-
@wantone said in PEUGEOT FORUM:
Θεωρει οτι ειναι καλυτερα εξοπλισμενο απο το Τεσλα Υ, στα ιδια χρηματα.
Καλώς το θεωρεί, γιατι δεν είναι. Οπότε μπορεί να θεωρεί ό,τι θέλει αλλά η πραγματικότητα ειναι διαφορετική.
-
@gatoz said in PEUGEOT FORUM:
@katafractos17 said in PEUGEOT FORUM:
Αν πήρε το GT, δεν ξέρω τι έξτρα έβαλε, αλλά από μόνο του υπέρ φουλ εξοπλισμένο.
οτι και να πηρε ας το χαρει
...οσο λειτουργει
-
Τώρα που το θυμήθηκα ο φίλος που τελικά αγόρασε CHR ενώ είχε ξεκινήσει για καινούργιο 2008 ή μτχ 3008 το πρώτο πράγμα που διαπίστωσε στα μτχ αυτά ήταν πως οι δίσκοι τους ήταν σε άθλια κατάσταση, σαν να είχαν μπει τόρνο ή κάπως έτσι μου το είπε , είναι μηχανικός πλοίων και έπεσε το μάτι του αμέσως εκεί ενώ τα αυτοκίνητα που είδε είχαν από 30 έως 60 χιλιάδες χλμ μόνο.
Το απέδωσε πως πρέπει να είχαν γυρισμένα χλμ αλλά μάλλον η εξήγηση πρέπει να είναι αυτή που αναφέρεται στο βίντεο.
-
@ilias-a said in PEUGEOT FORUM:
Αν ηταν "λανθασμενο" το σχημα της παστας στο τακακι πιστευετε οτι δε θα το ειχε διορθωσει μια αυτοκινητοβιομηχανια?
μη νομίζεις ότι τα παίρνουν γρήγορα χαμπάρι
-
@dimitrioskosmas said in PEUGEOT FORUM:
@ilias-a said in PEUGEOT FORUM:
Αν ηταν "λανθασμενο" το σχημα της παστας στο τακακι πιστευετε οτι δε θα το ειχε διορθωσει μια αυτοκινητοβιομηχανια?
μη νομίζεις ότι τα παίρνουν γρήγορα χαμπάρι
Γρηγορα το καταλαβαινουν, αλλά ηδη εχουν παραχθει εκατονταδες/χιλιαδες αυτοκινητα με το προβλημα . Αυτα θα πουληθουν (ηδη ειναι στο δρομο) . Και μεχρι να ζητησουν και να προμηθευτουν βελτιωμενο ανταλλακτικο, μεχρι να μπει στην παραγωγη και μεχρι να φτασει στον πελατη περναει πολυς χρονος
-
Κάποιοι κακεντρεχεις θα πουν ότι χάλασε η οθόνη
-
@panos2171 said in PEUGEOT FORUM:
Όχι απαραίτητα! Εγώ λέω ότι το πείραξες με Photoshop
-
@panos2171 said in PEUGEOT FORUM:
Σιγούρα χάλασε, γιατί θα έπρεπε να δείχνει 1111,1 αντί για 1474,0
-
Κατά "διαβολική" σύμπτωση, εμένα έδειξε αυτό κάποια στιγμή (ΔΕΝ είναι photoshop)...
-
10 χρόνια εγγύηση ή 240000 χλμ για τους κινητήρες ντίζελ στο θέμα της αλυσσίδας και επιστροφή χρημάτων σε όσους έχουν κάνει οι ίδιοι το κόστος επισκευής τους τα τελευταία 2 χρόνια.
-
@criuser said in PEUGEOT FORUM:
10 χρόνια εγγύηση ή 240000 χλμ για τους κινητήρες ντίζελ στο θέμα της αλυσσίδας και επιστροφή χρημάτων σε όσους έχουν κάνει οι ίδιοι το κόστος επισκευής τους τα τελευταία 2 χρόνια.
Στην Ελλάδα?
-
@fanis75 said in PEUGEOT FORUM:
@criuser said in PEUGEOT FORUM:
Στην Ελλάδα?
τον κινέζο.....μόνο αν επέμβει ο cruiser θα δουν προκοπη στην ελλάδα
-
Δεν αναφέρει το άρθρο ότι είναι για συγκεκριμένες χώρες μόνο.
Αλλωστε ήδη ισχύει στην Ελλάδα το 8 χρόνια/150000 χλμ για πληρωμή μόνο της εργασίας.
-
Καλησπέρα!
Μετά από αρκετή έρευνα, παρέλαβα πριν λίγες μέρες το αυτόκινητο στο οποίο κατέληξα, ένα Peugeot 408 Allure, με τον υβριδικό κινητήρα βενζίνης.
Στα λίγα ως τώρα χιλιόμετρα που έχω κάνει, μπορώ να πω ότι το αυτοκίνητο είναι καταπληκτικό. Οι χώροι του, τα κρατήματα, οι αναρτήσεις, η αίσθηση του τιμονιού, το σαλόνι κλπ. απλά δεν παίζονται. Προφανώς τα παραπάνω είναι παντελώς υποκειμενικά.
Το μόνο ας πούμε αρνητικό, παρότι τελείως minor, είναι το υπερβολικά χοντρό πλαστικό περίβλημα του κεντρικού καθρέφτη. Είναι μια μικρή παραφωνία σε ένα πανέμορφο κατά τ'άλλα σαλόνι.
Εντυπωσιακή η πινελιά με το σήμα της Peugeot να προβάλλεται το βράδυ στο έδαφος από τους πλαϊνούς καθρέφτες, όταν ανοίγουν οι πόρτες.
-
Καλοτάξιδο!
Πολύ όμορφο είναι!
-
@vigor-0 said in PEUGEOT FORUM:
Καλησπέρα!
Μετά από αρκετή έρευνα, παρέλαβα πριν λίγες μέρες το αυτόκινητο στο οποίο κατέληξα, ένα Peugeot 408 Allure, με τον υβριδικό κινητήρα βενζίνης.
Στα λίγα ως τώρα χιλιόμετρα που έχω κάνει, μπορώ να πω ότι το αυτοκίνητο είναι καταπληκτικό. Οι χώροι του, τα κρατήματα, οι αναρτήσεις, η αίσθηση του τιμονιού, το σαλόνι κλπ. απλά δεν παίζονται. Προφανώς τα παραπάνω είναι παντελώς υποκειμενικά.
Το μόνο ας πούμε αρνητικό, παρότι τελείως minor, είναι το υπερβολικά χοντρό πλαστικό περίβλημα του κεντρικού καθρέφτη. Είναι μια μικρή παραφωνία σε ένα πανέμορφο κατά τ'άλλα σαλόνι.
Εντυπωσιακή η πινελιά με το σήμα της Peugeot να προβάλλεται το βράδυ στο έδαφος από τους πλαϊνούς καθρέφτες, όταν ανοίγουν οι πόρτες.
Καλα και ασφαλη χιλομετρα να εχετε παρεα.
-
Καλοταξιδο να είναι!
-
@Vigor-0 Κούκλα είναι!!!
Καλοτάξιδο!
Να το χαρείς με υγεία! -
Καλοταξιδο να το χαίρεσαι.
-
Πολυ μουρατο και πολυ εξυπνη επιλογη σε σχεση με 308 και 3008 !!!! Καλοταξιδο !!!
PEUGEOT FORUM