-
@george1977 said in Ετοιμοπαράδοτο και αυτόματο:
@a-ctive said in Ετοιμοπαράδοτο και αυτόματο:
@iceman7 said in Ετοιμοπαράδοτο και αυτόματο:
Γιώργο σε σκεφτόμουν πριν λίγο που είδα δυο θέσεις φόρτισης στο Πευκί σε λειτουργία.
Ήρθε η ανάπτυξη χα χα χα
Μαζί με το fish spa που άνοιξε είπε ο Κοτζιάς να βάλει και θέση στάθμευσης.Btw ούτε λεπι δεν θα μείνει για ιδιώτη σε ηλεκτρικά και τις σχετικες επιδοτήσεις.
Θα τα φάνε οι εταιρίες πάλι.
Ευκαιρία για το γάτο να πάρει και ηλεκτρικό να μας κάνει σύγκριση !Εχει γιατι ακομη δεν την εχει αγκαλιασει ο κοσμος την ηλεκτροκινηση. Είναι πολυ πιο βολικη απο οσο περιμενα.
Γιατι το αυτοκινητο ειναι εργαλειο και θελεις να το χρησιμοποιεις χωρις περιορισμους. Αν ειναι για να μετακινηθεις να καθεσε να σκεφτεσε πως θα πας που θα φορτισεις τοτε χανει την χρηστικοτητα του
Εκτός και έαν έχεις κανένα Citroen AMI ή κανένα Smart δεν παίζει στην καθημερινότητα αυτό το σκεπτικό. Είναι πολύ χρηστικά και ειδικά εαν μάθεις τις δυνατότητες και την αυτονομία κυκλοφορείς business as usual και ποιοτικότερα από θερμικό. Οι περισσότερες ενστάσεις , τις είχα και εγώ , είναι από ανθρώπους που δεν έχουν κυκλοφορήσει με ηλεκτρικό να δουν τα καλά και τα κακά.
Δεν καταλαβα το σκεπτικο σου, τι σχεση εχει το ΑΜΙ και το σμαρτ.
Μια απλη ερωτηση. Φευγεις για εξορμηση σαββατοκυριακο και χρειαζετε να κανεις 700χλμ. Τι κανεις; Ψαχνεις να δεις που εχει φορτιστες; Εχεις μαζι σου μπαλαντεζες και ζητας ρευμα; Και αν ππας ορειβασια η αλλες δραστηριοτητες σε απομακρυσμενα μεροι;
Ειμαι 100% σιγουρος οτι το ηλεκτρικο θα σου ορισει που θα πας και τι θα κανεις
εφοσον δεν εχει δυνατοτητα να το φορτισεις. Ε λοιπον αυτο δεν το θελω.
Ακομα και στο χωριο μου να παω μου δημιουργει περιορισμους αφου δεν υπαρχουν σταθμοι φορτισηςH σχέση ειναι οτι τα συγκεκριμένα έχουν πολύ μικρή αυτονομία και είναι αμιγώς πόλης.
Σε κάθε άλλη περίπτωση και στα ελληνικά δεδομένα αυτοκίνητο με σοβαρή μπαταρία θα καταφέρει να κάνει την διαδρομή με λίγους ώς μικρους συμβιβασμούς. Χάραξε μου εναν προορισμό από Αθήνα πχ με 700 χλμ για να δου δείξω πως γίνεται με στοιχεία.Το περιοδικό που μας φιλοξενεί πάντως πέρασε μια μικρή Οδύσσεια: https://www.4troxoi.gr/dokimes/test/bmw-ix-xdrive40-taxideyontas-ilektrika/
Αυτό δεν είνια ταξίδι, μαρτύριο είναι!
-
@realzeus said in Ετοιμοπαράδοτο και αυτόματο:
Γιώργο σε σκεφτόμουν πριν λίγο που είδα δυο θέσεις φόρτισης στο Πευκί σε λειτουργία.
Ήρθε η ανάπτυξη χα χα χα
Μαζί με το fish spa που άνοιξε είπε ο Κοτζιάς να βάλει και θέση στάθμευσης.Btw ούτε λεπι δεν θα μείνει για ιδιώτη σε ηλεκτρικά και τις σχετικες επιδοτήσεις.
