Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Οδήγησα....
    1. Home
    2. Κατασκευαστές και Μοντέλα
    3. Οδήγησα....
    • 1
    • 2
    • 545
    • 546
    • 547
    • 548
    • 549
    • 548 / 549
    Κατασκευαστές και Μοντέλα
    137
    10975
    288424
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • A d P
      A d P moderator @.SPIROS. 0 last edited by

@spiros-0 said in Οδήγησα....:

@dettol said in Οδήγησα....:

τα ιδια και τα ιδια λεμε οι ιδιοι και οι ιδιοι.
      Πρακτικα, δεν θα αλλαξει κατι μεχρι να ερθουν πχ οι flash chargers της byd ή/και να πυκνωσει το δικτυο φορτισης εντος των πολεων.

Πραγματικα ομως, λυπαμαι οποιον μπορει να φορτισει σπιτι του και για παρανοϊκους λογους, δεν θελει καν να κοιταξει προς ηλεκτρικο αυτοκινητο.

Εγω μπορω να φορτισω σπιτι.
      Βρες μου ηλεκτρικο εως 4,3 μετρα για να χωραει στο γκαραζ, να μην ειναι βαρκα suv και να βγαζει 500χλμ με 130 στην ΕΟ, κοστος εως 35Κ. Χωροι αδιαφοροι αλλά 4πορτο.

Με τα κριτήρια που θέτεις, ο συνδυασμός είναι τεχνικά αδύνατος στην αγορά αυτοκινήτου σήμερα.
      Ο βασικός λόγος είναι ο νόμος της φυσικής και της αεροδυναμικής.
      για να βγάλει ένα ηλεκτρικό όχημα 500 πραγματικά χιλιόμετρα στην Εθνική Οδό (ΕΟ) σταθερά με 130 χλμ/ώρα, χρειάζεται μια τεράστια ωφέλιμη μπαταρία (τουλάχιστον 85-90 kWh), καθώς σε αυτές τις ταχύτητες η κατανάλωση εκτοξεύεται εύκολα στις 17-20 kWh/100 χλμ.
      Μπαταρίες τέτοιου μεγέθους δεν χωράνε φυσικά σε αμάξωμα κάτω των 4,3 μέτρων, ενώ ανεβάζουν το κόστος πολύ πάνω από τα 35.000€.

Αν είσαι διατεθειμένος να κάνεις έναν συμβιβασμό (είτε στην ταχύτητα της ΕΟ στα 110 χλμ/ώρα, είτε κάνοντας μια σύντομη στάση 20 λεπτών για φόρτιση), οι παρακάτω επιλογές είναι ό,τι πιο κοντινό και αξιόλογο υπάρχει στην κατηγορία:

Οι Καλύτερες Εναλλακτικές (Έως 4,3 μέτρα & Κάτω από 35.000€)

MG4 Electric (Έκδοση Luxury / Trophy)

Μήκος: 4,29 μέτρα (ιδανικό για το γκαράζ σου).

Οδική συμπεριφορά: Hatchback με πίσω κίνηση, εξαιρετικό στήσιμο, δεν είναι καθόλου «βάρκα», αντίθετα είναι οδηγοκεντρικό και σφιχτό.

Αυτονομία: Με την μπαταρία των 64 kWh έχει WLTP 450 χλμ. Στην ΕΟ με 130 χλμ/ώρα θα σου βγάλει περίπου 280–300 πραγματικά χλμ.

Τιμή: Κάτω από 35.000€ (ειδικά με την κρατική επιδότηση «Κινούμαι Ηλεκτρικά»).

BYD Dolphin (Έκδοση Design)

Μήκος: 4,29 μέτρα.

Οδική συμπεριφορά: Παραδοσιακό hatchback πόλης, ελαφρώς πιο μαλακό από το MG4 αλλά όχι SUV.

Αυτονομία: Μπαταρία 60,4 kWh με μεικτή WLTP 427 χλμ. Στην ΕΟ με 130 χλμ/ώρα θα σου δώσει περίπου 260–280 πραγματικά χλμ.

Τιμή: Άκρως ανταγωνιστική, εντός του budget σου (όταν με το καλό έρθει).

Kia EV3 (Long Range)

Μήκος: 4,30 μέτρα ακριβώς.

Οδική συμπεριφορά: Αν και πλασάρεται ως compact SUV, έχει εξαιρετική ποιότητα κύλισης και στιβαρό πάτημα, χωρίς τις κλίσεις μιας «βάρκας».

