-
Υπάρχει Rav 4 2λιτρο σε αυτή τη γενιά?...Εγώ μόνο 2.5λιτρο ξέρω...
Οπότε καρφί για Κορεάτη εάν σε εξυπηρετεί από χώρους. -
@georgekn said in Αγορά Καινούριου με Τριτεκνία (Mazda CX-5):
Οπότε καρφί για Κορεάτη εάν σε εξυπηρετεί από χώρους.Ναι ατμοσφαιρικο , μη υβριδικο
-
@alexandros-k said in Αγορά Καινούριου με Τριτεκνία (Mazda CX-5):
Οπότε καρφί για Κορεάτη εάν σε εξυπηρετεί από χώρους.Ναι ατμοσφαιρικο , μη υβριδικο
Thanks!
-
@jeronimo-g said in Αγορά Καινούριου με Τριτεκνία (Mazda CX-5):
Φιλος με volvo xc40 του 2021 μου στειλε χθες ...
Αυτο που κοιτας εχει κινητητα 20ετιας , οργανα 10ετιας , συντηρητικη εμφάνιση, χωρις κυρος , after sales και νταλλακτικα προβληματικά
και με μοτερ ψοφιο εντελώς ...Πες του όμως ότι έχει σασί και αναρτήσεις και ποιότητα και αξιοπιστιία 10 κλάσεις πάνω από το Κινέζικο βολβο του, εκεί να δεις πως θα μαζευτεί!
-
@alexandros-k said in Αγορά Καινούριου με Τριτεκνία (Mazda CX-5):
Μόνο μεταχειρισμένο πλέον το διλιτρο RAV4.
Καινούριο μόνο το 2.5 hybrid και PHEV.Αμαξάρα και οικονομικό το δίλιτρο RAV4 για τον όγκο - βάρος του και made in Japan (αν για κάποιους παίζει ρόλο, προσωπικά μου είναι αδιάφορο, μου αρκεί που είναι Toyota ).
Το πιο καλοπουλημενο σύγχρονο μοντέλο παγκοσμίως το RAV4, ανεξαρτήτως κατασκευαστή.
Εχει λιγο plastic fantastic japanese διάκοσμο και δεν στρίβει σαν C-HR, αλλά δεν γίνεται να τα έχουμε όλα... -
Ο κινητήρας φυσικά είναι απροβλημάτιστος απλώς έχει άλλη λογική από τους συνιθησμένους turbo. Επίσης μπορείς να ζητήσεις να το πάρεις για δοκιμή Σάββατο την ώρα που κλείνει η έκθεση έως Δευτέρα πρωί, ώστε ΕΣΥ να αποφασίσεις εαν καλύπτει τις ανάγκες και τα γούστα σου. Πάντως οι κινητήρες της MAZDΑ είναι οικονομικοί σε κατανάλωση, μάλλον έχουν το κορυφαίο τιμόνι στην κατηγορία και έχουν αρχοντική ποιόητα κύλισης. Δεν έχουν την "σπιρτάδα" ενός turbo αλλά η σύνδεση οδηγού - αυτοκινήτου μάλλον είναι η καλύτερη ή από τις καλύτερες στην κατηγορία. Plus η ποιότητα κατασκευής. Ζήτα δοκιμή μακράς διαρκείας κι αποφάσισε
-
Δεν ρωτήσαμε όμως, αν χρειάζεται τρία καθισματάκια πίσω. Αν κάποιο από τα παιδιά είναι μεγαλύτερο και δεν χρειάζεται, δεν υπάρχει θέμα. Τρία 0-Ι στριμώχνωνται χωρίς Isofix σχεδόν παντού. Αντιθέτως, τρία καλά καθίσματα ΙΙ-ΙΙΙ δεν χωράνε με τίποτα σε οποιοδήποτε πίσω κάθισμα.
Εγώ θα κοιτούσα απ' ευθείας για 7θεσιο. Εγώ έχω δύο παιδιά και λυπάμαι που δεν αγόρασα 7θέσιο να χωράω και τα ανήψια ή τους παπούδες. -
@tgd said in Αγορά Καινούριου με Τριτεκνία (Mazda CX-5):
Δεν ρωτήσαμε όμως, αν χρειάζεται τρία καθισματάκια πίσω. Αν κάποιο από τα παιδιά είναι μεγαλύτερο και δεν χρειάζεται, δεν υπάρχει θέμα. Τρία 0-Ι στριμώχνωνται χωρίς Isofix σχεδόν παντού. Αντιθέτως, τρία καλά καθίσματα ΙΙ-ΙΙΙ δεν χωράνε με τίποτα σε οποιοδήποτε πίσω κάθισμα.
