-
Το καινούργιο chr απο κοντά είναι πιο όμορφο απο το παλιό και το καινούργιο εμπρός μέρος ταιριάζει πιο πολύ στην αθλητική σιλουέτα που είναι τόσο πετυχημένη που άνετα θα μπορούσε να εχει τα σήματα της porsche .
BMW έχουν γίνει τόσο άσχημες
MB χυδαία ακριβές και δείχνουν όμορφες μόνο με πακέτο amg
ασε που τραβούν χωρίς λόγο (1500 και 1300 κυβικά ... ξεφτίλα) την προσοχή την ζήλια και τον φθόνοΑν υπάρχουν τα €€€ μόνο σε porsche θα επένδυα,
toyota ή Tesla η επιλογή του μετρημένου μικρομεσαίου
και οι 3 μόνες μάρκες που μπορείς να αγοράσεις άφοβα ,όλα τα άλλα μόνο leasing. -
Δηλαδή Τάσε μου θα σε χαλούσε μια πισωκίνητη 320i?
ΥΓ: Τα αυτοκίνητα δεν είναι επένδυση, εκτός αν μιλάμε για καμιά F40... Τα αυτοκίνητα τα αγοράζεις για να τα χαίρεσαι!
-
Εμείς φίλε πουλάμε τα αυτοκίνητα μας και παμε στο επόμενο δεν τα μαζεύουμε στον όρχο ΠΟΕ BLR όπως εσύ ...
φταίει οτι δεν έχουμε και χώρο ...
-
Σχα μου, BLR είναι ΠΕΕ, όχι ΠΟΕ.
Αν τα έχεις λιώσει όμως, δεν αξίζει να τα δώσεις. Κάθομαι και τα κοιτάω!
Αν θες φέρτα σε μένα. Χώρος υπάρχει.
-
@realzeus said in Toyota C-HR 2023:
Σχα μου, BLR είναι ΠΕΕ, όχι ΠΟΕ.
Αν τα έχεις λιώσει όμως, δεν αξίζει να τα δώσεις. Κάθομαι και τα κοιτάω!
Αν θες φέρτα σε μένα. Χώρος υπάρχει.
το xedos είναι blr και σε λιγο το focus...
Η 330 είναι ΠΟΕ
τα εχεις ανακατέψει δεν φταίω εγω -
@tkin73 said in Toyota C-HR 2023:
@hountalas said in Toyota C-HR 2023:
Καταρχάς ο Μότης δεν είναι τυχαίος, έχει το ρεκορ γκίνες λαθών σε ότι κάνει ή λεει (βλέπε βίντεο με καταναλώσεις - βλέπε και σχόλια!, έχει μετρήσει απόσταση στο YC κάτι νουμερα τρελά 25+ εκατοστά...). Είναι ο πιο έμπειρος άσχετος σε αυτό που κάνει. Οκ έχεις τρέλα με τα τουότα αλλά γιατί έτσι;
Και για την στροφή που λέτε που τα είδατε τα 140; Άλλο βίντεο είδα εγώ; Φαίνεται το κοντερ δεξιά καθαρά. 125 και αν τα έπιασε το τρένο. Που οκ και 140 να πήγαινε και με aygo x σχετικά ήρεμα θα έμπαινε!Απλά δεν έχω καταλήξει ακόμα αν τα λάθη του είναι ηθελημένα ή τόσο του κόβει...
Φυσικά έχει αποδειχθεί πολλές φορές ψεύτης όπως εδώ που τάχα πάει με 140 και πάει με 125...αλλα στα των καταναλωσεων πιστεύω ότι δεν του κόβει να υπολογίσει, ξέχνα τι λέει στην αρχή σε σχέση με το τέλος του βίντεο στην προσπάθεια του να παρουσιάσει ότι τα τογιοτα είναι τα καλύτερα αμάξια του πλανήτη... Γενικά αμα τον αντιμετωπίζεις με λογική αγάπη μόνο όλα καλά μην τον στριμωχνεις με λεπτομέρειες... Τα τογιοτα είναι τα καλύτερα αμάξια και τέλος και είμαστε όλοι καλά!Νομίζω είναι απλά ο κλασσικός Έλληνας που τα παραλέει. Απλά είναι και βλάκας. Λεει για 140+ αλλά μάλλον δεν ειδε το κοντερ οτι φαίνεται δίπλα. Αμα του γράψεις σχόλιο πχ "που τα είδες ρε Μοτη τα 140" θα πει ήταν σε άλλη στροφή φίλε!
