-
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Μιλάμε ο τύπος στο σύντομο βίντεο - δήλωση τρέμει ολόκληρος, του πήγε το σκατό στην κάλτσα.
Καλά να πάθει , του κυρ Παντελή η μάνα δεν έκλαψε ποτέ, εγώ πάντως με αυτά που έχουν γίνει μετά τα Τέμπη έχω τρομοκρατηθεί, μάλιστα με την κατάσταση απόλυτης έλλειψης εναλλακτικής έχω λουφαξει τελείως.
Για μια στιγμή κάπου είπα πως κάτι θα γίνει με την τεκμαρτή φορολόγηση των μικρών επιχειρήσεων αλλά και εκεί ... κοκκορια νανάκια οι νοικοκυραίοι δεξιοί, φώναξαν και έβρισαν στην αρχή , τώρα μόλις λίγους μήνες μετά κάτι αστείες δικαιολογίες, περιμένουν λέει τη μείωση των φορολογικών συντελεστών και του ΦΠΑ , ακούστηκαν λέει τα παράπονα τους ...
Και εγώ μαζί τους δηλαδή...κυρ Παντελής , έχω και δύο παιδάκια να μεγαλώσω.
λιγο αφελης νομιζω ειναι και δεν λεει και κατι νεο, τα ξερουν πολλοι τι γινεται, για μερικα πραγματα δεν μιλας με ονοματα αν δεν εισαι ετοιμος με δικηγορους φουσκωτους κλπ δηλ τοσος κοσμος που εχει προστασια με τυπους με τσαντες στην μεση και μεσα οπλα γιατι το κανουν;
-
@wantone said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Μιλάμε ο τύπος στο σύντομο βίντεο - δήλωση τρέμει ολόκληρος, του πήγε το σκατό στην κάλτσα.
Καλά να πάθει , του κυρ Παντελή η μάνα δεν έκλαψε ποτέ, εγώ πάντως με αυτά που έχουν γίνει μετά τα Τέμπη έχω τρομοκρατηθεί, μάλιστα με την κατάσταση απόλυτης έλλειψης εναλλακτικής έχω λουφαξει τελείως.
Για μια στιγμή κάπου είπα πως κάτι θα γίνει με την τεκμαρτή φορολόγηση των μικρών επιχειρήσεων αλλά και εκεί ... κοκκορια νανάκια οι νοικοκυραίοι δεξιοί, φώναξαν και έβρισαν στην αρχή , τώρα μόλις λίγους μήνες μετά κάτι αστείες δικαιολογίες, περιμένουν λέει τη μείωση των φορολογικών συντελεστών και του ΦΠΑ , ακούστηκαν λέει τα παράπονα τους ...
Και εγώ μαζί τους δηλαδή...κυρ Παντελής , έχω και δύο παιδάκια να μεγαλώσω.
λιγο αφελης νομιζω ειναι και δεν λεει και κατι νεο, τα ξερουν πολλοι τι γινεται, για μερικα πραγματα δεν μιλας με ονοματα αν δεν εισαι ετοιμος με δικηγορους φουσκωτους κλπ δηλ τοσος κοσμος που εχει προστασια με τυπους με τσαντες στην μεση και μεσα οπλα γιατι το κανουν;
Δεν το δέχομαι αυτό με την έννοια πως έχουμε ζήσει εποχές πρόσφατες που υπήρχαν πολλά αντίπαλα στρατόπεδα στην ενημέρωση, ακόμη και στρατόπεδα αντίπαλα εντός των ίδιων των κομμάτων, ακόμη και κατευθυνόμενοι, και διαπλεκόμενοι και μπροσταρηδες συμφερόντων που σίγουρα ήταν οι μεγάλοδημοσιογράφοι, υπήρχε ένας έλεγχος, έβγαιναν σκάνδαλα, ανέβαζαν και κατέβαζαν υπουργούς , βουλευτές, διοικητές κλπ.
Υπήρχε ένας φόβος, έστω για να κρατάει η εξουσία τα προσχήματα.
