-
@dstou said in Carspotting [#7]:
Σε συζήτηση (το 2010) με υψηλά ιστάμενο στην τεχνική διεύθυνση της πεζώ , πιο μοντέλο είναι το πλέον προβληματικό, η αταλάντευτη απάντηση ήταν 'το 405, μεγάλη πληγή'.
Μόλις θα είχε μάθει ότι τον είχαν απολύσει...
-
-
-
Στη Λεξους Ταιβαν έχουν πολλά έτοιμα για παράδοση ενώ κυκλοφορουν σχεδον πιο πολλά και απο Τογιοτα Κορολα Κρος. Χονγκ Κονγκ είδα επίσης. Πολύ καλό για αυτό που ειναι. Μου άνοιξαν ένα και εκατσα λίγο πίσω, σα να είσαι σε αεροπλάνο.
-
@alejandro said in Carspotting [#7]:
Στη Λεξους Ταιβαν έχουν πολλά έτοιμα για παράδοση ενώ κυκλοφορουν σχεδον πιο πολλά και απο Τογιοτα Κορολα Κρος. Χονγκ Κονγκ είδα επίσης. Πολύ καλό για αυτό που ειναι. Μου άνοιξαν ένα και εκατσα λίγο πίσω, σα να είσαι σε αεροπλάνο.
αμαξαρες! δεν υπαρχουν πιο πρακτικα αμαξια απο τα κυριλε βανακια. Στην ασια που ειναι διαφορετικη η κουλτουρα δινουν και παιρνουν, στην δυση θελουμε να νιωθουμε αρχοντες του δρομου με σουβλακια.
-
@dettol said in Carspotting [#7]:
αμαξαρες! δεν υπαρχουν πιο πρακτικα αμαξια απο τα κυριλε βανακια. Στην ασια που ειναι διαφορετικη η κουλτουρα δινουν και παιρνουν, στην δυση θελουμε να νιωθουμε αρχοντες του δρομου με σουβλακια.
Εγώ σας είπα να σχεδιάσετε πως φαντάζεστε το ηλεκτρικό όχημα, αλλά δεν είδα διάθεση...
-
@criuser said in Carspotting [#7]:
@dettol said in Carspotting [#7]:
Εγώ σας είπα να σχεδιάσετε πως φαντάζεστε το ηλεκτρικό όχημα, αλλά δεν είδα διάθεση...
Το δικό σου έμοιαζε με αυτό, αν εξαιρέσεις τις διαστάσεις.
-
Και ο πιο οικονομικος ανθρωπομεταφορέας.
Επισης, αυτό που παρατήρησα μετά απο 1,5 χρόνο που έιχα να έρθω, τα MG ειναι ΠΑΝΤΟΥ. Πρέπει να κάνουν τρελές πωλήσεις εδώ. Ιδίως το suv HS, σίγουρα τρώει πωλήσεις από τους Ιάπωνες (βλέπε Corolla Cross). Από ότι κατάλαβα τα πιο πολλά ειναι μη-ηλεκτρικά καθως το HS ειναι βενζίνη ή πλαγκ-ιν. Λιγότερα MG4 (ηλεκτρικά).
Οπότε βάση των γεωπολιτικών, ειναι ενδιαφέρον που οι Ταϊβανέζοι αγοράζουν τόσο Κίνα. -
Είχα καιρό να δω Mini moke...
Πριν 30 χρόνια στην Κρήτη που τα νοικιαζαμε γινόταν χαμός...
-
@georgekn said in Carspotting [#7]:
Είχε ένα τούμπανο ο συγχωρεμένος ο θείος μου. Είχαμε βάλει 1.300 μοτέρ (σφαιρα πήγαινε τόσο ελαφρύ που ήταν), αναρτήσεις και ρόδες από το Αυστραλέζικο (13") και ηλεκτρική υποβοήθηση στο τιμόνι από ένα Άγγλο που έφτιαχνε για Μίνι!! Θα ψάξω να βρω καμια φωτογραφία.
-
@fanis75 said in Carspotting [#7]:
Είχε ένα τούμπανο ο συγχωρεμένος ο θείος μου. Είχαμε βάλει 1.300 μοτέρ (σφαιρα πήγαινε τόσο ελαφρύ που ήταν), αναρτήσεις και ρόδες από το Αυστραλέζικο (13") και ηλεκτρική υποβοήθηση στο τιμόνι από ένα Άγγλο που έφτιαχνε για Μίνι!! Θα ψάξω να βρω καμια φωτογραφία.
Τέλειο...περιμένω φωτο
Είχαμε στην Κρήτη 10δες από αυτά στα Rent a car που δούλευα...όλοι αυτά νοικιαζαν πριν γίνει μετά τρεντ το Samurai... -
Τέλειο...περιμένω φωτο
Μόνο 1 βρήκα εύκαιρη. Κάπου πρέπει να έχω σε κάποιον παλιό σκληρό δίσκο.
-
@fanis75 said in Carspotting [#7]:
Τέλειο...περιμένω φωτο
Μόνο 1 βρήκα εύκαιρη. Κάπου πρέπει να έχω σε κάποιον παλιό σκληρό δίσκο.
Respect
-
Τουότα Στάρλετ 12βάλβιδο των έιτις, το πρώτο προσθοκίνητο με το ορίτζιναλ ασημί χρώμα του.
-
Ενα από τα 250-300 περίπου που κυκλοφόρησαν στα τέλη της δεκαετίας του 80 πριν το κλείσιμο, με κινητήρα Φόρντ 1100 50 αλόγων και υπέρκοντη πρώτη...
-
Δεν πρόλαβα να πάω να το περιεργαστώ από κοντά..GroupN;
-
Μια σπάνια Pagani Huayra
Ο κινητήρας της είναι V12 6,00 lt, και αποδίδει 730 PS.
Το εσωτερικό της Pagani Huayra.
Κάθε μέρος του εσωτερικού είναι κατασκευασμένο στο χέρι. Δεν υπάρχει ίχνος πλαστικού πουθενά, παρά μόνο άριστης ποιότητας δέρμα. -
Ένα αυτοκίνητο έργο τέχνης!
MANSORY Stallone, που βασίζεται στη Ferrari 812.
Ο V12 κινητήρας των 6.5 lt της 812 Superfast, έχει αναβαθμιστεί σε απόδοση και φτάνει τους 830hp, ενώ η ροπή έχει επίσης αυξηθεί στα 74 Kg·m.
-
@greg_ce said in Carspotting [#7]:
Ο V12 κινητήρας των 6.5 lt της 812 Superfast, έχει αναβαθμιστεί σε απόδοση και φτάνει τους 830hp, ενώ η ροπή έχει επίσης αυξηθεί στα 74 Kg·m.Από Cannes η φωτογραφία;;
-
@a-d-p said in Carspotting [#7]:
@greg_ce said in Carspotting [#7]:
Ο V12 κινητήρας των 6.5 lt της 812 Superfast, έχει αναβαθμιστεί σε απόδοση και φτάνει τους 830hp, ενώ η ροπή έχει επίσης αυξηθεί στα 74 Kg·m.Από Cannes η φωτογραφία;;
Exactly!
Έξω από το ξενοδοχείο InterContinental Carlton Cannes.
Carspotting [#7]