-
Καλός είναι κι ο club de france μοναστηρίου 301.
-
Όσοι έχετε/είχατε γαλλικά πάντως κάνατε διατριβή στα συνεργεία...
-
@realzeus said in Posts προς Θεσσαλονικείς:
Όλοι μας ψάχνουμε ένα αξιόπιστο συνεργείο ασχέτου φήμης.
-
@tsardas said in Posts προς Θεσσαλονικείς:
Στέλιο μου έχω να σου προτείνω για όλα πλην Γαλλικών.
-
Αρα ολα σου τα αμαξια ειχαν εχουν προβληματα
ευτυχως που απεφυγες δηλαδη τα γαλλικα για να μην εχεις προβληματα . -
@otso said in Posts προς Θεσσαλονικείς:
Αρα ολα σου τα αμαξια ειχαν εχουν προβληματα
ευτυχως που απεφυγες δηλαδη τα γαλλικα για να μην εχεις προβληματα .Μια τυπιική συντήρηση...
-
Περυσι που πηγα στο Παρισι ενα παλιο γαλλικο δεν ειδα. Αντιθετα ειδα Γερμανικα και Σουηδικα παλια.
Ηθελα να δω ενα Ρενω 25, ουτε Σαφραν δεν κυκλοφορει.
-
@wantone said in Posts προς Θεσσαλονικείς:
Περυσι που πηγα στο Παρισι ενα παλιο γαλλικο δεν ειδα. Αντιθετα ειδα Γερμανικα και Σουηδικα παλια.
Γιατι Γαλλους ειχε ;
-
@otso said in Posts προς Θεσσαλονικείς:
@wantone said in Posts προς Θεσσαλονικείς:
Γιατι Γαλλους ειχε ;
Eιχε πολλους Γαλλους, μια χαρα ηταν.
-
Εμείς πάντως έχουμε γίνει φιλαράκια με συνεργείο ford γιατί εκτός της τυπικής συντήρησης βγάζουν χαζοβλαβες και τα λέμε πιο τακτικά.
Από την άλλη με το συνεργείο των γαλλικών έχουμε γίνει φιλαράκια γιατί τα παμε πιο συχνά για τακτική συντήρηση επειδη κάνουν περισσότερα χιλιόμετρα και δε βγάζουν χαζοβλαβες για να κάθονται συνεργείο -
Προχωρά η κατασκευή της μεγαλύτερης γέφυρας στην Ελλάδα – Δείτε βίντεο από τα έργα
-
@a-d-p said in Posts προς Θεσσαλονικείς:
Προχωρά η κατασκευή της μεγαλύτερης γέφυρας στην Ελλάδα – Δείτε βίντεο από τα έργα
Χαρά στο κουράγιο μας!!!
Μία 25 χρόνια με το μετρό, μία με το Flyover... Είμαι 43 και όταν πεθάνω θα δουν τα παιδιά μου την γέφυρα.
Παρόλο ότι λένε πως θα γίνει πολύ γρήγορα.... -
Πρέπει να είναι έτοιμο πριν τις εκλογές….για αυτονόητους λόγους…
-
Εγώ βλέπω κάτι πρωτόγνωρο για Ελλάδα μετά το μεγάλο φαγοπότι του "Αθήνα 2004". Το έργο τρέχει πραγματικά.
-
Στην Ολυμπιάδα του 2004 2-3 έτη βγήκαν εκτός αρχικών χρονοδιαγραμματων
Μακάρι τα σημερινά να τελειώσουν στην ώρα τους
-
@sabas_thess said in Posts προς Θεσσαλονικείς:
Εγώ βλέπω κάτι πρωτόγνωρο για Ελλάδα μετά το μεγάλο φαγοπότι του "Αθήνα 2004". Το έργο τρέχει πραγματικά.
Για αυτό έχει σταματήσει και η γκρίνια για την κίνηση, γιατί βλέπουμε κίνηση και το έργο προχωράει. Πραγματικά δεν το περίμενα.
(Βέβαια το πορτοκαλί καλούπι έχει κολλήσει εδώ και ένα μήνα πρακτικά στο ίδιο σημείο, ίσως λόγω Αυγούστου και αδειών;)
-
@supergeorge said in Posts προς Θεσσαλονικείς:
Για αυτό έχει σταματήσει και η γκρίνια για την κίνηση, γιατί βλέπουμε κίνηση και το έργο προχωράει. Πραγματικά δεν το περίμενα.
(Βέβαια το πορτοκαλί καλούπι έχει κολλήσει εδώ και ένα μήνα πρακτικά στο ίδιο σημείο, ίσως λόγω Αυγούστου και αδειών;)
Λογικά αυτό το διάστημα μέχρι να τελειώσει η έκθεση και τον ερχομό του Κούλη, θα δουλεύουν 150%....
Όπως και ναχει, όταν τελειώσει το έργο, θα απελευθερωθεί η κίνηση αυτή.
Μακάρι να την κάνει και καλύτερη... -
Έχω την εντύπωση ότι το flyover θα "λειτουργήσει" υπέρ μόνο όσων περνάνε by εφαπτόμενα από την πόλη. Άρα θα κόψει από την βασική κίνηση πόσο 5-10% για όλους εμάς που χρησιμοποιούμε τις ενδιάμεσες εξόδους;
-
Έχω την εντύπωση ότι το flyover θα "λειτουργήσει" υπέρ μόνο όσων περνάνε by εφαπτόμενα από την πόλη. Άρα θα κόψει από την βασική κίνηση πόσο 5-10% για όλους εμάς που χρησιμοποιούμε τις ενδιάμεσες εξόδους;
Θα έχει και 2-3 εισόδους - εξόδους νομίζω.
Επίσης, το καλοκαίρι θα γλυτώσουμε από όλους τους Βαλκάνιους που πηγαίνουν Χαλκιδική και είναι πολλοί περισσότεροι από 5-10%
-
Ας κυνηγήσει η τροχαία περισσότερο την παράνομη στάθμευση στην Κ. Καραμανλή, χθες σήμερα 13:30 με 14:00 είχε πολύ κίνηση και στα κλασικά σημεία (χρώματα ,υδραυλικά ,ηλεκτρολογικά ,καφέ , Σείριο ) πολλούς πελάτες παρκαρισμένους και φορτηγά με τα αλάρμ.
Posts προς Θεσσαλονικείς