Και με την εποχή της εξάπλωσης του ίντερνετ, μου ήρθε στο μυαλό τώρα εκείνο το site , το τρωκτικό δεν το έλεγαν, θυμάστε τι τεράστια δύναμη είχε στην κοινή γνώμη, μετά από χρόνια μάθαμε με την δολοφονία του ιδιοκτήτη του ποιος το είχε.
Τα τελευταία χρόνια αυτό που γίνεται είναι αδιανόητο, γίνονται αισχη και δεν ανοίγει ρουθούνι.
Ακόμη και σε επίπεδο δήμων , περιφερειών παντού στη χώρα το φαινόμενο ταισματος των ΜΜΕ- που
μάλλον υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο εγχειρίδιο προπαγάνδας για αυτό ακόμη και για τον τελευταίο βλαχοδημαρχο - έχει εξαφανίσει κάθε αντίθετη άποψη και διαμαρτυρία.Έτσι τώρα σε αυτόν τον χύμα και ακατάστατο ειρμό, μου ήρθε η εικόνα αυτών που περπατούσαν μέσα στην σήραγγα του μετρό τις προάλλες, θα είχαν πέσει τα τσιμέντα με ένα τέτοιο γεγονός σε άλλες εποχές, τι για μωρόμάνες, τι για ηλικιωμένους, τι για ΑΜΕΑ θα ακούγαμε, με χέρια να χτυπάνε τα τραπέζια σε πάνελ και αίθουσες σύνταξης.
Τώρα μόνο πλακιτσα και memes , και πρώτες ειδήσεις οι βαρύτατες ποινές σε κάνα δυο κακομοίρηδες που έγραψαν με μαρκαδόρο δύο μπετουγιες στο Σαλονικιωτικο μετρό σύμβολο της πατρίδας μας.Αποκτηνωση, μαλακυνση, ηλίθιοποίηση μέχρι το μεδούλι!
-
-
Για τον καθηγητή Μαρινάκη είχα καλή άποψη μέχρις ότου άρχισε να ανακαλύπτει ότι δεν ζούμε σε αγγελικά πλασμένο κόσμο. Κατηγόρησε ανθρώπους, ίσως όχι άδικα κατά τη λογική του κόσμου, αλλά όταν φτάσανε οι άλλοι στον εισαγγελέα, ο Μαρινάκης προτίμησε να κατεβάσει το επίμαχο βίντεο ο ίδιος.
Τώρα για τις κατηγορίες του κατά του τραπεζικού συστήματος, τα γνωρίζουμε όλοι. Αλλά από τη μια κατηγορείς το σύστημα κι από την άλλη προμοτάρεις άλλη τράπεζα η οποία έχει Ρώσο αφεντικό, η διείσδυση και προπαγάνδα των οποίων στη χώρα μας τελευταία χρόνια ειδικά μετά την Ουκρανία έχει εκτοξευθεί.
Ε, δεν θέλει και πολύ να σου κολλήσουν ταμπέλα και να χάσεις την αξιοπιστία σου. -
@famas said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
καθηγητή Μαρινάκη ... προμοτάρεις τράπεζα η οποία έχει Ρώσο αφεντικό
Όλη η ουσία ...
-
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
αλεκος παπαδοπουλος .... τιμιος αν και ταξικος εχθρος.
Τον θεωρείς ταξικό εχθρό;
Δεν ήξερα πως ο Αλέκος Παπαδόπουλος ήταν κάποιος φτωχός εργάτης!
-
Ω ρε σεις από πίσω είναι η Ρωσία τελικα!!!!
Μάλιστα...Είναι δηλαδή ακόμη χειρότερο από ότι νόμιζα.
Δεν αρκεί η χούντα και η μαφία , υπάρχει και στρατός τρολ και συκοφαντών να μιλάνε για Ρωσιες και εξωγήινους...
Όπως τα είπα στο αρχικό ποστ μου , προσθέτω πως ήταν λάθος και η δήλωση μετά , έπρεπε ή να κατεβάσει το βίντεο και να κάνει την πάπια ,ή να ανεβάσει μετά δήλωση μετάνοιας με πειστικά επιχειρήματα και να περιμένει να ξεχαστεί από το κοινό του το ζήτημα.