Θα τα φάνε οι εταιρίες πάλι.
Ευκαιρία για το γάτο να πάρει και ηλεκτρικό να μας κάνει σύγκριση !Εχει γιατι ακομη δεν την εχει αγκαλιασει ο κοσμος την ηλεκτροκινηση. Είναι πολυ πιο βολικη απο οσο περιμενα.
Γιατι το αυτοκινητο ειναι εργαλειο και θελεις να το χρησιμοποιεις χωρις περιορισμους. Αν ειναι για να μετακινηθεις να καθεσε να σκεφτεσε πως θα πας που θα φορτισεις τοτε χανει την χρηστικοτητα του
Εκτός και έαν έχεις κανένα Citroen AMI ή κανένα Smart δεν παίζει στην καθημερινότητα αυτό το σκεπτικό. Είναι πολύ χρηστικά και ειδικά εαν μάθεις τις δυνατότητες και την αυτονομία κυκλοφορείς business as usual και ποιοτικότερα από θερμικό. Οι περισσότερες ενστάσεις , τις είχα και εγώ , είναι από ανθρώπους που δεν έχουν κυκλοφορήσει με ηλεκτρικό να δουν τα καλά και τα κακά.
Δεν καταλαβα το σκεπτικο σου, τι σχεση εχει το ΑΜΙ και το σμαρτ.
Μια απλη ερωτηση. Φευγεις για εξορμηση σαββατοκυριακο και χρειαζετε να κανεις 700χλμ. Τι κανεις; Ψαχνεις να δεις που εχει φορτιστες; Εχεις μαζι σου μπαλαντεζες και ζητας ρευμα; Και αν ππας ορειβασια η αλλες δραστηριοτητες σε απομακρυσμενα μεροι;
Ειμαι 100% σιγουρος οτι το ηλεκτρικο θα σου ορισει που θα πας και τι θα κανεις
εφοσον δεν εχει δυνατοτητα να το φορτισεις. Ε λοιπον αυτο δεν το θελω.
Ακομα και στο χωριο μου να παω μου δημιουργει περιορισμους αφου δεν υπαρχουν σταθμοι φορτισηςH σχέση ειναι οτι τα συγκεκριμένα έχουν πολύ μικρή αυτονομία και είναι αμιγώς πόλης.
Σε κάθε άλλη περίπτωση και στα ελληνικά δεδομένα αυτοκίνητο με σοβαρή μπαταρία θα καταφέρει να κάνει την διαδρομή με λίγους ώς μικρους συμβιβασμούς. Χάραξε μου εναν προορισμό από Αθήνα πχ με 700 χλμ για να δου δείξω πως γίνεται με στοιχεία.Το περιοδικό που μας φιλοξενεί πάντως πέρασε μια μικρή Οδύσσεια: https://www.4troxoi.gr/dokimes/test/bmw-ix-xdrive40-taxideyontas-ilektrika/
Αυτό δεν είνια ταξίδι, μαρτύριο είναι!
Σιγά την ταλαιπωρία. Έαν έβαζε το plugshare από την αρχή θα ήταν ενημερωμένο για όλα.
Ο κόσμος είναι ηλεκτρονικός πλεον -
Σιγά μην κάνεις και σχέδιο μάχης...
Επίσης βρες να φορτίσεις στην Θεσσαλονίκη...
-
@realzeus said in Ετοιμοπαράδοτο και αυτόματο:
Σιγά μην κάνεις και σχέδιο μάχης...
Επίσης βρες να φορτίσεις στην Θεσσαλονίκη...
Μπουγάτσα με Αμπερ σε πολλά σήμεία. Η αγαπημένη είναι η shell στην Λ. Λαγκαδά.
-
Μιας και σύντομα φτάνει το Yaris Cross style που παραγγείλαμε πέρυσι με ανοιχτή τιμή (ψαχτείτε όσοι θέλετε σώνει και καλά style γιατί πρέπει να έρχονται πολλά ή να ακυρώνει ο κόσμος επειδή πλέον μετά την τελευταία αύξηση η έκδοση έχασε κάθε έννοια vfm) ξεκινήσαμε το τελικό ψάξιμο για την επιλογή του επόμενου γυναικαμαξου (b suv μόνο) που ήδη αλλωστε εκτελεί και χρεη βασικού για ταξίδια σε μέρη όπου ένα c segment μας ζορίζει.
