-
@sabas_thess εγώ οδήγησα για ένα τριήμερο το sdn και ένιωθα οτι οδηγούσα αυτοκίνητο μικρότερης κατηγορίας όσον αφορά τους χώρους.
-
Εμένα μου αρέσουν που αναλύουμε την αγορά μαζι με τον saba.
Ποια ξεχώρισες ως εναλλακτική και οικονομικότερη πρόταση;
Το sdn το toyota, μου βγάζει μια αρρενωπότητα, μια σοβαρότητα, πως αλλιώς αν το εκφράσω δεν ξέρω.
Μου αρέσει πολύ
-
@sabas_thess said in VW Tiguan 2024:
@wantone Όχι δεν ακύρωσα τίποτα. Δεν έχω τέτοιο σκοπό αν δεν με κρεμάσει εκ νέου η Karenta. Απλά, στα λόγια του "Θεού", προετοιμάζομαι για το χειρότερο ελπίζοντας για το καλύτερο.
Οι πωλητές στην Karenta δεν έχουν κανένα λόγο ούτε να βιαστούν ούτε να καθυστερήσουν να σου παραδόσουν το αυτοκίνητο. Θα κινηθούν με τους συνήθεις ρυθμούς τους, που λόγω των γιορτών είναι και λίγο πιο ράθυμοι, όπως συμβαίνει σε όλους μας.
Πρέπει να τους ενοχλείς κι εσύ λίγο, μην περιμένεις ότι θα σκιστούν, έναν απλό μισθό παίρνουν. Πάρε ένα τηλέφωνο για καλή χρονιά και ρώτα τι γίνεται με την παράδοση του αυτοκινήτου σου. Ή πήγαινε και αυτοπροσώπως. Χρειάζεται και κάποια πίεση απ' την πλευρά σου. -
@wantone Όχι δεν ακύρωσα τίποτα. Δεν έχω τέτοιο σκοπό αν δεν με κρεμάσει εκ νέου η Karenta. Απλά, στα λόγια του "Θεού", προετοιμάζομαι για το χειρότερο ελπίζοντας για το καλύτερο.
@limited_one αναφέρομαι στο sdn. Είναι αρκούντως μεγάλοι οι χώροι του παντού. Το hatchback είναι απαράδεκτο. Έχω οδηγήσει μόνο το hatchback preF/L hybrid & 1,2t το καλοκαίρι του 2019. Το sdv στατικό στην έκθεση (active+).
@red_monster το είδες να έρχεται, έτσι; Κρίμα θα έπεφτε γέλιο. Πάντως να γνωρίζεις ότι η προσπάθεια σου να με εκνευρίσεις και να σε αρχίσω στα Κερατσινιώτικα μπινελίκια μέρες που είναι, με αποτέλεσμα να με μπανάρουν οι mods μέχρι την τελετή έναρξης της θερινής Ολυμπιάδας του LA, απέτυχε παταγωδώς. Σε πρόλαβε άλλη. Είμαι στο σπίτι με ρεπό ενώ εχθές η σύζυγος υποδέχθηκε τον κόκκινο στρατό. Τα νεύρα μου είναι κρόσια εδώ και 48 σχεδόν ώρες. Too little too late. Παρά ταύτα επειδή τυγχάνεις, εκτός από non-factor, πιο εκνευριστικός και από εκείνα τα μικρά μυγάκια τα οποία κατά ένα μαγικό τρόπο ξεφεύγουν από τις σίτες και βρίσκονται εντός των σπιτιών πάρε ένα ghosting/block να τελειώνουμε. Τάπαμε!
Ντρέπομαι μόνο που διαβάζω αυτές τις χοντράδες για τη σύζυγό σου.
Απαράδεκτος και εσύ και ο εταίρος βλαμμένος που έγραφε ανάλογα πράγματα για τη συμβία του.
Τα δύο μπλόκ που τόσο διαφημίζεται και οι δύο είναι παράσημο στο χιτώνιό μου. -
@limited_one said in VW Tiguan 2024:
@sabas_thess εγώ οδήγησα για ένα τριήμερο το sdn και ένιωθα οτι οδηγούσα αυτοκίνητο μικρότερης κατηγορίας όσον αφορά τους χώρους.
Τι να σου πω. Πάνε και 5 χρόνια αλλά αμφιβάλω αν έκανα λάθος καθώς όπως έχεις καταλάβει οι πίσω χώροι είναι σχεδόν φετίχ για εμένα. Σε κάθε περίπτωση στο απευκταιο σενάριο θα το ξαναδώ από κοντά. Προφανώς δεν θα πάρω γουρούνι στο σακί.
Ίσως η εντύπωση που είχες αποκομισες ήταν συνέπεια της εμπειρίας του hybrid. Ίσως το preF/L με το τέρμα σπαστικό cvt και τις ασθενικές επιδόσεις;
-
Το sdn έχει τους χώρους του sw
-
@lap said in VW Tiguan 2024:
Εμένα μου αρέσουν που αναλύουμε την αγορά μαζι με τον saba.
