-
@criuser said in Καιγόμαστε, πνιγόμαστε! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;;;:
@vagkirk said in Καιγόμαστε, πνιγόμαστε! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;;;:
@ilias-a said in Καιγόμαστε, πνιγόμαστε! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;;;:
@pgs said in Καιγόμαστε, πνιγόμαστε! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;;;:
@andya3 said in Καιγόμαστε, πνιγόμαστε! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;;;:
Νομίζουν κάποιοι ότι η Ελλάδα έγινε ή μπορεί να γίνει Γερμανία?
Δηλαδή η Γερμανία...ήταν πάντα 'Γερμανία';
Γιατί η Ελλάδα δεν μπορεί να γίνει Γερμανία;Προσπάθησε ποτέ (να γίνει Γερμανία) και απέτυχε;
θυμαμαι μια περιπτωση που ειχε να κανει με το ασφαλιστικο και ξεσηκωθηκαμε ολοι, βεβαια μερικα χρονια αργοτερα αυτο ηρθε με βιαιο τροπο, ασχετα απο κομματικα το σχολιο μου.
Θα το κομματοποιήσω εγώ , αναφέρεσαι στην μεταρρύθμιση του Ασφαλιστικού από τον Σημιταρο που έβλεπε 30 χρόνια μπροστά.
Θυμηθείτε πως ήταν η Ελλάδα τότε και τι κατάφερε, τι έργα και τι υποδομές ανέπτυξε και μετά φέρτε στο μυαλό σας την χυδαιότητα της παρένθεσης Μητσοτακισμου το 91 με τις υποκλοπές και τα σκάνδαλα το ένα πίσω το άλλο , και την γελοιοτητα της κυβέρνησης Καραμανλή αργότερα.Υπαρχαν τρόποι να γίνουμε Γερμανία λοιπόν, μην το ξεχνάμε.
Χαχαχα
Τελικά ο κινέζος ήταν συνένοχος ή βλάκας ?
Ο διάδοχος του βεβαιωμένα και τα δύο...
@pgs said in Καιγόμαστε, πνιγόμαστε! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;;;:
Αν δεν διέκοπτε τη διακυβέρνηση ΠΑΣΟΚ η ΝΔ θα ήμασταν Γερμανία τώρα δηλαδή.
Είχε σπουδάσει εκεί ο Κινέζος και θα μας είχε φτιάξει...
Με ένα σουάπ ακόμα...
Αχ .....
Διακόπηκε βίαια η διακυβέρνηση του ΓΑΠ και το όραμα ενός απο τους πιο προοδευτικούς πολιτικούς παγκοσμίως από την Γερμανική ΕΕ και τους εγχώριους δεξιούς ολετηρες που στόχος τους ήταν η αρπαγή της κουτάλας , έβαλαν και τον χρήσιμο ηλίθιο τον Τσίπρα να διαλύσει ότι ακόμη έστεκε , και πλέον είναι σε φασητ το σχέδιο Μόρντορποιηση της πατρίδας μας από τον Κούλη.
Επόμενη πράξη στο έργο είναι η συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με την οποία συμφωνώ αλλα οι δεξιοί όπως διδάσκει η εξουσία θα παραδώσουν τον πλούτο της πατρίδας μας με ειδεχθείς όρους και ελάχιστα οφέλη για τον ελληνικό λαό. -
-
Δεν τη διέκοψε κανείς τη διακυβέρνηση του τρισμέγιστου ΓΑΠ. Μόνος του την έκανε.
Οριακά κιόλας, ίσα που πρόλαβε να γλυτώσει το λιντσάρισμα ή την εξορία στην καλύτερη
-
Στις πυρκαγιές έχεις ένα μέλημα να σβήσεις τις φωτιές και να περιθάλψεις τον κόσμο. Ομοίως και με τους σεισμους.
Αυτό το πράγμα όμως είναι πολύπλοκο έχει καταστραφεί η χώρα κυριολεκτικά, τα προβλήματα είναι πολυδιάστατα και δύσκολα, τι να πρωτοκανεις, έχει καταστραφεί ο θεσσαλικος κάμπος, οι σπόροι χάθηκαν το έδαφος δεν ξέρουμε αν θα είναι ξανά γόνιμο, υποδομές κατεστραμμένες, αρρώστιες και εγώ δεν ξέρω τι.
