-
Α! εννοείς να τρίβονται τα μπούτια των επιβατών.
Οκ, το’πιασα

-
@wantone said in [Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης \
Και τι αλλο να παρεις ;
R5?
Εχω μικρό αμάξι και δεν θέλω να έχω μικρό και χαμηλό για όλες τις καταστάσεις.
All around θα είχα μόνο suv, ένα σκαρί σαν το παλιό troc (τώρα μεγάλωσε αχρείαστα) αλλά ηλεκτρικό με τουλάχιστον 60αρα μπαταρία με πάνω από 100 γρήγορη φόρτιση και εξοπλισμό φουλ έξτρα σαν τα κινέζικα - αλλά ιδανικά όχι κινέζικο.
-
@iceman7 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης [#2]:
@wantone said in [Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης \
Και τι αλλο να παρεις ;
R5?
Εχω μικρό αμάξι και δεν θέλω να έχω μικρό και χαμηλό για όλες τις καταστάσεις.
All around θα είχα μόνο suv, ένα σκαρί σαν το παλιό troc (τώρα μεγάλωσε αχρείαστα) αλλά ηλεκτρικό με τουλάχιστον 60αρα μπαταρία με πάνω από 100 γρήγορη φόρτιση και εξοπλισμό φουλ έξτρα σαν τα κινέζικα - αλλά ιδανικά όχι κινέζικο.
Αλλά τιμή κινεζικού και πιο χαμηλά αν γινεται.....
Δεν θες τίποτα φοβερό. Ιδανικά η πωλήτρια που θα σε πείσει να το αγοράσεις να είναι διμετρη με μεγάλα (πειστικά λόγια) και να σου πάρει και μια ... Τσίχλα με γεύση φράουλα που σου αρεσει
Άμα βρεις κατι τέτοιο πες μου να πάρω και εγώ ένα

-
@cirus said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης [#2]:
Ιδανικά η πωλήτρια που θα σε πείσει να το αγοράσεις να είναι διμετρη με μεγάλα (πειστικά λόγια) και να σου πάρει και μια ... Τσίχλα με γεύση φράουλα που σου αρεσει
Διπλο τσεκαρισμα σε αυτες μη βρεθειτε ...... προ εκπληξεως.

-
@iceman7 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης [#2]:
Αν μου βρεις άλλο με αυτά τα χαρακτηριστικά και δη σε μικρότερες διαστάσεις να το αλλάξω.
Volvo EX30 Ultimate - baby Tesla το λένε και όχι άδικα!
-
Βλέπω να γίνεται θαμώνας εδώ ο @cruiser . Μπήκαν φορτιστές στην Πλατάνα.
-
@george1977 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης [#2]:
Βλέπω να γίνεται θαμώνας εδώ ο @cruiser . Μπήκαν φορτιστές στην Πλατάνα.
Μόλις πάρεις το 4 (αν θυμαμαι καλα φέτος) , 1η εκδρομη εκει να κανεις περατζάδα μέχρι να σε δει να ζηλέψει.
-
Εννοείτε . Κύμη και στάση στο ΤελΑβιβ (Πλατάνα) για φόρτιση.
-
σε αυτον που ειναι στο ξενοδοχειο αναφερεστε ή υπαρχει και αλλος;
-
@dettol said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης [#2]:
@nascar1 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης [#2]:
@jousis said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης [#2]:
Fines, el drive και τέσλα σε καλύπτουν. Πολλοί, παντού και καλής ταχύτητας.. Σε όλες τις πόλεις που πήγα (Σαντάνσκι, Σόφια, Φιλιππούπολη και Μπάνσκο). Σόφια φόρτιζα στο κατάλυμα με 0,26 λεπτά την kwh. Τσάμπα..
οκ, τα λεφτά το καταλαβαίνω, τεράστιο πλεονέκτημα.
Αλλά σε πυκνότητα οι πόλεις μας δεν ειναι τόσο χάλια (αν συγκρίνω και με κεντροευρωπαϊκές).
Είναι τόσο καλύτερα εκεί;Είχες πάρει κάποια κάρτα για όλα ή έβαζες πιστωτική/εφαρμογές τους ;
Οι εφαρμογές/UI είναι στα Αγγλικά;Είχα και την electroverse αλλά έπαιξα με τις εφαρμογές τους με κάρτα. Ui και αγγλικά σε όλες άψογα. Σου λέω είχα ένα άγχος αλλά μου έφυγε.
Δουλεύει καλά η electroverse? Από ότι έχω δει είναι λίγο ακριβότερη από τις κανονικές εφαρμογές. Αν όμως δουλεύει σωστά, δεν είναι πρόβλημα αυτό, ειδικά για επισκέπτη που με μια εφαρμογή ξεμπέρδευε.
Δεν την χρησιμοποίησα καθώς δεν χρειάστηκε και την είχα για backup. Δεν είναι κακό πάντως να υπάρχει η rfid κάρτα της (τσάμπα την στέλνουν άλλωστε). Έχει συνεργασία και με τοπικούς παροχους οπότε μπορεί να ελεγχθεί κατά πόσο είναι αξιόπιστη. Σαν σκέψη όμως είναι γαματη..
Την Βουλγαρία την σκέφτομαι σοβαρά καθώς έχει το πλεονέκτημα ότι είναι ΕΕ. Οι δρόμοι πως ήταν; Δεν έχω ακούσει τα καλύτερα και λίγο που έψαξα με google street view δεν ενθουσιάστηκα.
Οι δρόμοι ήταν μια χαρά. Αν έχεις fines, el drive και tesla Superchargers εισαι μια χαρά. Η Βουλγαρία ήταν ότι πιο VFM. Πολύ πράσινο, πολλά πάρκα, καθαριότητα, φύση, καλό και φθηνό φαγητό, ωραία ξενοδοχεία. Όποιος πάει θα περάσει πολύ ωραία.. Εννοείται όποιος θέλει βοήθεια για πρόγραμμα είμαι εδώ... Αλλά περάσαμε πολύ ωραία και η σύζυγος που είχε προκατάληψη πλέον κατάλαβε ότι εμείς είμαστε πίσω πλέον...
-
Ένα ενδιαφέρον άρθρο που εξηγεί αρκετά
-
σε αυτον που ειναι στο ξενοδοχειο αναφερεστε ή υπαρχει και αλλος;
ναι στο Πανοραμα
-
@criuser δώρο για την νέα σχολική χρονιά
Youtube Video(ξέρω ότι δεν θα το δει, θα μείνει στον τίτλο μόνο)
-
Πρώτο κλίκ να ανοίξει.
Κοιτάω διάρκεια.
Δεύτερο κλικ το κλείνω...Ούτε είδα, ούτε με νοιάζει τι λέει...
-
Θα ήσουν εκπληκτικός δημόσιος υπάλληλος
-
Το αντίθετο εκεί θα έβλεπα όλα τα βίντεο για να περνάει η ώρα, αφού το πολύ ξύσιμο κάνει κακό στο δέρμα...

Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης [#2]