-
@a-d-p said in CITROËN FORUM:
@criuser said in CITROËN FORUM:
Όταν σταματήσετε τις εξυπνάδες θα σχολιάσω.
Απλά να πω ότι πολλά στην κατηγορία είναι έτσι στις βασικές και πουλάνε μια χαρά.
Ψάξτε το λίγο να ηρεμήσετε...
Κάτι Dacia ξέρω.
Ήταν και το qashqai elite, αλλά το έφαγε η μαρμάγκα στο fl. Έβαζαν κινέζικες ταμπλέτες οι έμποροι για να τα πουλήσουν.
Στα σοβαρά τώρα, συμφωνώ μαζί σου.
Για νοικιαρικο, που προορίζεται η βασική έκδοση και εγώ προτιμώ να βάλω το κινητό μου, σιγά μην ασχοληθώ με το infotainment για 2-3 μέρες. Τώρα οι νεότεροι θα έχουν αντίθετη άποψη.....
Ο τυπικός ΒόρειοΕυρωπαίος συνταξιούχους, που θα το νοικιάσει στη Σαντορίνη δεν θα έχει πρόβλημα.
Φυσικά όταν βγουν στην ιδιωτική αγορά, σαν μτχ, θα "φάνε ξύλο"Ολα είναι θέμα τιμής.
Το Ντάτσια Σαντέρο πουλάει ακριβώς με αυτή την διαμόρφωση.
-
Χθες Θεσσαλονίκη μάχιμο citroen όχι κ σε τόσο καλή κατάσταση (κάπως ακούγονταν...)
Αλλά με ταξίδεψε στα παλιά... Πινακίδα με δυο γράμματα.. κ πολύ στενά λάστιχα! -
Απλά να πω ότι πολλά στην κατηγορία είναι έτσι στις βασικές και πουλάνε μια χαρά.
Κάτι Dacia ξέρω.
Ήταν και το qashqai elite, αλλά το έφαγε η μαρμάγκα στο fl. Έβαζαν κινέζικες ταμπλέτες οι έμποροι για να τα πουλήσουν.
Στα σοβαρά τώρα, συμφωνώ μαζί σου.
Για νοικιαρικο, που προορίζεται η βασική έκδοση και εγώ προτιμώ να βάλω το κινητό μου, σιγά μην ασχοληθώ με το infotainment για 2-3 μέρες. Τώρα οι νεότεροι θα έχουν αντίθετη άποψη.....
Ο τυπικός ΒόρειοΕυρωπαίος συνταξιούχους, που θα το νοικιάσει στη Σαντορίνη δεν θα έχει πρόβλημα.
Φυσικά όταν βγουν στην ιδιωτική αγορά, σαν μτχ, θα "φάνε ξύλο"Ολα είναι θέμα τιμής.
Το Ντάτσια Σαντέρο πουλάει ακριβώς με αυτή την διαμόρφωση.
Not
Τα Dacia πουλάνε περισσότερο στις πλούσιες εκδόσεις. -
@dekouk said in CITROËN FORUM:
Χθες Θεσσαλονίκη μάχιμο citroen όχι κ σε τόσο καλή κατάσταση (κάπως ακούγονταν...)
Αλλά με ταξίδεψε στα παλιά... Πινακίδα με δυο γράμματα.. κ πολύ στενά λάστιχα!Αυτό το λεπτό λαστιχακι που κρέμεται από τον πίσω προφυλακτήρα, για θυμιστε μου για ποιον λόγο το είχαν πολλά αυτοκίνητα της εποχής εκείνης;
Κάποιος μου είχε πει γιατί αλλά δεν πάει τώρα το μυαλό μου.
-
Κάτι Dacia ξέρω.
Tα QQ elite δεν είχαν οθόνη info, αλλά τουλάχιστον είχαν ράδιο (και σύνδεση με usb) και μπορούσες να συνδεθείς με bluetooth με το κινητό.
Κι εξαιτίας αυτής της τσιγκουνιάς της Νissan,το αντικαταστούσαν με τις κινεζιές κατά ή μετά την αγορά (με ότι κίνδυνο συνεπάγεται αυτό,για τριγμούς,σωστή λειτουργία,ζημιές-γρατζουνιές στα πλαστικά κ.λ.π.)Στην καινούρια,βασική unique πλέον έβαλαν info.
-
Πόσο ξεκινάει το νέο c4?
-
@vagkirk said in CITROËN FORUM:
@dekouk said in CITROËN FORUM:
Αλλά με ταξίδεψε στα παλιά... Πινακίδα με δυο γράμματα.. κ πολύ στενά λάστιχα!Αυτό το λεπτό λαστιχακι που κρέμεται από τον πίσω προφυλακτήρα, για θυμιστε μου για ποιον λόγο το είχαν πολλά αυτοκίνητα της εποχής εκείνης;
Κάποιος μου είχε πει γιατί αλλά δεν πάει τώρα το μυαλό μου.
κεραυνους , επαφη με το εδαφος , υποτιθεται ειχε συρμα μεσα που σερνοταν και ακουμπουσε στην ασφαλτο .
Ετσι ο γενναιος οικογενειαρχης μετεφερε μα ασφαλεια την οικογενεια του χωρις να του πεσει ο ουρανος στο κεφαλι. -
Στατικός ηλεκτρισμός.
Ούτως ή άλλως είχε ελαστικά το αυτοκίνητο.
