-
Πάντως αν θες να βάλεις τα θυληκά να πληρώνουν, δεν μας έχεις πει ακόμα τι τους αρέσει.
-
@dimitrioskosmas said in Καθημερινό b-c νέο ή μτχ:
honda jazz
Δεν υπάρχει τίποτα κάτω από τα 19000€, τρία μτχ είχε το car, 19, 20 και 25000€, αυτό που είχε 20 πουλήθηκε χθες
-
@iceman7 said in Καθημερινό b-c νέο ή μτχ:
@a-d-p said in Καθημερινό b-c νέο ή μτχ:
@ilias-a said in Καθημερινό b-c νέο ή μτχ:
Mτχ παίζει κάτι;
Αν σε ενδιαφερει αυτο μπορω να μαθω πληροφοριες και ισως κατεβει και λιγο η τιμη.
https://fiat-lysikatos.car.gr/cars/view/344003147/Ενδιαφέρον με μόνα κατά:
τα πολλά χλμ (δώσαμε γιαρις υβριδικό του 16 πέρυσι με 97 χιλιάδες)
την καλή εκμετάλλευση χώρων
το ότι ειναι υβριδικό που την έχει κουράσει τη γυναίκα που μάλλον προορίζεται.
Για να καταλάβετε έχοντας τις μέρες αυτές ένα άστρα πετρέλαιο χειροκίνητο μου αναφέρει συνεχώς ότι αυτό ειναι αμάξι που πατάς και φεύγει κλπ
Άδικη σύγκριση φυσικά με το μαζντογιαρις και λόγω άλλης κατηγορίας αλλά και αυτό το πλανητικό των υβριδικών μπορεί να κουράσει.Δλδ κάτι τέτοιο;
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/343821386-opel-astraΣε πετρέλαιο καλύτερα για οικονομία....
124 αγγελίες έχει στο car, το θέμα είναι πως θα βρεθεί ένα καλό
-
@antonakis said in Καθημερινό b-c νέο ή μτχ:
Πάντως αν θες να βάλεις τα θυληκά να πληρώνουν, δεν μας έχεις πει ακόμα τι τους αρέσει.
Σωστά, αφού πληρώνει η σύζυγος, ας διαλέξει ότι θέλει..... εκτός κι αν μπαίνεις εγγυητής εσύ @iceman7
-
Αν ηξεραν καλα θα ήταν!
Σαμπως αυτές ασχολούνται στα δυσκολα, στα σερβις, στις αβαρίες, ακόμα και στο πλύσιμο;Ελπίζω αν αναλάβουν εστω την έγνοια της πληρωμής να νιώσουν λίγο...
-
Σωστά, αφού πληρώνει η σύζυγος, ας διαλέξει ότι θέλει..... εκτός κι αν μπαίνεις εγγυητής εσύ @iceman7
Οικονομικά εγγυητής με την καμία!
-
Ψάχνω ενα καθημερινό αμάξι, αλλά με αίσθηση αυτοκινήτου όχι καρυδότσουφλο, κατηγορίας b ή και c, αλλα όχι γκουμουτσα, αξιόπιστο σχετικά, οικονομικό στη χρήση, αδιάφορο καταρχήν αν είναι αυτόματο ή manual που σε νέο να μην πάει πάνω από 25 ή 15 μτχ πενταετίας.
Πολλα ζητάω ε;BMW or Mini - case closed!
-
Σκέψου ότι αγορά με δόσεις μτχ σημαίνει 12 % επιτόκιο, ήτοι αν δώσεις μετρητά τα 7 και το βάλεις στην 4ετία για 10000, θα πληρώσεις 2400 τόκους.
Βασικά πρέπει να πείσεις τον Πήλιου να σου δώσει το αιρκρος του που έχει λίγα χλμ...
Αν πας στο υπάρχον αιρκρος σε χειροκίνητο ντίζελ που θα έχει επιτόκιο 7,4 θα έχεις όφελος σε τόκους.
Επίσης εμένα δεν μου αρέσει μπροστά, αλλά έχει προσφορές που φτάνουν τις 4000 στο C4, γιατί έρχεται facelift.
-
@fanis75 said in Καθημερινό b-c νέο ή μτχ:
Ψάχνω ενα καθημερινό αμάξι, αλλά με αίσθηση αυτοκινήτου όχι καρυδότσουφλο, κατηγορίας b ή και c, αλλα όχι γκουμουτσα, αξιόπιστο σχετικά, οικονομικό στη χρήση, αδιάφορο καταρχήν αν είναι αυτόματο ή manual που σε νέο να μην πάει πάνω από 25 ή 15 μτχ πενταετίας.
