-
@diego1960 said in TESLA FORUM:
Επίσης προφανώς και αντίσταση μέχρι τέλους, κάποιοι από εμάς στο δίλλημα "ελευθερία ή ασφάλεια" θα διαλέγουμε σταθερά και πάντα το πρώτο. Σοκαριστικό!
Μην ελπίζεις! Μόλις πρόσφατα, στο θέμα του κορωνοιού, ο λαός μας (και οι άλλοι λαοί φυσικά) επέλεξε το δεύτερο. Δυστυχώς για όλους μας...
-
Tι να την κάνεις την ελευθερία εαν είσαι 2 μέτρα κάτω από την γη!?!? Η ελευθερία ειναι το πιο σημαντικό αγαθό, μετά την Υγεία (και την Ζωή).
-
@fanis75 said in TESLA FORUM:
Tι να την κάνεις την ελευθερία εαν είσαι 2 μέτρα κάτω από την γη!?!? Η ελευθερία ειναι το πιο σημαντικό αγαθό, μετά την Υγεία (και την Ζωή).
Ακριβώς το point μου!
-
@monman2 said in TESLA FORUM:
σύμφωνα με τον Carlos Tavares, οι (Κινέζοι) παράγουν αυτοκίνητα υψηλότερης ποιότητας από εκείνα που προσφέρουν τα γερμανικά εργοστάσια με το σήμα Opel
“Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε πόλεμο τιμών, δεν είναι αυτή η στρατηγική μας για τα επόμενα δέκα χρόνια. Δεν νομίζω ότι αυτή είναι η σωστή προσέγγιση για το σχέδιό μας ‘Dare Forward 2030’ και προς το παρόν δεν έχουμε καμία πρόθεση να το αλλάξουμε”,Ωρε κλάμμα η κυρία...
Τι θέλει να τσιμπήσει καμια επιδοτησούλα απο τους Γάλλους και τους Ευρωπαίους πολίτες για να διατηρήσουν το EPS τους οι μεγαλομέτοχοι μέχρι το 2030;
Διάβασα πριν λίγο στο θέμα του 3008 πως το νέο θα είναι και ηλεκτρικό μέ 90αρα μπαταρία ,και αφού δεν έχουν ηλεκτρική πλατφόρμα θα έχουν βάλει μπαταρίες μέχρι και στις πόρτες , και στην πλαφονιέρα απο πάνω που μπάζει νερά ...
Θα ξεκινάει και απο 70.000€ για να μην χαλάσουν το όραμα "άρμεγμα μέχρι να ψοφήσει η αγελάδα το 2030 " και θα παρακαλάνε τους μητσοτάκηδες της ΕΕ να πάνε την επιδότηση στα 25.000 για όσα έχουν απο 85άρα μπαταρία και πάνω... -
Εγω ξέρω πολλούς, φίλους και συγγενείς που οταν θα έρθει η αυτόνομη οδήγηση θα ελευθερωθούν ...
Απο μια δραστηριότητα που ποτέ δεν τους άρεσε
που τους άγχωνε
που την έβλεπαν σαν αγγαρεία
είναι πολλοί να ξέρετε -
Εγω ξέρω πολλούς, φίλους και συγγενείς που οταν θα έρθει η αυτόνομη οδήγηση θα ελευθερωθούν ...
που τους άγχωνε
είναι πολλοί να ξέρετεΕλευθερία ή Θάνατος!
-
Πάντως πολλοί που υπήρξαμε ατίθασοι νεολαίοι, ευτυχώς μλκες δεν ήμασταν ποτές. Όποτε κάναμε την κουτσουκέλα μας δεχόμασταν τις συνέπειες των πράξεων μας γιατί κατά βάθος γνωρίζαμε οτι οι δρόμοι δεν μας ανήκουν μιας και είναι κοινόχρηστο αγαθό.
Πλέον μεγαλώνοντας η εμπειρία μας έκανε σοφότερους και πιο ασφαλής πρός όφελος για εμάς τους ίδιους, τις οικογένειες μας αλλά και των υπολοίπων.
Κάτι που αδυνατούν να συλλάβουν οι δικαιωματιστές της οπίσθιας οπής που νομίζουν ότι οι ίδιοι είναι το κέντρο της γής..
