-
@babisstinson said in PEUGEOT FORUM:
@limited_one said in PEUGEOT FORUM:
@gatoz said in PEUGEOT FORUM:
Βρήκα ένα Peugeot Expert του 18 VAN, να πάω να το κοιτάξω η να μην ασχοληθώ καθόλου λόγω adblue?
Θα κάνει 28000 με 30000 χιλιόμετρα τον χρόνο…Εν τέλη την πήρα, έχει κάνει λιγότερα από 2000 χιλιόμετρα και σήμερα έγινε το θαύμα..
Adblue service και λαμπάκι κινητήρα.
Καλά θα πάει αυτό..Είχαν σβήσει την βλάβη τότε, και πρίν καμιά εβδομάδα άναψε πάλι.
Πήγε στην peugeot το αυτοκίνητο, δοχείο ad blue θέλει, αλλά πρέπει να περιμένουμε έγκριση από Αθήνα για έκπτωση και μετά θα παραγγείλουν το ανταλλακτικό.
Ευτυχώς που έχω διαθέσιμο ένα επιπλέον αυτοκίνητο για παν ενδεχόμενο.να μιλησω?
δεν θα μιλησω...Το ήξερα οτι οι πιθανότητες να συμβεί ήταν πολλές πριν αποφασίσω να την πάρω.
Να το γνωρίζουν οι υποψήφιοι αγοραστές μόνο ώστε να μην βρεθούν προ εκπλήξεως..Να ρωτήσω κάτι, με καλή πρόθεση: Δεν υπήρχε άλλο επαγγελματικό όχημα σε αυτήν την κατηγορία τιμής; Εννοώ τι σε τράβηξε στο να αγοράσεις αυτό, ενώ ήξερες ότι πιθανώς να εμφανίσει πρόβλημα. Είναι και για την εργασία σου κιόλας, δηλαδή συνήθως προτιμάται κάτι που να αποδεικνύεται "σκυλί".
Στα ΙΧ να καταλάβω ότι ο κόσμος προτιμάει κάτι που να του αρέσει εμφανισιακά και δεν ξέρει για AdBlue, κλπ. Στα επαγγελματικά όμως;Στα επαγγελματικά δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές.
Το πήρα γιατί ήταν ετοιμοπαράδοτο, στο νησί, και ενώ ήταν από leasing τα χιλιόμετρα τα έκανε στο νησί.
Επαγγελματική κλούβα πενταετίας με 60κ χιλιόμετρα δεν βρίσκεις εύκολα.
Αν υπήρχε άλλη επιλογή σε ελληνικό όχημα προφανώς και θα το προτιμούσα, την συγκεκριμένη χρονική στιγμη δεν υπήρχε κάτι άλλο όμως.Με πήραν από το συνεργείο, το κόστος θα είναι 370€
Αναμονή για ανταλλακτικό τώρα. -
Παιδιά εγώ με 308 1.6 120 μόνο απογοήτευση μπορώ να πω και ταλαιπωρία από προβλήματα που δεν λύνονται....
Δεύτερο δοχείο adblue με τιμή 1200€ και η κεντρική αντιπροσωπεία δεν ακούει τίποτα και απλά το καταγραφεί ως παράπονο.....
Είναι δυνατό να ταλανιζει ένα πρόβλημα και να μην βγάζουν ένα βελτιωμένο ανταλλακτικό??
Απαράδεκτο, ένα χρόνο πριν εννοείται άλλο ένα μεγάλο ποσό για στεγανοποιηση καπάκι.....
Ένα πρόβλημα που το έχουν από το 206 εδώ και 25 χρόνια......
Δεν έχω κάποιο άλλο πρόβλημα και μπλέκουμε με κακοφτιαγμενα ανταλλακτικά...... -
Αν επιτρέπεται, τι χρονιάς μοντέλο είναι και πόσα χλμ έχει?
-
@johnas said in PEUGEOT FORUM:
Απαράδεκτο, ένα χρόνο πριν εννοείται άλλο ένα μεγάλο ποσό για στεγανοποιηση καπάκι.....
Τι εννοεις?
Εχανε η φλαντζα κυλινδροκεφαλης ή η φλαντζα ψευτοκαπακου? -
@alexandros-k said in PEUGEOT FORUM:
Τι εννοεις?
Εχανε η φλαντζα κυλινδροκεφαλης ή η φλαντζα ψευτοκαπακου?Η δεύτερη πιστεύω, κλασική περίπτωση βλάβης 1.6 hdi
-
@piliourits said in PEUGEOT FORUM:
Τι εννοεις?
Εχανε η φλαντζα κυλινδροκεφαλης ή η φλαντζα ψευτοκαπακου?Η δεύτερη πιστεύω, κλασική περίπτωση βλάβης 1.6 hdi
Μακαρι (γιατι δεν ειναι κατι σπουδαιο) , αλλά αυτη δεν κοστιζει πολυ
-
Τι εννοεις?
Αυτη η μαλακια ειναι κατι απιστευτο , 2 αλλαξα μονος μου και δεν πιστευα στα ματια μου , απ οταν την πηρα στα χερια μου απορουσα πως θα πατησει και θα σφραγισει με το χειλος που εχει και διπλωνει οταν σφιγγεις.