Αυτονομία: Διαθέτει τεράστια μπαταρία για το μέγεθός του (81,4 kWh), προσφέροντας WLTP έως 605 χλμ. Είναι το μόνο που πλησιάζει τον στόχο σου, αφού στην ΕΟ με 130 χλμ/ώρα μπορεί να αγγίξει τα 380–400 πραγματικά χλμ.

Τιμή: Η έκδοση Long Range οριακά ξεπερνά το budget σου προ επιδότησης, αλλά με την κρατική επιδότηση μπορεί να «κάτσει» κοντά στα 35.000€.

Πώς θα πετύχεις το ταξίδι σου στην πράξη;

Επειδή κανένα μικρό αυτοκίνητο δεν θα σου βγάλει 500 χλμ «μονορούφι» με 130 χλμ/ώρα, η λύση στα σύγχρονα EV είναι η ταχυφόρτιση DC.
      Με το MG4 ή το Kia EV3, θα χρειαστεί να κάνεις μία στάση 15–20 λεπτών σε έναν ΣΕΑ της Εθνικής Οδού για να γεμίσεις από το 10% στο 80% και να συνεχίσεις το ταξίδι σου χωρίς κανένα άγχος.

I EAT MILF AND COOKIES (and don't forget to upvote! -τα κούκιζ δεν είναι δωρεάν!)

.SPIROS. 0 1 Reply Last reply Reply Quote 5
      • D
        dettol last edited by dettol

offtopic. Επιτελους, μετα απο καιρο ενα ωραιο ban. Τα τελευταια ηταν για παραθεση φωτο και βιντεο. Αν ειναι να την φας την κοκκινη, να την φας ωραια για κλαδεμα, οχι για technicalities 😄

https://media0.giphy.com/media/v1.Y2lkPTc5MGI3NjExMnQ4bW1xMzZxeXFmbHM5dWd0MDR2c3NveG43ZXd0ODM3Y2o1NGZ5dSZlcD12MV9pbnRlcm5hbF9naWZfYnlfaWQmY3Q9Zw/2VUJiOTLZKS6VFjJBN/giphy.gif

R 1 Reply Last reply Reply Quote 4
        • .SPIROS. 0
          .SPIROS. 0 @A d P last edited by

@a-d-p said in Οδήγησα....:

τα ιδια και τα ιδια λεμε οι ιδιοι και οι ιδιοι.
          Πρακτικα, δεν θα αλλαξει κατι μεχρι να ερθουν πχ οι flash chargers της byd ή/και να πυκνωσει το δικτυο φορτισης εντος των πολεων.

Πραγματικα ομως, λυπαμαι οποιον μπορει να φορτισει σπιτι του και για παρανοϊκους λογους, δεν θελει καν να κοιταξει προς ηλεκτρικο αυτοκινητο.

Εγω μπορω να φορτισω σπιτι.
          Βρες μου ηλεκτρικο εως 4,3 μετρα για να χωραει στο γκαραζ, να μην ειναι βαρκα suv και να βγαζει 500χλμ με 130 στην ΕΟ, κοστος εως 35Κ. Χωροι αδιαφοροι αλλά 4πορτο.

Με τα κριτήρια που θέτεις, ο συνδυασμός είναι τεχνικά αδύνατος στην αγορά αυτοκινήτου σήμερα.
          Ο βασικός λόγος είναι ο νόμος της φυσικής και της αεροδυναμικής.
          για να βγάλει ένα ηλεκτρικό όχημα 500 πραγματικά χιλιόμετρα στην Εθνική Οδό (ΕΟ) σταθερά με 130 χλμ/ώρα, χρειάζεται μια τεράστια ωφέλιμη μπαταρία (τουλάχιστον 85-90 kWh), καθώς σε αυτές τις ταχύτητες η κατανάλωση εκτοξεύεται εύκολα στις 17-20 kWh/100 χλμ.
          Μπαταρίες τέτοιου μεγέθους δεν χωράνε φυσικά σε αμάξωμα κάτω των 4,3 μέτρων, ενώ ανεβάζουν το κόστος πολύ πάνω από τα 35.000€.......

Εγω παντως δεν θα διαλεγα αυτοκινητο με το ΑΙ.

Ολα αυτα ειναι πλαδαρες βαρκες, με εξαιρεση το 4, το οποιο ομως εχει άλλα μειονεκτηματα.