Εγώ θα κοιτούσα απ' ευθείας για 7θεσιο. Εγώ έχω δύο παιδιά και λυπάμαι που δεν αγόρασα 7θέσιο να χωράω και τα ανήψια ή τους παπούδες.Έχω επταθέσιο, αλλά ποτέ δεν κατάλαβα την λογική να κουβαλάμε τον κάθε αναξιοπαθούντα. Οι παππούδες ΟΚ, αν υπάρχουν. Αλλά ανίψια, φίλοι κλπ; Έλεος...
-
@ss_76 said in Αγορά Καινούριου με Τριτεκνία (Mazda CX-5):
Ο κινητήρας φυσικά είναι απροβλημάτιστος απλώς έχει άλλη λογική από τους συνιθησμένους turbo. Επίσης μπορείς να ζητήσεις να το πάρεις για δοκιμή Σάββατο την ώρα που κλείνει η έκθεση έως Δευτέρα πρωί, ώστε ΕΣΥ να αποφασίσεις εαν καλύπτει τις ανάγκες και τα γούστα σου. Πάντως οι κινητήρες της MAZDΑ είναι οικονομικοί σε κατανάλωση, μάλλον έχουν το κορυφαίο τιμόνι στην κατηγορία και έχουν αρχοντική ποιόητα κύλισης. Δεν έχουν την "σπιρτάδα" ενός turbo αλλά η σύνδεση οδηγού - αυτοκινήτου μάλλον είναι η καλύτερη ή από τις καλύτερες στην κατηγορία. Plus η ποιότητα κατασκευής. Ζήτα δοκιμή μακράς διαρκείας κι αποφάσισε
Ευχαριστώ ΠΟΛΥ. Ειδικα για το 2ημερο τεστ δεν το ηξερα και ειναι το πιο Βασικο απο ολα να το δοκιμασω αρκετα χλμ φορτωμενο και οχι.
Σε ποια mazda γινεται αυτο ? -
@tgd said in Αγορά Καινούριου με Τριτεκνία (Mazda CX-5):
Εγώ θα κοιτούσα απ' ευθείας για 7θεσιο. Εγώ έχω δύο παιδιά και λυπάμαι που δεν αγόρασα 7θέσιο να χωράω και τα ανήψια ή τους παπούδες.Οχι δεν θα βαλω 3 καθισματα πισω. 2 στα πλαινα και ενα booster κεντρο.
7θεσιο οχι δεν θελω π.χ. xtrail
Σε 5θεσια κοιταζω -
@realzeus said in Αγορά Καινούριου με Τριτεκνία (Mazda CX-5):
αλλά ποτέ δεν κατάλαβα την λογική να κουβαλάμε τον κάθε αναξιοπαθούντα
Εμπίπτει στις κομμουνιστικές καταβολές, να βοηθάμε τον καθένα και όχι όπως στον καπιταλισμό που βασιλεύει ο ατομικισμός!
-
ακου λεει κορεατικα και παπαροτουοτα προτασεις σε σχεση με τη μαζνταρα!!!
οι πρωτοι πρεπει να ντρεπονται, οι δευτεροι να πανε να δουν αν μπηκε η συνταξηλοιπον
προσφατα βρεθηκα σε διλλημα
αρκετου μπατζετ αλλα μονο φεβ
για αντικατασταση στο γκέικο 3008
πρωτα επερασα βολτα απο μαζντα για το 60 αλλα ηταν εξω απο καθε μπατζετ.
δακρυσα ομως απο πιγιοτητα και εμφανιση
ακομη και στο δυο και στο τριαντα
μετα πηγα λοιπον και κια και χάιουντάι
πικρα λεμε
οκ, ειναι, μπατζετοπικρα που δεν χαλανε, αλλα ειναι φτωχια πνευματος και οπως ολα τα κορεατικα, περιεργης αγουρης νεοπλουτοκινεζικης εμφανισης. και με πολυ χαρς ράιντ. ελπιζα να βρω κατι, μεγαλη απογοητευση σε σχεση με το γαλλικο χρεπι σε προσλαμβανουσα, γκαζια και πατημα. μπορει να μη μενουνε αλλα οταν τα ακουμπαω τα σκληρα δουλεμενα γιουρα, δεν θα πανε σε αυτα τα προχειρα.
