-
@storm said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
@xenos said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Πολύ ωραίο, δε λέω. Αλλά είναι λογικό τόσο χαμηλός προφυλακτήρας σε σουβ; Δλδ παίρνεις κάτι ψηλό για να ναι χαμηλό; Δεν είναι λίγο οξύμωρο; (γνώμη μου)
Πως θα βγάλουν φράγκα τα φανοποιεία; Άνεργοι να μείνουν;
Κάπως πρέπει να ξεχαρβαλωθεί ο προφυλακτήρας, να βρει το σασί κάτω, να ακούσεις το τελικό της εξάτμισης που
στη ράμπα κλπ...Το Yugo μου ήταν περισσότερο SUV από όλα αυτά τα σημερινά της κατηγορίας που δεν είναι για πολλά-πολλά. Ψευτοκατασκευές. Λεφτά να έχουν οι ιδιοκτήτες να πληρώνουν συνεργεία.
Μάλιστα οκ!!! Τίποτα από αυτά δεν έχει συμβει
Και το αμάξι και σε χωματόδρομους έχει πάει και πεζοδρόμια έχει ανέβει. Αλλά οκ θα δείξει στο μέλλον.
Στο πλοίο πάντως ανέβηκε ράμπα χωρίς κανένα άγχος που έχεις σε χαμηλά αμαξία με αντίστοιχο lip
-
Ναι μόνο που δεν αναφερόμουν στο δικό σου Puma, ούτε καν σε κάποιο Puma.
Γενικά αναφέρθηκα στα σύγχρονα SUV. Δεν τα θεωρώ "κατσίκια". Αυτό μόνο. -
Το δικό μου μετά την τελευταία εκδρομή (που ένα outlander μου έκοβε το δρόμο ) πλέον δεν είναι σε κατάσταση βιτρίνας! χαχαχα
-
Γενικά αναφέρθηκα στα σύγχρονα SUV. Δεν τα θεωρώ "κατσίκια". Αυτό μόνο.Και δεν είναι, έχεις δίκιο!
Χτες παρατηρούσα ένα παρκαρισμένο καινούριο Tucson, τα μπράτσα της ανεξάρτητης ανάρτησης πίσω, που εκτείνονται για το 1/3 του πλάτους στην κάθε πλευρά, ήταν τόσο χαμηλά, με το μάτι φαινόταν σαν βρίσκονται 10 πόντους απ την άσφαλτο. -
Πάρτε μια φωτογραφία από σοβαρό εργαλείο,που ασχολείστε με τον κουβά του τσιρου.......
-
Το Panda είναι Ελβετικός σουγιάς... Πολυεργαλείο.
-
@piliourits said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Γενικά αναφέρθηκα στα σύγχρονα SUV. Δεν τα θεωρώ "κατσίκια". Αυτό μόνο.Και δεν είναι, έχεις δίκιο!
Χτες παρατηρούσα ένα παρκαρισμένο καινούριο Tucson, τα μπράτσα της ανεξάρτητης ανάρτησης πίσω, που εκτείνονται για το 1/3 του πλάτους στην κάθε πλευρά, ήταν τόσο χαμηλά, με το μάτι φαινόταν σαν βρίσκονται 10 πόντους απ την άσφαλτο.Στην αντιπροσωπεία της dacia παντως που κοίταξα κάτω από το duster, ήταν όλο φλατ. Δεν είχε χαμηλότερο σημείο, οπότε το 21cm ύψος φαίνεται αληθινό.
Αλλά σε κάποια άλλα φαίνονται να έχουν χαμηλότερα σημεία. -
Το πρόβλημα στα περισσότερα σύγχρονα suv είναι ότι οι γωνίες διαφυγής τους είναι χάλι μαύρο και ταυτόχρονα είναι μεγάλοι οι μπρος/πίσω πρόβολοι δηλ. οι προφυλακτήρες κατεβαίνουν χαμηλά και έχουν αρκετά μεγάλη απόσταση από τους τροχούς.