Θα μου πει κάνεις αφού έχεις παραγγείλει και περιμένεις τον άλλο μήνα τώρα ψάχνεσαι ;
Ναι τώρα, γιατί την παραγγελία στο YC την έβαλα για να παίρνω σειρά (δυστυχώς με ανοιχτή τιμή και ήδη εφαγα μια 700αρα) αλλά δεν ήμουν ποτε τόσο ζεστός γιατί το ΥC είναι χαμηλά σε απτή ποιότητα, οι εκδόσεις είναι ελλειπεις και οι πλήρεις εκδοσεις προορίζονται για κάγκουρες ενώ κοστίζουν πια εξευτελιστικά πολύ.Απλά το ότι τελικά φτάνει στο μισό περίπου της αναμονής που μας είχαν πει μας δημιουργεί θέμα να ψαχτούμε τώρα που δεν έχει δυστυχως ομαλοποιηθεί ακόμα η κατάσταση.
Τελωσπαντων πήρα και τη γυναίκα μαζί για να δοκιμάσει και η ίδια τόσο το YC (δεν το ειχε καν δει ως τώρα) όσο και το t-cross που επίσης κοιτάγαμε το καλοκαίρι αλλά δεν το βρίσκαμε σε style dsg.
Σημειωτέον τώρα η γυναίκα οδηγεί ένα γιαρις υβριδικό του 2016 με 88000 χλμ.Το πρώτο YC style που είχε εκθεσιακό το απέρριψε ως τελείως πλαστικούρα και χαμηλής ποιότητας και αίσθησης το εσωτερικό. Την ίδια αίσθηση αποκόμισα ξανά και εγώ. Το καλοκαίρι δει και οδηγήσει adventure.
Μετά κάναμε τεστ μόνοι μας το adventure.
Το βρήκε πιο ποιοτικό. Μαλλον τα σπορ ημιδερματινα καθίσματα έδιναν έναν τόνο περισσότερης ποιότητας. Ένα μτχ active plus που είχε ούτε καταδέχθηκε να το δούμε.
Τα θετικά:
1 Επιτελους απόκριση στο γκάζι. Δεν χρειάζεται να το σανιδώσει για να κινηθεί σβέλτα
2. οικονομικο
3 ευκολοδήγητο - βρήκε αμέσως θέση οδήγησης και το πήγε στις καθημερινές της διαδρομές χωρίς να ζορίζεται.
4. Χώρος πορτ μπαγκαζ
5. Καλός κλιματισμός - ωραια οθόνη
Αρνητικά:- Ποιότητα γενικώς και ειδικά απτή ποιότητα
- Θόρυβος υβριδικού (αν και πολύ λιγότερο από αυτό που έχουμε)
- Χώροι και φωτεινότητα
4: σχεδιασμός και κράξιμο για το πίσω piano black - Διαφοροποίηση εξοπλισμού (θέλει αναδιπλούμενους οπωσδήποτε).
- Ελαφρύ τιμόνι (το βρήκε όπως και εγώ αστεία ελαφρύ)
- Αστεία ανάλυση κάμερας. Καμία λεπτομέρεια και διαύγεια. Αν βρέχει κιολας τι θα γίνει ;
- Η τιμή. Δεν είναι δυνατόν να κάνει αυτό το πράγμα 26 χιλιάρικα. (Συμφωνώ!!)
Πριν πάμε για το YC είχα πάει Καρεντα για το t-cross.
Το οδήγησα μονος σε dsg στην απλή έκδοση εξοπλισμού (life).
Μέρος της διαδρομής το κάναμε με τη γυναίκα που πήγα να την πάρω και κάθισε πίσω αρχικά και μετά στη θέση του οδηγού και έκανε κάποιες μανούβρες
Πάλι συνήθεις διαδρομές και κάποια ανοίγματα.