Απλά δεν μπλέκεις.
-
@monman2 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Όλη η ουσία ...
Ντάξει, δεν νομίζω να είναι ρώσος πράχτορας ο άνθρωπος. Το ψωμάκι του βγάζει... Κι εμένα εκεί είναι η μικρή μου ένσταση, πολλά βίντεο με ολίγον τίποτα και μπόλικο καθόλου, γενικούρες ατέλειωτες και όλα αυτά για να διαφημίσει τον δικό του εργοδότη.
-
@monman2 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Όλη η ουσία ...
Λάθος, δες τε προηγούμενα βίντεο το ιδίου.
-
Περί Ρωσικής επιρροής ίσως δεν θυμάστε περίεργα ποστ ακόμα και στο φόρουμ από λογαριασμούς φωτοβολίδες (μπήκαν, έγραψαν, εξαφανίστηκαν) για τα δίκια της Ρωσίας και την κακή Δύση. Αν είχαμε τέτοια κρούσματα εδώ σκεφτείτε τι γινόταν σε άλλα ΜΚΔ και πόσο πιο εύκολο γίνεται όταν ο παρουσιαστής είναι κάποιος με σχετικό κύρος.
-
@nasos said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
αλεκος παπαδοπουλος .... τιμιος αν και ταξικος εχθρος.
Τον θεωρείς ταξικό εχθρό;
Δεν ήξερα πως ο Αλέκος Παπαδόπουλος ήταν κάποιος φτωχός εργάτης!
#get_a_life
-
Για τον καθηγητή Μαρινάκη είχα καλή άποψη μέχρις ότου άρχισε να ανακαλύπτει ότι δεν ζούμε σε αγγελικά πλασμένο κόσμο. Κατηγόρησε ανθρώπους, ίσως όχι άδικα κατά τη λογική του κόσμου, αλλά όταν φτάσανε οι άλλοι στον εισαγγελέα, ο Μαρινάκης προτίμησε να κατεβάσει το επίμαχο βίντεο ο ίδιος.
Τώρα για τις κατηγορίες του κατά του τραπεζικού συστήματος, τα γνωρίζουμε όλοι. Αλλά από τη μια κατηγορείς το σύστημα κι από την άλλη προμοτάρεις άλλη τράπεζα η οποία έχει Ρώσο αφεντικό, η διείσδυση και προπαγάνδα των οποίων στη χώρα μας τελευταία χρόνια ειδικά μετά την Ουκρανία έχει εκτοξευθεί.
Ε, δεν θέλει και πολύ να σου κολλήσουν ταμπέλα και να χάσεις την αξιοπιστία σου.εχει εξηγησει για ποιον λογο επελεξε την freedom ως χορηγο του καναλιου του. Απο την μια, δεν εμφανιστηκαν και πολλοι "μνηστηρες" και απο την αλλη, οσοι εμφανιστηκαν ηθελαν να εχουν λογο πανω στη θεματολογια των βιντεο του.
Οποιος πιστευει οτι μπορει καποιος να φτιαχνει βιντεο τετοιας ποιοτητας χωρις οικονομικη στηριξη, νομιζω κανε τεραστιο λαθος.Τελος, σχετικα με το "μα δεν ηξερε με τι εμπλεκε;" νομιζω οτι η αποσταση του απο την ελλαδα και τα χρονια που λειπει του ειχαν επιτρεψει να νομιζει οτι ειναι ασφαλης. Αμ δε....
Ισως να ειναι τεραστιο λαμογιο, ισως να ετοιμαζεται να φτιαξει κομμα, ισως να τα παιρνει χοντρα απο ρωσους ολιγαρχες... δεν γνωριζω, αλλα αυτην τη στιγμη ειναι μια πολυ ενδιαφερουσα φωνη στο ελληνικο ιντερνετ που λεει πραγματα που αν και οδυνηρα, μοιαζουν περα για περα αληθινα.