Το ξερω οτι ο συνδιασμος που ζηταω δεν ειναι εφικτος σημερα. Γιαυτο ειπα οτι περιμενω, ουτε παλιο αμαξι εχω, ουτε θελω να βαλω περιορισμους στη καθημερινοτητα μου χωρις να κερδισω κατι.

1 Reply Last reply Reply Quote 1
          • alexandros-k
            alexandros-k @dettol last edited by alexandros-k

Δεν ξέρω τι θα σου προσφέρει αυτό το αυθαίρετο όριο που έχεις βάλει αλλά αφού είναι σημαντικό για εσένα, μπορείς να περιμένεις να ικανοποιηθεί

Αυτο κανω, περιμενω να ικανοποιηθει. Ξεχασα να βαλω βεβαια τις καλες επιδοσεις και κατι άλλα μικροπραγματακια.

Γιαυτο λεω, παρτε ολοι ηλεκτρικα να δουμε συντομα εξελιξεις.

εμεις, απο την μερια μας σε ευχαριστουμε, διοτι οσο καθυστερεις(-ειτε) απολαμβανουμε χαμηλη φορολογια
            🏅

Και οι αλλοι ευχαριστουν αυτους που πηραν πρωτοι ηλεκτρικα και εγιναν beta testers σε αυτα , σε φορτιστες, σε apps κτλ 😊

D 1 Reply Last reply Reply Quote 12
            • D
              dettol @alexandros-k last edited by

@alexandros-k said in Οδήγησα....:

Δεν ξέρω τι θα σου προσφέρει αυτό το αυθαίρετο όριο που έχεις βάλει αλλά αφού είναι σημαντικό για εσένα, μπορείς να περιμένεις να ικανοποιηθεί

Αυτο κανω, περιμενω να ικανοποιηθει. Ξεχασα να βαλω βεβαια τις καλες επιδοσεις και κατι άλλα μικροπραγματακια.

Γιαυτο λεω, παρτε ολοι ηλεκτρικα να δουμε συντομα εξελιξεις.

εμεις, απο την μερια μας σε ευχαριστουμε, διοτι οσο καθυστερεις(-ειτε) απολαμβανουμε χαμηλη φορολογια
              🏅

Και οι αλλοι ευχαριστουν αυτους που πηραν πρωτοι ηλεκτρικα και εγιναν beta testers σε αυτα , σε φορτιστες, σε apps κτλ 😊

νομιζω το ιδιο ειπε, με αλλα λογια και ο σπυρος, αλλα οπως και να εχει, παρακαλουμε!

https://media2.giphy.com/media/v1.Y2lkPTc5MGI3NjExeTc3MnFxcDRubnFhdm9lOTZlaDM2eXU5ZXRqNWVvejI2ejJjNHVmZiZlcD12MV9naWZzX3NlYXJjaCZjdD1n/1jY7Dk7CIgOr5MQEFT/giphy.webp

(πρεπει να αφησουν gif στον κωδικα.. οχι gilf, μην μπερδευομαστε! 🙂 )

1 Reply Last reply Reply Quote 6
              • fanis75
                fanis75 moderator @.SPIROS. 0 last edited by

1. Σε 10-15' δεν φορτιζει κανενα ηλεκτρικο, ξαναλεω πρεπει να γεμισεις.
                2. Πολυ λιγοι εχουν την πολυτελεια ή το κουραγιο να κανουν αυτο που λες. Για μενα προσωπικα, αυτο θα ηταν deal breaker, ουτε εχω κοντα φορτιστη ουτε θελω να αγγαρευω κοσμο για να μου κανει τον ταξιτζη οποτε θελω να φορτισω.
                  Εσυ το εκανες γιατι δεν ειχες επιλογη λογω εταιρικου και γιατι σε 2 μηνες ηξερες οτι θα λυσεις το θεμα αυτο.

Σε 15’ μια χαρα φορτιζει. Ηταν τοσο ευκολο αυτο που εκανα που σκαφτηκα να μην βαλω φορτιστη, τοσο απλο ηταν!

We are one, We are a universe. Forebears of what will be, Scions of the Devonian sea...