Εντυπώσεις μόνο θετικές σε όλα πλην κατανάλωσης που έγραψε χωρίς καμία προσοχή ακόμα και 10.
Απτή ποιότητα, στιβαρότητα, καμία ανόητη έλλειψη, ακόμα και η life είναι επαρκέστατη για τη χρήση που κάνουμε, πόσο μαλλον η style που θελουμε (λογω κλιματισμού η γυναίκα και led εγώ).
Χώροι, άνεση (το τεστ φόραγε 17αρες παρότι life γιατί είχε ένα πακέτο εμφάνισης) στιβαρότητα.Από τιμή μιλάμε για 26200 τώρα με το κλειδί το yc style με μεταλλικό (όχι πέρλα) και 27200 το tcross style στο όμορφο απλο δωρεάν χρωνα που εξοπλιστικά είναι σαν το adventure του YC που κάνει πια 29 και οινσωστοι πωλητες το διαφημίσουν στα 31-32 ηδη λόγω των αυξήσεων κατά τη διάρκεια της αναμονής.
Πολύ καλό balloon από Καρεντα που με έβαλε σε σκέψεις αντί του leasing ή της αγορας. (5,9% !!!!)
Περιμένω και quote για τυχόν ανταλλαγή με το υφιστάμενο γιαρις (αν και μπορώ να το δώσω και μόνος αλλά βαριέμαι τη διαδικασία)
Πρακτικά ετοιμοπαράδοτο και αυτό.Σε επίπεδο κόστους χρήσης το yc έχει ίσως και μισή κατανάλωση καθημερινά ενώ δεν έχει τέλη και φυσικά μεγαλύτερη εγγύηση.
Το vag είναι ποιοτικότερο, πιο ευαερο, πιο αυτοκίνητο κατά την κρίση και της συζύγου.
Θα κανει και αυτή τεστ για να έχουμε τελικό verdict αφού δούμε τιμές ανταλλαγής και για το ένα και για το άλλο. Δυστυχώς δεν πήραμε σήμερα τιμή από Τογιότα γιατί έχουμε παραγγείλει από άλλη αντιπροσωπεία από αυτή που πήγαμε, περα ότι τα Σαββατα αυτός δεν έχει μηχανικό να εκτιμήσει αμάξια.
Αν μας κάνει κανα καλό πακέτο οικονομικά (έκπτωση και τιμή ανταλλαγης) ίσως οριακά λόγω κατανάλωσης κερδίσει το yc.
Αλλά δεν αρέσει σε κανένα στην οικογένεια. (Και ο γιος υπέρ του Γερμανού).Αν τελικά προχωρήσουμε με το YC θα ειναι ξεκάθαρα συμβιβασμός ελεω κατανάλωσης.
Ειδαλως σκεφτόμαστε σοβαρα να μείνουμε με το υφιστάμενο γιαρις και βλέπουμε άλλη ώρα.
Μπορεί να ειναι και καλύτερο αυτό για εμένα επειδή θα πέσουν περισσότερα λεφτά αν αλλάξω εγώ το δικό μου.
-
Dublin για Avenger σε 3... 2... 1...
-
> Ειδαλως σκεφτόμαστε σοβαρα να μείνουμε με το υφιστάμενο γιαρις και βλέπουμε άλλη ώρα.Μπορεί να ειναι και καλύτερο αυτό για εμένα επειδή θα πέσουν περισσότερα λεφτά αν αλλάξω εγώ το δικό μου.
αυτό είναι το καλύτερο! δεν είναι ώρα ακόμη.
-
7 ετών αμάξι με 88 χιλιάδες χλμ είναι ήδη πολλά για εμας.
Δεν ξαναπήγε αμάξι μας τόσα.
Επίσης η τάση είναι να ακριβύνουν και άλλο ενώ τα ηλεκτρικα αποκλείονται για πάντα εκτός αν μας αναγκάσουν να τα αγοράσουμε. -
This post is deleted! -
Στέφανε, έτσι όπως τα γράφεις ουσιαστικά απλά θες να σου πούμε ότι συμφωνούμε για το T Cross...είναι ξεκάθαρο ότι αυτό θες!!! Οπότε τι το συζητάς??