Ποια ξεχώρισες ως εναλλακτική και οικονομικότερη πρόταση;
Το sdn το toyota, μου βγάζει μια αρρενωπότητα, μια σοβαρότητα, πως αλλιώς αν το εκφράσω δεν ξέρω.
Μου αρέσει πολύ
Μου αρέσει και εμένα αλλά δεν ξέρω γιατί το έχω συνδυάσει με φιλόλογο παλιάς κοπής άοσμο, άγευστο και με εκείνο το χαμόγελο το τυπικό. Ειδικά αν είναι και σε γκρι χρώμα = ήρθα να πάρω αμάξι, δώστε ότι έχετε!
-
@hountalas said in VW Tiguan 2024:
Μου αρέσει και εμένα αλλά δεν ξέρω γιατί το έχω συνδυάσει με φιλόλογο παλιάς κοπής άοσμο, άγευστο και με εκείνο το χαμόγελο το τυπικό. Ειδικά αν είναι και σε γκρι χρώμα = ήρθα να πάρω αμάξι, δώστε ότι έχετε!
Προφανώς δεν προκαλεί δέος και συναισθήματα. Θα πρέπει να είσαι λάτρης των οχημάτων 3 όγκων για να σου αρέσει. Από εκεί και πέρα όπως είπα είναι μια αδιαμφισβήτητα vfm επιλογή για τον μέσο Έλληνα οικογενειάρχη. Bulletproof, τέρμα οικονομικό με ικανοποιητικούς χώρους.
Την ευκαιρία για οχήματα που θα μου προκαλούν έντονα συναισθήματα την έχω χάσει προ πολλού. Αρχικά όταν έβγαλα εκτός επιλογής τα 2l άρα και το εκπληκτικό Mazda 3 sedan. Μετά όταν έκοψα από τη θεωρία την Tonale και στην πράξη τα Cupra.
Το Tiguan θα είναι ένα ολοκληρωμένο πολυεργαλείο. Αν όχι, τα προμνησθέντα για την Corolla sdn και ας είναι "σαν ταξί". Από Octavia 5 mk ii έρχομαι, οπότε έχω συνηθίσει....
-
Μαζευτείτε χρονιάρες μέρες!
Σαν τα πιτσιρίκια που το μετράγανε κάνετε…!
Σεβαστείτε όλους εμάς τους υπόλοιπους τουλάχιστον!
Μείνετε μόνο στα θέματα που απασχολούν τα νήματα αλλιώς ανοίξτε δικό σας και κάνετε ότι θέλετε! -
Έχουν αρχίσει και πυκνώνουν οι εμφανίσεις στους δρόμους πάντως. Τις τελευταίες ημέρες έχω συναντήσει 7 κομμάτια.
Φαίνεται αρχίζουν να ωριμάζουν οι πρώτες παραγγελίες.
-
@hountalas said in VW Tiguan 2024:
Προφανώς δεν προκαλεί δέος και συναισθήματα. Θα πρέπει να είσαι λάτρης των οχημάτων 3 όγκων για να σου αρέσει. Από εκεί και πέρα όπως είπα είναι μια αδιαμφισβήτητα vfm επιλογή για τον μέσο Έλληνα οικογενειάρχη. Bulletproof, τέρμα οικονομικό με ικανοποιητικούς χώρους.
Την ευκαιρία για οχήματα που θα μου προκαλούν έντονα συναισθήματα την έχω χάσει προ πολλού. Αρχικά όταν έβγαλα εκτός επιλογής τα 2l άρα και το εκπληκτικό Mazda 3 sedan. Μετά όταν έκοψα από τη θεωρία την Tonale και στην πράξη τα Cupra.
Το Tiguan θα είναι ένα ολοκληρωμένο πολυεργαλείο. Αν όχι, τα προμνησθέντα για την Corolla sdn και ας είναι "σαν ταξί". Από Octavia 5 mk ii έρχομαι, οπότε έχω συνηθίσει....
To eναλλακτικό εαν δεν πάω σε tiguan είναι το corolla touring sport. To μόνο θέμα που βλέπω είναι οτι οι χώροι πίσω δεν είναι οτι καλύτερο.
-
Διαβάζοντας ξανά στο νήμα του "οδήγησα" όλες τις δοκιμές μου συνειδητοποίησα δύο πράγματα. Καταρχάς κανένα εξ αυτών δεν αξίζει πραγματικά τα λεφτά που ζητάνε.
+100
-
@sonath said in VW Tiguan 2024:
Έχουν αρχίσει και πυκνώνουν οι εμφανίσεις στους δρόμους πάντως. Τις τελευταίες ημέρες έχω συναντήσει 7 κομμάτια.
Φαίνεται αρχίζουν να ωριμάζουν οι πρώτες παραγγελίες.