-
@lap said in CITROËN FORUM:
Στατικός ηλεκτρισμός.
Ούτως ή άλλως είχε ελαστικά το αυτοκίνητο.
Εγω σου λεω τι ελεγαν τα αξεσουαρ αυτοκινητων για να τα πουλησουν . Δεν ερχοταν απο τον κατασκευαστη ετσι , ηταν αξεσουαρ γι αυτους που νοιαζονταν .
-
Έχει αρέσει στην σύζυγο αρκετά, είναι στο ίδιο level με το αρκανα, το οποίο αν την άφηνα θα το είχε αγοράσει ήδη.
Πάντως λίγο από το ίντερνετ που είδα, μου φάνηκε πως το Χ έχει χειρότερο Πορτ παγκαζ από το απλό C4. Και με μια πρώτη ματιά δεν βλέπω λόγω ύπαρξης του Χ μοντέλου αλλά έστω...
Μου φαίνεται και πιο πρακτικό να πω την αλήθεια από το aircross που περίμενα να δω από τη Citroen.
Λίγο αχωνευτο το καντράν να πω την αλήθεια αλλά ίσως είναι θέμα συνήθειας. -
-
@panormus772 said in CITROËN FORUM:
Κάτι Dacia ξέρω.
Tα QQ elite δεν είχαν οθόνη info, αλλά τουλάχιστον είχαν ράδιο (και σύνδεση με usb) και μπορούσες να συνδεθείς με bluetooth με το κινητό.
Κι εξαιτίας αυτής της τσιγκουνιάς της Νissan,το αντικαταστούσαν με τις κινεζιές κατά ή μετά την αγορά (με ότι κίνδυνο συνεπάγεται αυτό,για τριγμούς,σωστή λειτουργία,ζημιές-γρατζουνιές στα πλαστικά κ.λ.π.)Στην καινούρια,βασική unique πλέον έβαλαν info.
Ναι το γνωρίζω.
Η unique λογικά είναι αντίστοιχη της premium στο προ fl, έχεις εντοπίσει καμία διαφορά; -
@panormus772 said in CITROËN FORUM:
Κάτι Dacia ξέρω.
Ναι το γνωρίζω.
Η unique λογικά είναι αντίστοιχη της premium στο προ fl, έχεις εντοπίσει καμία διαφορά;Έχουν βάλει και αισθ.parking μπροστά στάνταρ, αλλά αφαίρεσαν την οσφϋική ρύθμιση οδηγού ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη.
Επίσης, ενώ στο premium ήταν 8,8" οθόνη info,τώρα είναι 12,3". -
Το Qashqai που κυκλοφορεί τώρα είναι απίστευτα ολοκληρωμένο και ποιοτικό,τουλάχιστον το αυτόματο.Φουλ εξοπλισμένο από τη μεσαία έκδοση ,στις τοπ εκδόσεις είναι πραγματικό πρίμιουμ.
-
+1 Στον antonmon
-
@antonmone said in CITROËN FORUM:
Το Qashqai που κυκλοφορεί τώρα είναι απίστευτα ολοκληρωμένο και ποιοτικό,τουλάχιστον το αυτόματο.Φουλ εξοπλισμένο από τη μεσαία έκδοση ,στις τοπ εκδόσεις είναι πραγματικό πρίμιουμ.
Αυτό θα έπαιρνα εγώ
https://www.car.gr/s/9pqjsjq8/Αλλά και η βασική έκδοση με τα 27000€ δεν έχει κάποια τραγική έλλειψη, αν δεν μας τα χαλούσε ο @dimsabas με το μηχανικό κιβώτιο
. Για κάποιον που θέλει ένα SUV στα 4,42m είναι καλή επιλογή.
-
Ωραίες ζάντες, βαμμένα εξωτερικά πλαστικά, 160 άλογα αυτόματο, ηλιοροφη, κι εγώ αυτό θα χτυπούσα.
-
Αυτό θα έπαιρνα εγώ
https://www.car.gr/s/9pqjsjq8/Αλλά και η βασική έκδοση με τα 27000€ δεν έχει κάποια τραγική έλλειψη, αν δεν μας τα χαλούσε ο @dimsabas με το μηχανικό κιβώτιο
20 ιντσες Ρόδες; Για 1300 κυβικά 160 άλογα;
Είναι κουκλάκι όμως! -
@polioan said in CITROËN FORUM:
Αυτό θα έπαιρνα εγώ
20 ιντσες Ρόδες; Για 1300 κυβικά 160 άλογα;
Είναι κουκλάκι όμως!Άστα να πάνε, το 2007 πήρα το Astra gtc 1600 με 180 άλογα και φορούσε 205/55-16
Hint θα πω στην σύζυγο ότι είναι 1800 κυβικά
Σήμερα της έδειξα το νέο 3008, μου λέει τεράστιο είναι... πόσα κυβικά είναι;
-Της λέω 1200....136 άλογα- μόνο 1200, μου λέει, έπρεπε να είναι τουλάχιστον 1600
- το δικό μας πόσα κυβικά είναι, την ρώτησα
- 1000αρι turbo....μου λέει με σιγουριά
Αυτά
- μόνο 1200, μου λέει, έπρεπε να είναι τουλάχιστον 1600
-
Ωραία περνάτε!
Εμένα λέει.... δεν με νοιάζει!
CITROËN FORUM