Προφανώς διαφωνώ για το εσωτερικό του Γιάρις, αλλά όπως το βλέπει κανείς...σεβαστή η άποψή σου. Παραδόξως θα σου πω ότι το T Cross μου αρέσει πάρα πολύ και ήταν (ναι κρατηθείτε!!!!) η 1η εναλλακτική πρόταση που έκανα στην γυναίκα μου, επειδή ήταν σχεδόν ετοιμοπαράδοτο και σε καλή τιμή τότε...αλλά δεν της άρεσε καθόλου, μόνο το Τιγκουάν της άρεσε από VW. Οπότε απορρίφθηκε. Για εμένα ο μόνος ανασταλτικός παράγοντας είναι το DSG, τόσο σε λειτουργία (πολύ απότομο στην κίνηση, δεν είναι ομαλό αυτόματο για τέτοια χρήση) όσο και σε βλάβες. Ειδικά με τις διαδρομές που κάνετε (και εαν δεν προσέχει και η σύζυγος) θα έχει σίγουρα θέμα. Οπότε μεγάλη εγγύηση και το στέλενεις πριν λήξη η εγγύηση.
Οπότε καλοτάξιδο το T Cross να πώ!!!
-
Κράτα αυτό που έχεις. 88.000 χλμ και 7 χρόνια είναι ένα κομμάτι κέικ για το γιάρις. Πάρε κάτι άλλο μετά από 2 χρόνια, στο κέρδος θα είσαι.
-
@dstou said in Ετοιμοπαράδοτο και αυτόματο:
Κράτα αυτό που έχεις. 88.000 χλμ και 7 χρόνια είναι ένα κομμάτι κέικ για το γιάρις. Πάρε κάτι άλλο μετά από 2 χρόνια, στο κέρδος θα είσαι.
Είναι το υβριδικό. Όσο έχει ακόμα εγγύηση η μπαταρία πρέπει να φύγει.
Αλλά τα 88 χιλιάδες χλμ είναι πολλά για εμένα.
Πέρασε και ένα κορολλα hb του 2003 που έδωσα το 2014 με 77000.
Δεν κάνω χλμ αλλα γενικά όσο παλιωνουν τα αμάξια τόσο το δείχνουν.
Γι αυτό και ψάχνομαι. Και δυστυχώς οι τιμές όσο πάνε και αυξάνονται και το αυτοκίνητο γίνεται απο απλο καταναλωτικό αγαθό, είδος πολυτελείας. Κάθε πέρυσι και καλύτερα θα είναι. Η δε κατηγορία που κοιταμε είναι ότι πιο ξεδιάντροπα υπερτιμημένη.
Κουβάδες των 20 χιλιάδων και αν, πάνε πια κοντά 30.
Ας όψεται που μιλάμε για 2ο αμάξι καθημερινό χαμάλη , αλλιως πας με τα λεφτά αυτά και παιρνεις έναν Ασσο και αισθάνεσαι την απόλυτη απτή ποιότητα στα λεφτά αυτά.Είχα εναποθέσει πολλά στο YC και το παρακολουθώ από τότε που βγήκε αλλά περα από τον κινητήρα και την υβριδικοτητα δυστυχώς η Τογιότα δεν προσφέρει πια τίποτα άλλο. Ζαντολάστιχα και μόστρα για πιτσιρικάδες.
17αρες σε γιαρις και 18αρες σε γιαρις κρος.
Περίεργα σχήματα δύσκολοι χώροι και πλαστικά jumbo
Απογοητεύτηκα γιατί 24 χρονια τογιοτακιας αισθάνομαι ότι για εμένα τον οικογενειάρχη δεν έχει πια κάτι η γκάμα.
Κάποια στιγμή θα πάψει να πουλάει η αξιοπιστία και το after sales από μόνο του.
Ήδη ζητάνε πολλά χρήματα και οι ελλείψεις σε απλά και φθηνά πράγμα είναι πολλές -
@fanis75 said in Ετοιμοπαράδοτο και αυτόματο:
Στέφανε, έτσι όπως τα γράφεις ουσιαστικά απλά θες να σου πούμε ότι συμφωνούμε για το T Cross...είναι ξεκάθαρο ότι αυτό θες!!! Οπότε τι το συζητάς??
