-
Έστω. Να τα βλέπει ο lap τι προβλήματα προκαλεί.
-
Νομίζω ότι είναι από τα λίγα προσιτά αυτοκίνητα που αν τα βάλεις σε ένα parking, σε μερικά χρόνια θα τα δώσεις σε διπλάσια τιμή…
-
Kοψε κατι
-
Ποιο θα δώσεις σε διπλάσια τιμή; Το i20/i30 Ν ;
-
@super-t said in HYUNDAI FORUM:
Ποιο θα δώσεις σε διπλάσια τιμή; Το i20/i30 Ν ;
Όταν δεν παράγονται αυτοκίνητα με ΜΕΚ και δεν μπορείς να τα αγοράσεις, μια συλλεκτική αξία θα την αποκτήσουν τα hot hatches
-
@panormus772 said in HYUNDAI FORUM:
Hyundai Inster (βασίζεται στο casper που υπάρχει στη Ν.Κορέα):
Πως και δεν εχει συζητηθεί στο forum?Συζητάμε μόνο τα ηλεκτρικά της Στελάντις, για ευνοήτους λόγους!
-
Το 3 και το Πάντα θα είναι φτηνότερα από το Χιουντάι.
-
@criuser said in HYUNDAI FORUM:
Το 3 και το Πάντα θα είναι φτηνότερα από το Χιουντάι.
Και χειρότερα.
Κατασκευάζεται στην Κίνα και θα φάει δασμό; Δεν ξέρω, ρωτάω -
Καλημερα σε ολους.Μου βγαζει τιμη διαμορφωτη για το hyundai kona 26.500 με χρωμα https://configurator.hyundai.gr/configurator/kona/kona-48v-hybrid/kona-distinctive-1-0t-120ps-48v-hybrid/
Ειναι κατι αλλο που πληρωνει καποιοςστην αγορα αμαξιου που δεν αναφερεται στο σαιτ?Καποια τελη ταξινομησης
-
@chris__7 said in HYUNDAI FORUM:
Καλημερα σε ολους.Μου βγαζει τιμη διαμορφωτη για το hyundai kona 26.500 με χρωμα https://configurator.hyundai.gr/configurator/kona/kona-48v-hybrid/kona-distinctive-1-0t-120ps-48v-hybrid/
Ειναι κατι αλλο που πληρωνει καποιοςστην αγορα αμαξιου που δεν αναφερεται στο σαιτ?Καποια τελη ταξινομησης
Καλημέρα, υπολόγισε περίπου 350€ ακόμη για πινακίδες και προετοιμασία. Φυσικά πίεσε τους για καμία έκπτωση.
-
@chris__7 said in HYUNDAI FORUM:
Θα πληρώσεις ακόμα το pdi, πινακίδες, ασφάλεια, τέλη κυκλοφορίας και έξοδα φακέλου αν είναι με δάνειο.
-
25.900 λέει με προωθητική ενέργεια τώρα που πάτησα το λινκ
Distinctive έκδοση, δεν το λες και κακή τιμή.
Φρέσκο και πολύ μοντέρνο ξεχωριστό σχεδιασμό, χώρους C κατηγορίας , πολύ καλύτερη επιλογή από ένα 2008 ή τα νέα άχρωμα Citroen και Fiat μοντέλα της Stellantis που για ανάλογο εξοπλισμό θα ζητούσαν 30.000€.
-
@chris_7 αν το έχεις αποφασίσει βιάσου γιατί μέσα στο καλοκαίρι θα θυσιαστούν 20 ίπποι στον βωμό των ρύπων. Πλέον το 1.0 θα βγάζει 100 άλογα.
-
@georgemit said in HYUNDAI FORUM:
@chris_7 αν το έχεις αποφασίσει βιάσου γιατί μέσα στο καλοκαίρι θα θυσιαστούν 20 ίπποι στον βωμό των ρύπων. Πλέον το 1.0 θα βγάζει 100 άλογα.
κανα ετοιμοπαραδοτο λες να παιζει?Γιατι γενικα εχω μια αισθηση οτι δεν πουλαει τοσο οσο το προηγουμενο μοντελο
-
Ίσως βρεις κάνα εκθεσιακό το πιθανότερο σε επαρχιακή πόλη.
-
Ίσως βρεις κάνα εκθεσιακό το πιθανότερο σε επαρχιακή πόλη.
ξερεις ποσους μηνες παραδοσης εχει?
-
Για πες.
Από σένα εξαρτάται αν είσαι διατεθειμένος να περιμένεις.
Όταν πήρα το i30 μου είχαν πει 6 με 9 και ήρθε στους 3μιση. -
Ε δεν νομίζω να αφήσουν έκδοση με 100 άλογα σε αυτοκίνητο 1400 κιλών. Ήδη θέλει σχεδόν 12sec για τα 100km/h θα είναι ακόμα πιο αργό και οριακά επικίνδυνο. Αφετέρου θα καίει περισσότερο από το 1,6 για να αναπτύξει ταχύτητα.
-
Χθες πέτυχα στον δρόμο ένα από τα πρώτα IONIQ 5 N. Κτηνάκι φάνηκε και σίγουρα θα έχει καλό στήσιμο, αλλά να πω την μαύρη αλήθεια μου φάνηκε "αστείο" το ότι περιμένεις ακούς βρυχηθμό/γουργουρητό από μοτέρ/εξάτμιση κι ακούς τον ηλεκτρικό κινητήρα.
-
Πάντως το kona θα έρθει και 1600 138 άλογα.Χωρις όμως mild hybrid σύστημα.Εκει στην Κορέα έχουν αλλεργία με τα υβριδικά?
HYUNDAI FORUM