Και στις καταναλώσεις όλοι δεν ανεβάζουν ένα νούμερο πέρα από το πραγματικό και λένε οτι ειχαν και βαρύ πόδι!
Καινοτομια λεει οτι ειναι οι οθόνες στο ύψος του ματιού. Αυτά τα κάνει πρόβα άραγε η έχει δεξαμενή με τετοιες πατάτες στο κεφάλι;! -
-
Περιμενατε ολοι τον Μοτι να ανεβασει βιντεο οταν τα εγραφα εγω την προπροηγουμενη βδομαδα που το οδηγησα τιποτα.ΚρυφοΜοτιδες ολοι εδω μεσα.Σας εγραψα ειναι αρκετα πιο ησυχο απο το προηγουμενο και αρκετα πιο γρηγορο γενικα εως τα 130 με τα 140 μετα αρχιζει να ζοριζεται σε σχεση με αλλα που εχω οδηγησει .
-
Εγώ Μότι και subscribe και like και καμπανούλα...
Μου θυμίζει τα νιάτα μου, παρόλο που είναι συνομήλικος...
-
@vdx said in Toyota C-HR 2023:
Ένα ωραίο βίντεο με semi autonomous driving, acc, lane assist κλπ.
Λειτουργεί στο πλαίσιο του συστήματος υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας. Χρησιμοποιώντας μία κάμερα με αισθητήρα και ένα ραντάρ χιλιοστομετρικού κύματος, χρησιμοποιεί είτε τη διαγράμμιση του δρόμου εμπρός του οχήματος είτε την πορεία του προπορευόμενου οχήματος, είτε την άκρη του δρόμου για να εκτιμήσει τη θέση του αυτοκινήτου στο δρόμο. Αν το αυτοκίνητο αρχίσει να παρεκκλίνει από τη λωρίδα του, εφαρμόζεται η υποβοήθηση διεύθυνσης για να το επαναφέρει στην πορεία του και λειτουργεί όταν το σύστημα ειδοποίησης αλλαγής λωρίδας και το Adaptive Cruise Control είναι ενεργοποιημένα. Επίσης, η αυτόματη πορεία (αυτόματη εκκίνηση και παρακολούθηση πορείας του προπορευόμενου οχήματος) είναι πολύ ξεκούραστη (ρυθμίζεις και την ταχύτητα επίτευξης της ταχύτητας του προπορευόμενου, εάν δηλαδή θέλεις να την επιτύχει γρήγορα ή πιο ομαλά).
Επειδή και στο cc είναι ίδια ακριβώς τα ηλεκτρονικά συστήματα με το νεο chr (ακόμη και ο πίνακας οργάνων είναι ο ίδιος), τη διορθωτική πορεία την έχω μονίμως ενεργοποιημένη γιατί σε περίπτωση σφάλματος (αμέλεια, αφηρημάδα, κούραση κλπ) όταν παρεκκλίνεις της πορείας σου σε στροφή ιδίως διορθώνει την πορεία στρίβοντας το τιμόνι μόνο του για να σε διατηρήσει στην πορεία σου, και μόνο με την ενεργοποίηση του φλας σου επιτρέπει την αλλαγή πορείας είτε με πιο δυνατή στροφή του τιμονιού (αισθάνεσαι ελαφρά αντίσταση όταν προσπαθείς να το στρίψεις χωρίς προηγούμενη ενεργοποίηση φλας). Το μοναδικό του μειονέκτημα είναι ότι σε περίπτωση εξόδου από λεωφόρο εάν ξεχάσεις να βγάλεις φλας το αυτοκίνητο θα συνεχίσει την πορεία του ευθεία ακολουθώντας και επεμβαίνοντας για τη διατήρηση της ευθείας πορείας, οπότε σε αναγκάζει να χρησιμοποιείς πάντα το φλας σε περίπτωση μεταβολής της πορείας σου (κάτι που έπρεπε ούτως η άλλως να τηρούμε). -
ποσο χρονο παραδοσης εχει που κατασκευαζεται?