Προφανώς διαφωνώ για το εσωτερικό του Γιάρις, αλλά όπως το βλέπει κανείς...σεβαστή η άποψή σου. Παραδόξως θα σου πω ότι το T Cross μου αρέσει πάρα πολύ και ήταν (ναι κρατηθείτε!!!!) η 1η εναλλακτική πρόταση που έκανα στην γυναίκα μου, επειδή ήταν σχεδόν ετοιμοπαράδοτο και σε καλή τιμή τότε...αλλά δεν της άρεσε καθόλου, μόνο το Τιγκουάν της άρεσε από VW. Οπότε απορρίφθηκε. Για εμένα ο μόνος ανασταλτικός παράγοντας είναι το DSG, τόσο σε λειτουργία (πολύ απότομο στην κίνηση, δεν είναι ομαλό αυτόματο για τέτοια χρήση) όσο και σε βλάβες. Ειδικά με τις διαδρομές που κάνετε (και εαν δεν προσέχει και η σύζυγος) θα έχει σίγουρα θέμα. Οπότε μεγάλη εγγύηση και το στέλενεις πριν λήξη η εγγύηση.
Οπότε καλοτάξιδο το T Cross να πώ!!!
Φίλε δεν έχω καταλήξει ακόμα.
Πιο πολύ στο να μην πάρω το yc είμαι παρα στο να πάρω το tcross.
Με έχει απογοητεύσει η Τογιότα. 5 απλά πράγματα αρκούσαν. Στην Ευρώπη πουλάει. Δεν είναι όλοι οι πελάτες της Μοτηδες και καγγουρια των ΜΚΔ που τρελαίνονται για ζάντες.Και ναι φυσικά και σκέφτομαι τα ντεσου που αναφέρεις όπως και το θέμα κατανάλωσης για το vag.
Αλλα παρότι κουβάδες και τα δυο, αισθάνεσαι ότι σε προσέχουν περισσότερο ως πακέτο οι Γερμανοί.Δεν ξέρω, ακόμα προβληματισμένος είμαι.
-
Η απορία μου είναι:
Το Γιαρις που έχεις έχει καλύτερη ποιότητα από το yc που περιμένεις; -
Έχε υπόψη ότι στο T-cross αναμένεται facelift. Μάλλον φέτος. Οπότε το νέο που θα έρθει θα είναι σίγουρα ακριβότερο. Με ίσως λίγο καλύτερα πλαστικούλια μέσα. Που στα vw είναι αδιάφορα, γιατί δεν τρίζει τίποτα μέσα για αρκετά χρόνια.
Ενημερωτικά καθαρά. -
@gtsartsal said in Ετοιμοπαράδοτο και αυτόματο:
Η απορία μου είναι:
Το Γιαρις που έχεις έχει καλύτερη ποιότητα από το yc που περιμένεις;Ναι και αισθητά (κάθε πέρυσι και καλύτερα σε αυτό το θέμα από την Τογιότα) αλλά μετά από 7 χρονια και τόσα χμλ και πραγματάκια ακούγονται και σημάδια χρήσης υπάρχουν.
Έπισης ούτε αυτό έχει φώτα στα παράθυρα, πλαφονιέρα πίσω κλπ χαζα που συνεχίζει να έχει το γιαρις κρος αλλά μου κόστισε 16500 το 2016.
Τώρα θες 10 χιλιάδες παραπάνω για τις ίδιες ελλείψεις.Α και μάτι που ξέχασα να αναφέρω και μου έκανε εντύπωση.
Το adventure που κάναμε σήμερα τεστ είχε το γνωστό θέμα με την ποντα.
Ήταν αισθητός ο ήχος πίσω δεξιά!
Αλλά ούτε που είχαν ασχοληθεί να το φτιάξουν. -
@andya3 said in Ετοιμοπαράδοτο και αυτόματο:
Έχε υπόψη ότι στο T-cross αναμένεται facelift. Μάλλον φέτος. Οπότε το νέο που θα έρθει θα είναι σίγουρα ακριβότερο. Με ίσως λίγο καλύτερα πλαστικούλια μέσα. Που στα vw είναι αδιάφορα, γιατί δεν τρίζει τίποτα μέσα για αρκετά χρόνια.
