-
VW POLO 1.2 Tsi με 70Κ χλμ. Δυστυχώς ο ιδιοκτήτης επιμένει να πληρώνει την Καρέντα.
Δεύτερη φορά αλλαγή καδένας, μόνο που τώρα ήθελε και εγκέφαλο. -
2η φορά καδένα σε 70κ πως γίνεται;
-
@antonakis said in Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?:
2η φορά καδένα σε 70κ πως γίνεται;
Για VAG μιλάμε οχι για japan
-
@famas said in Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?:
VW POLO 1.2 Tsi με 70Κ χλμ. Δυστυχώς ο ιδιοκτήτης επιμένει να πληρώνει την Καρέντα.
Δεύτερη φορά αλλαγή καδένας, μόνο που τώρα ήθελε και εγκέφαλο.Εθελοντής αιμοδότης
-
Αστερι το Polo...
-
Δεύτερη φορά αλλαγή καδένας, μόνο που τώρα ήθελε και εγκέφαλο.Καλά μιλάμε τρόμαξα...
Σε 19 χρόνια για το κορολα δεν έχω δώσει τόσα με κάθε χρόνο σέρβις σε αντιπροσωπεία.
-
Όταν θέλεις ντεμέκ πρίμιουμ και αξιοπιστία -not- αυτά παθαίνεις.
-
Δεύτερη φορά αλλαγή καδένας, μόνο που τώρα ήθελε και εγκέφαλο.Γιατι 2η αλλαγη καδενας?
Μετα απο ποσο καιρο απο την πρωτη? Θεωριτικα επρεπε να εχει εγγυσηση μετα την πρωτη αλλαγη 2 χρονια για το ανταλακτικο.Ο Εγγεφαλος γιατι να θέλει αλλαγη?
Καρεντα οσο ειχα το scirocco μονο για το πρωτο σερβις πηγα, στο 2ο που μου ζητησαν 300 ευρω για λαδια (φιλικη τιμη) τους χαιρετησα και δεν περναω ουτε απεξω
-
Εδώ αυτός αλλάζει και καπάκι κελύφους της καδένας;;; Γιατί;;;
Τρακαρισμένο είναι;
Εγκέφαλος γιατί;;;Νομίζω πως κάποιος έβαλε χέρι στον κινητήρα και τα διέλυσε.
-
@lap said in Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?:
Εδώ αυτός αλλάζει και καπάκι κελύφους της καδένας;;; Γιατί;;;
Τρακαρισμένο είναι;
Εγκέφαλος γιατί;;;Νομίζω πως κάποιος έβαλε χέρι στον κινητήρα και τα διέλυσε.
Δεν χρειάζεται να βάλεις χέρι, διαλύονται από μόνοι τους.
-
-
@georgemit said in Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?:
@margm said in Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?:
Opel Corsa C 1.2 2003 230,000 xιλιόμετρα .
- Λάδια Castrol Magnetic 10/40 4lt
- Φίλτρα ( Αέρα , Καμπίνας , Καυσίμου , Λαδιού) σε Mann- Filter
- Μπουζί 1η φορά δοκίμασα ιριδίου λόγω και χρήσης LPG
Υλικά 100€ , Εργασία 0€ τα πέρασα μόνος μου.
Corsa C 1.4 Twinport 2005, το έδωσα με 230.000 km το 2014
Καθημερινά γράφει 100 χιλιόμετρα λόγω εργασίας , για αυτό και η τοποθέτηση LPG .
Φλάντζα καθρέφτη έιχε βγάλει το δικό σου ; -
@georgemit said in Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?:
Opel Corsa C 1.2 2003 230,000 xιλιόμετρα .
- Λάδια Castrol Magnetic 10/40 4lt
- Φίλτρα ( Αέρα , Καμπίνας , Καυσίμου , Λαδιού) σε Mann- Filter
- Μπουζί 1η φορά δοκίμασα ιριδίου λόγω και χρήσης LPG
Υλικά 100€ , Εργασία 0€ τα πέρασα μόνος μου.
Corsa C 1.4 Twinport 2005, το έδωσα με 230.000 km το 2014
Καθημερινά γράφει 100 χιλιόμετρα λόγω εργασίας , για αυτό και η τοποθέτηση LPG .
Φλάντζα καθρέφτη έιχε βγάλει το δικό σου ;Όσο το είχα όχι, ειχα αλλάξει 2 αντλίες βενζίνης, το γνωστό θέμα με τη κρεμαργιερα, και 2 ράβδους ζαμφορ λόγω χαμηλώματος.
Ο νέος ιδιοκτήτης έχει θέμα με διαρροή λαδιών, μαλλον από τον καθρέφτη, το έχει πάει σε πολλούς αλλά τα τζιμάνια τα μαστορια δεν. -
Γκρρρρρρ, ποιο βαφτιστήρι του Δράκουλα τον χάλασε το ότι θα πήγαινα - πήγα διακοπές!!!
Παρασκευή φεύγοντας από την δουλειά και πηγαίνοντας να πάρω την σύζυγο, βλαμμένος ξεπαρκάρει και ο μπροστινός κοκκαλωνει, αλλά δεν τα καταφέρνει και τον κοπάνησε, αλλά δεν τα κατάφερα και εγώ και τον κάρφωσα!
Απο ότι βλέπω φανάρι και εμπρός προφυλακτήρας σίγουρα, αλλά σίγουρα όχι κάτι χοντρό.