1 Reply Last reply Reply Quote 3
                • fanis75
                  fanis75 moderator @fiverg last edited by

@fiverg said in Οδήγησα....:

Βρε σείς τι διαβάζουμε; Ξεκαβάληστε λίγο από τα ΒΠ. Β Πειραιώς συνοικία, ένας φορτιστής 11ρης με δύο θεσεισ που αυτό τον καιρό είναι αποκλεισμένος λόγω έργων. Ο κοντινότερος διαθέσιμος στον Κηφισο σε πολυκατάστημα ή σούπερ μάρκετ στα 5 χλμ. Καλή τύχη να πας με τα 60-70 kWh να φορτίσεις με 11ρη φορτιστή στο σουπερμάρκετ ή με 24ρη στο πολυκατάστημα, θα ψωνίσεις όλο το μαγαζί!

Δεν ξερω απο Πειραια (προφανως δεν γνωριζω ολη την Αττικη!), αλλα στην εφαρμογη βλεπω καμια 15αρια φορτιστες στον Πειραια - ο ενα ειναι και 150αρης. Ουτε απο ΒΠ ξερω.

We are one, We are a universe. Forebears of what will be, Scions of the Devonian sea...

1 Reply Last reply Reply Quote 0
                  • J
                    jousis last edited by

Στις περιοχές που το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι αν θα βρεις πάρκινγκ 10χλμ απο το σπίτι σου, παρά που θα το φορτίσεις (καλλιθέα, πειραιάς, κυψέλη), το θέμα φόρτιση πιθανώς να λυθεί με μικρούς DC (που ήδη υπάρχουν) σε σουπερ μαρκετ.
                    60άρηδες DC μινι.

Πας για 20 λεπτά να κάνεις τα ψώνια σου , βάζεις 20kWh με ένα μικρό πολης βγάζεις 200χλμ, με ένα μέτριο μαούνα 150χλμ.

L P 2 Replies Last reply Reply Quote 1
                    • D
                      dimsabas last edited by

Γιατί όχι 150άρηδες; Ώστε να πιάσει μεγαλύτερη γκάμα ηλεκτρικών; Και να επαρκεί ένα (και όχι δύο) 20λεπτα την εβδομάδα.

https://cartalk.gr/

J 1 Reply Last reply Reply Quote 2
                      • alexandros-k
                        alexandros-k @iceman7 last edited by alexandros-k

@iceman7 said in Οδήγησα....:

1. Σε 10-15' δεν φορτιζει κανενα ηλεκτρικο, ξαναλεω πρεπει να γεμισεις.
                        2. Πολυ λιγοι εχουν την πολυτελεια ή το κουραγιο να κανουν αυτο που λες. Για μενα προσωπικα, αυτο θα ηταν deal breaker, ουτε εχω κοντα φορτιστη ουτε θελω να αγγαρευω κοσμο για να μου κανει τον ταξιτζη οποτε θελω να φορτισω.
                          Εσυ το εκανες γιατι δεν ειχες επιλογη λογω εταιρικου και γιατι σε 2 μηνες ηξερες οτι θα λυσεις το θεμα αυτο.

Εχετε όλοι οι ενάντιοι μια παγιωμένη εικόνα οτι η φόρτιση γίνεται απο το 0 στο 100 με τη μια.
                        Οπως πιθανώς κάνουν πολλοί με θερμικά που πρώτα ανάβει λαμπάκι και μετά φουλάρεις.
                        Εδω λειτουργεί αλλιως και για καθημερινή χρήση επαρκούν κάποια top ups στο σουπερμάρκετ όταν ψωνίζεις κλπ.

Τα δυσκολεύετε στο μυαλό σας συνέχεια ψάχνοντας άλλοθι που δεν θέλετε/μπορείτε να ακολουθήσετε.

Ημουν τις προάλλες σε μια παρέα με φίλους petrolheads από το Χ1 club και δεν μπορείς να φανταστεις το τι σενάρια ταλαιπωρίας άκουσα.
                        Το πιο καταλυτικό ήταν ότι θα χρειαστεί το βράδυ να πάω νοσοκομείο και θα είμαι αφόρτιστος ή οτι θα το πάρει ο γιος να βγει το βράδυ, θα γυρίσει στις 4 το πρωί και εγώ στις 7 που θα πρέπει να πάω για δουλειά θα το βρω αφόρτιστο !!!!
                        Στην έλευση εξωγήινων σταμάτησε η κουβέντα ….

Τι μου θυμιζει , τι μου θυμιζει...?!?!???

Α ναι !!! Ακριβως τα ιδια ελεγες πριν παρεις ηλεκτρικο 😂 😂

1 Reply Last reply Reply Quote 7
                        • J
                          jousis @dimsabas last edited by

@dimsabas said in Οδήγησα....:

Γιατί όχι 150άρηδες; Ώστε να πιάσει μεγαλύτερη γκάμα ηλεκτρικών; Και να επαρκεί ένα (και όχι δύο) 20λεπτα την εβδομάδα.

have you been to kallithea ?
                          No you have not been to kallithea !