Χθες που πήγα για το πρώτο service, παρέλαβε ένας νεαρός γόνος, ένα Tiguan R-line 2,0 TDI 4motion 193ps, με ηλιοροφή σε λευκή πέρλα ️️
-
Κληρονόμοι
Αμαξάρα
-
@a-d-p said in VW Tiguan 2024:
Χθες που πήγα για το πρώτο service, παρέλαβε ένας νεαρός γόνος, ένα Tiguan R-line 2,0 TDI 4motion 193ps, με ηλιοροφή σε λευκή πέρλα ️️
Θα σου πω ότι γόνος ξεγόνος τον ζηλεύω, ΠΟΛΥ! Αυτό το αυτοκίνητο είναι κατασκευασμένο για αυτόν ακριβώς τον συνδυασμό κίνητρα κιβωτίου και κίνησης. Ο 1,5Tsi είναι για εμάς που δεν έχουμε λεφτά να το πάρουμε όπως πρέπει, κακά τα ψέματα. Ο 1,5Tsi είναι για Golf & T-roc ιδανικός, απλά επαρκής για νορμάλ χρήση του Tig.
Σκέφτεστε τι άροτρο θα είναι με 193ps από 2l σε συνδυασμό με το dsg, την τετρακίνηση αλλά και την τεράστια ροπή του; Σε σχέση με το "δικό μου" σαν τον Βόλο με τον κ@λ@....
Άρα αυτά που διαφωνώ με την επιλογή του γόνου είναι η λευκή πέρλα, καθώς αμφιβάλω αν μπορεί κανείς να τη βάψει όπως πρέπει στην Ελλάδα, αλλά και το R-line το οποίο παρότι σαφώς πιο όμορφο είναι πέραν του δέοντος σφιχτό για τον ρόλο που πρεσβεύει, ακόμα και με 200ps. Χίλιες φορές More + Dccpro και extra ζάντες του γούστου του.
Κατά λοιπά ας κλάψουμε όλοι μαζί σε εμβρυακή στάση στο πάτωμα καθώς ο τύπος πήρε ίσως την αρτιότερη εκδοχή ενός εξαιρετικού c-suv. Ναι και από μια "ανούσια" μελλοντική R.
Ξέρω θα πείτε ότι με αυτά τα λεφτά παίρνεις Merc, Bmw, Volvo, Lexus και Tesla και μπλα μπλα μπλα. Είναι αμαξαρα, πως να το κάνουμε;...
-
Το γόνος το έγραψα για να πειράξω τον @lap
Μπορεί να ήταν και αυτοδημιούργητος ο νεαρόςΠράγματι, το Tiguan είναι για τους διλιτρους κινητήρες, ειδικά αυτή η έκδοση με την τετρακίνηση και τον diesel με τους 193 ίππους και την ροπή για όργωμα, είναι ιδανικό για κάποιον που μένει σε επαρχιακή πόλη, όπου χιονίζει συχνά και ταξιδεύει συχνά Θεσσαλονίκη και Αθήνα για τις δουλειές του.
Το συγκεκριμένο ήταν ετοιμοπαραδοτο, το είχε αγγελία στο car,gr από τον Οκτώβριο νομίζω 56000€.
Με αυτές τις προδιαγραφές και πλήρη εξοπλισμό, πόσο βγαίνει ένα BMW X1;Μόνο R-line φέρνει στην Ελλάδα με αυτό τον συνδυασμό. Σε More έχει τον TDI με τα 150ps μπροστοκινητο.
-
Γι αυτό λέμε;
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/41529871-volkswagen-tiguan#bigger-photosΑυτό μάλιστα!
Αλλά δε ξέρω με τι καρδιά θα έβγαζα έναν μικρό θησαυρό στον δρόμο, θα έπρεπε να είχα τα 5πλάσια στην τράπεζα για να το πάρω και να το κυκλοφορώ χωρίς άγχος. -
@georgemit said in VW Tiguan 2024:
Αλλά δε ξέρω με τι καρδιά θα έβγαζα έναν μικρό θησαυρό στον δρόμο, θα έπρεπε να είχα τα 5πλάσια στην τράπεζα για να το πάρω και να το κυκλοφορώ χωρίς άγχος.
+++1
Τουλάχιστον τα διπλά θα έλεγα εγώ...
-
@a-d-p said in VW Tiguan 2024:
Μπορεί να ήταν και αυτοδημιούργητος ο νεαρός
Αυτοδημιούργητος κληρονόμος. Αυτοί είναι οι καλύτεροι.
-
@georgemit said in VW Tiguan 2024:
Γι αυτό λέμε;
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/41529871-volkswagen-tiguan#bigger-photosΑυτό μάλιστα!
Αλλά δε ξέρω με τι καρδιά θα έβγαζα έναν μικρό θησαυρό στον δρόμο, θα έπρεπε να είχα τα 5πλάσια στην τράπεζα για να το πάρω και να το κυκλοφορώ χωρίς άγχος.Αυτή ήταν η αγγελία
VW Tiguan 2024