-
Το μεταχειρισμένο ηλεκτρικο αυτοκίνητο μας αρέσει δεν μας αρέσει εχει πολύ μεγαλύτερη απαξίωση από ένα θερμικό αυτοκίνητο και οι τιμες των μεταχειρισμένων πέφτουν πολύ
Αυτό για κάποιο λόγο δεν συμβαίνει στην Ελλαδα, οχι για το i3 αλλά για όλα, βλέπω και κάτι tesla 3 model να πουλιώνται περισσότερο και από ότι κάνουν καινούργια με επιδότηση !!!! χαχαχαχαχ
Δεν εχω ιδεα πoιος τα αγοράζει και δεν τα εισάγει από το εξωτερικό σε πολύ καλύτερη τιμή πάντως αυτό συμβαινει τωρα
θελουν δεν θέλουν αυτο θα άλλαξει σύντομα μολις η αγορα κατακλυστεί από νεα μοντέλα ηλεκτρικα που θα είναι στο φάσμα των 20Κ καινούργια
εδώ το leapmotor θα έχει 16!!! καινούργιο και έχει full adas και τα πάντα ολα!!! ασχημο ναι αλλα εξαιρετικό για 2ο αυτοκίνητο πόλης με εξαιρετική τιμή
Ερχονται τα c3 και ένα σωρό αλλα μοντέλα μικρα και φτηνάας συνεχίσουν να έχουν το i3 24-25 χιλιάρικα στο car και να δούμε τι θα πουλήσουνε αν δεν τα κατεβάσουν συντομα
-
Εγώ πάλι πιστεύω ότι οι τιμές θα πέσουν μόνο όταν οι Έλληνες μαντράδες καταλάβουν ότι υπάρχει αγοραστικό ενδιαφέρον για το μοντέλο και αρχίζουν να φέρνουν "καραβιές" από το εξωτερικό αυτοκίνητα. Η i3 στην Ελλάδα , εκτός του ότι είναι bmw , είναι και "εξωτικό" φρούτο , δύσκολο να πέσουν οι τιμές του, γρήγορα , μόνο από τα Ελληνικά.
Δεν μας ενδιαφέρει η Ελλάδα στα ηλεκτρικά, αφού δεν έχουν ΕΤΤ. Οπότε, για εμένα το μτχ ηλεκτρικό έχει νόημα από Γερμανία. Εκτός εαν βρει κάποιος ευκαιρία στην Ελλάδα. Αλλιώς Γερμανία με τιμές πολύ χαμηλότερες. Αντί να δώσω €25.000 στον Έλληνα κουτοπόνηρο μαντρά, προτιμώ να δώσω €16.000 στον Γερμανό.
-
Εγώ πάλι πιστεύω ότι οι τιμές θα πέσουν μόνο όταν οι Έλληνες μαντράδες καταλάβουν ότι υπάρχει αγοραστικό ενδιαφέρον για το μοντέλο και αρχίζουν να φέρνουν "καραβιές" από το εξωτερικό αυτοκίνητα. Η i3 στην Ελλάδα , εκτός του ότι είναι bmw , είναι και "εξωτικό" φρούτο , δύσκολο να πέσουν οι τιμές του, γρήγορα , μόνο από τα Ελληνικά.
Δεν μας ενδιαφέρει η Ελλάδα στα ηλεκτρικά, αφού δεν έχουν ΕΤΤ. Οπότε, για εμένα το μτχ ηλεκτρικό έχει νόημα από Γερμανία. Εκτός εαν βρει κάποιος ευκαιρία στην Ελλάδα. Αλλιώς Γερμανία με τιμές πολύ χαμηλότερες. Αντί να δώσω €25.000 στον Έλληνα κουτοπόνηρο μαντρά, προτιμώ να δώσω €16.000 στον Γερμανό.
Συμφωνούμε, για αυτό και θέλω να δω πως θα πάνε στο μέλλον οι τιμές των μεταχειρισμένων ηλεκτρικών στη χώρα .
-
Συμφωνούμε, για αυτό και θέλω να δω πως θα πάνε στο μέλλον οι τιμές των μεταχειρισμένων ηλεκτρικών στη χώρα .