-
εγω τον παρακαλουθω πάρα πολύ καιρό
εχει εξηγησει πολλακις γιατι χρειαζοταν χορηγο και λεπτομερως αν δειτε παλιοτερα βιντεο του
οσο για το βιντεο που κατεβηκε μπορειτε να το δειτε εδώ
ο πορτογλυφτε και ο κάθε πορτογλύφτε και οι τριγωνικές συναλλαγες είναι γνωστά πραγματα που φανταζομαι όλοι γνωρίζετε
τωρα γιατι απειλήθηκε και κατεβασε το βιντεο λες και ο περισσότερος κόσμος παρακολουθει τον καθηγητη είναι περιεργο. μαλλον πειραχθηκε κάποιος πορτογλύφτε
-
Εντωμεταξυ ο πορτογλύφτε του νεου σκραι είναι εξαιρετική παρομοίωση
-
Ε, δεν θέλει και πολύ να σου κολλήσουν ταμπέλα και να χάσεις την αξιοπιστία σου.Γιατί μας ενοχλεί που είναι Ρώσος ?
-
@dettol said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Ε, δεν θέλει και πολύ να σου κολλήσουν ταμπέλα και να χάσεις την αξιοπιστία σου.εχει εξηγησει για ποιον λογο επελεξε την freedom ως χορηγο του καναλιου του. Απο την μια, δεν εμφανιστηκαν και πολλοι "μνηστηρες" και απο την αλλη, οσοι εμφανιστηκαν ηθελαν να εχουν λογο πανω στη θεματολογια των βιντεο του.
Οποιος πιστευει οτι μπορει καποιος να φτιαχνει βιντεο τετοιας ποιοτητας χωρις οικονομικη στηριξη, νομιζω κανε τεραστιο λαθος.Τελος, σχετικα με το "μα δεν ηξερε με τι εμπλεκε;" νομιζω οτι η αποσταση του απο την ελλαδα και τα χρονια που λειπει του ειχαν επιτρεψει να νομιζει οτι ειναι ασφαλης. Αμ δε....
Ισως να ειναι τεραστιο λαμογιο, ισως να ετοιμαζεται να φτιαξει κομμα, ισως να τα παιρνει χοντρα απο ρωσους ολιγαρχες... δεν γνωριζω, αλλα αυτην τη στιγμη ειναι μια πολυ ενδιαφερουσα φωνη στο ελληνικο ιντερνετ που λεει πραγματα που αν και οδυνηρα, μοιαζουν περα για περα αληθινα.
αν η φριντομ φαει τα χρηματα των πελατων της λες να ζητησει συγνωμη ο συγκεκριμενος;
χωρις να τον εχω δει περα απο το επιμαχο βιντεο (edit εχω δει στο παρελθον το βιντεο που λεει φτανει με φριντομ) δεν λεει και τιποτα που δεν ξερει σχεδον ολος ο κοσμος αλλα κανει σοβαρα λαθη πχ να αναφερει το γνωστο δημοσιογραφο χωρις να εχει αποδειξεις και να ειναι ετοιμος με δικηγορους κλπ
μετα απο αυτο κανενας δεν θα τον παρει στα σοβαρα, οσοι διαφημιζουν την φριντομ δεν ειναι σχετικοι με τον χωρο των επενδυσεων, αν δεις ποιοι την διαφημιζουν βασικα ολο το ελληνικο ΥΤ που εχει αναγκη απο καποια χρηματα.
ΥΓ αυτα που γινοντε οπως διαπλοκη Ελληνικο Ευαγγελατος τραπεζες διαφημισεις δανεια κλπ δεν ειναι παρανομα απο την στιγμη που ειτε ψηφιζοντε απο την βουλη που ειναι εκλεγμενη σε κανονικες εκλογες ειτε αποφασιζοντε απο την κυβερνηση που εχει την υποστηριξη της βουλης αλλα προφανως γκριζες δραστηριοτητες και εναντια στο δημοσιο συμφερον και στην κοινη λογικη αλλα παρανομα δεν ειναι. βεβαια στο παρελθον η εκαστοτε κυβερνηση εχει προχωρησει σε παρανομες αποφασεις και παλι δεν ενδιαφερθηκε κανενανς σκεψου για γκριζες δραστηριοτητες που τυπικα δεν ειναι παρανομες.