Ενημερωτικά καθαρά.Το έχω ακούσει. Και με προβληματίζει σε θέμα μεταπώλησης και στο ενδεχόμενο να βάλουν κανα mhev σύστημα και να ξενερώσω χοντρά. Αισθητικά και εξωτερικά αμφιβάλλω αν θα το καταλαβαίνει κανεις (τα καλά των Γερμανών).
Ειδάλλως ήδη έχουν βελτιωθεί πολλά από το 19 που βγήκε.
Θυμάμαι όταν το είχα πρώτο δει γελαγα με την πλαστικιλα του σε σχέση με αλλα της γκάμας. Αλλά στην πορεία έκαναν βελτιώσεις. (άλλο καλό των Γερμανών που βελτιώνουν κάθε χρόνο τα μοντέλα τους).
Και αυτό βέβαια έχει ακριβύνει πολύ.
Αυτό που παιρνεις τώρα με 27 το έπαιρνες πριν 3 χρονια με 23.
Αλλά τουλάχιστον το παιρνεις και δεν πας αμέσως ούτε λαμπες να αλλάξεις ούτε σου λείπουν βασικά πράγματα για μέσα στην πόλη.Εσυ που είσαι της μαρκας τι θα με συμβουλεύες;
Επίσης μια ερώτηση προς ολους:
το ballon πως σας φαίνεται ; -
Αν τελικά προχωρήσουμε με το YC θα ειναι ξεκάθαρα συμβιβασμός ελεω κατανάλωσης.
Μέσος αγοραστής yaris cross ειδικά όταν το παίρνει για οικογενειακό!
-
@hountalas said in Ετοιμοπαράδοτο και αυτόματο:
Αν τελικά προχωρήσουμε με το YC θα ειναι ξεκάθαρα συμβιβασμός ελεω κατανάλωσης.
Μέσος αγοραστής yaris cross ειδικά όταν το παίρνει για οικογενειακό!
Ε ναι. Με 12-15 χιλιάδες χλμ το χρόνο το σκέφτεσαι αλλά ποσο δέσμιος πια ;
-
@andya3 said in Ετοιμοπαράδοτο και αυτόματο:
Ενημερωτικά καθαρά.Το έχω ακούσει. Και με προβληματίζει σε θέμα μεταπώλησης και στο ενδεχόμενο να βάλουν κανα mhev σύστημα και μα ξενερώσω χοντρά.
Ειδάλλως ήδη έχουν βελτιωθεί πολλά από το 19 που βγήκε.
Θυμάμαι όταν το είχα πρώτο δει γελαγα με την πλαστικιλα του σε σχέση με αλλα της γκάμας. Αλλά στην πορεία έκαναν βελτιώσεις.
Και αυτό έχει ακριβύνει πολύ.
Αυτό που παιρνεις τώρα με 27 το έπαιρνες πριν 3 χρονια με 23.
Αλλά τουλάχιστον το παιρνεις και δεν πας αμέσως ούτε λαμπες να αλλάξεις ούτε σου λείπουν βασικά πράγματα για μέσα στην πόλη.Εσυ που είσαι της μαρκας τι θα με συμβουλεύες;
Επίσης το ballon πως σας φαίνεται ;
Εγώ το golf με balllon το πήρα, αλλά πολύ χαμηλότερο επιτόκιο. Όταν το πήρα το 21 είχε λιανική 22500 και το t cross με dsg περίπου 1000 λιγότερα, όποτε δεν το κοίταξα ποτε.
Το έχει ένας φίλος μου από το 19 και μόνο για service πάει.
Εκείνος έχει κατανάλωση 6,5 με χειροκίνητο. Όταν θα κάνεις τεστ drive δες την μέση κατανάλωση όμως γιατί έχει τρεις συνολικά και μπορεί να δείχνει είτε την μέση απο ξεκίνημα διαδρομής ή μέση απο γέμισμα.
Ετοιμοπαράδοτο και αυτόματο