-
Ξέχασες :
Jeep , για αυτούς που νομίζουν ότι θα το σκονίσουν αλλά δεν...
Lancia , δε ξέρω σε ποιους..
Alfa για τους "γκαζιάρηδες" ( λέμε τώρα) και
Ds , εδώ δεν ξέρουν ούτε οι ίδιοι μάλλον. -
@civil357 said in Citroen C3 Aircross 2024:
Ξέχασες :
Jeep , για αυτούς που νομίζουν ότι θα το σκονίσουν αλλά δεν...
Lancia , δε ξέρω σε ποιους..
Alfa για τους "γκαζιάρηδες" ( λέμε τώρα) και
Ds , εδώ δεν ξέρουν ούτε οι ίδιοι μάλλον.Χαχα, σωστός.
-
@v_a said in Citroen C3 Aircross 2024:
Άρα αν κατάλαβα καλά τον προσανατολισμό του ομίλου της καρδιάς μας:
Fiat, για γυναίκες ή για όσους θέλουν να ανακαλύψουν τη θηλυκή τους πλευρά.
Opel για γερμανο-κολλημένους που έχουν ταυτόχρονα Bosch ψυγείο, Siemens σκούπα κλπ.
Citroen, για low budget οικογενειάρχες με προβλήματα μέσης (είμαι ήδη σε αυτήν την κατηγορία, βρε λες;)
Peugeot, για γκλαμουρατους εργένηδες ή stylish & fit οικογενειάρχες (τονίζω, χωρίς προβλήματα μέσης)
Ds, για όσους δεν εντάσσονται στις παραπάνω κατηγορίες και θέλουν απλά να ξεχωρίζουν, γιατί έτσι.
Ωραία, τώρα το πιασα. Πότε έρχεται το νέο 3 aircross ;Νομίζω πως είσαι πολύ κοντά στην τέλεια περιγραφή.
-
@criuser said in Citroen C3 Aircross 2024:
@ataim said in Citroen C3 Aircross 2024:
Πώς η citroen έχει πετύχει τόσο χαμηλές τιμές και η peugeot πουλάει τα δικά της αντίστοιχα μικρά πανάκριβα;
Είναι η επιλογή του ομίλου.
Η Φίατ η φτηνή, η Σιτροέν η άνετη που θα είναι vfm, η Οπελ η Γερμανική λίγο πιο ακριβή από την Σιτροέν, μετά πάμε ψηλότερα.
Απέναντι στη vw έχει στηθεί η Peugeot ή κάνω λάθος;
-
Τελικά μήπως ξέρουμε ποτέ θα δούμε το aircross 2024 στις εκθέσεις; Από ότι μου είπαν θα αργήσει….
-
@jamesd said in Citroen C3 Aircross 2024:
Τελικά μήπως ξέρουμε ποτέ θα δούμε το aircross 2024 στις εκθέσεις; Από ότι μου είπαν θα αργήσει….
Ξέρει ο Κρούζερ....εαν θέλει θα μας πει! Εγώ ξέρω πότε θα το δούμε στα συνεργεία...
-
Η διαφορά είναι ότι ο κρουζερ κάνει 25000 χλμ το χρόνο με το αιρκρος ενώ εσύ με το Τογιότα κάνεις δρομολόγιο τρόλεϊ μέσα στο μποτιλιάρισμα.
Και το χειρότερο είναι ότι αν και τρόλεϊ δεν μπαίνεις στο λεωφορειοδρομο ενώ μπαίνει το Αμι και σε προσπερνάει οπότε είναι και πιο γρήγορο και καίει και πιο λίγο.
-
Να κανεις update το χιούμορ σου!
-
Είναι για το παλιό αιρκρος
-
Στο μικρό C3 ο criuser έπεσε ακριβώς μέσα στις τιμές που μας ανακοίνωσε αποκλειστικά μερικές μέρες πριν.
Για να δούμε στο Aircross που είναι πολύ πιο ενδιαφέρον, αν ισχύσουν αυτά που έγραψε ο Criuser θα έχουμε κορυφαίο VFM.