-
@realzeus said in Toyota C-HR 2023:
@bill_hsd said in Toyota C-HR 2023:
Απλά να αναφέρω, νομίζω οτι το έχω ξαναπεί, ότι γνωρίζω τουλάχιστον 5 πρώην BMWδάκηδες-Mercedeδάκηδες,που χωρίς τα νεοελληνικά κόμπλεξ premiumοσύνης και "αστεροπροπέλας", αγοράσαμε cash (όχι leasing) C-HR 1ης γενιάς και δεν το μετανιώσαμε ούτε στιγμή.
Κοίτα, σίγουρα δεν υπάρχει λόγος να μετανιώσεις, αν αγοράσεις συνειδητά κάτι για τα προτερήματα του. Εννοείται δε ότι είναι μια χαρά αυτοκίνητα τα Toyota. Τα απλά-υβριδικά εννοώ, γιατί τα σπορ Toyota δεν είναι απλώς "μια χαρά", είναι εξαιρετικά! Ένας φίλος του πατέρα μου πήρε το GR Yaris, με τα 260 άλογα (και το πήγε στα 300 από ότι λέει - προσωπικά δεν πιστεύω ότι έφτασε τόσα με ένα remap και μια εισαγωγή) και έχω σκυλιάσει να τον πετύχω για να το βάλω στο χέρι! Τρελό 75άρηδες εν δράσει ο πατέρας και η παρέα του... Αν θυμάσαι το είχα γράψει και όταν οδήγησα την Corolla Hybrid του φίλου μας του izz. Όμως, να έχουμε και αίσθηση του μέτρου. Δεν μπορεί να έφυγες από πισωκίνητη/τετρακίνητη BMW 150-200-300 ίππων και να μην κατάλαβες την διαφορά στον δρόμο σε σχέση με ένα υβριδικό C-HR, ή Corolla. Αν όντως συμβαίνει αυτό, σημαίνει ότι δεν ξέρεις να οδηγείς γρήγορα (δεν το λέω για σένα προσωπικά, γενικό το σχόλιο). Δεν είναι όλα τα αυτοκίνητα ίδια. Είμαι βέβαιος ότι το υβριδικό Toyota θα είναι πιο άνετο, αξιόπιστο και οικονομικό, αλλά δεν μπορεί να πηγαίνει στον δρόμο όπως μια 325!!!
Αυτό απαντάει και στον φίλο μου τον monman που λέει ότι δεν χρειάζεσαι καν το δίλιτρο Toyota και κάνεις την δουλειά σου και με το 1800. Επίσης αν μια γκόμενα θαμπώνεται από ένα αυτοκίνητο (ή τα λεφτά γενικά), δεν κάνει για τίποτα παρά μόνον για ΧΧΧ.
ΥΓ: Αυτούς τους ηλίθιπυς youtubers, στηλ Μότη (που ούτε γνωρίζω, ή έχω δει ποτέ βίντεό του, απλά διαβάζω εδώ το όνομά του), εσείς τους κάνετε φίρμες αναφέροντας και προωθόντας τους εδώ μέσα. Οπότε μην παραπονιέστε μετά που γίνονται γνωστοί...
Να ξεκινήσω από το τελευταίο: Δεν εχω ανεβάσει, ούτε εχω σχολιάσει επίτηδες οποιοδήποτε βίντεο του Μότι.Με αφήνουν παγερά αδιάφορο τα όσα αναφέρει, σε πολλά από τα οποία δεν συμφωνώ, συνεπώς μην τα λες σε εμένα, πες τα καλύτερα αλλού...