κρατα μικρο καλαθι
-
κρατα μικρο καλαθι
Δυστυχώς δε με καλύπτουν σήμερα τα ηλεκτρικά , οπότε θεωρητικό το ενδιαφέρον.
Αλλά , θεωρητικά πάντα, από τη στιγμή που θα έχει φύγει ο βραχνάς του εκτελωνισμού , ποιος άλλος λόγος θα υπάρχει για να διατηρηθεί η στρέβλωση στα μεταχειρισμένα;;;;
Από την άλλη , εννοείται μπορεί να ξυπνήσει το Ε. κράτος και να τα φέρει όλα τούμπα σε μια στιγμή
-
-
Κι εγώ γουστάρω i3. Και είχα βάλει στόχο ένα για αυτοκίνητο πόλης όταν έπεφτε κάτω από 20k. Δυστυχώς, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν έτσι. Μου έκλεψαν το μεγάλο, αναγάστηκα για πρώτη φορά να αγοράσω ντήζελ (σιγά μην βρίσκονταν μεγάλο βενζίνης μεταχειρισμένο πριν 4 χρόνια), και επειδή ανάγκασα τη μάνα μου να σταματήσει να οδηγεί μου έμεινε και βενζίνη μικρό πόλης.
Αλλά ακόμα γουστάρω i3 για αυτοκίνητο πόλης. Μα δεν θα το πάρω, για έναν απλό λόγο. Η σούπερ κατασκευή σημαίνει ότι στο πρώτο τρακάρισμα θα πάει μια βόλτα στην ιταλία για επισκευή, γιατί απ' ότι έμαθα ούτε τα αλουμινένια πάνελ ούτε το κάρμπον σασί επισκευάζονται στην ελλάδα. Οπότε, πρέπει να πέσει λίγο ακόμα ώστε σε περίπτωση που χρειαστεί η επισκευή να έχω καβάτζα δυο-τρία χιλιάρικα. -
Το μεταχειρισμένο ηλεκτρικο αυτοκίνητο μας αρέσει δεν μας αρέσει εχει πολύ μεγαλύτερη απαξίωση από ένα θερμικό αυτοκίνητο και οι τιμες των μεταχειρισμένων πέφτουν πολύ
Διαφωνώ. Ψάχνω πανευρωπαϊκά για Model Y κι οι τιμές είναι εξωφρενικά υψηλές. Κάτι αντίστοιχο (αλλά όχι τόσο κραυγαλέο) ισχύει και για τα Model 3. Όχι πως Enyaq και ID.3-4 είναι σε πολύ καλύτερη (για τον αγοραστή) μοίρα.
-
-
Η σούπερ κατασκευή σημαίνει ότι στο πρώτο τρακάρισμα θα πάει μια βόλτα στην ιταλία για επισκευή, γιατί απ' ότι έμαθα ούτε τα αλουμινένια πάνελ ούτε το κάρμπον σασί επισκευάζονται στην ελλάδα. Οπότε, πρέπει να πέσει λίγο ακόμα ώστε σε περίπτωση που χρειαστεί η επισκευή να έχω καβάτζα δυο-τρία χιλιάρικα.
Σίγουρο αυτό για Ιταλία? Γιατί το πάλε ποτέ 2016 θυμάμαι ότι μου έλεγε ότο τεχνικός δντης στον Σπανό, ότι μπορούν να το επισκευάσουν Ελλάδα, αλλά μόνο αυτοί, κανένα άλλο εξουσιοδοτημένο στην Ελλάδα δεν μπορούσε, λόγω εξοπλισμού.
Πάντως, σίγουρα το i3 θέλει μικτή για να έχει κανείς το κεφάλι του ήσυχο.