πηγα και αλφα που ητανε και ετοιμοπαραδοτα.
κομπας σε ομορφουλα εκδοση. δηλαδη μετριοτητες.
σε πεμβε ειδα το τριαντα. σουργελο να λες οτι εχεις πεμβε και να ειναι σαν να μην εχεις. αν τη φτιαξεις οπως πρεπει, ακουμπησε το βδομηνταρι για μπέιμπι μπίμερ.
σε βολβο. το 40 δεν ειναι κανονικο, είναι αναπηρικο βολβο. το xc60 ειναι αμαξαρα ομως. πανακριβο αλλα μονο με το μαζντα το βαζω στη κορυφη της κατηγοριας των μεγαλων και ακριβων.
τελος πηγα και στην ακατανομαστη να δω μηπως τοχα κρινει λαθος το ραβ. κρυφα απο τη γυναικα που θεωρει τη τουοτα λογο διαζυγιου.
οχι, καλα το ειχα κρινει. το ενα ταλογο να ειναι ασπρο, το αλλο ταλογο να ειναι μαυρο. καταδικη αμαξι, ντροπη εταιρεια που παραγει αντικουκου προϊοντα για φανατισμενους μικροτσουτσουνους. μπορει να ειναι λιγοτερο πτωμα απο το γελοιο σιειτζαρ, αλλα και παλι ειναι οχημα περιφερομενου αρκουδιαρη.
εμμενω, στα τοσα γιουρα, #mono_mazda -
@fanis75 said in Αγορά Καινούριου με Τριτεκνία (Mazda CX-5):
@realzeus said in Αγορά Καινούριου με Τριτεκνία (Mazda CX-5):
αλλά ποτέ δεν κατάλαβα την λογική να κουβαλάμε τον κάθε αναξιοπαθούντα
Εμπίπτει στις κομμουνιστικές καταβολές, να βοηθάμε τον καθένα και όχι όπως στον καπιταλισμό που βασιλεύει ο ατομικισμός!
Χαχα! Σατανά!
-
Οχι δεν θα βαλω 3 καθισματα πισω. 2 στα πλαινα και ενα booster κεντρο.
Σε 5θεσια κοιταζωΚαι πάλι, η καλύτερη επιλογή για σένα, με καθαρά λειτουργικά κριτήρια είναι το Kodiaq. Από εκεί και πέρα, μπορείς να επιλέξεις ότι γουστάρει η καρδιά σου, αλλά να ξέρεις ότι με 3 μικρά παιδιά θα έρθουν κάποιες στιγμές που θα μετανιώσεις που δεν έκανες την επιλογή της λογικής.
Σε κάθε περίπτωση, πριν την επιλογή, πάρε τα 2 καθισματάκια και το booster για δοκιμή, σε όλα τα αυτοκίνητα που σκέφτεσαι. -
@gatoz said in Αγορά Καινούριου με Τριτεκνία (Mazda CX-5):
σε πεμβε ειδα το τριαντα. σουργελο να λες οτι εχεις πεμβε και να ειναι σαν να μην εχεις. αν τη φτιαξεις οπως πρεπει, ακουμπησε το βδομηνταρι για μπέιμπι μπίμερ.
τελος πηγα και στην ακατανομαστη να δω μηπως τοχα κρινει λαθος το ραβ. κρυφα απο τη γυναικα που θεωρει τη τουοτα λογο διαζυγιου.-
BMW είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να πάρεις, αλλά θέλει φράγκα...δεν είναι για αριστερούς τσέους, μόνο για δεχτσούς. Έχω φίλο τσέο με 530e, αμαξάρα...με όλο τον εξοπλισμό όμως, να φτάσει εκατοσταρούμπα να γουστάρει!
-
Με τόσα φράγκα, δεν πας Τογιότα, δεν είσαι καρμίρης σαν εμάς. Πάς ΛΕΞΟΥΣ να γουστάρεις, που κατουράει την Μάζτα σε πγιότητα. Πάρε έχε RX500 να γουστάρεις. Αλλιώς πάρε ένα Range.
