-
Το πιο ευπρεπές που μπορώ να πω είναι ότι η χώρα και η δημόσια διοίκηση της δεν σε αφήνει να βαρεθείς ποτέ. Το πιο απρεπές -και στο οποίο συμφωνώ- είναι αυτό που είπε ο γάτος…
-
@gatoz said in Μονόλογοι ...:
#gamo_to_spiti_tous
καθε φορα χωρις προειδοποιηση, χωρις κανενα σεβασμο στους πολιτες και μαλιστα τους ασθενεις
ξερουν αυτοι ποιοι ειναιΕκοψαν το ρεύμα....
-
@georgekn said in Μονόλογοι ...:
#gamo_to_spiti_tous
καθε φορα χωρις προειδοποιηση, χωρις κανενα σεβασμο στους πολιτες και μαλιστα τους ασθενεις
Οχι αλλαξαν για 3-4η φορά στα 2,5 χρόνια που δουλεύω στην εταιρεία του γάτου τα web services του ΕΟΠΥΥ χωρίς να ειδοποιήσουν οποιονδήποτε φτιάχνει γέφυρες πάνω σε αυτά τα services και γαμήθηκε ο γάτος να φτιάξει γρήγορα νέα γέφυρα!!!
-
@nickthetrib said in Μονόλογοι ...:
#gamo_to_spiti_tous
Οχι αλλαξαν για 3-4η φορά στα 2,5 χρόνια που δουλεύω στην εταιρεία του γάτου τα web services του ΕΟΠΥΥ χώρα να ειδοποιήσουν οποιονδήποτε φτιάχνει γέφυρες πάνω σε αυτά τα services και γαμήθηκε ο γάτος να φτιάξει γρήγορα νέα γέφυρα!!!
Σε εμάς χάθηκε η γέφυρα με την ΑΑΔΕ που παίρνω αυτόματα ενημερότητα προμηθευτή.
Η δική μας υποστήριξη ακόμα δεν τα κατάφερε. -
@famas said in Μονόλογοι ...:
@nickthetrib said in Μονόλογοι ...:
#gamo_to_spiti_tous
Οχι αλλαξαν για 3-4η φορά στα 2,5 χρόνια που δουλεύω στην εταιρεία του γάτου τα web services του ΕΟΠΥΥ χώρα να ειδοποιήσουν οποιονδήποτε φτιάχνει γέφυρες πάνω σε αυτά τα services και γαμήθηκε ο γάτος να φτιάξει γρήγορα νέα γέφυρα!!!
Σε εμάς χάθηκε η γέφυρα με την ΑΑΔΕ που παίρνω αυτόματα ενημερότητα προμηθευτή.
Η δική μας υποστήριξη ακόμα δεν τα κατάφερε.Και αυτοί στην ααδε τα έχουν κάνει αιδΐο.
Τώρα που πέσαν πάνω τους όλοι για real time διαβίβαση των παραστατικών έχει γίνει και εκεί της επί χρήμασι -
Από χθες παλεύαμε να βγάλουμε δυο τιμολόγια για ένα συμβόλαιο σήμερα το πρωί. Να θέλεις να είσαι νόμιμος και να μην σε αφήνουν.
Και θέλουν να κάνουν και μεταβιβάσεις σε μια μέρα τρομάρα τους…. -
Αυτό το block list τελικά είναι κορυφαία δυνατότητα.
Μπαίνω σε θέματα και βλέπω μέλη που δεν έχω μπλοκάρει να κάνουν ατελείωτους διαλόγους με τον εαυτό τους...
π.χ. στο θέμα της πολιτικής ή σε κάποια θέματα βλέπω τον @lap να γράφει ασταμάτητα...
χα!χα! εντάξει αυτό πραγματικά προκαλεί γέλιο...Μπράβο στην "νέα" μορφή του φόρουμ... χα!χα!...
Και εις ανώτερα. -
Μα όντως γράφω ασταμάτητα και συζητάω με τον εαυτό μου. Τέρμα σπαστικός ο λαπ, με εκνευρίζει.
Οι ψυχαναλυσεις κοστίζουν
-
@lap said in Μονόλογοι ...:
Μα όντως γράφω ασταμάτητα και συζητάω με τον εαυτό μου. Τέρμα σπαστικός ο λαπ, με εκνευρίζει.
Οι ψυχαναλυσεις κοστίζουν
Όντως, πολύ «κωλόπαιδο» αυτός ο Λαπ….
-
@storm said in Μονόλογοι ...:
-
Ευτυχώς την λένε μπλοκ Λιστ και όχι Μπλάκ γιατί θα έβγαζε ρατσιστικά μηνύματα.
-
Που είναι αυτή η block list;
Μόνο block user βλέπω όταν μπαίνω στο προφιλ κάποιου.Επίσης πώς μπορούμε να δούμε ποιοι μας έχουν μπλοκάρει;;;
Έχω μια υπόνοια πως ...ο @storm με έχει μπλοκάρει!
Τόσα like του κανω στα αυτοκινητιστικά θέματα και παραθέσεις και δεν έχω λάβει κάποια αντίδρασηΚάντε κάποιος ένα quote ρε παιδιά να απαντήσει ο storm!!!!
-
Settings, 3 τελείες δεξιά από το όνομα σου, blocks
Εκεί φαίνονται τα ονόματα που έχεις μπλοκάρει. -
@vagkirk said in Μονόλογοι ...:
Που είναι αυτή η block list;
Μόνο block user βλέπω όταν μπαίνω στο προφιλ κάποιου.Επίσης πώς μπορούμε να δούμε ποιοι μας έχουν μπλοκάρει;;;
Έχω μια υπόνοια πως ...ο @storm με έχει μπλοκάρει!
Τόσα like του κανω στα αυτοκινητιστικά θέματα και παραθέσεις και δεν έχω λάβει κάποια αντίδρασηΚάντε κάποιος ένα quote ρε παιδιά να απαντήσει ο storm!!!!
Δεν υιοθετώ απλά βοηθάω
-
Δε μπλοκάρουμε κανένα. Αποτελεί ομολογία έλλειψης επιχειρημάτων στην γνώμη του άλλου.
Εκτός κι αν είναι κάποιο φασιστοειδες που επιτίθεται κατ επανάληψη μόνο και μόνο για να πλήξει την προσωπικότητα εκείνου που έχει διαφορετική άποψη. Ή αν έχει μετρηθεί και στην κλίμακα ανοησιών έχει πάρει διακρίσεις με δόξα και τιμή. -
Τα κάστρα δεν πέφτουν!
-
@polioan said in Μονόλογοι ...:
Κατά τα άλλα λειψυδρια παντού! Όλες αυτές οι βροχές που έχουμε που πάνε;
Κάθε 20-30 χρόνια τα ίδια!
H λειψυδρία ή η λειψανδρία είναι χειρότερη;
-
Αναλόγως τα γούστα
-
@antonakis said in Μονόλογοι ...:
@storm said in Μονόλογοι ...:
Και θα ήταν τέλειο, αν δεν χρειαζόταν να μπεις στο προφίλ.
-
@bassstarlet said in Μονόλογοι ...:
@polioan said in Μονόλογοι ...:
Κατά τα άλλα λειψυδρια παντού! Όλες αυτές οι βροχές που έχουμε που πάνε;
Κάθε 20-30 χρόνια τα ίδια!
H λειψυδρία ή η λειψανδρία είναι χειρότερη;
Μην αρχίσετε να τραγουδάτε τώρα: its raining men....
Μονόλογοι ...