Μιλάμε θα χρειαστεί ολική επαναφορά. Τεράστιο κόστος! Μας πήγε έναν αιώνα πίσω!
Θεωρώ όμως ότι ήταν στο χέρι των κυβερνήσεων και του κράτους να προετοιμαστουν για αυτό και η ζημιά να ήταν στο μισό.
-
@piliourits said in Καιγόμαστε, πνιγόμαστε! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;;;:
@diego1960 said in Καιγόμαστε, πνιγόμαστε! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;;;:
Ούτε καν για διακοπές, μπορεί να βρεί καλύτερα από τη στρούγκα με τους βλαχο-απατεώνες ντόπιους που χρεώνουν το κάθε κοτέτσι ένα κατοστάρικο το βράδυ (μην πω το κεφάλι) στα νησιά. Μαύρη πέτρα λέμε!
Εντάξει, κάπου ωπα, που αλλού θα βρει μπερζερες και ανάκλιντρα μέσα στη θάλασσα και θα τρέφεται με κλαμπ σάντουιτς και παγωμένο καφέ;
Δεν υπάρχει υποκατάστατο για το γκρικ σαμερ."Αναζήτησις ...", Ερρίκος Ανδρέου, 1972 (συστήνεται ανεπιφύλακτα σε όσους αγαπούν το cult ελληνικό σινεμά πχοιότητος)
-
Ίδια γέφυρα...
Απίστευτο.
-
Το λέει συνέχεια ο @fanis75 πως μας έχουν γραμμένους , οκ συμφωνώ, αλλά λες ρε παιδί μου τα παραλεει για χάριν υπερβολής, δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα...
Τελικά έχεις απόλυτο δίκιο, ούτε για κατσαρίδες , σπουτζαμ τους όλα μα όλα ...
Πρωθυπουργός εκτός τόπου και χρόνουhttps://www.efsyn.gr/politiki/paraskinia/403537_prothypoyrgos-ektos-topoy-kai-hronoy
-
-
@antonakis said in Καιγόμαστε, πνιγόμαστε! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;;;:
Ίδια γέφυρα...
Απίστευτο.
Ανέβηκε η μέση θερμοκρασία της επιφάνειας του Αιγαίου κατά 2 βαθμούς από το σύνηθες για την εποχή, και αυτό για λίγες ημέρες, και εν τέλη έγινε αυτό. Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά!
-
Κοιτάτε το κήτος, δεξιά, που έχει απλώσει το χέρι!
-
@lap said in Καιγόμαστε, πνιγόμαστε! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;;;:
. Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά!
Και τα καλύτερα έρχονται.
-
Το λέει συνέχεια ο @fanis75 πως μας έχουν γραμμένους , οκ συμφωνώ, αλλά λες ρε παιδί μου τα παραλεει για χάριν υπερβολής, δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα...
Πρωθυπουργός εκτός τόπου και χρόνουhttps://www.efsyn.gr/politiki/paraskinia/403537_prothypoyrgos-ektos-topoy-kai-hronoy
Καταρχάς φαίνεται από την φάτσα του και το ψεύτικο χαμόγελο ότι παίζει ένα ρόλο, ηθοποιός (είχε και καλό δάσκαλο ως συμμαθητή) τελείως. Έχει πάει εκεί γιατί πρέπει, φαίνεται ότι δεν γουστάρει και θέλει να φύγει.
Όταν λέω ότι μας έχουν χεσμένους, το γνωρίζω, δεν το λέω τυχαία. Και επίσης ας αναρωτηθούμε: "γιατί να ΜΗΝ μας έχουν?". Αυτό ειναι το πιο σοβαρό ερώτημα και εμείς δίνουμε κάθε δικαίωμα να μας έχουν, αφού μας καταστρέφουν την ζωή 50 χρόνια και όλο τους ίδιους ψηφίζουμε και μάλιστα με ασυλία. Οπότε γιατί να κάνουν κάτι περισσότερο? Κάνουν τα ελάχιστα δυνατά για να βγουν στις εκλογές και να μασαμπουκιάσουν. Και εαν δεν βγουν σε αυτές, θα βγουν στις επόμενες - 2 κόμματα εναλλάσονται με τους ίδιους ανθρώπους (μάλιστα όρισμένοι πάνε από το ένα κόμμα στο άλλο). Απλά ειναι τα πράγματα.