-
Καινούργιο* αν ακουμπήσει κάπου ελάχιστο 1000€ και μετα αναλαμβάνει το τετράγωνο της ταχύτητας
αν δεν κάνεις μικτή απλά δεν αγοράζεις καινούργιο ...έκανα μια δοκιμή στην hellas direct , βγάζει 350 € τον χρόνο μικτή κλοπές κλπ με απαλλαγή 1500 € και ασφαλιζόμενη αξία 22800€
και να μην ξεχνάμε τα ελαστικά που είναι σπάνια και ακριβή διάσταση
οπότε όπως είπε σοφά ο tgd πρέπει να εχεις 2 χιλιάρικα € στην άκρη ...*και το i3 καινούργιο είναι αλουμίνιο -ανθρακόνημα -πλαστικά ,φώτα led ,ολόκληρη γυάλινη πίσω πόρτα κλπ
-
Καινούργιο* αν ακουμπήσει κάπου ελάχιστο 1000€ και μετα αναλαμβάνει το τετράγωνο της ταχύτητας
αν δεν κάνεις μικτή απλά δεν αγοράζεις καινούργιο ...έκανα μια δοκιμή στην hellas direct , βγάζει 350 € τον χρόνο μικτή κλοπές κλπ με απαλλαγή 1500 € και ασφαλιζόμενη αξία 22800€
και να μην ξεχνάμε τα ελαστικά που είναι σπάνια και ακριβή διάσταση
οπότε όπως είπε σοφά ο tgd πρέπει να εχεις 2 χιλιάρικα € στην άκρη ...*και το i3 καινούργιο είναι αλουμίνιο -ανθρακόνημα -πλαστικά ,φώτα led ,ολόκληρη γυάλινη πίσω πόρτα κλπ
Αμάξι ψηνόμαστε να πάρουμε όχι μπιμπελό …
-
-
Αθηναίοι μπεμβεδάκηδες
πρέπει να δείτε ποιο είναι το επίσημο που θα το πάμε για έλεγχο και θα γίνει πραγματικά έλεγχος γιατί θα ξέρουν απο i3
Ίσως προς το τέλος της χρονιάς να κατεβάσουν και άλλο τις τιμές
μη σκάσει κάποια ευκαιρία να είμαστε έτοιμοι
ΥΓ Τα κόκκινα δικά σας εγω μένω 500 μετρα απο το γήπεδο της Τούμπας -
Αθηναίοι μπεμβεδάκηδες
πρέπει να δείτε ποιο είναι το επίσημο που θα το πάμε για έλεγχο και θα γίνει πραγματικά έλεγχος γιατί θα ξέρουν απο i3
Σπανός ξέρανε πολύ καλά, αλλά έχουν φύγει αρκετοί (όπως και ο φίλος μου). Αλλά έχουμε και τον Μπαϊλα και σίγουρα θα βρούμε κάπου. Έχει και ο παγωμένος άκρες στον Σφακ (αν και δεν τους εμπιστεύομαι εκεί).
-
-
Σπανός ξέρανε πολύ καλά, αλλά έχουν φύγει αρκετοί (όπως και ο φίλος μου). Αλλά έχουμε και τον Μπαϊλα και σίγουρα θα βρούμε κάπου. Έχει και ο παγωμένος άκρες στον Σφακ (αν και δεν τους εμπιστεύομαι εκεί).
Τον τελευταιο αστον απεξω, οσο παει γινετε και χειροτερος.
Αυτός που θα δίνει εγγύηση και θα κάνει σερβις στα BYD
i3 unique for ever ...
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/41528568-bmw-i3 -
Διαβαζω για χαι τεκ σασι και λοιπες τεχνολογίες κατασκευής σε αυτοκινητο πόλης όπου ειναι σχεδόν σίγουρο οτι καποιος ντελιβερας θα σου σκασει στις πορτες με την παπια του…..
-
Διαβαζω για χαι τεκ σασι και λοιπες τεχνολογίες κατασκευής σε αυτοκινητο πόλης όπου ειναι σχεδόν σίγουρο οτι καποιος ντελιβερας θα σου σκασει στις πορτες με την παπια του…..
31 χρόνια οδηγώ, κατά 90% εντός πόλης, πότε δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο.
Ακόμα και να σκάσει, δεν έγινε κάτι, γδαρσίματα όλα τα αμάξια έχουν. Εαν σπάσει, το αλλάζεις - για αυτό λέμε για μικτή.
-
BMW i3