Πολλα ζητάω ε;BMW or Mini - case closed!
bmw 1 σειρα οκ ναι καλό αμαξι αν της αρέσει της συζηγου
το Mini τι το βαζεις τωρα μέσα, εχει δειξει να είναι αξιοπιστο? Ολο ζημιες είναι, τουλαχιστον τα πιο παλια εχουν καψει κοσμο, καραγκιοζ μπερντε της bmw
Σκεψου και το Puma μεταχειρισμένο!!!!!! Ειναι πραγματικα καλο και ειναι και πολύ ομορφο για να πεισεις γυναικες. Δεν εχει την φοβερη ποιοτητα αλλα ειναι σχετικά καλό και εχει φτηνα service γενικα σε σχεση με αλλες μαρκες
-
Φίλοι που τους το κλέψανε το Πούμα μου λένε ότι έτριζε ολόκληρο από τους πρώτους μήνες.
Κάτι τέτοιο θα εξοργίσει τον παγωμένο...Σκεφτείτε ότι οι φίλοι πήραν μτχ 2008 4ετίας και τους φαίνεται χρηματοκιβώτιο...
-
Νομίζω ότι η τελευταία ( ή μάλλον προ) γενιά μίνι , έχει πλέον την τυπική αξιοπιστία της bmw και δεν είναι τόσο χάλια όσο οι πρώτες. Ωραίο αυτοκίνητο.
Και το captur ωραίο .
Εκτός όλων των προηγουμένων που αναφέρθηκαν, αλλά, αφού σε ξέρουν και τους ξέρεις χρόνια ( οπότε θα βρείς λογικά και εύκολα καλό όχημα μεταχειρισμένο ) , έφτασες πολλές φορές ένα βήμα πριν την αγορά ( μπορεί να κάνω λάθος), δε θα είναι δικό σου όχημα για να το απορρίψεις για τους λόγους που το απέρριψες , τότε, ίσως ένα καλοεξοπλισμένο chr φλ προηγούμενης γενιάς να είναι ότι αναζητάς. -
@criuser said in Καθημερινό b-c νέο ή μτχ:
Σκέψου ότι αγορά με δόσεις μτχ σημαίνει 12 % επιτόκιο, ήτοι αν δώσεις μετρητά τα 7 και το βάλεις στην 4ετία για 10000, θα πληρώσεις 2400 τόκους.
Βασικά πρέπει να πείσεις τον Πήλιου να σου δώσει το αιρκρος του που έχει λίγα χλμ...
Αν πας στο υπάρχον αιρκρος σε χειροκίνητο ντίζελ που θα έχει επιτόκιο 7,4 θα έχεις όφελος σε τόκους.
Επίσης εμένα δεν μου αρέσει μπροστά, αλλά έχει προσφορές που φτάνουν τις 4000 στο C4, γιατί έρχεται facelift.
Εμένα μου αρέσει πολύ!
https://www.citroen.gr/models/c4.htmlΠόσο βγαίνει με τις προσφορές? Κάτω από 24.000 που λέει το σαιτ?
-
Φίλοι που τους το κλέψανε το Πούμα μου λένε ότι έτριζε ολόκληρο από τους πρώτους μήνες.
Κάτι τέτοιο θα εξοργίσει τον παγωμένο...Σκεφτείτε ότι οι φίλοι πήραν μτχ 2008 4ετίας και τους φαίνεται χρηματοκιβώτιο...
υπερβολες, δεν τριζει ολοκληρο. Ναι μπορει να τριζει εκει που είναι τα ηχεια μπροστα και στην κονσολα καθως δεν εχει και την καλύτερη συναρμογη αλλα είναι issues τα οποια λυνονται εύκολα με μια επισκεψη στην αντιπροσωπεία βαζουν λιγο αφρωδες υλικο εκεί που εφαπτονται τα υλικα και σταματαει. Γενικα καλή ποιοτητα έχει, οχι σουπερ αλλα μετρια
Κοιτα δεν θα το προτεινα σαν πρωτη επιλογη καθώς ηδη εκανα τις προτασεις μου
Νομιζω οτι το καλύτερο είναι το LBX αλλα αφου δεν θελει να δώσει τόσα θα πρέπει να κάνει κάποιους συμβιβασμους και εξου η πρόταση του PUMA ΑΝ ειναι διατεθιμένος να κάνει κάποια παραχώρηση. Αν οχι καλύτερα η BMW 1
-
Αυτοί είχαν το 1000άρι μούφα υβριδικό βενζίνης με τα 125, σε μία μεσαία έκδοση.
