-
This post is deleted! -
@tiguanos said in VW Tiguan 2024:
Είμαι και εγώ που ήθελα να σας πω, πως το Tiguan έχει 3 διαφορετικά animation για τα φώτα
Έχουμε link YtB να τα δούμε γιατί το μπες βγες για τα δω μου ακούγεται πιο χαζό από το βίντεο του ΑΜΑΝ με το stop και το νέο οδηγό;
Ωστόσο τώρα να πω και το άλλο. Γράφω για όλα όσα με οδήγησαν στο να αγοράσω το όχημα, είμαι μεροληπτικός και τα παίρνω από τον Μανδύλα. Γράφω τον πόνο μου για απανωτές ζημιές μέσα σε 3 μέρες κατανταω γραφικός. Ξέρετε τι πιστεύω. Ότι καταβάθος στο forum "επιβιώνει" ανεπηρέαστος από αρνητικά σχόλια και περνάει καλά μόνο το troll που έχει να πει για όλα μια κακία. Συνήθως δε δεν ξέρει κανείς τι όχημα έχουν τα συγκεκριμένα trolls και γενικότερα κοιμούνται στις σκιές. Έτσι τους τρελαίνουν και όσοι μιλάνε ανοικτά!
Επανέρχομαι και αναμένω link για τα εφέ των πίσω φώτων. Έχω θέσει στη τύχη το γραφικό "3".
-
@red_monster said in VW Tiguan 2024:
Τι άλλες πίπες θα διαβάσουμε αλαχ μου !
Συμμαζέψου.
Ούτε εσύ είσαι το καλύτερο δείγμα ανθρώπου όταν έχεις νεύρα, και εσυ πάνω στα νεύρα σου έγραφες συκοφαντίες και ψεύδη για ανθρώπους που ούτε γνωρίζεις, είχες επικαλεστεί το παιδί σου για να κατηγορήσεις άλλους (αυτό φυσικά δεν σε κάνει αυτομάτως και κακό γονέα) κ.α παρόμοια και οι άλλοι βγάζατε σε άλλα θέματα ακραία ρατσιστικό λόγο, ποινικά κολάσιμο, όταν θυμώνετε, και άλλοι ειρωνεύεστε βασανισμούς, εκτοπίσεις και εκτελέσεις ανθρώπων άλλων εποχών.
Φυσικά πάνω στον θυμό σας τα λέτε, και δεν τα παίρνει κανείς της μετρητής. Σας το συγχωρεί. Αντί λοιπόν να ηρεμήσετε τον άλλον που βρίσκετε σε μια για αυτόν δύσκολη στιγμή, η αλήθεια είναι ότι δεν πρόλαβε να χαρεί το αυτοκίνητο, του επιτίθεστε. Ναι o Saba το είδε υπερβολικά το θέμα. Μεγέθυνε πολύ τις καταστάσεις. Πρέπει να του το δείξουμε. Ολοι μας τα πάθαμε αυτά με τα νέα αυτοκίνητα. Είναι άγραφος κανόνας να μας τα γρατζουνούν, χτυπούν κτλ
Χαλαρώστε όλοι και ο Saba και οι υπόλοιποι που σχολιάζετε.
-
Τα πίσω. Για τα μπροστά είναι σταθερό.
ΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑΑΑ;;;
ε όχι, το πουλάω!!!
-
Τα εμπρός δεν έχουν επιλέξιμο γραφικό, είναι στάνταρ. Μόνο μια ρύθμιση έχουν για το "πόσο γρήγορα ανάβουν" ή κακώς έτσι την οποία δεν έχω καταλάβει να πω την αμαρτία μου. Βέβαια δεν έχω τα LED-Matrix, για αυτά οι ιδιοκτήτες.
-
Ερώτηση / απορία.
Υπάρχει δυνατότητα για φωνητικές εντολές?Δηλαδή να αυξήσει μειώσει θερμοκρασία, ενεργοποίηση αντιθαμβωτικο κλπ?
-
@dekouk said in VW Tiguan 2024:
Ερώτηση / απορία.