Είμαι πολύ περίεργος για το PLUS με τα 100 άλογα που λέει 19.500€
Θα σαρώσει σε αυτή την τιμή κατά την άποψη, από κύριο οικογενειακό για νέες οικογένειες, δεύτερο για τους κατόχους ηλεκτρικού, μέχρι και δεύτερο γενικά αντί για κάποιο πολύ ακριβότερο Supermini!
-
19500 έχει η βασική στο χειροκίνητο.
Το πλας έχει 22000, ενώ δεν υπάρχει μάξ.Το υβριδικό με τα 136 έχει πλας 25000 και μαξ 27500.
Αυτά πριν την τυχόν έκπτωση.
Τα ηλεκτρικά με την επιδότηση 20800 - 22500 και 24000.
-
@vagkirk said in Citroen C3 Aircross 2024:
Στο μικρό C3 ο criuser έπεσε ακριβώς μέσα στις τιμές που μας ανακοίνωσε αποκλειστικά μερικές μέρες πριν.
Φυσικά, αφού ήταν τιμές από εξουσιοδοτημένο έμπορο, δεν τις έβγαλε από το μυαλό του.
-
Η διαφορά είναι ότι ο κρουζερ κάνει 25000 χλμ το χρόνο με το αιρκρος ενώ εσύ με το Τογιότα κάνεις δρομολόγιο τρόλεϊ μέσα στο μποτιλιάρισμα.
Εργάζομαι, δεν είμαι συνταξιούχος - οπότε στην Αθήνα κυκλοφορώ. Πάντως περνάω και τα Αμι και τα τρόλευ και ΟΛΑ τα Γαλλικά που θα συναντήσω.
-
@fanis75 said in Citroen C3 Aircross 2024:
@vagkirk said in Citroen C3 Aircross 2024:
Φυσικά, αφού ήταν τιμές από εξουσιοδοτημένο έμπορο, δεν τις έβγαλε από το μυαλό του.
Εγώ του τις είχα δώσει...
-
@fanis75 said in Citroen C3 Aircross 2024:
Εργάζομαι, δεν είμαι συνταξιούχος - οπότε στην Αθήνα κυκλοφορώ. Πάντως περνάω και τα Αμι και τα τρόλευ και ΟΛΑ τα Γαλλικά που θα συναντήσω.
Οταν είναι παρκαρισμένα...
Συνταξιούχος είσαι οιονεί, ως κάτοχος τογιότα...
-
Πάντως στην Ελλάδα το "συνταξιούχος" δεν έχει την αρνητική χροιά που εννοούμε. Είναι το όνειρο όλων των 30αρηδων...
-
@piliourits said in Citroen C3 Aircross 2024:
Πάντως στην Ελλάδα το "συνταξιούχος" δεν έχει την αρνητική χροιά που εννοούμε. Είναι το όνειρο όλων των 30αρηδων...
Οι νέοι δεν δουλεύουν, δεν τους φτιάχνουν τους νέους όπως παλιά κλπ κλπ γραφικά
-
Βγήκαν και επίσημα χωρίς τις υβριδικές που σας τις έχω πει.
https://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Oi-times-toy-neoy-Citroen-C3-Aircross-sthn-Ellada_267541.aspΠεριέχουν μία έκπτωση...
Αλλά σας έχω και άλλο εμπιστευτικό νέο...
Το χειροκίνητο μάλλον δεν θα το δούμε ποτέ.
Η θα μπει το υβριδικό 100 όπως στο Φροντέρα, ή θα ξεκινάει από το υβριδικό 136.
Αν μπει το υβριδικό 100 θα έχει και την βασική έκδοση και δεν θα έχει την πλούσια. Το 136 έχει μόνο μεσαία και πλούσια.
Λογικό, αφού οι τιμές του 3 και του 3 αιρκρος είναι κοντά, να αφήσει τις χειροκίνητες εκδόσεις μόνο στο 3.
-
Ευτυχώς! Γιατι ειναι αστείο (και τραγικό) να συζητάμε για χειροκίνητα κιβώτια το 2024.
-
Γιατί το γιαρις σου και η κορολα σου δεν έχουν τέτοιες εκδόσεις ;
Citroen C3 Aircross 2024