-
-
@harisma23 said in Αγορά Καινούριου με Τριτεκνία (Mazda CX-5):
Σε 5θεσια κοιταζωΚαι πάλι, η καλύτερη επιλογή για σένα, με καθαρά λειτουργικά κριτήρια είναι το Kodiaq. Από εκεί και πέρα, μπορείς να επιλέξεις ότι γουστάρει η καρδιά σου, αλλά να ξέρεις ότι με 3 μικρά παιδιά θα έρθουν κάποιες στιγμές που θα μετανιώσεις που δεν έκανες την επιλογή της λογικής.
Σε κάθε περίπτωση, πριν την επιλογή, πάρε τα 2 καθισματάκια και το booster για δοκιμή, σε όλα τα αυτοκίνητα που σκέφτεσαι.εισαι και μηχανικος και ξεστομιζεις τετοια πραματα.... τι εγινε, πηρες εργολαβια στα διαυγεια τα αρχιτεκτονικα του νεκροταφειου Ανω Βαζελίας και προτεινεις οχηματα τελευταιας διαδρομης?
-
@ss_76 said in Αγορά Καινούριου με Τριτεκνία (Mazda CX-5):
Ευχαριστώ ΠΟΛΥ. Ειδικα για το 2ημερο τεστ δεν το ηξερα και ειναι το πιο Βασικο απο ολα να το δοκιμασω αρκετα χλμ φορτωμενο και οχι.
Σε ποια mazda γινεται αυτο ?autoone
-
@harisma23 said in Αγορά Καινούριου με Τριτεκνία (Mazda CX-5):
Σε κάθε περίπτωση, πριν την επιλογή, πάρε τα 2 καθισματάκια και το booster για δοκιμή, σε όλα τα αυτοκίνητα που σκέφτεσαι.εισαι και μηχανικος και ξεστομιζεις τετοια πραματα.... τι εγινε, πηρες εργολαβια στα διαυγεια τα αρχιτεκτονικα του νεκροταφειου Ανω Βαζελίας και προτεινεις οχηματα τελευταιας διαδρομης?
Ακριβώς επειδή είμαι μηχανικός, τονίζω τα προφανή. Το ωραιότερο αμάξι του κόσμου, αν δεν καλύπτει τις ανάγκες σου, δεν σου κάνει!
Αν πάρει λοιπόν ο άνθρωπος οποίο γουστάρει και δεν χωρούν τα 3 παιδιά του πίσω, τί θα το κάνει; Πρες παπιέ; -
@fanis75 said in Αγορά Καινούριου με Τριτεκνία (Mazda CX-5):
τελος πηγα και στην ακατανομαστη να δω μηπως τοχα κρινει λαθος το ραβ. κρυφα απο τη γυναικα που θεωρει τη τουοτα λογο διαζυγιου.-
BMW είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να πάρεις, αλλά θέλει φράγκα...δεν είναι για αριστερούς τσέους, μόνο για δεχτσούς. Έχω φίλο τσέο με 530e, αμαξάρα...με όλο τον εξοπλισμό όμως, να φτάσει εκατοσταρούμπα να γουστάρει!
-
Με τόσα φράγκα, δεν πας Τογιότα, δεν είσαι καρμίρης σαν εμάς. Πάς ΛΕΞΟΥΣ να γουστάρεις, που κατουράει την Μάζτα σε πγιότητα. Πάρε έχε RX500 να γουστάρεις. Αλλιώς πάρε ένα Range.
Σε λίγο του ανθρώπου κάποιος θα του προτείνει να πάρει Φεράρι και με τα ρέστα να βγάλει διαρκείας με τα ΜΜΜ για την οικογένεια….
-
-
@kkostask said in Αγορά Καινούριου με Τριτεκνία (Mazda CX-5):
Σε λίγο του ανθρώπου κάποιος θα του προτείνει να πάρει Φεράρι και με τα ρέστα να βγάλει διαρκείας με τα ΜΜΜ για την οικογένεια….
Για τον γάτο απάντησα αυτό (που κάνει hijack οποιο θέμα βρει!), όχι για τον φίλο που ψάχνει αυτοκίνητο στα σοβαρά!
Αγορά Καινούριου με Τριτεκνία (Mazda CX-5)