Υπάρχει δυνατότητα για φωνητικές εντολές?Δηλαδή να αυξήσει μειώσει θερμοκρασία, ενεργοποίηση αντιθαμβωτικο κλπ?
Όλα τα VAG GROUP πλέον έχουν το AI που είναι μαζί με τις φωνητικές εντολές. Και ναι, έχει για την αυξομείωση κλπ.
Αλλά σε μένα στο LEON δεν δουλεύει και σωστά.
Την Παρασκευή ήμουν στον Κατάκη και τους έκραζα, χωρίς να φταίνε βέβαια αυτοί.
Ευελπιστώ σε ένα καλό update που θα διορθώσει την αναγνώριση των εντολών.
Εδώ, εμένα όταν δίνω εντολή "ΚΛΗΣΗ ΜΠΑΜΠΑΣ" κάνει κλήση BORA BORA(που έχω έναν φίλο). Γενικότερα, ότι ναναι. -
Με αφορμή την επισήμανση σχετικά με το πλήθος των λειτουργιών που έχουν ενσωματωθεί στα συστήματα infotainment – καθώς και τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν – θυμήθηκα το παρακάτω βίντεο Volkswagen's China Problem, το οποίο αναφέρεται στη VW και την παρουσία της στην αγορά της Κίνας. Μεταξύ άλλων, γίνεται λόγος για την εταιρεία λογισμικού που διαθέτει η VW και τον αυξανόμενο ρόλο της στην παραγωγή αυτοκινήτων. Πλέον, η έμφαση δεν δίνεται τόσο στην απόδοση του κινητήρα(ή γενικότερα στα μηχανικα μέρη), αλλά στο μέγεθος της οθόνης και στην έκδοση του λογισμικού που διαθέτει το όχημα.
-
@lap said in VW Tiguan 2024:
@red_monster said in VW Tiguan 2024:
Τι άλλες πίπες θα διαβάσουμε αλαχ μου !
Συμμαζέψου.
Ούτε εσύ είσαι το καλύτερο δείγμα ανθρώπου όταν έχεις νεύρα, και εσυ πάνω στα νεύρα σου έγραφες συκοφαντίες και ψεύδη για ανθρώπους που ούτε γνωρίζεις, είχες επικαλεστεί το παιδί σου για να κατηγορήσεις άλλους (αυτό φυσικά δεν σε κάνει αυτομάτως και κακό γονέα) κ.α παρόμοια και οι άλλοι βγάζατε σε άλλα θέματα ακραία ρατσιστικό λόγο, ποινικά κολάσιμο, όταν θυμώνετε, και άλλοι ειρωνεύεστε βασανισμούς, εκτοπίσεις και εκτελέσεις ανθρώπων άλλων εποχών.
Φυσικά πάνω στον θυμό σας τα λέτε, και δεν τα παίρνει κανείς της μετρητής. Σας το συγχωρεί. Αντί λοιπόν να ηρεμήσετε τον άλλον που βρίσκετε σε μια για αυτόν δύσκολη στιγμή, η αλήθεια είναι ότι δεν πρόλαβε να χαρεί το αυτοκίνητο, του επιτίθεστε. Ναι o Saba το είδε υπερβολικά το θέμα. Μεγέθυνε πολύ τις καταστάσεις. Πρέπει να του το δείξουμε. Ολοι μας τα πάθαμε αυτά με τα νέα αυτοκίνητα. Είναι άγραφος κανόνας να μας τα γρατζουνούν, χτυπούν κτλ
Χαλαρώστε όλοι και ο Saba και οι υπόλοιποι που σχολιάζετε.
Δεν έχεις πάρει χαμπάρι τι γίνετε έτσι ;
-
@tiguanos said in VW Tiguan 2024:
Τα πίσω. Για τα μπροστά είναι σταθερό.
ΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑΑΑ;;;
ε όχι, το πουλάω!!!
