-
@n-k-9 said in Προτάσεις για φθηνό μεταχειρισμένο.:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/41288124-honda-jazz
Πρώτο χέρι.
Θα το κοιτάγατε;
Αν ναι, ποιά τιμή θεωρείτε δίκαιη (υπό την προϋπόθεση πως δεν απαιτεί κάτι άμεσα);Πριν 4 χρονια εψαχνα και εγω honda jazz, πανω απο 5 ειχαν οσα ηταν σε αριστη κατασταση. Οσα ειχαν πανω απο 250κ χλμ ειχαν 3-3500.
Ετσι οπως εχει γινει η αγορα ισως και να αξιζει εαν μπορεις να ριξεις την τιμη και εχει σωστη συντηρηση. 4000 μου φαινεται πιο λογικο εαν ειναι σε καλη κατασταση
-
@imr said in Προτάσεις για φθηνό μεταχειρισμένο.:
Πρώτο χέρι.
Θα το κοιτάγατε;
Αν ναι, ποιά τιμή θεωρείτε δίκαιη (υπό την προϋπόθεση πως δεν απαιτεί κάτι άμεσα);Πριν 4 χρονια εψαχνα και εγω honda jazz, πανω απο 5 ειχαν οσα ηταν σε αριστη κατασταση. Οσα ειχαν πανω απο 250κ χλμ ειχαν 3-3500.
Ετσι οπως εχει γινει η αγορα ισως και να αξιζει εαν μπορεις να ριξεις την τιμη και εχει σωστη συντηρηση. 4000 μου φαινεται πιο λογικο εαν ειναι σε καλη κατασταση
Η παραδοχή είναι πως δεν χρειάζεται κάτι ακριβό άμεσα.
Πχ να έχει αλλάξει δίσκο-πλατώ, αμορτισέρ κ.λπ. και να μην έχει κάποια μηχανολογική ατέλεια. -
Έχουμε getz 1400 του 2004. Σχεδόν τπτ από προβλήματα (καιει λγο λα´δι πια).
Καιει γυρω στα 5-6/100 και είναι αρκετα δυνατο (ήταν το οικογενειακό μας για 4 χρόνια και έχουμε κάνει κα´μποσα ταξιδια φορτωμενο).
Να κοιτάξεις μονο να έχει abs - δεν είχαν ολα τοτε. Απεφυγε πρώην νοικιάρικα (αν και δεν ειχε πολλα 1400).
Τιμή λογικά εκει γύρω που ψάχνεις.
Στην οικογενεια υπαρχει κ ενα μιτσουμπισι καρισμα. Πιό φτηνα απο γκετζ λογικα και ασπαστο σε ολα. Και χώροι τεράστιοι. Δεν ξέρω αν βρισκεις ανταλακτικά όμως.
-
Αν ναι, ποιά τιμή θεωρείτε δίκαιη (υπό την προϋπόθεση πως δεν απαιτεί κάτι άμεσα);€3.500.
-
Το getz 5-6 λίτρα καίει μόνο σβηστό σε κατηφόρα….
-
@williamg said in Προτάσεις για φθηνό μεταχειρισμένο.:
Καιει γυρω στα 5-6/100 και είναι αρκετα δυνατο (ήταν το οικογενειακό μας για 4 χρόνια και έχουμε κάνει κα´μποσα ταξιδια φορτωμενο).
Να κοιτάξεις μονο να έχει abs - δεν είχαν ολα τοτε. Απεφυγε πρώην νοικιάρικα (αν και δεν ειχε πολλα 1400).
Στην οικογενεια υπαρχει κ ενα μιτσουμπισι καρισμα. Πιό φτηνα απο γκετζ λογικα και ασπαστο σε ολα. Και χώροι τεράστιοι. Δεν ξέρω αν βρισκεις ανταλακτικά όμως.
Off topic:
Στο σπίτι έχουμε ένα Agila 1.2 του 2008.
86 αλογα
Έχει 102.000 χιλιόμετρα.
Η εταιρία δίνει μέση κατανάλωση 5,5
Όταν το εστρωνα, σε επαρχιακή στρωτή διαδρομη 40 χιλιομέτρων και οδηγώντας σαν ταξιτζής που λένε (ζητώ συγγνώμη από τους αυτοκινητιστές) έγραφε 5,3
Τέτοια νούμερα δεν είδα ξανά.
Μέσα στην Πάτρα, που δεν έχει ατελείωτο σταματα-ξεκινα, γράφει 7,5 με 7,9 αναλόγως τις συνθήκες και την χρήση του κλιματισμού.
Πως γράφετε τέτοια νούμερα;;; -
Και γω το πρότεινα νομίζω ότι είναι πολύ καλή επιλογή γι'αυτα που θέλει ο φίλος αλλά 5-6 δεν καίει ρε συ. Το είχε η ξαδέρφη μου. Κάτω από 7 δεν έπεφτε ποτέ και οδηγούσε συνετα . Μέσα στην πόλη σε κίνηση εννοείται παραπάνω από 7 . 5-6 αυτοκίνητα εκείνων των χρονολογιών πολύ δύσκολα
-
Το γιαρις που είχα 2003 μοντέλο 1.3 86 άλογα, μέσα στην Θεσσαλονίκη έγραφε από 6 έως 7.
