-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Mercedes SLSΑκόμα δε βγήκε και άρχισε να χαλάει..
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Έλληνας
Και ο διπλα με τη μοτοσυκλετα.
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Εγκαινιάζω κι εγώ με ένα καλό carspotting από την Κων/πολή που ήμουν για το Grand Prix της F1.
Ένα Corvette Z06, μια γκρί F430 και 3-4 Μ3 Ε90.
Στο parking του paddock club?
-
Αυτά μάλλον ναι, εγώ πάντως όχι!
-
Λευκο audi a5 sportback..Πολυ καλο..
-
bmw x1 σημερα στη πλατεια ψηλων αλωνιων...Οχι της Πατρας...Του Αιγιου. Εχω να πω πως ειναι ιδιαιτερα ομορφο.Καμια σχεση με τις φωτο.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
bmw x1 σημερα στη πλατεια ψηλων αλωνιων...Οχι της Πατρας...Του Αιγιου. Εχω να πω πως ειναι ιδιαιτερα ομορφο.Καμια σχεση με τις φωτο.Εμενα μου φανηκε ακομα χειροτερο απο κοντα 2-3 φορες που εχω πετυχει..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
bmw x1 σημερα στη πλατεια ψηλων αλωνιων...Οχι της Πατρας...Του Αιγιου. Εχω να πω πως ειναι ιδιαιτερα ομορφο.Καμια σχεση με τις φωτο.
Εμενα μου φανηκε ακομα χειροτερο απο κοντα 2-3 φορες που εχω πετυχει..
Εγω εχω να πω πως μου αρεσε πολυ!Θυμιζει ετσι μικρο τζιπακι ειναι πολυ ωραιο.Μπορει να εφταιγε και το χρωμα(το συγκεκριμενο ηταν μπλε σκουρο).Εγω παντος ασπρο θα το κοιταζα.
-
Σήμερα είδα το νέο Rav4 με τοπικές πινακίδες.
Αν και σχεδόν αθόρυβη η 'είσοδος' του στην Ελλάδα σαν ... 'για δες καιρό που διάλεξε η Toyota να με φέρει!' ... είναι πολύ όμορφο μπροστά. -
παιζει να είναι το πιο άθλιο bmw που έχω δει, το κουβεντιάζαμε με τον μιράγκε όταν το είδαμε live, τραγικό αμάξι
-
Μια χαρά αμαξάκι είναι.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Μια χαρά αμαξάκι είναι.+1 ... μόνο σε άσπρο δεν μου άρεσε καθόλου!
-
Εγω εχω δει ενα bmw x1 σε ασπρο.... Πολυ ωραιο ηταν ειδικα με τα xenon....
-
Και εμένα μου άρεσε...
μοντέρνο, δεν προκαλεί... είναι σαν όμορφο, μοντέρνο forester...
-
είδα ένα τέτοιο στην Κύπρο-Λεμεσό πριν 10 περίπου μέρες, αλλά δεν πρόλαβα να το φωτογραφίσω (για την ακρίβεια το είδα βράδυ 2-3 φορές και άλλες τόσες φευγαλέα την ημέρα)
Rolls royce phantom drophead coupe
Απλά...τέρας (όγκου, ασκήμιας, βαρεμάρας, πρόκλησης κτλ)
-
-
Σήμερα στη καφετέρια απέξω πέρασε ένα καινούριο c3...Μόνο από πίσω πρόλαβα να το.Καθόλου όμορφο το πίσω μέρος.
-
πριν καμια εβδομαδα ferrari 458 ασπρη με ξενες πινακιδες στο χαλανδρι
-
-
Carspotting [#7]