Από εκεί και πέρα, ως πρώην ιδιοκτήτης διαφόρων BMW και MΙΝΙ, έχω αναφέρει αναλυτικά γιατί έχω υβριδικό Toyota. Μην τα ξαναγράφω, δεν έχει νόημα.
Το γεγονός εξάλλου ότι τόσο εγώ, όσο και άλλοι συμφορουμιτες που έχουν πλούσιο (και premium) αυτοκινητιστικό παρελθόν, εκφράζονται με τα καλύτερα λόγια για τα υβριδικά Toyota που αγόρασαν, θα έπρεπε να αποτελέσει αντικείμενο προβληματισμού και σκέψης για ορισμένους.
Έχω ξαναπεί ότι το τέλειο αυτοκίνητο δεν έχει εφευρεθεί, ούτε όλα τα αυτοκίνητα ταιριάζουν σε όλους. -
@nmsm2 said in Toyota C-HR 2023:
@vdx said in Toyota C-HR 2023:
Ένα ωραίο βίντεο με semi autonomous driving, acc, lane assist κλπ.
Λειτουργεί στο πλαίσιο του συστήματος υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας. Χρησιμοποιώντας μία κάμερα με αισθητήρα και ένα ραντάρ χιλιοστομετρικού κύματος, χρησιμοποιεί είτε τη διαγράμμιση του δρόμου εμπρός του οχήματος είτε την πορεία του προπορευόμενου οχήματος, είτε την άκρη του δρόμου για να εκτιμήσει τη θέση του αυτοκινήτου στο δρόμο. Αν το αυτοκίνητο αρχίσει να παρεκκλίνει από τη λωρίδα του, εφαρμόζεται η υποβοήθηση διεύθυνσης για να το επαναφέρει στην πορεία του και λειτουργεί όταν το σύστημα ειδοποίησης αλλαγής λωρίδας και το Adaptive Cruise Control είναι ενεργοποιημένα. Επίσης, η αυτόματη πορεία (αυτόματη εκκίνηση και παρακολούθηση πορείας του προπορευόμενου οχήματος) είναι πολύ ξεκούραστη (ρυθμίζεις και την ταχύτητα επίτευξης της ταχύτητας του προπορευόμενου, εάν δηλαδή θέλεις να την επιτύχει γρήγορα ή πιο ομαλά).
Επειδή και στο cc είναι ίδια ακριβώς τα ηλεκτρονικά συστήματα με το νεο chr (ακόμη και ο πίνακας οργάνων είναι ο ίδιος), τη διορθωτική πορεία την έχω μονίμως ενεργοποιημένη γιατί σε περίπτωση σφάλματος (αμέλεια, αφηρημάδα, κούραση κλπ) όταν παρεκκλίνεις της πορείας σου σε στροφή ιδίως διορθώνει την πορεία στρίβοντας το τιμόνι μόνο του για να σε διατηρήσει στην πορεία σου, και μόνο με την ενεργοποίηση του φλας σου επιτρέπει την αλλαγή πορείας είτε με πιο δυνατή στροφή του τιμονιού (αισθάνεσαι ελαφρά αντίσταση όταν προσπαθείς να το στρίψεις χωρίς προηγούμενη ενεργοποίηση φλας). Το μοναδικό του μειονέκτημα είναι ότι σε περίπτωση εξόδου από λεωφόρο εάν ξεχάσεις να βγάλεις φλας το αυτοκίνητο θα συνεχίσει την πορεία του ευθεία ακολουθώντας και επεμβαίνοντας για τη διατήρηση της ευθείας πορείας, οπότε σε αναγκάζει να χρησιμοποιείς πάντα το φλας σε περίπτωση μεταβολής της πορείας σου (κάτι που έπρεπε ούτως η άλλως να τηρούμε).Αυτό που δεν μου άρεσε είναι ότι θέλει κάθε λίγο να ακουμπάς το τιμόνι Στο Peugeot σφηνώνω ένα μπουκάλι νερό και σταματάνε το worming
-
@chris__7 said in Toyota C-HR 2023:
ποσο χρονο παραδοσης εχει που κατασκευαζεται?