Υπέθεσα οτι έτσι χάλια μαύρα που είναι τα δίκτυα και οι παροχές, και τα 60kW είναι πολύ οριακό, αλλιώς ας βάλουν και 360, όσο περισσότερα τόσο καλύτερο.

• L
                            lap @jousis last edited by lap

@jousis said in Οδήγησα....:

Στις περιοχές που το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι αν θα βρεις πάρκινγκ 10χλμ απο το σπίτι σου, παρά που θα το φορτίσεις (καλλιθέα, πειραιάς, κυψέλη), το θέμα φόρτιση πιθανώς να λυθεί με μικρούς DC (που ήδη υπάρχουν) σε σουπερ μαρκετ.
                            60άρηδες DC μινι.

Πας για 20 λεπτά να κάνεις τα ψώνια σου , βάζεις 20kWh με ένα μικρό πολης βγάζεις 200χλμ, με ένα μέτριο μαούνα 150χλμ.

Οπότε μπορείς να μένεις Εύβοια και να ψωνίζεις Πειραιά σε προσφορές. Παμαλ

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

• P
                              PaNick 0 @jousis last edited by

60άρηδες DC μινι.

Mονο που στην συντριπτικη τους πλειοψηφια οι φορτιστες των σουπερ μαρκετ ειναι 22ρηδες

Που σημαινει οτι θες πανω απο δυο ωρες για να γεμισεις ή να πηγαινεις καθε μερα για μιση ωρα με σαραντα λεπτα αλλα τι να κανεις καθε μερα στο ΣΜ;

Επισης στην γειτονια μου απο τα 5 κοντινα ΣΜ μονο στο ενα εχεις προσβαση μετα το κλεισιμο.

Διαθεσιμοι γρηγοροι φορτιστες στα πανω απο 3 χλμ αποσταση και δεν γνωριζω αν ειναι προσβασιμοι 24/7.

Οποτε ας αρχισουν πρωτα να αλλαζουν τους 22ρηδες με 60ρηδες και βλεπουμε

J 1 Reply Last reply Reply Quote 2
                              • J
                                jousis @PaNick 0 last edited by

@panick-0 said in Οδήγησα....:

Ναι , τα έχουμε ξαναπεί αυτά.
                                Μην αγχώνεστε απο τώρα.

P 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                • S
                                  sabas_thess last edited by

Ωστόσο στη θεωρία όλα εύκολα είναι. Εγώ αυτό που ξέρω στη πράξη ως κάτοικος δυτικής Θεσσαλονίκης και πατέρας τέκνου 2,5 ετών είναι ότι δεν έχω χρόνο να δω ένα επεισόδιο House of the dragon. Έχω καταργήσει το σούπερ εδώ και 4 έτη από έλλειψη χρόνου, χωρίς να κάνω δεύτερη δουλειά, δουλεύοντας 8ωρο και με την εργασία της συζύγου 2' με τα πόδια από το σπίτι μας.

Δεν είναι πρακτικά τα επιχειρήματα των φορτίσεων και όσο αυτό το ζήτημα παραμένει, σε συνδυασμό με το πολλά προβλήματα που βγάζουν συν το μεγάλο κόστος βλαβών για τους περισσότερους από εμάς το ηλεκτρικό δεν θα αποτελεί για αρκετό καιρό ακόμα επιλογή!

ΥΓ: Πέφτει απίστευτο χρήμα σε διαφήμιση/προώθηση ηλεκτρικών. Δώρο στο γιο μου έφεραν πρόσφατα τιμονιέρα με διάφορα και αφορά ηλεκτρικο όχημα και καλά! Το σύστημα θέλει να μας στείλει όλους εκεί, μάλλον για να μας τον καρφώσει πάλι με κάποιον τρόπο. Όχι μάγκες. 8-8.5l μέση κατανάλωση βενζίνης στο Tig και 100€ ΤΚ, 6-6.5l και άλλα τόσα ΤΚ το 308, no need μπριζες και καλώδια....

"I am what you made me", D.V.

