-
@volvozeus said in VOLVO FORUM:
@monman2 said in VOLVO FORUM:
Τι ημερομηνία έχει το άρθρο?
2024-01-30
-
O ίδιος τεύτονας που έκανε τη δοκιμή αυτονομίας με τελικές σε διάφορα EV,κάνει και με το EX-30 σε συγκεκριμένη διαδρομή -όσο γίνεται σε ευθεία,με ελάχιστη κλίση όπως λέει- μια δοκιμή αυτονομίας με ποιο "λογικές" μ.ω.τ. γύρω στα 70km/h.
Πίνακας με όλα τα τεστ στο τελευταίο 5λεπτο του βίντεο (σημαντικές οι εξωτερ.θερμοκρασίες και τα λάστιχα -χειμερινά ή καλοκαιρινά- που έγιναν οι δοκιμές): -
Εντυπωσεις απο το EX30? Το εχετε δει απο κοντα; Κανατε τεστ ντραϊβ; Υπαρχει καποιος εδω μεσα που να το παρελαβε;
Ειναι ενα πολυ ιδιαιτερο αυτοκινητο και θα ειχε ενδιαφερον να μοιραστουμε εμπειριες και εντυπωσεις.
Επισης, ερωτημα για καποιον που το δοκιμασε. Το HK sound system ειναι εξαιρετικο με τεραστια αποδοση 1000W, αλλα εχει καποιος ακουσει το στανταρντ ηχοσυστημα των 100W της Core version να μοιραστει εντυπωσεις; Ειναι αποδεκτο ή εντελως ψοφιο;
-
Αρκετά καλές εντυπώσεις στο μισάωρο οδήγησης που είχαμε.
-
να ρωτησω και εγω επειδη δεν εχω καταλαβει κατι στον εξοπλισμο. Καμερα οπισθοπορειας, ποιο εξοπλιστικο πακετο εχει; Βλεπω park assist πισω στο "φτηνο" και εμπρος/πισω στο μεσαιο. Υποθετω οτι αυτο ειναι αισθητηρες παρκαρισματος. Βλεπω καμερα 360 στο "ακριβο" (το οποιο και τιμολογιακα δεν εχει κανενα νοημα). Εχει τελικα καποιο πακετο μονο την οπισθοπορειας;
Εχω στο προγραμμα να παω απο αντιπροσωπεια αλλα δεν μου εχει βγει ακομα.
-
@dettol said in VOLVO FORUM:
να ρωτησω και εγω επειδη δεν εχω καταλαβει κατι στον εξοπλισμο. Καμερα οπισθοπορειας, ποιο εξοπλιστικο πακετο εχει; Βλεπω park assist πισω στο "φτηνο" και εμπρος/πισω στο μεσαιο. Υποθετω οτι αυτο ειναι αισθητηρες παρκαρισματος. Βλεπω καμερα 360 στο "ακριβο" (το οποιο και τιμολογιακα δεν εχει κανενα νοημα). Εχει τελικα καποιο πακετο μονο την οπισθοπορειας;
Εχω στο προγραμμα να παω απο αντιπροσωπεια αλλα δεν μου εχει βγει ακομα.
Απ' όσο ξέρω, κάμερα οπισθοπορείας έχει από την Core έκδοση.
Δηλαδή από την πιο φθηνή. -
@dimsabas said in VOLVO FORUM:
Μπραβο, πολυ ωραια παρουσιαση! Σε συγκριση με τα BYD Atto3 και το Citroen eC3, που θα το τοποθετουσατε? Η BYD ειναι γενναιδωρη με τον εξοπλισμο απο την βασικη εκδοση, ενω η Citroen ειναι πιο προσεκτικη στην τιμη. Το πιο σημαντικο, το ΕΧ30 εχει το DNA της Volvo ή ειναι μια υπερτιμημενη κινεζια σε σουηδικο περιτυλιγμα;
-
Δεν έχω καμία επαφή με τα υπόλοιπα δύο. Αυτό που μπορώ να πω για το 30άρι είναι ότι πρόκειται για αυτοκίνητο που σε φτιάχνει ακόμα και σταματημένο. Είναι πολύ προσεγμένο σε λεπτομέρειες που δείχνουν premium. Κι ακόμα και κάποια πλαστικά που είναι σκληρά, δεν είναι φθηνιάρικα αλλά οικολογικά. Ούτε το Avenger (και λογικά ούτε και το Citroen) μπορούν να το ανταγωνιστούν σε αυτόν τον τομέα.
-
Δεν βλεπω η προβλεψη σου οτι θα πουλησει να εχει γινει πραγματικοτητα.
-
@wantone said in VOLVO FORUM:
Δεν βλεπω η προβλεψη σου οτι θα πουλησει να εχει γινει πραγματικοτητα.
Οι πρωτες παραγγελιες τωρα εχουν αρχισει να φτανουν στην ελλαδα. Μεχρι στιγμης εχω δει ενα, αλλα ειμαι σιγουρος οτι συντομα θα δουμε μπολικα
-
Ίσως ως εταιρικά περισσότερο λόγω κύρους φίρμας.
-
Έτσι κι αλλιώς τα περισσότερα ηλεκτρικά (75-80% μίνιμουμ) είναι εταιρικές πωλήσεις.