Περιφερειακό τότε χωρίς fly over και 5 - 5.5.
Το έχω ξαναγράψει, ο πατέρας μου τώρα γράφει 11 Πλας. -
Ριξε μια ματια σε ford fusion
-
-
Όταν το εστρωνα, σε επαρχιακή στρωτή διαδρομη 40 χιλιομέτρων και οδηγώντας σαν ταξιτζής που λένε (ζητώ συγγνώμη από τους αυτοκινητιστές) έγραφε 5,3
Τέτοια νούμερα δεν είδα ξανά.
Μέσα στην Πάτρα, που δεν έχει ατελείωτο σταματα-ξεκινα, γράφει 7,5 με 7,9 αναλόγως τις συνθήκες και την χρήση του κλιματισμού.
Πως γράφετε τέτοια νούμερα;;;Οδηγώντας κάτω από 3000 στροφές και αποφέυγοντας μποτιλιάρισμα.
-
@cirus said in Προτάσεις για φθηνό μεταχειρισμένο.:
Και γω το πρότεινα νομίζω ότι είναι πολύ καλή επιλογή γι'αυτα που θέλει ο φίλος αλλά 5-6 δεν καίει ρε συ. Το είχε η ξαδέρφη μου. Κάτω από 7 δεν έπεφτε ποτέ και οδηγούσε συνετα . Μέσα στην πόλη σε κίνηση εννοείται παραπάνω από 7 . 5-6 αυτοκίνητα εκείνων των χρονολογιών πολύ δύσκολα
1400 είχε?
Πάμε ως 3000 στροφές και δεν μπαινουμε κεντρο. Επίσης συνήθως δεν είναι φορτωμένο (μόνο ο οδηγός).Μπορεί να είμαι και οφφ όμως. Θα μετρήσω πιο σωστά από Σεπτεβρη και θα επανελθω.
-
@fanis75 said in Προτάσεις για φθηνό μεταχειρισμένο.:
Αν ναι, ποιά τιμή θεωρείτε δίκαιη (υπό την προϋπόθεση πως δεν απαιτεί κάτι άμεσα);€3.500.
Τελικά δεν έχει αλλάξει δίσκο και αμορτισέρ.
Είναι τα μαμά, με 280.000 χιλιόμετρα... -
@teo-mak said in Προτάσεις για φθηνό μεταχειρισμένο.:
Εξαιρετικό
https://www.car.gr/used-cars/ford/fusion.html?from_suggester=1&make=13272&model=14294&activeq=fusion
-
Εξαιρετικό
https://www.car.gr/used-cars/ford/fusion.html?from_suggester=1&make=13272&model=14294&activeq=fusion
Εάν αφαιρέσεις τα πετρελαιοκίνητα και όσα έχουν αέριο, είναι συνολικά μόνο 12 αυτοκίνητα πανελλαδικά.
Και κανένα εδώ γύρω... -
Εξαιρετικό
Εάν αφαιρέσεις τα πετρελαιοκίνητα και όσα έχουν αέριο, είναι συνολικά μόνο 12 αυτοκίνητα πανελλαδικά.
Και κανένα εδώ γύρω...Ναι ρε γμτ. 2 εξηγήσεις. 'Η πήγανε για ανακύκλωση ή οι κάτοχοι δεν τα πουλάνε.
Κριμα που η φορντ δεν βγαζει πια κατι αντιστοιχο. Αυτο το αυτ/το ειχε πουλησει τρελα με 0 διαφημιση. Ενδειξη του ποσο πρακτικο/τιμιο ητανε.
-
Οτιδήποτε κορεατικό
-
@ilias-a said in Προτάσεις για φθηνό μεταχειρισμένο.:
@katafractos17 said in Προτάσεις για φθηνό μεταχειρισμένο.:
Ελληνικός καφενειακός μύθος.
Μερικοι μυθοι.
Όσον αφορά το 1ο και το 4ο (μη πω και το 3ο) από δική μου περίπτωση, σε πληροφορώ ότι δεν είναι μύθος. Απεναντίας.
-
@groover1972 said in Προτάσεις για φθηνό μεταχειρισμένο.:
@ilias-a said in Προτάσεις για φθηνό μεταχειρισμένο.:
@katafractos17 said in Προτάσεις για φθηνό μεταχειρισμένο.:
Ελληνικός καφενειακός μύθος.
Μερικοι μυθοι.
Όσον αφορά το 1ο και το 4ο (μη πω και το 3ο) από δική μου περίπτωση, σε πληροφορώ ότι δεν είναι μύθος. Απεναντίας.
Ο @ilias-a το "μύθος" το έγραψε ως απάντηση στον @katafractos17 που δεν πιστεύει σε αυτούς!
-
Εξαιρετικό
Κριμα που η φορντ δεν βγαζει πια κατι αντιστοιχο. Αυτο το αυτ/το ειχε πουλησει τρελα με 0 διαφημιση. Ενδειξη του ποσο πρακτικο/τιμιο ητανε.
Νομίζω το puma πήρε τη θέση του
Προτάσεις για φθηνό μεταχειρισμένο.