13 days ago

@a-d-p said in AUDI FORUM:

@cirus said in AUDI FORUM:

οταν ολοι οι αλλοι στην ακριβη εκδοση τα δινουν ολα, στους γερμανους ακομα και στην πιο ακριβη πρεπει να πληρωσεις πολλα περισσοτερα για να τα παρεις ολα.

Παρτε γερμανικα για να πληρωνετε για updates χαρτων εξτρα, για να δειχνει το nav και στην αλλη οθονη εξτρα, για θερμαινομενα εξτρα, για να ενεργοποιησεις το adaptive cruise control εξτρα, μεχρι και για wallpaper εξτρα

εχει ομως επιλογες , για 1 μηνα, για 3 μηνες, για ενα χρονο κτλ

αι στο διαολο Γερμανοι θα ελεγα εγω, να βαλετε τις εξτρα χρεωσεις εκει που ξερετε

προτιμηστε κανα αμαξι που στην πλουσια εκδοση στα δινει ολα. Νισαφι με τους Γερμανους και τις εξτρα χρεωσεις τους, μην τους πριμοδοτειτε μπας και τα κοψουν κάποια στιγμη

και πανακριβα αμαξια, και ολα εξτρα χρεωση και πανακριβα σερβις και χειροτερεψη σε σχεση με παλια σε ποιοτητα πλαστικων μεσα και ΜΟΝΟ 4 χρονια εγγυηση αν εχεις τον θεο σου!!!!! και το λετε αυτο καλό αμαξι και το προτεινετε σε καποιον???

τι να πω μαλλον εγω ειμαι περιεργος

Ψάξε τι άλλο αγοράζεις με 29000 σε καινούριο ή μεταχειρισμένο 1 έτους

Πολλά και με καλύτερο εξοπλισμό αν είναι μεταχειρισμένα 1 έτους .

Όπως;

Τώρα πετάμε χαρταετό δεν έχω όρεξη να ψάξω στο car

Δεν θεωρώ πάντως ότι είναι δύσκολο να βρεις

Τυχεροί, εδώ βρέχει 🥲....να περάσετε υπέροχα και τα λέμε το βράδυ.

Και εγώ έτσι νόμιζα, αλλά δεν υπάρχουν πολλές εναλλακτικές να προτείνεις, σε κάποιον που ενδιαφέρεται για A3 allstreet. Γενικά υπάρχουν πολλά που θα προτιμούσα εγώ κ εσύ... έναντι του Audi

Ένα focus μεταχειρισμένο 1 χρόνου full extra θα ήταν η πρώτη μου αναζήτηση πάντως. Να περάσετε όλοι όμορφα

Το είδα και εγώ αυτό, αλλά δεν είναι άμεσα συγκρίσιμο με το Allstreet, άλλη φιλοσοφία.
https://www.car.gr/s/x4kq3khg/

Σιγά την φιλοσοφία. Είναι ελάχιστα υπερυψωμένο

Συνολικά πιο πλήρες αυτοκίνητο το focus σε full extra στα ίδια χρηματα