-
Στο βίντεο λέει πράγματα που γνωρίζουμε όλοι λίγο πολύ δεν ανακαλύπτει τον τροχό. Το πιο σημαντικό για μένα είναι αυτό που αναφέρει σε ένα σημείο ότι οι συναλλαγές δεν είναι απλά τριγωνικές αλλά πολύ πιο σύνθετες. Στα δημόσια έργα για παράδειγμα εκεί γίνεται η μεγάλη δουλειά. Ακόμα και σε υποτροφίες αν έχεις μέσο πας αέρα αλλιώς κουβά.
Φαίνεται ότι πείραξε κόσμο και έγινε ο πανικός για να πέσει το βίντεο.
Τα δε κομματόσκυλα που λέει και ιδίως τα ευνοημένα εντοπίζονται πανεύκολα. 3 με 4 φορές την εβδομάδα βόλτα έξω με πλούσιο μενού στο τραπέζι και αγορές και να κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν για ποια ακρίβεια μιλάμε.
Δεν αναφέρομαι φυσικά στους μεγαλοαστούς για αυτούς όποιος και να κυβερνάει δεν αλλάζει κάτι.
-
@green-power said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Στο βίντεο λέει πράγματα που γνωρίζουμε όλοι λίγο πολύ δεν ανακαλύπτει τον τροχό. Το πιο σημαντικό για μένα είναι αυτό που αναφέρει σε ένα σημείο ότι οι συναλλαγές δεν είναι απλά τριγωνικές αλλά πολύ πιο σύνθετες.
Φαίνεται ότι πείραξε κόσμο και έγινε ο πανικός για να πέσει το βίντεο.
Τα δε κομματόσκυλα που λέει και ιδίως τα ευνοημένα εντοπίζονται πανεύκολα. 3 με 4 φορές την εβδομάδα βόλτα έξω με πλούσιο μενού στο τραπέζι και αγορές και να κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν για ποια ακρίβεια μιλάμε.
Δεν αναφέρομαι φυσικά στους μεγαλοαστούς για αυτούς όποιος και να κυβερνάει δεν αλλάζει κάτι.
ολα γνωστα ειναι για οποιον θελει να το κοιταξει λιγο και εχει κοινη λογικη, ουτε γνωσεις χρειαζοντε. εξαλλου τα περισσοτερα τα διαβαζεις στο ιντερνετ απλα το συστημα πνιγει την αναμεταδοση τους αλλα ολα ειναι γνωστα για καποιον που κοιταει περα απο τα συστημικα καναλια.
-
αν η φριντομ φαει τα χρηματα των πελατων της λες να ζητησει συγνωμη ο συγκεκριμενος;
χωρις να τον εχω δει περα απο το επιμαχο βιντεο (edit εχω δει στο παρελθον το βιντεο που λεει φτανει με φριντομ) δεν λεει και τιποτα που δεν ξερει σχεδον ολος ο κοσμος αλλα κανει σοβαρα λαθη πχ να αναφερει το γνωστο δημοσιογραφο χωρις να εχει αποδειξεις και να ειναι ετοιμος με δικηγορους κλπ
Δεν γινεται να τα φάει , ψαξτο λίγο και θα δεις
αλλα ξεχασα δεν θες να ψαχνεις
τεσπα οτι πεις
εγώ εχω μετοχες καποιο καιρο με freedom και το έχω ψαξει παρα πολύ πριν εμπιστευτω τα χρήματα μου
εξαλλου δεν υπάρχει μονο η freedom αλλα και άλλες αντιστοιχες που κάνουν ακριβως τα ίδια. Trader είναι
και οι trader οι μεγαλοι είναι αυτασφαλισμένοι, δεν χανεις τις μετοχες σου αν φαλιρίσουν
τεσπα μεγαλη κουβεντα δεν είναι αυτός ο σκοπός μου
Ο ανθρωπος εχει εξηγησει γιατι έχει χορηγο κτλ αν δεν θες να το δεις οκ πες ότι ολα είναι απατη και βγαλε τον οικονομολόγο ασχετο και αμπαλο
βαρεθηκα τα ιδια και τα ιδια . Εμεις που δεν ψαχνουμε καν τα ξέρουμε ολα και ολοι οι αλλοι είναι ασχετοι, κλασικα ελληνικά
-
