@cirus said in Φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων :
@nascar1 said in Φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων :
Πάντως @cirus δεν συμφωνώ στο θέμα εμφάνισης των Tesla. Ειδικά το Model 3 Highland (αν δεν παινέψω το σπίτι μου) το βρίσκω πολύ όμορφο σε εμφάνιση. Ειδικά σε stelth grey είναι κουκλί.
Αύριο φεύγω από Πάτρα για πολυήμερες διακοπές με βάση το Άκτιο. Είναι οι πρώτες ουσιαστικές διακοπές με ηλεκτρικό εκτός από κάτι μικρές εξορμήσεις και το περιμένω σαν τρελός. Σε πρώτη φάση σίγουρα θα εκτιμήσω τους τεράστιους χώρους για αποσκευές του Μ3. Επίσης χαίρομαι που σχετικά κοντά στο κατάλυμα υπάρχουν φορτιστές dei blue που είναι και η μόνη που έχω φορτίσει εκτός σπιτιού στις 3 φορές που έχει χρειαστεί (εκτός από Tesla SG).
Τέλος Αυγούστου αν όλα πάνε καλά θα επιχειρήσω και ένα roadtrip προς Βουλγαρία.
το εξωτερικο ειναι απλα acceptable στο εσωτερικο δεν μαρεσουν καθολου.
δεν χρειαζεται να συμφωνουμε στην εμφανιση
εξαλλου η αποψη μου ειναι παρα πολύ καλή για το αμαξι, μην σου πω οτι το θεωρω και το κορυφαιο
αλλα ειναι τεραστιο σε μηκος, με ενοχλει το εσωτερικο (δεν μαρεσει), με ενοχλει που πρεπει να αγγιζω την οθονη για εμπρος πισω, με ενοχλει που δεν εχει κουμπι ουτε καν για το ντουλαπακι, θελω να εχει lfp μπαταρια το lr και εχει μονο το sr, με ενοχλει η ελειψη android auto.....
γενικα μαζευονται πολλα μικρα που ενοχλουν που αν ηταν λιγοτερα ισως και να το διαλεγα, αλλα παραειναι πολλα για να το διαλέξω
διαλεξα καποιο που με ενοχλουν λιγότερα χωρις να σημαινει οτι ειναι καλύτερο ομως
Εννοείται πως καλά έκανες και το απέρριψες. Πάντως αν συμβίωνες για λίγο καιρό μαζί του σε διαβεβαιώνω πως τα περισσότερα από τα μειονεκτήματα που λες για το εσωτερικό θα έβλεπες ότι δεν είναι ουσιαστικά. Επίσης με 500 ευρώ βάζεις έναν commander και έχεις κουμπιά για τα πάντα. Δεν θυμάμαι αν μπαίνει και μχλός για μπρος πίσω (που μερικώς λύνεται με το auto shift όυτως ή άλλως).
Πάντως το να ξεκινάς μια σχέση "ζωής" με το νέο σου αυτοκίνητο και να έχεις τόσες αμφιβολίες για την επιλογή σου δεν το λες ελπιδοφόρο και καλό για τη συνέχεια...
Επίσης και εμένα το μήκος και το ύψος αποτελούν το νούμερο ένα μειονέκτημα του αυτοκινήτου αν και λύνεται μερικώς από το γεγονός ότι ζω στην Επαρχία (Πάτρα) και μάλιστα στα περίχωρα. Βέβαια το αμάξι κινείται συνεχώς για δουλειά, φροντιστήρια παιδιών, μπάνια κτλ και δεν έχω αισθανθεί πουθενά να έχω πρόβλημα. Θέλω να πω δεν είμαι από αυτούς που το βγάζω μια στο τόσο. Βρίσκεται συνεχώς σε κίνηση.