινεζικα ολα. Οποτε υπαρχουν ερωτηματικα.
ΥΓ πριν μερικες μερες εβρεχε συνεχως και δυσκολευτικα ακομα και στο ζεστο νερο, σκεψου να ηθελα να φορτισω ηλεκτρικο. δηλ αν δεν δουμε ηλιο ξαναγυρναμε στην εποχη του χαλκου.
Ούτε πως δουλεύει ο ηλιακός δεν έχεις καταλάβει βρε σατανα ;
-
Στεφανάρα, μη βγάλεις το Tesla για πούλημα πριν βάλεις μια αγγελία εδώ στο φόρουμ. Κάτι μου λέει ότι θα φύγει εκ των έσω.
-
@dimsabas said in TESLA FORUM:
Στεφανάρα, μη βγάλεις το Tesla για πούλημα πριν βάλεις μια αγγελία εδώ στο φόρουμ. Κάτι μου λέει ότι θα φύγει εκ των έσω.
Δεν τα δίνει εδώ, γιατί δεν θέλει να τα βλέπει μετά έξω από το Ψαρονέφρι...
-
@criuser said in TESLA FORUM:
εδω θα μπορουσε ομως να εξαργυρωσει το premium που συνοδευει το ονομα του και την φημη του σχετικα με το ποσο καλα διατηρει τα αυτοκινητα του!
-
εδω θα μπορουσε ομως να εξαργυρωσει το premium που συνοδευει το ονομα του και την φημη του σχετικα με το ποσο καλα διατηρει τα αυτοκινητα του!
Το εχω ηδη κλεισει οποτε μην ονειρευεστε πραγματα που δεν γινοντε.
-
Πάντως για την οδηγική συμπεριφορά ενός αυτοκινήτου εκτός από τον δικό μας @dimsabas μόνο τις δοκιμές της Φαμπιατου μπορώ να εμπιστευτώ ακόμη και σε σύγκριση με πολύ διεθνείς γνωστούς reviewers.
Καλά για τα γνωστά μέσα και περιοδικά δεν μιλάμε, λόγω δημοσίων σχέσεων με τις εταιρείες, πρέπει να ψάξεις πολύ πίσω από τις λέξεις για να καταλάβεις πως στέκεται πραγματικά ένα αυτοκίνητο στον δρόμο
Φαίνεται πως λόγω αγωνιστικής εμπειρίας η Φαμπιατου ξεζουμίζει σε συγκεκριμένες στροφοδιαδρομες τα αυτοκίνητα που δοκιμάζει και αναφέρεται στην αίσθηση και την αποτελεσματικότητα τους υπό πίεση.
Μάλιστα στο συγκεκριμένο review μετά από εκατοντάδες ίσως αναγνώσεις δοκιμών για το model 3 πρώτη φορά κατάλαβα αναλυτικά τι είδους αναρτήσεις φορά το αυτοκίνητο!
Επίσης είναι η πρώτη φορά που κάποιος αναφέρεται στην απόδοση των φρένων του model 3, εκτός ίσως από τον @red_monster που κάποια στιγμή το είχε αναφέρει εδώ ως μειονέκτημα και ο άνθρωπος έχει κάνει αρκετά χλμ με το αυτοκίνητο του , κάτι που καταδεικνύει πως η τύπισσα έχει μεγάλη οδηγική εμπειρία.
-
-
Πολύ καλό το review της Φαμπιάτου! Από τα καλύτερα που έχω διαβάσει και σαν τρόπος γραφής και σαν τεχνικό κομμάτι (τόσο όσο για εμένα τον αδαή) και σα ροή κειμένου.
Δε μπορώ να καταλάβω τι κόλλημα έχετε ορισμένοι εδώ μέσα μαζί της, από την άλλη όμως δεν παρακολουθώ και τις διάφορες εξελίξεις.(εννοείται μέσα στα καλύτερα reviews για το Tesla είναι και του Dimbsabas-και δεν το λέω επειδή τον έχουμε εδώ)
-
Ε, ας το βάλω κι εγώ λοιπόν, να θυμηθούμε τι έγραφα το 2023.
-
@ataim said in TESLA FORUM:
Αναφέρεται σε πολλά reviews το πρόβλημα με τα φρένα.
Και αναφέρεται και το καταλαβαίνεις και σε απλή χρήση. Δεν σου δινουν εμπιστοσύνη ότι θα πιάσουν εγκαίρως
-
Ε, ας το βάλω κι εγώ λοιπόν, να θυμηθούμε τι έγραφα το 2023.
Το καλύτερο review.
Το αμάξι είναι σουπερ πέραν κάποιων ανοησιών.
Η συμβίωση μαζί του όμως όπως και με κάθε ηλεκτρικό θέλει γερό στομάχι/αντοχή και υπομονή ! -
@sargus said in TESLA FORUM:
Πολύ καλό το review της Φαμπιάτου! Από τα καλύτερα που έχω διαβάσει και σαν τρόπος γραφής και σαν τεχνικό κομμάτι (τόσο όσο για εμένα τον αδαή) και σα ροή κειμένου.
Δε μπορώ να καταλάβω τι κόλλημα έχετε ορισμένοι εδώ μέσα μαζί της, από την άλλη όμως δεν παρακολουθώ και τις διάφορες εξελίξεις.(εννοείται μέσα στα καλύτερα reviews για το Tesla είναι και του Dimbsabas-και δεν το λέω επειδή τον έχουμε εδώ)
Ναι ρε συ τεχνικά ψαγμένα τα γράφει αλλά έβγαζε πάντα ένα παραπονο/κόμπλεξ που δεν τις δίνουν αμάξια επειδή είναι γυναίκα κλπ.
Μιζέρια και δικαιωματισμος φουλ.
Οταν ειδικά απευθύνεται και σε αντρικό κοινό που βγάζει φλύκταινες με κάτι τέτοια -
Δεν έχω τέτοιους συναισθηματισμους!
-
Επειδή το διαβάζω συνέχεια αυτό ψαρονέφρι που λέτε, εντελώς άνοστο κρέας!!!
-
@realzeus said in TESLA FORUM:
Ανοστο γιατί ?
Απλά όπως και το φιλέτο είναι για λεπτά αστικά γούστα...
Τα επαναστατικά θέλουν το rib eye να έχει το λιπάκι του...
-
Θα μάθετε κάποτε κι εσείς οι αστοί να τρώτε...
-
σε βολικο σημειο ομως
-
σε βολικο σημειο ομως
Θα πάμε στην καντίνα που σε πήγα την άλλη φορά να τα λέμε και διολα στα αμάξια να γουστάρουμε !!
Ή ακόμα καλύτερα να τα ανοίξουμε κοντρες μετά στη Λαυρίου .... -
σε βολικο σημειο ομως
Θα πάμε στην καντίνα που σε πήγα την άλλη φορά να τα λέμε και διολα στα αμάξια να γουστάρουμε !!
Ή ακόμα καλύτερα να τα ανοίξουμε κοντρες μετά στη Λαυρίου ....Μπα...
Η επομενη πλάτανο στην αυλωνα, αυστηρά προβατο -
@gatoz said in TESLA FORUM:
σε βολικο σημειο ομως
Ή ακόμα καλύτερα να τα ανοίξουμε κοντρες μετά στη Λαυρίου ....Μπα...
Η επομενη πλάτανο στην αυλωνα, αυστηρά προβατοΝα μπορούμε να φύγουμε μετά γατε.
Μην μας πιάσουν ομήρους σε κάνα καταυλισμό ...
TESLA FORUM