Το Duster έχει μεγάλη απόσταση από το έδαφος και είναι εμφανέστατο ότι οι προφυλακτήρες δίνουν καλές γωνίες διαφυγής (30 μοίρες μπροστά, 34 πίσω) σε αντίθεση π.χ. με το Vitara που είναι μόλις 18,2 μοίρες μπροστά και 28,2 πίσω με αρκετά μικρότερη απόσταση από το έδαφος.
Δεν νομίζω να κάθεται και κανένας σήμερα να κοιτά αυτά τα χαρακτηριστικά πριν αγοράσει suv.
υ.γ. τα στοιχεία παραπάνω είναι από το περιοδικό 4Τροχοί και από το dacia.gr
https://www.4troxoi.gr/dokimes/suzuki-vitara-allgrip-1-6-ddis/
https://www.dacia.gr/CountriesData/Greece/images/cars/NewDusterHJDph22021/ProductPlan/Overview/dacia-duster-hjd-ph2-015_ig_w400_h225.jpg -
Εν το μεταξύ το υπόστεγο έχει μεγαλύτερη αξία από το αμάξι...
-
Εγώ κοιτούσα τα φωτιστικά. Πολύ ωραία φαίνονται. Από πού;
Ωραία ιδέα και αυτό με τα πλακάκια να σπάνε την πρασινάδα.
Α!!! Εχει και ένα λευκό αυτοκίνητο. Καλό!
-
Δεν είπε κανείς τίποτα για το πιεστικό στην φωτογραφία.
Η αλήθεια είναι ότι το τριφύλλι θέλει κούρεμα αλλά βαριέμαι......
Τα φωτιστικά αγοράστηκαν από τοπικό κατάστημα. -
γωνίες διαφυγής (30 μοίρες μπροστά, 34 πίσω
Απλά για να ακριβολογούμε, η γωνία μπροστά ονομάζεται "προσβολής", στην μέση "ράμπας", και η πίσω ονομάζεται "διαφυγής".
-
Είχα την εντύπωση ότι η μπροστά γωνία ονομάζεται γωνία προσέγγισης..
Μπορεί να κάνω και λάθος...
-
@antoniokon said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Είχα την εντύπωση ότι η μπροστά γωνία ονομάζεται γωνία προσέγγισης..
Μπορεί να κάνω και λάθος...
Όχι, δεν κάνεις λάθος. Προσέγγισης λέγεται. Γωνία προσβολής είναι στα αεροπλάνα (που κοιτάει η μύτη σε σχέση με το που πηγαίνει στα αλήθεια το α/φ), εγώ μπερδεύτηκα.
-
Από τις συναντήσεις της Παρασκευής.
-
χμμμμ
#mono_vitara
-
Το μαύρο είναι του @mastoras78 ???
Εκεί το γρατσούνησε και μετά έφαγε μια μέρα να το φέρει στα ίσια του;;; -
Ο μόνος που ξέρει, είναι αυτός με το δίχρωμο...
Ο μαύρος παρασύρεται εύκολα, είναι επιρρεπής σε γάτες με πέταλα...
Αλλά η γάτα με τα πέταλα, πάει το ΣΚ με το σουζ, γιατί ΔΕ-ΠΑ το έχει συνεργείο...
-
@nickthetrib said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Το μαύρο είναι του @mastoras78 ???
Εκεί το γρατσούνησε και μετά έφαγε μια μέρα να το φέρει στα ίσια του;;;Όχι πιο μετά είχε κλαριά, λές και πήγαμε επίτηδες από εκεί (είχε πιο εύκολο κομμάτι εναλλακτικά)
Αυτά τα σημεία σα της φώτο ήταν όμορφα και διδακτικά, βγάζουν και ωραία βίντεα με ρόδες στον αέρα και τραμπάλες.. Εντάξει δύο ωρίτσες έφαγα να το συνεφέρω, άξιζε !
Και μερικές ακόμα με το team
-
#Talaiporia_mono!!
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!