-
-
Εξωτερικά μεγάλωσαν περισσότερο τα νεφρά και η μάσκα. Πίσω και από το πλάι όπως το βλέπεις, είναι σχεδόν ίδιο. Το εσωτερικό εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε η σχεδιαστική προσέγγιση. Ταμπλό οργάνων ενιαία οθόνη αλλά x1. Γούστα είναι αυτά.
-
Θυμίζει λίγο kia ceed μπροστά
-
premium
-
@red_monster said in Νέα BMW 1 Series 2019:
premium
ΧΑΧΑΧΑ. Όντως, θυμίζει καθίσματα Corolla.
Μόνο το M Pack λέει και η M135. Το εσωτερικό με την ενιαία οθόνη εμένα δεν μου αρέσει, ήταν ένας από τους λόγους απόρριψης και της Χ2. Από το προηγούμενο πάντως εξωτερικά είναι πιο ωραίο στα μάτια μου. Αν είδα καλά πλέον θα ξεκινάει μόνο από 120 και 33Κ τιμή Γερμανίας; Στο ίδιο μήκος κύματος με Α class που πλέον μόνο Α200 και πάνω. Άρα θα δούμε λογικά λιγότερα στον δρόμο. Πάνε οι μέρες που έπαιρνες με 25Κ Άσσο και είχες, οδηγικά τουλάχιστον, ενδιαφέρον hatchback.
-
Aυτα καταρχας ειναι τα σπορ καθισματα. Θα υπαρξει και 116.
Η επιτυχια της θα εξαρτηθει απο το πακετο τιμης που θα εχει η 120 και η 116 αργοτερα.
-
Μια χαρά φαίνονται τα καθίσματα.
Τι έχουν? -
@gtsartsal said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Μια χαρά φαίνονται τα καθίσματα.
Τι έχουν?Ταιριάζουν πιο πολύ σε Kia παρά σε BMW.
-
Ξεχάσατε εκείνα τα άθλια καθίσματα που έβαζαν και στη Χ1 και ήταν σαν καπάκι τουαλέτας?
-
Από τα βίντεο διακρίνονται λίγες εκπτώσεις στο νέο μοντέλο τουλάχιστον για ανθρώπους της λεπτομέρειας.
Αφαίρεση υφασμάτινης επένδυσης στο ντουλαπάκι, ατμοσφαιρικού φωτισμού από τις πόρτες, τσέπες στις πλάτες των καθισμάτων και η αναμενόμενη αποχώρηση του άκρως βολικού περιστροφικού διακόπτη. Όπως και στη X1 και τη X2 το πίσω υποβραχιόνιο πλέον δεν έχει το κάλυμμα στις θήκες των ποτηριών που είχε η F40.
Ακόμα και το κλειδί μου φαίνεται λιγότερο ποιοτικό.
Και πάλι βέβαια θεωρώ ότι είναι σε υψηλό επίπεδο το αυτοκίνητο και επιτέλους μόνο αυτόματο!
Για τους κινητήρες η 116 καταργείται παραμένει μόνο η 118 με αύξηση της τιμής σε όλες τις εκδόσεις.
-
Πολυ πιθανόν για την Ελλάδα να υπάρξει έκδοση 118 βασική βενζίνη με 136 ίππους και 170 με mild hybrid όπως και στην x1! Πετρέλαιο τέλος!
-
@atari70 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Πολυ πιθανόν για την Ελλάδα να υπάρξει έκδοση 118 βασική βενζίνη με 136 ίππους και 170 με mild hybrid όπως και στην x1! Πετρέλαιο τέλος!
Έχει και 120d.
-
@green-power said in Νέα BMW 1 Series 2019:
και επιτέλους μόνο αυτόματο!
Αυτό ειναι πολύ θετικό. Το αρνητικό ειναι η βλακεία αυτόματο που βάζουν, τουλάχιστον στα μικρά.
-
@fanis75 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Αυτό ειναι πολύ θετικό. Το αρνητικό ειναι η βλακεία αυτόματο που βάζουν, τουλάχιστον στα μικρά.
Για τους άλλους, όχι για εσένα. Όλα είναι με DSG.
Για να μπει και το mild σύστημα μέσα στο κιβώτιο. -
Αναμενόμενη τιμή στην Ελλάδα για την 120 (βενζίνη) να υποθέσω γύρω στα 38 με 40.000€;
-
@fanis75 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Μια χαρά ειναι το αυτόματο! Τουλάχιστον στο δικό μου! Νομίζεις οτι οδηγάς 10 με 20 άλογα παραπάνω!
-
@lapin said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Αναμενόμενη τιμή στην Ελλάδα για την 120 (βενζίνη) να υποθέσω γύρω στα 38 με 40.000€;
αποκλειεται, γυρω στα 35-36 το φανταζομαι με το πακετο προσφορα
-
Ωραίος ο νέος Άσσος, σαν MG μοιάζει.
Ήρθε πιο κοντά στην ασιατική σχεδιαστική γραμμή της A class.
Ξεκάθαρα Γερμανικά στην σχεδίαση έχουν μείνει πλέον μόνο το Ceed και μετά το Golf 8.
-
@ad276 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Θυμίζει λίγο kia ceed μπροστά
-
Είναι άραγε για εμάς τους φτωχούς;;; Ποσο;;;
BMW 1 Series F70 (2024)