Σήμερα η ζώνη που δένεται η μεγάλη δεν τραβιέται!
Βγήκε το παιδικό, και η μεγάλη που είναι 9 δένεται στην μέση!
Παιδιά του Δράκουλα, να ξέρετε
ΗΘΙΚΟ ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΟ!!!
ΥΓ μετά την επιστροφή που θα πάω στα συνεργεία θα πέσει που θα έρθει η λυπητερή! -
Κρίμα ρε συ.... δεξιός θα ήταν.
Κατά τα αλλά εύχομαι να είναι φθηνή η επισκευή.
-
@fanis75 said in Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?:
@ilias-a said in Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?:
Η εργασια ειναι 104, λογικα συν φπα και ναι για αυτες τις εργασιες που χρεωσαν ειναι πολλα.
Μια χαρά ειναι. Ξεχνάμε που έχει φτάσει το κόστος ζωής? Κλέφτης θα γίνει αυτός? 100 για 1.6 ώρα εργασία ειναι λογική τιμή.
Στη bmw μου για λαδια και φιλτρο a/c δινω 35 ευρω εργατικα με αποδειξη και δεν ειναι ουτε μιση ωρα δουλεια. Σε εξειδικευμενο παντα αλλα μιλαμε για bmw, οχι σουζουκι. Στο 207 μου πχ εδωσα 30 ευρω για τα παραπανω συν αλλαγη μπουζι, χωρις αποδειξη. Με αποδειξη πες θα εδινα 35. Σε εξειδικευμενο και παλι.
Το γιατι ειναι λογικο ενα εξουσιοδοτημενο για ενα αμαξι της σειρας να χρεωνει 3,5 φορες παραπανω για μια εργασια της πλακας απ'ο,τι ενα εξειδικευμενο συνεργειο μιας αισθητα ακριβοτερης εταιρειας, μονο εσυ το ξερεις κι αυτοι που πηγαινουν εκει, εκτος εγγυησης.
-
@driver-m said in Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?:
Η εργασια ειναι 104, λογικα συν φπα και ναι για αυτες τις εργασιες που χρεωσαν ειναι πολλα.
Μια χαρά ειναι. Ξεχνάμε που έχει φτάσει το κόστος ζωής? Κλέφτης θα γίνει αυτός? 100 για 1.6 ώρα εργασία ειναι λογική τιμή.
Στη bmw μου για λαδια και φιλτρο a/c δινω 35 ευρω εργατικα με αποδειξη και δεν ειναι ουτε μιση ωρα δουλεια. Σε εξειδικευμενο παντα αλλα μιλαμε για bmw, οχι σουζουκι. Στο 207 μου πχ εδωσα 30 ευρω για τα παραπανω συν αλλαγη μπουζι, χωρις αποδειξη. Με αποδειξη πες θα εδινα 35. Σε εξειδικευμενο και παλι.
Το γιατι ειναι λογικο ενα εξουσιοδοτημενο για ενα αμαξι της σειρας να χρεωνει 3,5 φορες παραπανω για μια εργασια της πλακας απ'ο,τι ενα εξειδικευμενο συνεργειο μιας αισθητα ακριβοτερης εταιρειας, μονο εσυ το ξερεις κι αυτοι που πηγαινουν εκει, εκτος εγγυησης.
Δηλαδή αν πάμε αύριο σε μια BMW και ρωτήσουμε εργατοωρα ή κόστος για λάδια και φίλτρο ac θα μας πούνε 35€ εργασία...?
-
Τοσος ειναι ο χρονος, βαλε σε συνεργεια του ομιλου να μπει και στο διαγνωστικο να τσεκαρουμε και ρεζερβα (οσα εχουν) βαρια βαρια 1 ωρα με τη δοκιμη, καποιοι καλα κανουν και πιστευουν οτι σωστο ειναι οι 1,6 ωρες. Αραγε σε αλλαγη αμπραγιαζ αν το παμε αναλογικα χρειαζεται ενα 8ωρο?
-
@chrisk6 said in Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?:
Δηλαδή αν πάμε αύριο σε μια BMW και ρωτήσουμε εργατοωρα ή κόστος για λάδια και φίλτρο ac θα μας πούνε 35€ εργασία...?
Σε εξουσιοδοτημενο λες? Οχι, παντως 100+ εργατικα δεν θα ειναι και παλι, τουλαχιστον στα καθημερινα μοντελα της εταιρειας. Και μιλαμε για premium εταιρεια, οχι για τη suzuki που εχει απ'τα πιο οικονομικα μοντελα της αγορας.
Αλλα το θεμα μου ειναι το δουλεμα των εξουσιοδοτημενων γενικα, οχι ποιας εταιρειας ειναι λιγο φτηνοτερα. -
Σε εξουσιοδοτημενο λες? Οχι, παντως 100+ εργατικα δεν θα ειναι και παλι, τουλαχιστον στα καθημερινα μοντελα της εταιρειας. Και μιλαμε για premium εταιρεια, οχι για τη suzuki που εχει απ'τα πιο οικονομικα μοντελα της αγορας.
Αλλα το θεμα μου ειναι το δουλεμα των εξουσιοδοτημενων γενικα, οχι ποιας εταιρειας ειναι λιγο φτηνοτερα.Η εργατοωρα εχει μικρη διαφορα σε σουζουκι, μπεμβε, μερκ, μην πινεστε κοροιδα, τις αθλιοτερες χρεωσεις κατα την αποψη μου τις εχει το γκρουπ βαγκ.
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?