-
@sportseat23 said in VOLVO FORUM:
Μπραβο, πολυ ωραια παρουσιαση! Σε συγκριση με τα BYD Atto3 και το Citroen eC3, που θα το τοποθετουσατε? Η BYD ειναι γενναιδωρη με τον εξοπλισμο απο την βασικη εκδοση, ενω η Citroen ειναι πιο προσεκτικη στην τιμη. Το πιο σημαντικο, το ΕΧ30 εχει το DNA της Volvo ή ειναι μια υπερτιμημενη κινεζια σε σουηδικο περιτυλιγμα;
Δεν έχω καμία επαφή με τα υπόλοιπα δύο. Αυτό που μπορώ να πω για το 30άρι είναι ότι πρόκειται για αυτοκίνητο που σε φτιάχνει ακόμα και σταματημένο. Είναι πολύ προσεγμένο σε λεπτομέρειες που δείχνουν premium. Κι ακόμα και κάποια πλαστικά που είναι σκληρά, δεν είναι φθηνιάρικα αλλά οικολογικά. Ούτε το Avenger (και λογικά ούτε και το Citroen) μπορούν να το ανταγωνιστούν σε αυτόν τον τομέα.
Το αμάξι με 267 μεταξόνιο, όσο το τρέχον 3008 , είναι πάρα πολύ στενό.
Οσο για τις συγκρίσεις με το νέο 3 δεν υπάρχει σύγκριση λόγω τιμής, αφού η φτηνότερη έκδοση του βόλβο, είναι 10000 ακριβότερη από την ακριβότερη έκδοση του Σιτροέν, το οποίο αν και με 13 εκ μικρότερο μεταξόνιο παίζει να έχει μεγαλύτερους χώρους.
Για μένα το Βόλβο μόνο ως δεύτερο αμάξι πλουσίων, ή ως πρώτο αμάξι 20χρονων γόνων πλουσίων, αντί για Μίνι.
-
@criuser said in VOLVO FORUM:
Οσο για τις συγκρίσεις με το νέο 3 δεν υπάρχει σύγκριση λόγω τιμής, αφού η φτηνότερη έκδοση του βόλβο, είναι 10000 ακριβότερη από την ακριβότερη έκδοση του Σιτροέν,
Ανακοινώθηκαν οι τιμές στην Ελλάδα!?!?!
-
@fanis75 said in VOLVO FORUM:
Οσο για τις συγκρίσεις με το νέο 3 δεν υπάρχει σύγκριση λόγω τιμής, αφού η φτηνότερη έκδοση του βόλβο, είναι 10000 ακριβότερη από την ακριβότερη έκδοση του Σιτροέν,
ΕΓΏ τις ξέρω
-
@fanis75 said in VOLVO FORUM:
ΕΓΏ τις ξέρω
Σου στέλνουν non paper
-
Με καλούν στα κεντρικά..
-
Οσο για τις συγκρίσεις με το νέο 3 δεν υπάρχει σύγκριση λόγω τιμής, αφού η φτηνότερη έκδοση του βόλβο, είναι 10000 ακριβότερη από την ακριβότερη έκδοση του Σιτροέν, το οποίο αν και με 13 εκ μικρότερο μεταξόνιο παίζει να έχει μεγαλύτερους χώρους.
Σωστό, δεν το συνέκρινα εγώ το 3, αλλά ο ερωτών. Βασικά, δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που ενδιαφέρεται για το Citroen και θα πάει στο Volvo και τούμπαλιν.
Όσο για τους χώρους, να είσαι σίγουρος ότι δεν έχουν καμία επαφή. Και το λέω αυτό χωρίς να έχω δει του Citroen, τόσο στριμωγμένο είναι το EX30.@criuser said in VOLVO FORUM:
Για μένα το Βόλβο μόνο ως δεύτερο αμάξι πλουσίων, ή ως πρώτο αμάξι 20χρονων γόνων πλουσίων, αντί για Μίνι.
Αν κόστιζε ακριβά, θα συμφωνούσα. Αλλά από τη στιγμή που βγαίνει κάτω από 30Κ, μια χαρά μπορεί να το δει κάποιος που δεν έχει μεγάλες απαιτήσεις σε χώρους. Με 30λίγα, παίρνεις το πισωκίνητο με τη μεγάλη μπαταρία και έχεις γκάζι κι αυτονομία σε σπέσιαλ περιτύλιγμα.
-
Όσο για τους χώρους, να είσαι σίγουρος ότι δεν έχουν καμία επαφή. Και το λέω αυτό χωρίς να έχω δει του Citroen, τόσο στριμωγμένο είναι το EX30.
μας τα χαλας δημητρη. Τοσο χαλια; ουτε καν για αμαξι πολης που να μεταφερει 4 ατομα (χωρις αποσκευες) σε αποστασεις 30-45';
-
Είδα σήμερα από κοντά ένα, παρκαρισμένο έξω απο το γραφείο. Για να μην το πω άσχημο, το λιγότερο ειναι ατσούμπαλο και ιδιαίτερο ως σχέδιο, ειδικά από την μέση και πίσω. Εαν θα το αγόραζα? Σε αυτή την τιμή με τίποτα, στις €20.000, ίσως να το σκεφτόμουνα.
VOLVO FORUM