Apr 30, 2024, 9:59 AM

Οδήγησα σήμερα test drive και είδα από κοντά το φτηνό κινέζικο YUDO που φέρνει η Ecocar

Εμφανισιακά πολύ ομορφο. Μεγεθος πολύ καλό για πόλη. Ορατότητα πολύ καλή

Οδηγικά εν τάχυ γιατι δεν το οδήγησα και πολύ:

Μια χαρά δύναμη είχε στο normal και αρκετο τράβηγμα όταν το έβαλα στο sport. καλή συμπεριφορά χωρίς να κοπανάει.

Ο χώρος αποσκευων decent

Ο χώρος πίσω επιβατών στριμόκολα, οχι πολύ ωραία θέση και το κεφάλι μου έβρισκε πάνω ακόμα και που είμαι 1,8 (μετριου αναστηματος δηλαδή). υπερηψωμένα τα καθίσματα. Για μεσα στην πόλη η μετακίνηση είναι απλά οκ.

Μέσα όλα σκληρά πλαστικά. Ωραιο δερματινο τιμονάκι και ωραια δερματίνη στα καθίσματα οτι βρίσκεις σε καλύτερα υλικά. Ολα τα άλλα πλαστικά σκληρά. Θήκες εχει μια χαρά αλλα το ντουλαπάκι στον συνοδηγό πολύ μικρό

Πράγματα που με ενόχλησαν: Δεν έχει στους καθρέφτες ειδοποιηση τυφλού σημείου (μικρό το κακό), Δεν ρυθμίζεται το τιμόνι μεσα έξω αλλά μόνο καθ' ύψος. Τέλος μεχρι τα 25 χλμ κανει εναν θορυβο εξωτερικά να ειδοποιεί τους πεζούς (δεν είναι εκνευριστικά δυνατός αλλά μικρός θορυβος αλλά θα προτιμούσα να μην το έκανε καθόλου). Τελος μόνο 2 αεροσακοι, οδηγου συνοδηγού (αυτό για μερικούς είναι μεγάλο φάουλ)

Το infortainment μια χαρούλα και αυτό, έχει ενα μικρό lag αλλά όχι τίποτα σπουδαιο

Γενικά το βρήκα μια χαρά για 20K (αν πάρεις την επιδότηση). Χωρίς επιδότηση προφανώς δεν αξίζει.

Νομίζω ότι το μόνο ανταγωνιστικό είναι το Dacia spring και βρήκα το Yudo αρκετά καλύτερο από το spring

Για μεσα στην πολή είναι μια καλή λύση και εχει ότι χρειάζεται κάποιος με εκπτωση ποιότητας σε σημεία που δεν έχουν σημασία για μένα σε 2ο μικρό πόλης με αρκετά καλούς χώρους

7 χρονια εγγυηση λέει η μπαταρία

Από μένα είναι ΝΑΙ. Θα το αγόραζα.

Η υποστήριξη με ανταλλακτικα είναι το μόνο που με φοβίζει σε αυτό