@cirus said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Δεν γινεται να τα φάει , ψαξτο λίγο και θα δεις
αλλα ξεχασα δεν θες να ψαχνεις
τεσπα οτι πεις
εγώ εχω μετοχες καποιο καιρο με freedom και το έχω ψαξει παρα πολύ πριν εμπιστευτω τα χρήματα μου
εξαλλου δεν υπάρχει μονο η freedom αλλα και άλλες αντιστοιχες που κάνουν ακριβως τα ίδια. Trader είναι
και οι trader οι μεγαλοι είναι αυτασφαλισμένοι, δεν χανεις τις μετοχες σου αν φαλιρίσουν
τεσπα μεγαλη κουβεντα δεν είναι αυτός ο σκοπός μου
Ο ανθρωπος εχει εξηγησει γιατι έχει χορηγο κτλ αν δεν θες να το δεις οκ πες ότι ολα είναι απατη και βγαλε τον οικονομολόγο ασχετο και αμπαλο
βαρεθηκα τα ιδια και τα ιδια . Εμεις που δεν ψαχνουμε καν τα ξέρουμε ολα και ολοι οι αλλοι είναι ασχετοι, κλασικα ελληνικά
προφανως και δεν θα το ψαξω, δηλ εσυ για να αγορασεις ελληνικες ευρωπαικες και αμερικανικες μετοχες πας σε μια εταιρεια με εδρα το Καζακσταν; Δηλ για παραδειγμα η DeGiro δεν κανει; Η τοσες αλλες Ευρωπαικες η Αμερικανικες εταιρειες,
Δηλ θελεις να εχεις λογαριασμους σε μια εταιρεια με μηδαμινα κεφαλαια και οχι σε μια αλλη με δισεκατομυρια κεφαλαια?
δηλ για παραδειγμα το ΙΒ το απορριπτεις και προτιμας την Φριντομ επηδη την διαφημιζει ο Μαρινακης;
Δεν σε ενδιαφερει δηλ να μαθεις το μεγεθος της εταιρειας
Broker You Can Trust
When placing your money with a broker, you need to make sure your broker is secure and can endure through good and bad times. Our strong capital position, conservative balance sheet and automated risk controls are designed to protect IBKR and our clients from large trading losses.IBKR
Nasdaq Listed
$16.1B
Equity Capital5
74.2%
Privately Held5
$11.7B
Excess Regulatory Capital5
3.12M
Client Accounts5
2.70M
Daily Avg Revenue Trades5
3 εκατ αλλοι που εχουν λογαριασμους εκει ειναι τα κοροιδα και θα επρεπε να εχουν στην Φριντομ.
https://www.interactivebrokers.com/en/whyib/overview.php
και ειναι και αλλοι μεγαλοι μπροκερς που μπορει καποιος να ανοιξει λογαριασμους.για παραδειγμα εγω ειμαι στην Fidelity Investments που εχει αυτα τα στοιχεια αν κανω Google
Established in 1946, the company is one of the largest asset managers in the world, with $5.8 trillion in assets under management, and $15.0 trillion in assets under administration, as of September 2024, Fidelity Investments operates a brokerage firm, manages a large family of mutual funds, provides fund distribution ...
https://en.wikipedia.org/wiki/Fidelity_Investments
Συμφωνα με σενα πρεπει να το ψαξω και να παω στην Φριντομ? Τι Φριντομ τι Φιντελιτυ και οι δυο τρειντερς ειναι...
για τα αλλα που γραφεις αφου τα γραφεις και μονος σου τι να πω εγω? Αν γινει κατι με εναν μπροκερ το κλασσικο που κανουν ειναι οτι κλεβουν τα χρηματα των πελατων τους. Νομιζω και οι μετοχες δεν ειναι στο ονομα σου τουλαχιστον στους περισσοτερους μπροκερς αυτο ισχυει. Ψαξτο λιγο παραπανω.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3