Δεν ξέρω για χρόνο, αλλά κατασκευή κλασσικά στην Τουρκία, δεν άλλαξε κάτι.
-
Είδα ένα κόκκινο bitone στον δρόμο προχτές. Πολλα τα 34000 αλλα παγματικά πολύ εντυπωσιακό, σταματάς να το χαζέψεις.
-
Είναι πλέον το CHR το μοναδικό καταφύγιο για όσους 40αρηδες της μεσαίας ας πούμε τάξης στην Ψωροκωστενα μας έχουν στυλ και θέλουν να κάνουν μια σοφιστικέ δήλωση με την αγορά αυτοκινήτου.
Αν και η πιο προσιτή BMW που είναι η Χ1 ,μου είναι συμπαθεστατη , δυστυχώς η χυδαιότητα της μάρκας παραμένει και λειτουργεί απωθητικά σε όσους θέλουν κάτι για να ξεχωρίζουν από την μάζα.
Μια λύση θα ήταν κάποιο Peugeot για αυτό τον ρόλο και μέχρι τώρα τα έχει καταφέρει σε αυτό το target group, αλλά κατά την άποψη μου αυτή ή λαίλαπα των leasing 3008 και 2008 στους δρόμους κάθε 4-5 καινούργια αυτοκίνητα που βλέπεις λειτουργεί επίσης απωθητικά.
Οπότε μοντέρνο, φουτουριστικό, υβριδικό CHR for the win.
Επίσης για όποιον δίνει σημασία μετράει πολύ και στις γυναίκες που νομίζουν πως είναι κάτι πολύ ακριβό, φαντάζομαι το νέο που δείχνει πιο κυριλατο θα μετράει ακόμη παραπάνω.
-
@vagkirk said in Toyota C-HR 2023:
Μια λύση θα ήταν κάποιο Peugeot για αυτό τον ρόλο και μέχρι τώρα τα έχει καταφέρει σε αυτό το target group, αλλά κατά την άποψη μου αυτή ή λαίλαπα των leasing 3008 και 2008 στους δρόμους κάθε 4-5 καινούργια αυτοκίνητα που βλέπεις λειτουργεί επίσης απωθητικά.
Kαλά και το CHR σούπα έχει γίνει. Οπου και να γυρίσεις βλέπεις και ένα.
-
Είναι πλέον το CHR το μοναδικό καταφύγιο για όσους 40αρηδες της μεσαίας ας πούμε τάξης στην Ψωροκωστενα μας έχουν στυλ και θέλουν να κάνουν μια σοφιστικέ δήλωση με την αγορά αυτοκινήτου.
Αν και η πιο προσιτή BMW που είναι η Χ1 ,μου είναι συμπαθεστατη , δυστυχώς η χυδαιότητα της μάρκας παραμένει και λειτουργεί απωθητικά σε όσους θέλουν κάτι για να ξεχωρίζουν από την μάζα.
Στο μυαλό μου είσαι...
-
@elteo said in Toyota C-HR 2023:
Kαλά και το CHR σούπα έχει γίνει. Οπου και να γυρίσεις βλέπεις και ένα.
Ισχύει, αφού μια εποχή το C-HR, στη βασική έκδοση, πουλιόταν τζάμπα.
Δεν έχω πετύχει ούτε ένα νέο C-HR μέχρι στιγμής, ενώ μεχρι πρότινος τουλάχιστον υπήρχαν ετοιμοπαραδοτα νέα C-HR, κατι πολύ δύσκολο για καινούριο Toyota, που μόλις παρουσιάστηκε.
Ίσως το αμφιλεγόμενο σχεδιο του νεου C-HR και οι αρκετά αυξημένες τιμές του, λειτουργούν αποτρεπτικά. -
1.5 μηνα αναμονη ειχε πριν κανα 20ημερο
Toyota C-HR 2023