D gatoz I R 5 Replies Last reply Reply Quote 4
                                  • D
                                    dettol @sabas_thess last edited by

@sabas_thess said in Οδήγησα....:

ΥΓ: Πέφτει απίστευτο χρήμα σε διαφήμιση/προώθηση ηλεκτρικών. Δώρο στο γιο μου έφεραν πρόσφατα τιμονιέρα με διάφορα και αφορά ηλεκτρικο όχημα και καλά!

για πες μοντελο τιμονιερας!

1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                    • P

Ναι , τα έχουμε ξαναπεί αυτά.
                                      Μην αγχώνεστε απο τώρα.

Που το ειδες το αγχος; Κουβεντα κανουμε

Δεν ειναι ολες οι περιοχες της Αττικης στο ιδιο επιπεδο, δεν βολευουν ολους οι λυσεις που υπαρχουν, δεν μπορουν να βαλουν ολοι φορτιστη στο σπιτι τους

Στο κατω κατω της γραφης, αλλιως το βλεπεις το θεμα αν το ηλεκτρικο ειναι εταιρικη παροχη / αγορα απο ΕΕ και για τα φορολογικα κινητρα και αλλιως αν δωσεις δικα σου χρηματα χωρις τα παραπανω. Στην πρωτη περιπτωση μπορεις να κανεις καποιες παραχωρησεις στην δευτερη δεν υπαρχει λογος, ακομα τουλαχιστον.

J 1 Reply Last reply Reply Quote 4
                                      • J
                                        jousis @PaNick 0 last edited by jousis

Στην πρωτη περιπτωση μπορεις να κανεις καποιες παραχωρησεις στην δευτερη δεν υπαρχει λογος, ακομα τουλαχιστον.

Αν τα συγκρίνεις με καθαρά ΜΕΚ είναι καλύτερα αυτοκίνητα.
                                        Αν τα συγκρίνεις με καλά υβρίδια, οκ, το ακούω.
                                        Δλδ αν δεν είχα μπλέξει με ηλεκτρικά, σήμερα, το νέο κλιό 1.8/160 θα με δελέαζε πάρα πολύ.

P 1 Reply Last reply Reply Quote 5
                                        • P

Στην πρωτη περιπτωση μπορεις να κανεις καποιες παραχωρησεις στην δευτερη δεν υπαρχει λογος, ακομα τουλαχιστον.

Αν τα συγκρίνεις με καθαρά ΜΕΚ είναι καλύτερα αυτοκίνητα.
                                          Αν τα συγκρίνεις με καλά υβρίδια, οκ, το ακούω.
                                          Δλδ αν δεν είχα μπλέξει με ηλεκτρικά, σήμερα, το νέο κλιό 1.8/160 θα με δελέαζε πάρα πολύ.

Δεν πιστευω οτι υπαρχει εστω και ενας που κοιταζει για καθαρο ΜΕΚ και θα εβλεπε και καθαρο BEV. Ειναι πολυ μεγαλο το αλμα.

Στα ηλεκτρικα πας μετα απο καποιο καιρο με υβριδικο, να εχεις ζησει την ηρεμια που εχει οσο κινειται ηλεκτρικα και θες κι αλλο.

J D 2 Replies Last reply Reply Quote 3
                                          • geo-f1
                                            geo-f1 last edited by

Οδηγησα το kia picanto της συζυγου εκτος πολης 1η φορα.
                                            Εχει 400 χιλιομετρα ολα μεσα στην πολη.
                                            Οποτε το πηραμε και πηγαμε πορτο ραφτη για φαι στον Δημητρη (ψιλοχαλασε και αυτος) και γυρισαμε..

Παρα πολυ ευχαριστη εμπειρια. Οικονομικη ωραιο και αυτο με το τιμονακι που σε εχει στην λωριδα οκ γκαζι προφανως δεν περιμενεις και πολλα , αλλα πραγματικα με κερδισε.
                                            Ειδαμε και 1 tr03 leammotor στο αντιθετο ρευμα και σαλεψε το μυαλο για λιγο. Οκ ειπαμε ειναι χαλι εμφανισιακα τελικα σε σχεση με το ΚΙΑ.
                                            Αλλα ηλεκτρικουλη θα ηταν ακομα καλυτερη η εμπειρια πιστευω.

Μεχρι και 3,8 εγραψε αττικη οδο το κια...οκ μεχρι 90 πηγαιναμε στρωνουμε κιολας 😛

1 Reply Last reply Reply Quote 4
                                            • First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 545
                                            • 546
                                            • 547
                                            • 548
                                            • 549
                                            • 548 / 549
                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