-
@lap said in Καιγόμαστε, πνιγόμαστε! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;;;:
Ανέβηκε η μέση θερμοκρασία της επιφάνειας του Αιγαίου κατά 2 βαθμούς από το σύνηθες για την εποχή, και αυτό για λίγες ημέρες, και εν τέλη έγινε αυτό. Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά!
Αμεση κατάργηση με ένα νόμο και ένα άρθρο των θερμικών ΙΧ αυτοκινήτων.
-
-
Η γεωλογία της Θεσσαλίας σε κάθε περίπτωση ευνοεί τις πλημμύρες, στα προιστορικά χρόνια ήταν λιμνοθάλασσα, μετά άνοιξαν τα Τέμπη, έφυγαν τα νερά και έμεινε ο κάμπος
-
@andya3 said in Καιγόμαστε, πνιγόμαστε! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;;;:
Απορώ με τις απορίες σας και την απογοήτευσή σας. Το Ελληνικό κράτος αυτό ήταν και αυτό θα παραμείνει. Αυτές είναι οι δυνατότητές του.
Δεν νομίζω ότι ο βαθμός και η έκταση της διάλυσης του επιτελικού κράτους των αρίστων ήταν ευρύτερα αντιληπτός στην προ των Τεμπών περίοδο. Υποτίθεται ότι τα μνημονιακά προγράμματα μεταρρυθμίσεων και ο θίασος κούλη είχαν σε κάποιο βαθμό βελτιώσει την κατάσταση. Κάτι που εκ του αποτελέσματος κρίνοντας απλά δεν έγινε.
Εν ολίγοις αυτό που συνέβη την τελευταία 5ετία ήταν η δημιουργία μιας εικονικής πραγματικότητας βασισμένης αποκλειστικά σχεδόν σε επικοινωνιακά τερτίπια και περιορισμένης έκτασης σημειακές μεταρρυθμίσεις (πχ περίπτωση Πιερρακάκη με την ψηφιοποίηση συγκεκριμένων υπηρεσιών). Λίγα μικρόμετρα επιφανειακού λούστρου δηλαδή, που τελικά δεν μπόρεσαν να κρύψουν την καθολική σχεδόν σαπίλα.
Από τύχη ζούμε.
-
Εσείς που διαβάζετε αυτά τις "ενημερωτικές" ιστοσελίδες για πείτε πως θα θέλατε να μπει ο ηθοποιός πρωθυπουργός μέσα σε ένα δημαρχείο;
Εγώ π.χ. θα ήθελα να μπει με στρατιωτικά ρούχα και με ένα τουφέκι και να αρχίσει να πυροβολάει.
Κάποιος άλλος που μπορεί να είναι βιτσιόζος, ίσως να ήθελε τον Μητσοτάκη να μπαίνει σαν Ιντιάνα Τζόουνς με μαστίγιο.
Κάποιος άλλος μπορεί να ήθελε τον Μητσοτάκη να μπαίνει κλαίγοντας σαν την Μάρθα Βούρτση. Αν φορούσε και μαύρα ακόμη καλύτερα.
Φυσικά παίζει και ο ρόλος "η άμμος καίει μόνο για τους γκέι", να μπει μέσα ντυμμένος Barbie με τσαντούλα και τακούνια.
Ποιος ρόλο θα θέλατε να παίξει ο Μητσοτάκης, αφού είναι ηθοποιός;
-
@storm said in Καιγόμαστε, πνιγόμαστε! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;;;:
Εγώ π.χ. θα ήθελα να μπει με στρατιωτικά ρούχα και με ένα τουφέκι και να αρχίσει να πυροβολάει.
-
@storm said in Καιγόμαστε, πνιγόμαστε! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;;;:
Εγώ π.χ. θα ήθελα να μπει με στρατιωτικά ρούχα [....]
-
Για τους μπανιστιριτζίδες και λοιπούς ενδιαφερόμενους ...
Καιγόμαστε, πνιγόμαστε! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;;;