-
Όλη η υπόθεση είναι οι δεξαμενές. Πολλά τα προβλήματα στην Ευρώπη που κυκλοφορούν τέτοια οχήματα με την εμφάνηση σκουριάς στις δεξαμενές τους, παρά τις πολλαπλές στρώσεις μόνωσης που έχουν.
Το κόστος αλλαγής των δεξαμενών είναι πάρα πολύ υψηλό και δεν είναι ότι καλύτερο από άποψη ασφαλείας να υπάρχει δεξαμενή με σκουριά στα 250bar. Στα βαγκ είναι εργοστασιακές μεν αλλά εκτεθειμένες στην ζεστη της ασφάλτου, αλμυρά, λάσπη, πετραδάκια, κράσπεδα του περιβάλλοντος γύρω από το αυτοκίνητο και σε ξένα forums οι ιδιοκτήτες του ειναι απογοητευμένοι από τις σκουριές.
Καλύτερη επιλογή ένα εργοστάσιακο lpg της renault. Ένα sandero δηλαδή. Έχει την δεξαμενή μέσα στο αμάξωμα προστατευμένη και το κοστος μετακίνησης συγκριτικα με το ΦΑ αν και είναι ακριβότερο εντούτοις είναι γενικά φθηνότερο των άλλων καυσίμων. -
thank u lap!!
-
Εξαιρετικό αυτοκίνητο.
Εντυπωσικη αεροδυναμική cx 0,28
Πολύ μικρός κύκλος στροφής.
Καλύτερη θέση οδήγησης από όλα τα suvΠανέμορφο, γενικά ενα ολοκληρωμένο οικογενειακό
Η τιμή του εκτός πραγματικότητας!!!
-
Εξαιρετικό αυτοκίνητο.
Εντυπωσικη αεροδυναμική cx 0,28
Πολύ μικρός κύκλος στροφής.
Καλύτερη θέση οδήγησης από όλα τα suvΠανέμορφο, γενικά ενα ολοκληρωμένο οικογενειακό
Λέω κάτσε να δω ποιό είναι το υπέροχο οικογενειακό αυτοκίνητο........ακομα ξερνάω!
-
Ελάτε ρε παιδιά τώρα , όταν υπάρχουν αυτά τα τέλεια πρακτικά αυτοκίνητα στην αγορά το αποτέλεσμα του τμήματος μάρκετινγκ της VW είναι το απόλυτο παπατζιλικι.
Youtube Video -
@lap said in [
Έβλεπα το βιντεο και μου άρεσε πολύ, αλλά όταν είδα την τιμή δεν το ολοκλήρωσα
-
@gtsartsal said in VW FORUM:
@lap said in [
Έβλεπα το βιντεο και μου άρεσε πολύ, αλλά όταν είδα την τιμή δεν το ολοκλήρωσα
Εγώ με το πρώτο βίντεο κοντεψα να ολοκληρώσω......
-
Είναι ωραίο σαν σχήμα το βάγκεν.
Ολα είναι ακριβά.
Τα Πικάσσο στην εποχή τους ήταν σχεδιαστικά 30 χρόνια μπροστά από τα βάγκ τύπου κα-Τουράν ...
Το Μπερλίγκο είναι επαγγελματικό και βγαίνει ως Σιτροέν, Πεζό, Οπελ , Φίατ και Τογιότα σε παγκόσμια κλίμακα, οπότε δεν ασχολείται με βανάκια που κυκλοφορούν για να μεταφέρουν λουκάνικα και ξυνό λάχανο.
-
Απ' ότι διάβαζα το Buzz-άκι έχει ξεπουλήσει και έκλεισαν οι παραγγελίες για 1-2 χρόνια.
Οπότε η ζήλεια θα σας μείνει... -
Το κρίνω μονο εμφανισιακα και πέρνει ΠΟλΥ μεγάλο βαθμό
ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ το βρίσκω
-
-
@antoniokon said in VW FORUM:
Το κρίνω μονο εμφανισιακα και πέρνει ΠΟλΥ μεγάλο βαθμό
ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ το βρίσκω
Ωχ...
Παρέα με τον @lap γρήγορα στον οφθαλμίατρο!
Εκτός αν δεν αναφέρεσαι στο αυτοκίνητο...
χαχαχαχ οχι αυτό μαρέσει, είναι ρετρό από το παλιό φορτηγάκι της VW και το βρίσκω επιτυχημένο και πολύ όμορφο
συνήθως τα VW τα βρίσκω βαρετα σχεδιαστικά. πιο βαρετα πεθαίνεις. αλλά αυτό μαρέσει
-
Είναι ωραίο σαν σχήμα το βάγκεν.
Ολα είναι ακριβά.
Τα Πικάσσο στην εποχή τους ήταν σχεδιαστικά 30 χρόνια μπροστά από τα βάγκ τύπου κα-Τουράν ...
Το Μπερλίγκο είναι επαγγελματικό και βγαίνει ως Σιτροέν, Πεζό, Οπελ , Φίατ και Τογιότα σε παγκόσμια κλίμακα, οπότε δεν ασχολείται με βανάκια που κυκλοφορούν για να μεταφέρουν λουκάνικα και ξυνό λάχανο.
το πικασο λοιπον που ειχα στην εταιρεια, 1.8, πραγματικα ηταν ευχαριστη εκπληξη οταν εμπαινες πρωτη φορα. αλλα μετα και για τα 3 επομενα χρονια εδωσε το ιδιο πολλες, οχι ακριβως ευχαριστες, εκπληξεις. η εντυπωσιακοτερη ηταν το πατωμα στον οδηγο που υποχωρησε στην εο, καποιο βραδυ επιστρεφοντας μετα απο αυθημερον κουραστικο ταξιδι στη δραμα μαζι με τον χρηστη του - τεχνικο μου διευθυντη αλλα και γαλλοφιλο. οκ, του πηρε 4 μισθωσεις να το ξεπερασει αλλα εχει πλεον ενα 3008. ντηζελ εατ8. με 5500km. που εβγαλε το γνωστο σηματακι για το απεραντο γαλαζιο.
το φαου εμενα μου αρεσε πολυ. οπως μου αρεσε και ενα παλιο τρανσπορτερ που ειχα, του 1972, με απειρα χιλιομετρα αλλα παληκαρι. σε αντιθεση με ενα λάιτ έις τουοτα που εσκασε φλατζες καμποσες φορες και φουσκωναν σαν μαγουλα τα πλαινα του και ακουγωταν κλαπ-κλουπ οταν πηγαινες πανω απο 100. και το επομενο τρανσπορτερ με μπροστα τη μηχανη ηταν θεικο. και μετα πηρα τι ες άι απο τα πρωτα. και ντι ες τζι απο ολες τις γενιες.
-
-
-
Εσείς που βρίσκετε χάλια το Buzz, φαντάζομαι ότι αναγνωρίζετε ότι το design του είναι η μοντέρνα (νεο-ρετρό, αν προτιμάτε) απόδοση ενός από τα κλασικότερα οχήματα στην ιστορία της αυτοκίνησης; Μαζί με Beetle, Mini, 2CV, 500...
-
Είναι χάλια γιατί απλά είναι χάλια. Ως πρόσθετο επιχείρημα, είναι χάλια γιατί είναι φαγκ.
-
-
Fanis είσαι λάτρης της Toyota και σου φαίνονται άσχημα τα φαγκ! Νομίζω πιο άσχημα από τα toyota είναι μόνο τα suzuki. Άντε αγκαζέ με τη Dacia και κάποια μοντέλα της Skoda.
Διαστροφή!!
-
VW FORUM