Και τις 2 ειχε παλι διαρροη οποτε πηγα σε συνεργειο μηπως ειχε καποιο κολπο . Ουτε εκει οποτε τα παρατησα .
Φανταστειτε να προσπαθεις να στεγανοποιησεις με λαστιχο υαλοκαθαριστηρα .
Παλιοτερα θα εφτιαχνα μια μονος πατεντα , τωρα δεν εχω ορεξη βαριεμαι να ασχοληθω αλλο . -
@otso said in PEUGEOT FORUM:
Τι εννοεις?
Αυτη η μαλακια ειναι κατι απιστευτο , 2 αλλαξα μονος μου και δεν πιστευα στα ματια μου , απ οταν την πηρα στα χερια μου απορουσα πως θα πατησει και θα σφραγισει με το χειλος που εχει και διπλωνει οταν σφιγγεις.
Και τις 2 ειχε παλι διαρροη οποτε πηγα σε συνεργειο μηπως ειχε καποιο κολπο . Ουτε εκει οποτε τα παρατησα .
Φανταστειτε να προσπαθεις να στεγανοποιησεις με λαστιχο υαλοκαθαριστηρα .
Παλιοτερα θα εφτιαχνα μια μονος πατεντα , τωρα δεν εχω ορεξη βαριεμαι να ασχοληθω αλλο .Με φλατζόκολλα ισως
-
Παρέλαβα σήμερα την κλούβα.
Πλήρωσα κάτι λιγότερο από 370€ και το νέο δοχείο adblue συνοδεύεται από 1 χρόνο εγγύηση.
Ο υπευθυνος συνεργειου είπε πως το νέο ανταλλακτικό έχει βελτιώσεις στην κατασκευή (αλήθεια η όχι θα φανεί εν καιρό) -
Τα καινούργια diesel τουλάχιστον έρχονται με το "βελτιωμένο" δοχείο;
-
Όχι φυσικά. Όποιος παίρνει Πεζώ έχει δώρο την οδική για δύο τρία χρόνια. Μην είμαστε πλεονέκτες.
-
Για 5 χρόνια μαζί με την εγγύηση.
Αφού δεν την χρειάζεται.
-
@kkostask said in PEUGEOT FORUM:
Αν επιτρέπεται, τι χρονιάς μοντέλο είναι και πόσα χλμ έχει?
Ειναι του 2016, euro 6 91000 χλμ...
Ενώ μηχανικά το αυτοκίνητο είναι άψογο ασχολείσαι με χαζές βλάβες που δεν εννοεί η peugeot να βελτιώσει..... -
Τι εννοεις?
Εχανε η φλαντζα κυλινδροκεφαλης ή η φλαντζα ψευτοκαπακου?Ναι όλα τα μοντέλα αυτά όπως και 3008 , 208 μετά από μικρό αριθμό χλμ θέλουν στεγανοποιηση στο καπάκι γιατί χάνουν λάδια.
Μέχρι 60000 χλμ το έχουν παρουσιάσει όλα.
Αυτό το αντιμετωπίζω σε αυτή την εταιρεία από το 206 που είχα από το 2005, χωρίς να έχουν κάνει ούτε μια ανάκληση.
Δεν έχουν καμία σοβαρή αντιμετώπιση......
Και μιλάμε για 700ευρω σε αντιπροσωπεία.... -
Εγώ έχω το 208 με τον ίδιο κινητήρα. Εμφανίστηκε η διαρροή από το ψευτοκάπακο σχετικά νωρίς, είναι όμως τόσο μικρή που ο μάστορας που εμπιστεύομαι μου είπε απλά να μην ασχοληθώ γιατί έχει σταματήσει. Ρώτησα φυσικά για το κόστος και θυμάμαι που μου είπε γύρω στα 400 και είναι και αντιπροσωπεία.
-
Ένα - ένα τα λέτε ρε παιδιά...
Μετά τα ad blue και τις καδένες, προβλεπόμενο αναλώσιμο και το καπάκι.
-
Είναι παλιό πρόβλημα και αφορά τον προηγούμενο κινητήρα.
-
Τι εννοεις?
Εχανε η φλαντζα κυλινδροκεφαλης ή η φλαντζα ψευτοκαπακου?Ναι όλα τα μοντέλα αυτά όπως και 3008 , 208 μετά από μικρό αριθμό χλμ θέλουν στεγανοποιηση στο καπάκι γιατί χάνουν λάδια.
Αυτό το αντιμετωπίζω σε αυτή την εταιρεία από το 206 που είχα από το 2005, χωρίς να έχουν κάνει ούτε μια ανάκληση.
Και μιλάμε για 700ευρω σε αντιπροσωπεία....700ε να αλλαξουν φλαντσα σε ψευδοκαπακο;
-
@otso said in PEUGEOT FORUM:
Τι εννοεις?
Και μιλάμε για 700ευρω σε αντιπροσωπεία....700ε να αλλαξουν φλαντσα σε ψευδοκαπακο;
Ε να μην εχει και 40-50 ευρω η φλατζα?
Αλλα 650 εργασια...
Οτι να ναι. -
Πρίμια και τα λιοντάρια...
Ένα κατοσταρικο την άλλαξα σε Vag το χειμώνα σε εξωτερικό συνεργείο...ανταλλακτικά και εργασία.
PEUGEOT FORUM