Εννοώ τα μπροστά φώτα δεν έχουν την τριλογία επιλογής όπως τα πίσω... -
@sonath τα γραφικά για τα πίσω που μπορώ να τα δω ώστε να επιλέξω;
-
@sabas_thess said in VW Tiguan 2024:
στα φανάρια!! θα ρωτάς τον πίσω "Αδερφέ σ αρέσει αυτό;;;" και θα βάλεις αυτό που θα αρέσει στους περισσότερους! Αφού έτσι κ αλλιώς οι άλλοι θα τα βλέπουν....
Βρήκα αυτό στο yt. https://www.youtube.com/shorts/xWKvDgqBDVI
δεν ξέρω αν είναι το ίδιο μοντέλο -
@stnd said in VW Tiguan 2024:
Βρήκα αυτό στο yt. https://www.youtube.com/shorts/xWKvDgqBDVI
δεν ξέρω αν είναι το ίδιο μοντέλοΑυτό είναι, σε ευχαριστώ πολύ.
-
@polioan said in VW Tiguan 2024:
Ερώτηση / απορία.
Όλα τα VAG GROUP πλέον έχουν το AI που είναι μαζί με τις φωνητικές εντολές. Και ναι, έχει για την αυξομείωση κλπ.
Εδώ, εμένα όταν δίνω εντολή "ΚΛΗΣΗ ΜΠΑΜΠΑΣ" κάνει κλήση BORA BORA(που έχω έναν φίλο). Γενικότερα, ότι ναναι.Εγώ τα μετέφρασα στα αγγλικά και ησύχασα.
Mom
First wife
My wife
Big sister
Home
GirlfriendΜια χαρά τα καταλαβαίνει η Siri
Με τα ονόματα παίρνει ότι να ναι -
@a-d-p said in VW Tiguan 2024:
Ερώτηση / απορία.
Εδώ, εμένα όταν δίνω εντολή "ΚΛΗΣΗ ΜΠΑΜΠΑΣ" κάνει κλήση BORA BORA(που έχω έναν φίλο). Γενικότερα, ότι ναναι.Εγώ τα μετέφρασα στα αγγλικά και ησύχασα.
Mom
First wife
My wife
Big sister
Home
Με τα ονόματα παίρνει ότι να ναισωστος ο παικτης! Δεν γραφει "ex-wife", αλλα "first wife". Σκεφτεται μπροστα, ωστε να υπαρχει χωρος και για "second/third κτλπ wife".
-
@sabas_thess said in VW Tiguan 2024:
Infotainment --> car --> lights
Δυστυχώς δεν είμαι στο auto για να ανεβάσω photo (δε θυμάμαι ακριβώς, μια φορά ασχολήθηκα στην αρχή και τέλος), αλλά εκεί είναι.
Επίσης δεν είμαι σίγουρος αν αφορά μόνο matrix led ή/και τα led plus.
-
Αυτό πως λειτουργεί; Τύπου "οκ vw", "θερμοκρασία 20" ή "οκ vw", "ρυθμίσεις","κλιματισμός","θερμοκρασία" ,"20";
θέλω να πω, έχει όντως τη λογική του ΑΙ (πχ. "θερμοκρασία τόσο και ένταση τόσο") ή φωνητικές εντολές όπως είναι στο μενού;
-
εγώ το προσπάθησα λίγο που είχα trial περίοδο... Μάπα.
-
@stnd said in VW Tiguan 2024:
Αυτό πως λειτουργεί; Τύπου "οκ vw", "θερμοκρασία 20" ή "οκ vw", "ρυθμίσεις","κλιματισμός","θερμοκρασία" ,"20";
και αν δεν θυμάσαι απέξω το μενού?
-
@dettol said in VW Tiguan 2024:
@a-d-p said in VW Tiguan 2024:
Ερώτηση / απορία.
Mom
First wife
My wife
Big sister
Home
Με τα ονόματα παίρνει ότι να ναισωστος ο παικτης! Δεν γραφει "ex-wife", αλλα "first wife". Σκεφτεται μπροστα, ωστε να υπαρχει χωρος και για "second/third κτλπ wife".
Είμαστε ήδη στη third .... έχεις χάσει επεισόδια
Υπάρχει πρώην, τέως και νυν για αυτούς ομιλούν την ελληνική γλώσσα.
VW Tiguan 2024