-
@cirus said in Καθημερινό b-c νέο ή μτχ:
το Mini τι το βαζεις τωρα μέσα, εχει δειξει να είναι αξιοπιστο? Ολο ζημιες είναι, τουλαχιστον τα πιο παλια εχουν καψει κοσμο, καραγκιοζ μπερντε της bmw
-
Μια χαρά ειναι το Μινι, από R56 και μετά και ειδικά τα τελευταία ειναι ίδια με τις bmw, σε όλα άρα δεν έχει διαφορά από τον Άσσο. Η 1η γενιά Μίνι ειχε πολλά θέματα - αν και εμάς είχε κάνει 240.000χλμ με ελάχιστα προβλήματα και γυναίκα σιδεροφάγο.
-
Μίλησε για ποιότητα, οπότε μονόδρομος αυτά στα λεφτά που θέλει να δώσει. Αλλιώς Λέξους.
-
-
Αυτοί είχαν το 1000άρι μούφα υβριδικό βενζίνης με τα 125, σε μία μεσαία έκδοση.
Δεν παίζει ρολο πιο είχαν
Σε ολα τα Puma και στο δικο μου το ST είναι το ιδιο σε αυτό το θέμα δεν παιζει ρολο πια εκδοση έχεις στην συναρμογη των πλαστικων
Εγώ εκανα να φανταστεις ηχομόνωση στο PUMA και αλλαξα και ηχεια για καλύτερη μουσικη και δεν ξαναετριξε από τοτε. Πριν μου ετριζε εκει που ήταν το αριστερο ηχειο
-
Δες στο internet τα μεταχειρισμένα από Karenta. Μπορείς να βρεις ωραία T-Cross 2-3 ετών με λίγα χιλιόμετρα, εγγύηση από Karenta, και τιμές από 18-20k.
Το αυτοκίνητο είναι ότι πρέπει για γυναίκες, μικρό, ευκολοδήγητο και με χώρους και για οικογένεια. Στιβαρό στην οδήγηση, με ποιοτική αίσθηση, και δεν ακούγεται κιχ, ούτε τριξίματα, ούτε περίεργοι ήχοι. Κλασσικό vw.
Αν σκοπεύεις κιόλας να το κρατήσεις 3-4 χρόνια και μετά να το ξεφορτωθείς, το παίρνεις και με ballon, που νομίζω συμφέρει για τέτοιες περιπτώσεις.
-
@andya3 said in Καθημερινό b-c νέο ή μτχ:
Δες στο internet τα μεταχειρισμένα από Karenta. Μπορείς να βρεις ωραία T-Cross 2-3 ετών με λίγα χιλιόμετρα, εγγύηση από Karenta, και τιμές από 18-20k.
Το αυτοκίνητο είναι ότι πρέπει για γυναίκες, μικρό, ευκολοδήγητο και με χώρους και για οικογένεια. Στιβαρό στην οδήγηση, με ποιοτική αίσθηση, και δεν ακούγεται κιχ, ούτε τριξίματα, ούτε περίεργοι ήχοι. Κλασσικό vw.
Αν σκοπεύεις κιόλας να το κρατήσεις 3-4 χρόνια και μετά να το ξεφορτωθείς, το παίρνεις και με ballon, που νομίζω συμφέρει για τέτοιες περιπτώσεις.
ισχυει και το VW είναι καλή περιπτωση!! Καλύτερη και από το Puma αν της αρεσει βεβαια. Πιο ποιοτικο. γιατι οπως και να το κανουμε και σορυ κιολας αλλα το puma είναι πολύ ομορφοτερο εξωτερικα αλλα περι ορέξεως κολοκυθόπιτα, το VW είναι πολυ πιο ομορφο μεσα ομως για να ειμαι δίκαιος (το facelift όχι το πρωτο που ήταν αηδια)
-
honda jazz
Δεν υπάρχει τίποτα κάτω από τα 19000€, τρία μτχ είχε το car, 19, 20 και 25000€, αυτό που είχε 20 πουλήθηκε χθες
Άσχετο αλλά ούτε ο admin του car, δεν ξέρει τόσο καλά τις αγγελίες των αυτοκινήτων
-
@antoniokon said in Καθημερινό b-c νέο ή μτχ:
honda jazz
Άσχετο αλλά ούτε ο admin του car, δεν ξέρει τόσο καλά τις αγγελίες των αυτοκινήτων
🫣
Μερικά μοντέλα τα παρακολουθώ
τα honda ειδικά που είναι και λίγα, τα παρακολουθώ όλα από MY2022
Μην νομίζεις 10-15 αυτοκίνητα είναι
Καθημερινό b-c νέο ή μτχ