#moller's_mono
#πρρρ_πρρρ
#χλατς_χλουτς -
που τους άγχωνε
είναι πολλοί να ξέρετεκαι οι ταριφες τι θα γινουν... κλεφτες;
-
Πολιτικοί αναλυτές στις ειδήσεις
-
Την καταβρήκε ο πάτερ. -
@dettol said in TESLA FORUM:
συγνωμη, αλλα για τα αυτοκινητα λετε τιποτα;
Ελα ντε. Μπήκα κ εγώ να διαβάσω σχόλια για τεσλα και μόνο για αμάξια δεν μιλάνε. Ενας μιλάει πολιτικά, ο αλλος κοινωνικά, άλλος για αιφον.. βρε παιδιά αν θέλετε να μαλωσετε γιατί χαλάτε την ροη και δεν συναντιεστε αλλου να τα πείτε; Δέκα τυχαιες σελίδες επέλεξα να διαβάσω και σχόλιο σχετικό με την αυτοκινηση δεν είδα ούτε ένα.
-
Μπες στο νήμα της ηλεκτροκίνησης να βρεις για το Τέσλα.
Το ότι συζητάμε τα ίδια πράγματα σε 17 μεριές, είναι πρόβλημα.
-
@lofos said in TESLA FORUM:
@dettol said in TESLA FORUM:
συγνωμη, αλλα για τα αυτοκινητα λετε τιποτα;
Ελα ντε. Μπήκα κ εγώ να διαβάσω σχόλια για τεσλα και μόνο για αμάξια δεν μιλάνε. Ενας μιλάει πολιτικά, ο αλλος κοινωνικά, άλλος για αιφον.. βρε παιδιά αν θέλετε να μαλωσετε γιατί χαλάτε την ροη και δεν συναντιεστε αλλου να τα πείτε; Δέκα τυχαιες σελίδες επέλεξα να διαβάσω και σχόλιο σχετικό με την αυτοκινηση δεν είδα ούτε ένα.
Να, διάβασε εδώ:
https://cartalk.gr/tesla-model-3-sr/ -
@dimsabas said in TESLA FORUM:
Να, διάβασε εδώ:
https://cartalk.gr/tesla-model-3-sr/Ωραια παρουσιαση και συμφωνω απολυτα και με την δικη μου ολιγοωρη εμπειρια με model 3. Το μονο που θα ηθελα να προσθεσω ειναι η ελλειψη 360 καμερων-αισθητηρων. Ναι ξερω οτι με το update το προσφερει μεσω tesla vision, αλλα οσοι το εχουν δοκιμασει ξερουν οτι δεν ειναι το ιδιο. Με καμερες, μπορεις να περασεις "στον ποντο" απο στενα σημεια.
Με καμερες, αεριζομενα καθισματα και matrix led θα ηταν η απολυτη επιλογη για 4 επιβατες. Χωρις αυτα, εχεις λιγο περισσοτερους ενδοιασμους, αλλα και παλι, οχηματα που προσφερουν αυτα ειναι σε ακριβοτερες τιμεςΤο wheelyou οντως ειναι πολυ καλη επιλογη.
-
Στα 35 χιλιάρικα, ο εξοπλισμός του είναι αντίστοιχος των γερμανικών στα 70. Συμφωνώ ότι δεν έχει έξτρα να επιλέξεις, και γω θα γούσταρα πολύ ένα Tesla με αεριζόμενα και matrix led, αλλά φαίνεται ότι οι χαμηλές τιμές είναι αποτέλεσμα ΚΑΙ της μη εξατομίκευσης.
-
Ποιά είναι τα αντίστοιχα των 70 χιλιάδων;
-
@dstou said in TESLA FORUM:
Έχει τεστ το cartalk Ε class με 1500 κυβικά που είχε πάνω απο 60000 € και ακόμα έλειπε το adaptive CC ,δεν τον διαβάζεται ...προτιμάτε μάλλον άλλα τεστ
-
Έχει τεστ το cartalk Ε class με 1500 κυβικά που είχε πάνω απο 60000 € και ακόμα έλειπε το adaptive CC ,δεν τον διαβάζεται ...προτιμάτε μάλλον άλλα τεστ
Μια διόρθωση: C Class. H E είναι άλλη κατηγορία, αμαξάρα!!
-
@dstou said in TESLA FORUM:
Έχει τεστ το cartalk C class με 1500 κυβικά που είχε πάνω απο 60000 € και ακόμα έλειπε το adaptive CC ,δεν τον διαβάζεται ...προτιμάτε μάλλον άλλα τεστ
ΥΓ C το σωστό ευχαριστώ Φάνη, φυσικά δεν τολμώ να κοιτάξω τον τιμοκατάλογο της Ε...
-
ΥΓ C το σωστό ευχαριστώ Φάνη, φυσικά δεν τολμώ να κοιτάξω τον τιμοκατάλογο της Ε...
Από τις €60.000 ξεκινάει και με λίγα έξτρα που έβαλα για να γίνει λίγο της προκοπής φτάνει τις €75.000 για πλάκα, χωρίς AMG εννοείται.
TESLA FORUM