@bekiaris said in TESLA FORUM:
@nascar1 said in TESLA FORUM:
Προσωπικά δεν με ενοχλεί τίποτα. Δεν μπορώ όμως να μην σχολιάσω πχ την συνεχή προσπάθειά σου για υποβάθμιση των τέσλα ή πχ την αγάπη του cruiser για το βρωμεροτερο καύσιμο.
Από εκεί και πέρα συνέχισε να κάνεις αυτό που κάνεις και εμείς εδώ είμαστε να συμφωνούμε ή να διαφωνούμε. Αλλά πες μου αλήθεια πιστεύεις ότι αυτή η έρευνα είναι ότι πιο αντικειμενικο έχει υπάρξει;;
ναι, έχεις ένα point θα μπορούσε η tuv να εξυπηρετήσει την γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία, αλλά αν το κάνει, ειανι θέμα χρόνου να καταδικαστεί και η ίδια. ΑΠό εκει και πέρα, δεν υποβαθμίζω, θεωρώ οτι με κρίνεις αυστηρά, οπως εχω πει ειμαι υποψήφιος αγοραστής και μάλιστα ειμαι πολύ κοντά να κλείσω ένα, αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι θα βλέπω μονο τα καλά. Και ξαναλέω, πολυ καλό efficiency, πολύ καλό software, πολύ καλοί χώροι εσωτερικά και οδηγική συμπεριφορά, το μάκρος με βοηθάει για να μεταφέρω πράγματα στο χωριό, αλλά υπάρχουν και θέματα. Κ μην κρίνεται ένα προιόν κάποιοι που το αγοράσατε με 8-9 χιλιάρικα επιδότηση (οπως πήρα και εγώ σε άλλο ηλεκτρικό όχημα) ειναι τελείωως διαφορετικό να πληρώσεις 40 και άλλο να πληρώσεις 50. Ευτυχώς πάντως που ήρθε ο Elon, ναι τον παραδέχομαι άλλαξε την αυτοκινητοβιομηχανία και το 20 ήμουν μεγάλος θαυμαστής αυτής της προσπάθειας, πλέον αναγνωρίζω οτι δεν τσούλησε οπως έπρεπε και μάλλον έχει αποφασίσει να εστειάσει αλλού. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει οτι τα προιόντα του δεν ειναι ανταγωνιστικά (ακόμα), αλλά θα πρέπει να αλλάξει ρότα αν θέλουν να παραμείνουν στο μέλλον. so simple, και οπως και να το κάνουμε δίπλα σε ένα γυαλισμένο mercediκο, που ναι θα το χρυσοπληρώσεις και πολυ παραπάνω από όσο αξίζει, δεν κάθεται ένα tesla.
Όχι μωρέ δεν σε κρίνω αυστηρά. Τουναντίον.. Κουβέντα κάνουμε. Σε όσα λες μάλλον θα συμφωνήσω και εγώ. Πάντως δεν είμαι από αυτούς που άδραξαν την ευκαιρία και το πήραν με καλή επιδότηση και μαγκιά τους. Άργησα να το πάρω απόφαση...
Να αναφέρω και ένα αρνητικό ένα τρίξιμο που έκανε την εμφάνισή του σήμερα και το εντοπίζω στην τσιμούχα του παραθύρου του συνοδηγού. Όταν το κατεβάζω σταματάει. Ελπίζω με λίγο σπρέι σιλικόνης να στρώσει. Επίσης μου την σπάει το επίσης τρίξιμο των δερμάτινων στο πλαϊνό πλαστικό του καθίσματος... Μάλλον θα βάλω λίγο μαύρο ύφασμα και εκεί... Τέλος σε τραχύ δρόμο κάτι πάλι συντονίζει από πίσω μεριά αλλά δεν το έχω εντοπίσει... Σε αουντι φίλου με 150.000 χλμ δεν ακούς τπτ τέτοιο... Προσωπικά με κάνει να πιστεύω ότι σε αυτά είναι ακόμα πίσω. Βάλε και την απουσία θορύβου κινητήρα οπότε όλα μεγεθυνονται